Sine al meu Superior, cu iubire îți cer ca începând din acest moment să mă îndrumi în tot ceea ce fac sau intenționez, pentru a cunoaște cele mai corecte soluții în problemele cu care mă voi confrunta în viitor. Îți cer aceasta pentru binele meu cel mai înalt, pentru evoluția ființei mele în Lumină și în afara oricărei interferențe malefice. Vreau să îmi ridic frecvența de vibrației la nivelul cel mai potrivit pentru evoluția spirituală a ființei mele în Lumină. Așa să fie!” (în sprijinul celor interesați)

Totalul afișărilor de pagină

vineri, 17 decembrie 2021

SCURT ISTORIC AL RASEI REPTILIENE

 Prelucrare și adaptare Const Mihăilescu

                                                    EMBLEMA CASEI VISCONTI  ( cea care a fondat    orașul MILANO - șarpele înghite omul !!)

Reptilienii sunt o rasă creată de Carieni, rasa lor mamă.

Ei au evoluat pe o planetă din sistemul stelar Alpha Draconi, din Constelația Orion.

Linia regală de Reptilieni este rasa - Draconienilor, dragoni cu aripi. Numele liniei lor regale este Casa de AIN. Acest nume nu poate fi ortografiat exact, dar este apropiat; aduce mai mult cu pronunția Oln sau Ahln.

Reptilele au alte două ramificații de specii majore. Acestea sunt cunoscute ca „Şerpilienii cu aripi” şi „Șopârle Lizzies” )

Reptilienii sunt foarte puţin emoţionali comparativ cu omologii lor din rasa Om dar au o cunoaştere extrem de avansată a fizicii universale şi a legilor universului.

Reptilienii sunt responsabili pentru anumite Şcoli Oculte de pe Pământ iar învăţăturile lor provin din vechea cunoaștere pe care o avea rasa lor mamă, Carienii.
În mitul
Reptilienilor se spune că din vremuri imemoriale Carienii au fost invitați să participe la crearea ființelor umane.

Reptilienii pretind că de la începuturi au avut dreptul de a coloniza și civiliza toate planetele și sistemele stelare din univers și, pe cale de consecință, ar fi primit și dreptul de a cuceri sau distruge orice civilizaţie pe care o găseau acolo unde debarcau, dacă aceasta era complet diferită sau nepotrivită procesului evolutiv.
Acest mit al creaţiei a fost sursa numeroaselor conflicte dintre Reptile și Oameni, în diversele dimensiuni.

Urmare acestor drepturi exclusiviste, reptilienilor li s-ar fi permis să devină jandarmul universului, ca o necesitate a existenței contradicției. [Cum în universul creat exista doar binele, pentru a evita stagnarea (care ar fi fost urmată inevitabil de regresie), Reptilienii ar fi acceptat să preia rolul părții care se opune binelui, cu scopul, spun ei, de a se asigura echilibrul și evoluția].

Este adevărat, recunosc ei, că fără ei, toată lumea, toate civilizațiile din univers ar fi trăit în pace și fără conflicte. Însă acest sistem, în care „binele” se regăsea în totul, s-ar fi autodistrus, pentru că ființele, sufletele, ar fi încetat să evolueze, iar presupusa inevitabilă regresie ar fi dus, până la urmă, la colapsarea UNIVERSULUI, a CREAȚIEI.

https://m.sites.google.com/site/p

Fapt este că de atunci Reptilienii au reprezentat Partea Întunecată a sistemului polarizat creat, în timp ce Oamenii (sufletul uman nu numai de pe Pământ) reprezintă Lumina.

Prin jocul de-a „hoții și vardiștii”, dualitatea bine-rău, frumos-urât, sănătos-bolnav, iubire-ură, lumină-întuneric etc, toată creația ar avea posibilitatea să evolueze, înscriindu-se pe traiectoria reîntoarcerii la Sursa Creatoare .
Personajul
Enki a fost patriarh domnitor al Casei 4D (sunt 9 dimensiuni cunoscute în aceasta Ierarhie Regală de AlN, în acest moment.)

Marduk, fiul lui Enki, a fost (și, probabil, mai este) comandantul stației spațiale Flagship a Federaţiei Nibiru, deținând controlul preluat prin forță de la bunicul lui, Anu, fostul comandant.

După câte se știe, Enki a devenit patriarh al Casei 4D de AlN şi, de asemenea, şef al Consiliului Nibiruan 4D, care reprezintă Dark Polarity (polaritatea întunecată)

Conform cercetărilor lui Zecharia Sitchin („un posibil reptilian, ca ADN” - conform afirmației Arizonei Wilder), există o a 10-a planetă a sistemului nostru solar (denumită de oamenii de știință Planeta X).

Această planetă mai poartă și numele de Nibiru și se află undeva dincolo de planeta Pluto. Ea este diferită de celelalte planete din sistemul solar, în primul rând pentru că are o orbită extrem de eliptică, planeta având nevoie de 3600 de ani pământești pentru a parcurge complet elipsa în jurul Soarelui. Se crede că periheliul planetei este în apropierea centurii de asteroizi. (Există și argumentația că, de fapt, Nibiru ar fi o planetă artificială, ca și Luna noastră, de altfel).

Alți cercetători susțin că Nibiru ar fi fost iniţial o planetă aruncata de pe orbită de suflul creat la explozia stelei din care provin Carienii (nota C.M.: se face referire, probabil, la gigantica planetă Tiamat despre care cunoșteam că ar fi fost distrusă tocmai de coliziunea în două reprize cu Nibiru !! )

Rasa mamă a Reptilienilor
Carienii s-au împărțit, ca fizionomie, în două rase principale: aviară și rasa felinoidă. Clasa conducătoare a Carienilor se aseamănă oamenilor, având totuși caracteristici specifice formei vulturilor. Alții, tot Carieni, au preferat forma felinelor.

Istoria lor spune că un grup de 45 de Carieni a venit la cererea unora dintre fondatorii acestui univers pentru a asista, ajuta şi a supraveghea desfășurarea acestui act creaționist din universul nostru.
La un moment dat, Creatorii Universului ar fi creat o nouă planetă în constelaţia Orion, cu scopul de a forma acolo o nouă rasă.Practic noua planetă ar fi avut mai multe regiuni tropicale în care s-ar fi regăsit și numeroase mlaştini, multă umiditate precum şi jungle. 
Aici au fost aduși Carieni (atât aviari cât și felinoizi) pentru a-i pregăti să aibă existențe pe planeta, în formare, Terra. Dimensiunea acelei planete era, se pare, 4D inferior. 

Pentru a se adapta condițiilor planetei Pământ, unde trebuia să ajungă, aceste rase (aviară și felină) au trebuit să-și dezvolte corpuri și în plan fizic.

Carienii ar fi ales o formă de corp fizic care să combine caracteristicile raselor umană și aviară (vezi picturile și sculpturile din vechiul Egipt; nota C.M.), dată fiind preferința pentru culori cât mai aprinse și variate precum și posibilitatea de deplasare nativă în cele trei medii (aer, apă, sol)

În ceea ce privește înălțimea corpurilor lor, aceasta putea varia de la cca 12 m până la câțiva cm.
Însă în lunga perioadă a acestor transformări, un grup de 45 Carieni au ales să rămână, în plan eteric, sub forma felinelor, grupul formând un CONSILIU care și-a asumat sarcina de a supraveghea şi ajuta la reușita dezvoltării fraților și surorilor lor, care au fost de acord să se întrupeze și să trăiască pe Pământ, sprijinindu-i să-și rafineze și modeleze forma fizică.

                                                         sigla AlfaRomeo

 Atunci când corpurile lor fizice au atins un anumit nivel de dezvoltare, au început, prin inginerie genetică, să combine materialul genetic al rasei lor (cunoaștere pe care o primiseră de la Consiliu care-și păstrase forma felinoidă) cu ADN-ul unor reptile, care evoluaseră în mlaștini și în regiunile mai calde ale planetei. Rezultatul acestui program genetic a fost crearea unei rase noi, cunoscută la noi ca fiind Draconienii. Deci, Draconienii sunt o rasă hibridă, rezultată din combinarea ADN-ului carian cu cel reptiloid.

În timp, rasa Draconiană a proliferat regăsindu-se mai ales în Linia Regală AIN, mai mult decât rasa Cariană pură. Se pare însă că, în realitate, Casa de AlN (Casa Regală) ar fi mult mai populată cu indivizi aparținând rasei derivate „ șerpiliană zburătoare ”, Carienii rămânând o minoritate .
.

http://www.rufon.org/forum/index.php?topic=215.10;wap2

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu