Sine al meu Superior, cu iubire îți cer ca începând din acest moment să mă îndrumi în tot ceea ce fac sau intenționez, pentru a cunoaște cele mai corecte soluții în problemele cu care mă voi confrunta în viitor. Îți cer aceasta pentru binele meu cel mai înalt, pentru evoluția ființei mele în Lumină și în afara oricărei interferențe malefice. Vreau să îmi ridic frecvența de vibrației la nivelul cel mai potrivit pentru evoluția spirituală a ființei mele în Lumină. Așa să fie!” (în sprijinul celor interesați)

Totalul afișărilor de pagină

miercuri, 1 decembrie 2021

Ce spune Gheorghe Piperea despre tulpina mutantă Omicron, care vine din Africa de Sud

 

„Nebunia înseamnă să faci acelaşi lucru în mod repetat şi să te aştepţi să obţii alt rezultat.” (Albert Einstein)



Gheorghe Piperea: Noua tulpină/variantă a agentului patogen, care vine din Africa de sud, are zeci de mutații. Conform “cercetătorilor” britanici, proteina spike a Omicron este radical diferită de cea a variantei originare, Alfa.

Culmea ironiei, Rafila spune că formula originară a serului experimental și-a redus eficacitatea la 50%. În Israel, unde s-a ajuns deja la doza a patra, această “eficacitate” s-a prăbușit la sub 35%. Cu toate acestea, specialiștii și birocrații spun în continuare că “singura soluție” este imunizarea artificială a tuturor europenilor și, în general, a cetățenilor statelor bogate, care își permit să arunce cu sute de miliarde în seruri experimentale. Cu același ser, nemodificat, care are o eficacitate de 35-50%, chiar și față de variantele deja “bătrâne” ale agentului patogen.

Sunt aceiași specialiști și birocrați care au acceptat ca testele clinice să fie făcute mai întâi pe oameni și, ulterior, pe șoareci. Care au decis că “doza completă” nu mai e completă după 9 luni, fiind necesară doza a treia.
Care au pre-cumpărat toată producția de ser experimental, privând Africa și restul lumii sărace de „minunatul” ser, dar și de tot felul de alte medicamente vitale, care nu mai pot fi produse la timp și în cantități suficiente, pentru că big pharma se concentrează pe noul diamant, serul experimental conceput acum un an și ceva, în decurs de 60 de zile (perioadă care a cuprins și testele clinice).

Birocrații și specialiștii constată că valul V este masiv chiar în țările Europei unde serul experimental a fost injectat masiv și unde ar fi trebuit deja să existe imunitate artificială de turmă. În plus, birocrații constată că varianta Omicron este total imună la serul experimental și, cu toate acestea, recomandă injectarea cu și mai mult ser experimental. Cu același ser, care este “eficient” 35-50% față de variantele “bătrâne”, naturalizate în țările bogate și hiper-“imunizate”.

Probabil că, dacă “cercetătorii” ar face un studiu, ar ajunge la concluzia certă că cercetătorii fac rapoarte științifice care coincid 100% cu așteptările celor care îi finanțează și le dau posturi bine plătite în universități și instituții publice. De fapt, sunt chiar și eu sigur că așa ar fi…Între timp, sportivi de 20-25 de ani mor subit pe teren sau în sală, dar nu e de la serul experimental, ci de la… boli neașteptate. Între timp, copii și tineri fac miocardită, dar nici asta de la serul experimental, ci de la obezitate sau de la … ereditate.În România, lucrurile sunt infinit mai grave și mai nebunești – în loc să fie demis imediat pentru toate catastrofele, furturile și faptele de corupție pe care le-a “gestionat” atât de eficient în pandemie, Arafat e în continuare tartorul pandemiei, ordinele și protocoalele sale idioate fiind respectate cu sfințenie.Tocmai ce fu chemat de dl. Ciucă la elaborarea strategiei de “luptă” contra noii variante a agentului patogen care vine din Botswana. Va ieși cu o propunere de înghețare a Sărbătorilor de iarnă. Va primi noi bugete masive, compuse din lei și euro, nu din moneda statului Botswana.În continuare,nu vor fi medicamente în farmacii, iar medicii de familie nu se vor ocupa de prevenție și tratament pre-spitalicesc.În continuare, autoritățile se vor ocupa de cenzura informației și de vama cu Moldova, ca să nu cumva să pătrundă arbidol pe piață. De unde concluzia că valul V va ajunge în România fix pe 15 ianuarie, conform profeției atât de precis pronunțată de Rafila. De unde “necesitatea” acestor egregori malefici, care se hrănesc din suferința oamenilor, care va fi fost din nou probată.

P.S. Dar vin Sărbătorile. Vine scânteia de speranță. Lumea a obosit să se lase păcălită și captivă.

Gheorghe Piperea (Sursa: Facebook
--------------------------------------------------------------------------------------------------------------
comentarii:
  • Părerea mea este ca 99% dintre cetățenii acestei planete numită TERRA sunt proști de dau în gropi și nu vor obosi niciodată să se lase păcăliți, mințiți, înșelați, furați,sclaviziați!!!Odată cu venirea sărbătorilor Oculta jidovească oprește „împrăștierea" virusurilor că să poată să vândă "goyimilor" sclavi, plătitori de taxe și impozite toate kăkaturile produse de multinaționalele lor! După sărbători, veți constata că vor reîncepe cu și mai mult "avânt" „împrăștierea virusului” și vo insista încă și mai abitir ca prostimea să se înțepe și să poarte "botnițele"...căci proștii nu văd, nu pricep, nu înteleg...

  •  Mulți dintre cei 99% proști sunt inteligenți cu schepsis. Fără glanda genitală interstițială, indicatorul omeniei, inteligența este diabolică. Roboții biologici, cyborgii, văduviții de genitala interstițială, glanda maturități omenești, sunt exact falșii specialiști care din iubire pentru șobolani experimentează pe oamenii care trebuie eutanasiați „științificește”! Adevărații specialiști nu sunt Rafila, banda Comandantului, roboți biologici, cyborgi. Adevărații specialiști nu dau foc spitalelor, la ordinul Comandantului, nu fabrică statistici false, nu interzic medicamentele salvatoare, nu înfricoșează poporul pentru a vinde seruri ucigașe, botnițe, teste infectate cu oxid de grafen... Există specialiști adevărați: Didier Raoult, Luc Montagnier, Fortillan, Răzvan Constantinescu, Flavia Groșan... Adevărații specialiști sunt oameni, nu roboți biologici sau conțopiști ai crimei, sub brevet OMS.

  • MEDICINA a încetat să fie ȘTIINȚA ȘI ARTA VIEȚII, devenind logoreea, ipocrizia ignoranților, incompetenților demenților ce se dau medici, dar, de fapt, competenți sau incompetenți, ei sunt plătiți să ucidă. Planul diabolic al uciderii omenirii în proporție de 90% nu datează de azi, de ieri! Nu putem vorbi despre asta. Este însă limpede: nu poate fi vorba de simpla, de cumsecada ”zero-cunoaștere”, i-aș spune eu, nu ”prostie”. Toți pornim de la ”zero-cunoaștere”, care, din punct de vedere medical, nu-i deloc egală cu zero. Ereditatea e ceva formidabil, diificil însă de expus în termeni de cunoaștere măsurabilă cu sistemul metric!
    Dificultatea aceasta este de o vârstă cu Medicina, care, în a doua jumătate a secolului al XIX-a, a înțeles că micro-organismele sunt adevăratele ”cărămizi” ale vieții, mai exact a tot ce există, în sensul că tot ce există este viu. Există însă o infinitate de forme de viață, pe care Biologia oficială le ignoră, ca și Medicina oficială. Bacteriile, microbii, viruși provin din degradarea și degenerarea celulelor din plante, vegetale, animale și alte forme de viață. Medicina oficială nu a vrut sau nu a fost lăsată să depășească antica TEORIE A PANSPERMIEI UNIVERSALE, de care vorbește LUCRETIUS în DE RERUM NATURA. În a II-a jumătate a secolului al XIX-lea, lucrurile acestea au fost clarificate de ANTOINE BECHAMP și școala lui. Condusă de Masoneria solomoniană sau de cea creștină (BISERICA), Medicina a refuzat să-l condamne pe Pasteur, între altele pentru escrocheriile lui vaccinale. S-a ajuns unde se vede. S-a ajuns că nimănui nu-i trece prin cap că rezolvarea falsei crize medicale actuale nu poate să înceapă decât prin renunțarea la serviciile falșilor specialiști. În frunte cu faimosul bandit american FAUCI, aceștia sunt singurii ce trebuie închiși la domiciliu, dacă nu cumva justiția va decide altfel.
    ÎNTREBARE: câte zeci sau sute de milioane de oameni, câte din cele șapte sau opt miliarde actuale de pământeni trebuie să fie eutanasiate prin injecțiile ucigașe ARN-mesager, pentru ca MEDICINA SĂ FACĂ MEA CULPA, să renunțe la a mutila, autiza și debiliza omenirea prin vaccinare și alte metode criminale (de exemplu intubarea și uciderea prin supra-oxigenare)?. Orice vaccinare este infectarea omului sănătos în numele unei trăznăi pseudo-medicale.
    Pentru toate acestea, în cartea sa VACCINAREA, EROAREA MEDICALĂ A SECOLULUI, scrisă în jur de 1995, Doctorul Louis de Brouwer prevedea că prin 2012, oamenii vor alerga cu topoarele după medicii ucigași. Anul 2012 a trecut, dar asta nu-i decât o amânare.
     Ucigași sau nu, vinovați sau nu, mulți dintre medici vor plătii pentru cei morți și pentru cei ce vor muri, anii următori, din cauza injecțiilor mutilanto-ucigașe, zise ”vaccinuri anti-Covid. Nu numai bandiții de politicieni, ci și medicii, polițiștii, jandarmii și alte categorii de TRÂNTORI ȘI/SAU UCIGAȘI SAU BĂTĂUȘI DE STAT vor trebui să-și procure insule à la Epstein, eventual găuri de șarpe... Vorba populară spune însă că aceștia nu vor scăpa nici în gaură de șarpe. Vom trăi și vom vedea!


  • 5 comentarii:

    1. Parerea mea este ca 99% dintre cetatenii acestei planete numita TERRA sunt prosti de dau in gropi si nu vor obosi niciodata ca sa se lase pacaliti,mintiti,inselati,furati,sclavizati!!!Odata cu venirea sarbatorilor Oculta jidoveasca opreste "imprastierea" virusurilor ca sa poata sa vinda "goyimilor" sclavi,platitori de taxe si impozite toate kakaturile produse de multinationalele lor!Dupa sarbatori vor reincepe insa cu si mai mult "avint" imprastierea virusurilor si intzepaturile plus "botnitele"...Dar prostii nu vad,nu pricep,nu inteleg...

      RăspundețiȘtergere
    2. Anonim are O dreptatea ce nu spune nimic. Mulți dintre cei 99% proști sunt inteligenți cu schepsis. Fără glanda genitală interstițială, indicatorul omeniei, inteligența este diabolică. Roboții biologici, cyborgii, văduviții de genitala interstițială, glanda maturități omenești, sunt exact falșii specialiști care din iubire pentru șobolani experimentează pe oamenii ce trebuie eutanasiați științificește! Adevărații specialiști nu sunt Rafila, banda Comandantului, roboți biologici, cyborgi. Adevărații specialiști nu dau foc spitalelor, la ordinul Comandantului, nu fabrică statistici false, nu interzic medicamentele salvatoare, nu înfricoșează poporul pentru a vinde seruri ucigașe, botnițe, teste infectate cu oxid de grafen... Există specialiști adevărați: Didier Raoult, Luc Montagnier, Fortillan, Răzvan Constantinescu, Flavia Groșan... Adevărații specialiști sunt oameni, nu roboți biologici sau conțopiști ai crimei, sub brevet OMS.
      MEDICINA a încetat să fie ȘTIINȚA ȘI ARTA VIEȚII, devenind logoreea, ipocrizia ignoranților, incompetenților demenților ce se dau medici, dar, de fapt, competenți sau incompetenți, ei sunt plătiți să ucidă. Planul diabolic al uciderii omenirii în proporție de 90% nu datează de azi, de ieri! Nu putem vorbi despre asta. Este însă limpede: nu poate fi vorba de simpla, de cumsecada ”zero-cunoaștere”, i-aș spune eu, nu ”prostie”. Toți pornim de la ”zero-cunoaștere”, care, din punct de vedere medical, nu-i deloc egală cu zero. Ereditatea e ceva formidabil, diificil însă de expus în termeni de cunoaștere măsurabilă cu sistemul metric!
      Dificultatea aceasta este de o vârstă cu Medicina, care, în a doua jumătate a secolului al XIX-a, a înțeles că micro-organismele sunt adevăratele ”cărămizi” ale vieții, mai exact a tot ce există, în sensul că tot ce există este viu. Există însă o infinitate de forme de viață, pe care Biologia oficială le ignoră, ca și Medicina oficială. Bacteriile, microbii, viruși provin din degradarea și degenerarea celulelor din plante, vegetale, animale și alte forme de viață. Medicina oficială nu a vrut sau nu a fost lăsată să depășească antica TEORIE A PANSPERMIEI UNIVERSALE, de care vorbește LUCRETIUS în DE RERUM NATURA. În a II-a jumătate a secolului al XIX-lea, lucrurile acestea au fost clarificate de ANTOINE BECHAMP și școala lui. Condusă de Masoneria solomoniană sau de cea creștină (BISERICA), Medicina a refuzat să-l condamne pe Pasteur, între altele pentru escrocheriile lui vaccinale. S-a ajuns unde se vede. S-a ajuns că nimănui nu-i trece prin cap că rezolvarea falsei crize medicale actuale nu poate să înceapă decât prin renunțarea la serviciile falșilor specialiști. În frunte cu faimosul bandit american FAUCI, aceștia sunt singurii ce trebuie închiși la domiciliu, dacă nu cumva justiția va decide altfel.
      ÎNTREBARE: câte zeci sau sute de milioane de oameni, câte din cele șapte sau opt miliarde actuale de pământeni trebuie să fie eutanasiați prin injecțiile ucigașe ARN-mesager, pentru ca MEDICINA SĂ FACĂ MEA CULPA, să renunțe la a mutila, autiza și diabiliza omenirea prin vaccinare și alte metode criminale (de exemplu intubarea și uciderea prin supra-oxigenare). Orice vaccinare este infectarea omului sănătos în numele unei trăznăi pseudo-medicale.
      Pentru toate acestea, în cartea sa VACCINAREA, EROAREA MEDICALĂ A SECOLULUI, scrisă în jur de 1995, Doctorul Louis de Brouwer prevedea că prin 2012, oamenii vor alerga cu topoarele după medicii ucigași. Anul 2012 a trecut, dar asta nu-i decât o amânare. Ucigași sau nu, vinovați sau nu, mulți dintre medici vor plătii pentru cei morți și pentru cei ce vor muri, anii următori, din cauza injecțiilor mutilanto-ucigașe, zise ”vaccinuri anti-Covid.
      Nu numai bandiții de politicieni, ci și medicii, polițiștii, jandarmii și alte categorii de TRÂNTORI ȘI/SAU UCIGAȘI SAU BĂTĂUȘI DE STAT vor trebui să-și procure insule à la Epstein, eventual găuri de șarpe... Vorba populară spune însă că aceștia nu vor scăpa nici în gaură de șarpe. Vom trăi și vom vedea!

      RăspundețiȘtergere
    3. Einstein se înșeală - sau minte/ manipulează deliberat când definește nebunia ca fiind „să faci acelaşi lucru în mod repetat şi să te aştepţi să obţii alt rezultat”. Culmea, el, care pretinde că ”vede” dincolo de fizica newtoniană, dă o definiție jalnică... TOCMAI a face un lucru repetat, din punct de vedere spiritual, este exact vectorul dinamic-evolutiv! E vorba, de exemplu, de rostirea repetată a unei/ unor mantre sau rugăciuni - în ortodoxie Rugăciunea Inimii, care pot duce la stări, ”deschideri de conștiință” și trăiri excepționale. Sau în artele marțiale, Tai Chi etc, repetarea unor mișcări duce la perfecțiune. La fel, trecând în zona sporturilor sau a științelor, ce definește performanța, printre altele? Tocmai exercițiile repetitive, făcute, desigur ca antrenament progresiv în spirală, nu învârtirea în jurul cozii! BIS REPETITA VALENT, spune pe bună dreptate latinul, în traducere liberă repetiția, exersarea continuă aduce, conduce la/ spre putere...
      Toate cele de mai sus sunt în regulă în varianta levogiră, armonică. Însă acea PUTERE, tot prin repetiție, o dată obținută, se poate direcționa și spre negativ, distructiv, cum încearcă ”apostolii” vaccinării să prostească lumea. Nu vor reuși, e prea târziu pentru ei, se vor îneca în propria lor ”vomă” mentală, și din vara lui 2022 se limpezește cerul! Asta la nivel global, însă individual fiecare se salvează sau cade singur, nu există- mântuire/ iluminare la grămadă, colectivă, după cum nu există nici condamnare sigură pentru vaccinați și salvare sigură pentru nevacinați!!!

      RăspundețiȘtergere
    4. mesaj de la Duhul Sfânt 2021-2022: Sunt Micul Enoh si v-am vazut cerintele voastre caci Dumnezeu stie despre faptele oamenilor,tot ceea ce va urma sa nu va speriati caci este voia lui Dumnezeu pentru ca fiecare Copil al lui va avea alte intrebuintari si sa tina cont prin asumarea raspunderii prin tot felul de incercari,de a ceea sa nu vă fie frica,caci Necuratul se teme de puterea Lui.Pacea fie cu voi. Al vostru Micul Enoh va doreste sa razbiti prin viata dupa voia Divinitatii.Dumnezeu va vrea binele vostru si sa nu va indepartati de Cuvantul Său si va reamintește de fiecare data ca sa nu uitati,dar din pacate altii sau indepartat de la credinta in loc sa ii incurajati pe acei frati si surori care au plecat din congregatie din orice semintie (religie sau alte culte) Rusine Rusine sa va fie!! Dumnezeu a fost si este indurator doar numai cu aceia care se tin de Cuvantul Său. Trimiteti mesajul Domnului catre toate cultele din orice religie.

      RăspundețiȘtergere
    5. http://mariaghiorghiu.blogspot.com/?m=1

      RăspundețiȘtergere