Sine al meu Superior, cu iubire îți cer ca începând din acest moment să mă îndrumi în tot ceea ce fac sau intenționez, pentru a cunoaște cele mai corecte soluții în problemele cu care mă voi confrunta în viitor. Îți cer aceasta pentru binele meu cel mai înalt, pentru evoluția ființei mele în Lumină și în afara oricărei interferențe malefice. Vreau să îmi ridic frecvența de vibrației la nivelul cel mai potrivit pentru evoluția spirituală a ființei mele în Lumină. Așa să fie!” (în sprijinul celor interesați)

Totalul afișărilor de pagină

marți, 14 decembrie 2021

Din cartea „Clinica extratereștrilor”, de Adrian Dvir (V)

 Traducere Const. Mihăilescu

Capitolul 9 - Extratereștrii din alte lumi

(continuare)

Lipsa de sensibilitate

De mai multe ori, am sesizat o lipsă clară de sensibilitate din partea lui X3. De exemplu, a interpretat unele acțiuni în tratamentul pe care mi l-a administrat fără a-mi explica, fie și sumar, cu ce scop (așa cum medicii pământeni o fac). Din acest motiv, am interpretat greșit unele acțiuni și aceasta m-a afectat psihic.

X3 nu a putut înțelege motivul nemulțumirii mele. Pur și simplu, mi-a răspuns că medicul nu are această obligație, pe care el o considera inutilă. Ca să nu mai vorbim de obligativitate..

Se pare că sistemele emoționale și nervoase ale lui X3 erau diferite de cele ale ființelor umane. Cu toată sinceritatea el nu înțelegea motivul insatisfacției mele, în această chestiune. După ce eu i-am explicat sensul acelei nemulțumiri, mi-a recunoscut că nu este familiarizat cu asemenea practici și raționamente care țineau de psihologia oamenilor.

Totuși, pe 13 aprilie, am aflat că X3 tocmai încheiase un curs accelerat de psihologie umană, aceasta dovedindu-mi că a ținut cont de comportamentul uman și a încercat să se adapteze.

Adrian: Acum, după ce ai făcut acest curs, te-ai comporta la fel ca înainte?

X3: Cred că aș explica mai mult și m-aș implica mai mult în psihologia pacientului uman, dându-i detalii, care pentru el contează ce facem.

Adrian: Unii dintre pacienții care apelează la vindecători suferă de boli a căror gravitate se accentuează până ajung la un vindecător, după care se destresează.

Pe 19 aprilie 1997, X3 ne-a cerut să-i spunem Dov.

Adrian: De ce ai ales numele Dov? [nume ebraic care înseamnă urs]

X3: Mi-am dat numele constelației din care provin.

Adrian: Știi ce este la noi un dov [urs]?

X3: Nu. (I-am arătat o poză cu un urs.)

X3: Mușcă?

Adrian: Da, poate mușca. Spune-mi despre nava ta spațială.

X3: În principiu, există trei dimensiuni de nave spațiale. Cea mai mare este ca un depozit imens. Găzduiește internaționalul ceea ce vine din alte zone galactice, are centrală de comunicații și îndeplinește multe alte funcții...

Apoi sunt navele spațiale medii ca dimensiune, care asigură, de obicei, spațiul de locuit.

Navele spațiale mici sunt utilizate în principiu pentru transportul, mai ales rapid, un fel de curierat.

Adrian: Câte săli de operații sunt în spitalul unei nave spațiale?

X3: Noi avem trei dintre care doar una este funcțională acum; celelalte două sunt în curs de renovare. Echipa mea medicală împarte spațiul sălii de operație cu o altă echipă care face cercetare geografică, ocupându-se și cu studierea animalelor de la voi.

Serialul vostru Star Trek amintește bine de realitatea noastră, mai ales în ceea ce privește varietatea creaturilor. Creatorul serialului pare că s-a inspirat din realitățile și organizarea noastră.

Chaya: Unde ai văzut serialul TV?

X3: La tine acasă, la televizor. Apropo, doriți să faceți din nou o vizită pe Sirius, căci avem zboruri regulate spre această destinație și v-am lua oricând ca să faceți o excursie.

Adrian: Da, dar ne veți arăta din nou doar aeroportul?

X3: Am vrea să vă ducem să vizitați ceva care este echivalentul a ceea ce înțelegeți voi prin grădină zoologică pe Pământ.

Adrian: Cum vă descurcați cu interfața computerului? (La aceasta extraterestrul a înțeles că cer explicații asupra funcționării calculatorului și modului cum se relaționează el cu acest echipament iar această informație era considerată una privată, care nu trebuia divulgată).

Adrian: Mă refer la interfața om-mașină.

X3: Îi vorbim. Computerul vorbește o limbă standard cunoscută în toate lumile avansate pe care utilizatorul computerului trebuie să-l cunoască. În timpul comunicării (dialogului) mâinile sunt sprijinite și apasă pe ceva ca pe taste, după care comunicatorul poate vorbi cu computerul, ca și cum ar vorbi unui interlocutor.

Adrian: Computerul știe și alte limbi?

X3: Da. De fapt, eu am învățat diverse limbi, inclusiv Ebraică, de pe computer.

Chaya: Când au sosit extratereștrii, au vorbit șabat Ebraică - sunetul fiind destul de amuzant și cu multe greșeli, ca și cum cineva ar fi învățat o limbă străină dar pe care n-a vorbit-o niciodată. Acum sunt deja avansați căci cunosc și argourile.

Pe 26 aprilie 1997, eram în tratament la Chaya și printre cei prezenți erau X3, Gidon, Maya, Natan și Shamiya, supraveghetorul transparent.

Adrian: Un prieten de-al meu, al cărui hobby este astronomia mi-a spus că Sirius este una dintre stelele mai apropiate de sistemul nostru solar. El mi-a spus că Sirius se află „doar” la câțiva ani lumină de noi. X3, spune-mi te rog, cât durează călătoria până la Sirius?

X3: După timpul nostru, durează trei săptămâni dus-întors.

Adrian: Păi, stai așa că data trecută, când ne-ai dus pe Sirius (pe mine și pe Chaya) ne-am întors în aceeași noapte. Cum explici?

X3: Da , pentru că tu și Chaya ați fost într-o stare convertită și așa că pentru om au trecut doar câteva ore.

Adrian: Asta intră în practica voastră de conversie a timpului. S-ar părea că timpul vostru se scurge mai repede decât timpul nostru.

X3: Dacă oamenii ar avea nave spațiale ca ale noastre, le-ar lua 3 zile pentru a ajunge la Sirius.

Adrian: Ce tip de guvernare există pe Sirius?

X3: Este ceva de genul Senatului Romei antice - adică să zicem, un Sfat al Înțelepților Cele mai vechi și mai înțelepți sunt membrii Consiliului de Guvernare. Autoritatea lor

derivă din înțelepciunea și cunoștințele lor personale și nu din alegeri democratice generale. Membrii sunt selectați de însuși Consiliul prin alegeri interne, democratice. În general, democrația tinde spre anarhie - orice se poate întâmpla - actul de guvernare al unui grup de înțelepți este mai stabil. De fapt, pe Sirius nu există războaie și nici agresiuni din exterior, astfel că Consiliul Siriusian, are preocupări mult mai plăcute, cum ar fi explorări arheologice în jurul planetei, probleme ecologice, cercetare, bunăstarea populației și asa mai departe.

Adrian: Pe baza experienței dvs. cu diferitele civilizații, probabilitatea războiului scade pe măsură ce civilizația evoluează ?

X3: Asta depinde de omogenitatea populației. Pe Sirius, de exemplu, populația este foarte omogenă, și deci nu există niciun motiv de război. Prin contrast, populația Pământului nu este omogen - există multe rase și națiuni - și asta este sigur o sursă de fricțiuni între ele. Lipsa omogenității face va oamenii să aibă tendința de a crea stări beligerante, războaie. adică oamenii se vor lupta între ei pe diverse motive: diferențe de fizionomie, teritorii, bogății naturale, poziție geografică, densitatea populației, accesul la resurse etc.

Adrian: Ar trebui ca în acest domeniu voi să stați o lungă perioadă în postura de învățăcei, că a-ți avea multe de aflat..

X3: Așa pare. Este posibil ca în următorii 10 ani, omenirea voastră să sufere lumea și lumile. De fapt, abia atunci se va pune problema aterizării navelor extraterestre pentru o cunoaștere și recunoaștere reciprocă.

Adrian: David Ronen, cercetător OZN și jurnalist, care scrie editorialul X Files  pentru Ma'ariv, vrea să scrie o poveste despre prezența și existența voastră, dar e dificil din cauza posibilităților de verificare și certificare.Acesta este cu siguranță punctul slab al spargerii „gheții”

X3: Îmi pare rău s-o spun, dar este adevărat. În ceea ce ne privește, noi ne conformăm instrucțiunile pe care le-am primit de la Consiliu. Trebuie să ne limităm la domeniul medical, putem colabora cu oamenii dar nu suntem aici pentru a ne populariza pe noi înșine ori pentru a ne strădui să aducem dovezi că existăm și că suntem aici.

Adrian: Dacă așa stau lucrurile, de ce acceptați totuși publicitatea?

X3: Consiliul este interesat să promoveze ideea că extratereștrii există, că aduc terapeuți non-uman capabili capabil să ajute oamenii care au probleme de sănătate. Dar popularizarea, expunerea noastră, trebuie să se facă treptat, ca să nu se depășească puterea de înțelegere și acceptare a omenirii voastre.

Este un fel de psihologie bazată pe o scurgere lentă, dar constantă de informație. Acestea sunt instrucțiunile pe care le-am primit.

Consiliul susține că oamenii nu sunt încă pregătiți accepta prezența fizică a extratereștrilor. Cunoașteți și voi: caracteristica omului obișnuit este să tragă în orice mișcă sau care pare suspect.

Adrian: Nu crezi că conștientizarea faptului că noi, pământenii, nu suntem singuri

va avea ca efect reducerea numărului de războaie și vrăjmășiei dintre națiuni?

X3: Da, dar când oamenii vor înceta să se războiască între ei, foarte probabil că-și vor schimba ținta, ochind extratereștrii.

Din acest motiv, înainte ca extratereștrii să aterizeze, vor transmite telepatic oamenilor concepte noi, pentru a calma psihologic populația și a detensiona atmosfera.

Adrian: Intenționați să aduceți clinicile pe care le înființați pe Pământ la același nivel precum clinicile pe care le aveți voi pe navele spațiale, în ceea ce privește echipamentul, astfel încât să puteți efectua la sol aceleași tratamente ca și cele de pe navele spațiale?

X3: Exact asta facem. Scopul nostru este să punem la dispoziția echipei medicale de pe teren echipamente identice cu cele aflate pe navele noastre spațiale. Depunem eforturi mari în acest sens.

Echipamentul și instrumentele chirurgicale sunt foarte avansate; sunt fabricate într-o galaxie îndepărtată și dar special adaptate condițiilor de pe nava spațială, ținându-se cont de ex. de imponderabilitate. Pentru a ne asigura că echipamentele vor funcționa și pe Pământ la fel de bine, trebuie supuse unui numărul de ajustări, de adaptări.. La asta lucrăm acum. Încă din fabrică, echipamentele sunt personalizate în funcție de condițiile de pe Pământ și abia după aceea sosesc aici. Odată ajuns aici, este testat și rezultatele sunt trimise înapoi producătorului cu comentarii și observații, pentru ajustări și corecții ulterioare, dacă este cazul. Vrem să fim capabili să efectuăm transplanturi de rinichi - aceasta fiind prima prioritate. Cei responsabili pentru activitatea din sălile de operație de pe nava spațială nu îndrăznește să aducă oamenii acolo pentru tratament, de teama infecției contagioase și a posibilității introducerii de poluanți în mediul de pe navă.

Adrian: Când estimați că veți fi gata să efectuați transplanturi aici jos?

X3: Sperăm că în următoarele trei luni.

Adrian: Extratereștrii au aceeași structură anatomică ca și noi?

X3: Nu, deși nu există diferențe semnificative, în ciuda aspectului general oarecum asemănător.

Adrian: În ființa ta se regăsesc aminoacizii?

X3: Nu

Adrian: Este structura ADN-ului vostru compusă din elemente de bază aflate în corpul nostru?

X3: Nu. Unele au 6 și altele 12 spirale de bază. Există și similitudini, dar există și diferențe semnificative.

Adrian: Medicii extratereștri urmează un curs special de anatomie a omului, înainte să vină aici să trateze pe oameni?

X3: Da. Studiem diferite aspecte ale medicii timp de 4-6 luni, cum ar fi fiziologia și anatomia omului, precum și limbile și cultura. Cei care vin la munca în Israel studiază ebraica și istoria evreilor.

Adrian: Dacă un medic uman ar trebui să învețe aceeași cantitate de materie, cât i-ar lua?

X3: Aproximativ doi ani și jumătate de studiu intensiv.

Adrian: Cum ați adunat informațiile care trebuie învățate la aceste cursuri?

X3: Fiecare echipă de cercetare care a fost pe Terra contribuie cu concluziile sale la educația întregului personal care urmează să ajungă și să muncească pe Pământ.

Adrian: Ați folosit tratatele li cursurile noastre medicale?

X3: Da, dar numai la modul general, deoarece tratamentul și metodele noastre sunt foarte diferite, ale voastre fiind mult prea depășite. Am învățat în principal despre boli comune, concepte general acceptate, nume de medicamente și așa mai departe.

Adrian: În timpul terapiei, pacienții extratereștri percep tot atât de puțin sau de loc că li se ating corpurile, că are loc o intervenție chirurgicală, așa cum se întâmplă pacienților umani, fără anestezie?

X3: Metodele de tratament sunt similare, dar pentru că le folosim pe subiecți cu componență diferită, percepția este diferită. De exemplu, când efectuăm o intervenție chirurgicală asupra extratereștrilor, folosim anestezie generală, în principal pentru că extratereștrii pot vedea procedură chirurgicală, în timp ce oamenii nu pot vizualiza. Munca pe extratereștri este mai ușoară, deoarece corpurile lor sunt mai dure decât ale oamenilor. Corpul uman este delicat și necesită întotdeauna multă atenție și

echilibru. Corpurile ET pot rezista la intervenții chirurgicale dure iar manipulările sunt mult mai puțin riscante, coeficientul de risc este mult mai mic decât la oameni, la care pot apărea complicații. Corpul uman este mai complicat și mai vulnerabil în timp ce ale extratereștrilor sunt pur și simplu mai puternice. Aș spune că asta este un efect al evoluției.

Chaya a subliniat că medicul extraterestru numit Gidon are o memorie fenomenală. 

În ceea ce-l privește pe X3, acesta fiind și mai solicitat, mai uită uneori.

Chaya spune că X3 are comportamentul unui savant mai distrat, ori mai cu capul în nori. Ea a spune că atunci când comunică cu extratereștrii, de obicei își notează totul, în timp ce Ghidon, niciodată; își amintește totul.

Pe 3 iulie 1997, în timpul unei sesiuni de tratament la Chaya, am profitat de ocazie pentru a vorbi din nou cu X3.

X3: Oamenii de pe Sirius seamănă destul de mult cu pământenii, ca aspect exterior.

Se pare că au fost multe echipe de cercetare implicate în relația cu ființele umane în multe părți ale Pământului de-a lungul istoriei lor, în special în istoria poporului evreu. Extratereștrii au fost, de asemenea, responsabili pentru multe schimbări genetice și îmbunătățiri aduse rasei umane..

Adrian: Când intenționați să vă faceți cunoscută prezența pe Pământ?

X3: Ne așteptăm la un fel de revoluție mondială în următorii 3 ani, care ar putea începe în Orientul Mijlociu. În acel interval extratereștrii se vor retrage de pe Pământ, în navele lor sau pe planeta lor. Când totul se va fi liniștit, vom reveni pe Pământ dar, de data aceasta în masă, căci nivelul conștiinței populației va fi cu totul altul. Oricum, înainte de aterizare, vom trimite unde telepatice pentru a obișnui populația cu prezența noastră.

Adrian: De unde vor veni aceste informații?

X3: N-aș pute să-ți precizez căci chiar nu cunosc. Acestea sunt planuri confidențiale ale extratereștrilor responsabili cu acțiunea. Trebuie să-mi cer scuze - noi suntem doar doctori care prindem și noi unele zvonuri.

Adrian: De ce extratereștrii au selectat (au în evidență) anumite ființe umane?

X3: Ne vom baza pe aportul lor atunci când vom reveni pe Pământ în număr mare.. Unii oameni sunt mai potriviți decât alții pentru a lucra cu extratereștrii, când aceștia vor sosi

Alții au fost luați în evidență ca potențiale ființe care, la nivel de suflet, și-au exprimat dorința de a fi transferați pe alte planete și cu care Consiliul a fost de acord.

Adrian: De ce să transferi oamenii pe alte planete?

X3: Pentru a adăuga varietate genetică și îmbunătățiri la populațiile acestor alte lumi.

Adrian: Este corectă informația telepatică pe care am primit-o despre suflet? Este sufletul o formă de viață care se reîncarnează în alte corpuri și pentru a avea vieți în simbioză?

X3: Este mai mult sau mai puțin corect. Sufletul sau spiritul este o formă de viață ancestrală, venită dintr-un plan diferit de existență. Sunt planete întregi unde trăiesc doar spirite - un fel de școală pentru ființe spirituale. Extratereștrii (nu toți) au și suflet și spirit, sunt adică ființe spirituale, dar ființele spirituale nepământene nu se amestecă în general ființe spirituale umane, deși există și din acelea care se reîncarnează pe alte planete. 

Adrian: Ființele spirituale alcătuiesc o civilizație a lor proprie ? 

X3: Civilizația nu este exact cuvântul potrivit pentru a defini o ființă, însă, da, formează ceva similar.

Adrian: S-ar putea considera biblioteca cosmică (cred că se referă la AKASHA; nota C.M.) ca fiind un fel de Birou de Recensământ existent la Ministerul de Interne al țărilor de pe Pământ?

X3: Da, s-ar putea privi și așa.

Adrian: Există forme de viață care nu se combină cu sufletele?

X3: Mi se pare înspăimântător să fie așa. Mama mea este implicată în subiectul sufletelor extraterestre, dar eu nu cunosc prea multe despre asta.

Din câte știu, fiecare formă de viață are un suflet. Cosmosul este mult mai minunat decât presupun ființele umane: există multe, multe varietăți de forme de viață pe multe diferite

planuri de existență. Există o navă spațială imensă de cercetare, cu dimensiunea unui oraș, care atinge anumite puncte o dată la 10 ani și care adună și studiază mostre de forme de viață și roci de pe diferite planete.

(va continua)

https://adriandvir.tripod.com/X3chp9.pdf

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu