Sine al meu Superior, cu iubire îți cer ca începând din acest moment să mă îndrumi în tot ceea ce fac sau intenționez, pentru a cunoaște cele mai corecte soluții în problemele cu care mă voi confrunta în viitor. Îți cer aceasta pentru binele meu cel mai înalt, pentru evoluția ființei mele în Lumină și în afara oricărei interferențe malefice. Vreau să îmi ridic frecvența de vibrației la nivelul cel mai potrivit pentru evoluția spirituală a ființei mele în Lumină. Așa să fie!” (în sprijinul celor interesați)

Totalul afișărilor de pagină

miercuri, 17 noiembrie 2021

Din cartea „Clinica extratereștrilor”, de Adrian Dvir (IV)

Capitolul 9 - Extratereștrii din alte lumi

 Traducere Const. Mihăilescu

 (continuare)

X3, specialistul din Sirius

A.D.
Într-o zi, când am sunat-o pentru a mă consulta cu ea și echipa ei medicală, legat de o anumită întrebare, Chaya mi-a spus că abia sosise un nou specialist extraterestru. Acesta își exprimase interesul de a mă întâlni. Am fost de acord iar întâlnirea s-a produs chiar atunci, Chaya spunându-mi că se va întâmpla peste doar 7 minute. Am închis telefonul și m-am dus repede la computer pentru a-l aștepta pe al acel ET.

Exact după 7 minute am simțit o anume prezență în jurul meu, deși vizual, nimic nu era clar. Am început să tastez:

Adrian: Chiar ai sosit de pe planeta Sirius?

X3: Da, într-o navă de tranzit.

Adrian: Care este specializarea ta?

X3: Sunt specialist în rinichi și alte organe interne. În prezent efectuez o serie de consultări ocazionate de călătoria de vacanță pe care o întreprind. Consultațiile pe care le acord se referă la afecțiuni renale ale pacienților.

Adrian: În comunicarea aceasta citești textul pe care-l scriu eu pe ecranul monitorului?

X3: Nu, nu știu să citesc ebraica. Recepționez gândurile tale și cineva le traduce pentru mine. Înțeleg că tu îmi scrii prin calculator și afișezi pe monitor, da?

Adrian: Da. (Am încercat să comunicăm oral cu ajutorul unui cip care mi s-a implantat în creier dar nu am reușit. În anumite cazuri, procedura nu funcționează).

 Ce vârstă ai ?

X3: Câteva sute de ani, după sistemul vostru, mai exact am 458.

Adrian: Care este speranța de viață obișnuită în civilizația voastră ?

X3: Peste o mie de ani - unii ajung la două mii; oricum, puțini dintre noi mor cu adevărat.

Adrian: Vă reîncarnați?

X3: Nu în sensul în care o faceți voi. Noi ne transmitem mai departe acumulările (experiența) într-un mod diferit decât o faceți voi. Seamănă cumva cu reîncarnarea voastră, dar cu unele deosebiri.

Adrian: Deci, și în cazul vostru o parte a ființei supraviețuiește, chiar și dincolo de o mie de ani.

X3: Da. Un aspect al ființei noastre continuă să supraviețuiască și se renaște. Asta se aranjează în prealabil. E organizat un transfer de la un corp la altul și asta se efectuează într-un spital specializat, operațiunea numindu-se „transplant de corp”. Unii o fac chiar înainte de a fi nevoiți de termenul prestabilit, adică înainte de a începe deprecierea cauzată de îmbătrânire, din motive estetice. Oricine are mijloacele, sau un motiv medical întemeiat, poate apela la transfer mai devreme  Schimbul între corpuri nu comportă complicații, date fiind trehnicile avansate la care a ajuns civilizația noastră.

Adrian: Cum arătați voi, ca fizionomie?

X3: Suntem practic asemănători cu oamenii: avem un corp, ochi, brațe etc, suntem destul de asemănători cu oamenii - dar structura noastră internă este diferită. 

La noi, organele interne sunt organizate diferit de ale voastre; tot diferite sunt metabolismele și sistemul limfatic. Oricum, noi suntem mai puțin vulnerabili la infecții. S-ar putea spune că avem corpuri mai sterile, mai imune în fața bolilor decât voi. De asemenea, corpurile noastre nu se erodează atât de repede și de profund la atacul germenilor. 

Imunitatea corpurilor noastre este rezultatul firesc al etapelor evolutive prin care au trecut, inclusiv la nivel genetic. Nu în ultimul rând a contat și nivelul ridicat de igienizare în care ne-am păstrat planeta. Practic, locuințele noastre sunt spații sterile, la fel și locurile noastre de muncă și de divertisment. 

În cea mai mare parte, mediul nostru ambiant este total steril, fără posibilități de contaminare. Din păcate, Pământul vostru este un tărâm destul de poluat. Din acest motiv, trebuie să fim foarte atenți atunci când ajungem pe Pământ - de exemplu, purtăm costume izolante și sterile și ne alegem zone bine protejate.

Adrian: Care este nivelul vostru mediu de inteligență?

X3: Este dificil de definit sau de comparat. Evident, majoritatea dintre noi suntem mult mai inteligenți decât majoritatea oamenilor, unde nivelul de inteligență depinde și de zona în care trăiesc indivizii precum și de rasă. Este dificil să stabilim un standard. 

Adrian: Purtați îmbrăcăminte?

X3: Da, purtăm un fel de costum spațial din lumină, un fel de material flexibil care ne asigură protecia împotriva infecției și igiena personală. Oricum, noi avem grijă să nu contribuim cu nimic la poluarea acestui mediu.

Adrian: Aveți animale de companie, unde le țineți?

X3: Numai în locuri și adăposturi destinate special și cu respectarea unei igiene stricte, nu așa cum am observat că se întâmplă pe Pământ, crede-mă !

Acum trebuie să plec, avem de lucru. Mi-a făcut deosebită plăcere întâlnirea cu tine.

Adrian: Mulțumesc pentru timpul acordat! Mi-ar plăcea să continuăm conversația oricând.

X3: Sunt de acord, deși nu vom avea în fiecare zi șansa de a vorbi față în față. Mulțumesc foarte mult; numai bine.

Am sunat-o pe Chaya și i-am spus despre conversația pe care
tocmai o 
avusesem; sau credeam că eu că am avut-o. (Ca de obicei, îmi era greu să cred că s-a întâmplat cu adevărat)

Chaya: Iată-l, tocmai a revenit de la întâlnirea cu tine. Îmi cere să-ți comunic că nu a fost o întâlnire imaginară, ci una cât se poate de reală. Spune că întâlnirea i-a făcut plăcere iar conversația a fost interesantă.

Adrian: Cum arată? (căci eu nu l-am văzut)

Chaya: Arată practic ca o ființă umană, dar este foarte scund - mai scund decât majoritatea celorlalți extratereștri de aici - și are ochii mari și păr neted.

Adrian: În afară de conversația cu mine, a mai acumulat informații suplimentare despre mine, în alte moduri?

Chaya: Da. Ei au capacitatea de a pătrunde în inconștientul nostru. Spune că simte că ești o persoană foarte complexă, ca mai toți oamenii; ei apreciază că noi suntem foarte implicați mai ales emoțional și avem trăiri și manifestări care celor de pe Sirius le sunt străine.

A doua zi la Chaya, am continuat conversaţia cu dr. X3, care era prezent.

X3: Numele meu este X3. Nu avem nume precum aveți voi. Planeta noastră este foarte frumoasă și avansată, pe cale evolutivă și științifică. 

Noi trăim în armonie cu natura; aproape în exclusivitate, folosim materiale naturale, nu sintetice, deoarece produsele sintetice sunt poluanți majori și au o lungă existență. De exemplu, folosim frunze de bananier pentru a ambala ceva. În ceea ce ne privește, ne manifestăm solidar între noi și între noi și mediu. Toată lumea are aceleași amintiri și aceeași linie de gândire - de fapt, gândim aproape la fel - și orice simte sau gândește unu, simte și gândește și celălalt. E un fel de empatie generalizată. 

Pe 31 martie 1997, m-am întâlnit din nou cu X3 la Chaya și l-am întrebat dacă mi-a citit cartea, și ce părere are.

X3: Este o carte excelentă. Asta din perspectivă umană; din perspectiva unui ET, se pare că în carte se tratează lucrurile foarte îngust și destul de distorsionat, față de realitatea universală. Dar, din perspectiva ființelor umane, este o carte excelentă, ce poate ajuta la „trezire!”.

Cartea include două teorii interesante: una cu privire la  chirurgia fără sânge, practicată de extratereștri, iar cealaltă este descrierea fizică a structurii materiei. Ți-aș recomanda să contactezi ființa Albert Einstein, care-ți poate da explicații fizice pertinente.

Adrian: Cât timp ți-a luat să-mi citești cartea? Un om are nevoie de câteva zile pentru a o citi cu atenție.

X3: Am citit cartea de două ori într-o jumătate de oră.

Maya (n.m.: o extraterestră din echipa medicală) : Mie mi-a luat peste o oră și jumătate.

Adrian: Cât timp un extraterestru trebuie să studieze pentru a deveni medic? La noi e nevoie de 7 ani.

X3: Noi studiem timp de 14 ani căci studiile sunt foarte cuprinzătoare și includ cunoașterea culturilor și comportamentul societăților unor civilizații, inclusiv însușirea unor limbi străine. Un doctor extraterestru trebuie să știe cum să trateze o gamă largă de forme de viață existente pe diferite planete.

În aprilie 1997, am avut ocazia să continui discuția cu X3.

Adrian: Care este populația de pe Sirius?

X3: Între 8 și 10 milioane.

Adrian: Doar atât? Este foarte puțin, în comparație cu Pământul.

X3: Da. Sirius este mai mică, iar rata de creștere a populației este mai scăzută. Pentru o familie care are doi copii, asta înseamnă deja mult. Multe familii nu au copii. Apoi, Sirius este o planetă relativ închisă influențelor exterioare; aproape că nu există imigranți din afara ei.

Populația este destul de omogenă. Ca o compensație, nu există boli. Unul dintre motivele pentru care există multe boli pe Pământ rezidă în varietatea mare raselor și lipsa de omogenitate a populației. Apoi, Sirius este o planetă curată și îngrijită, aproape sterililă, oricum, foarte diferită față de Pământ, din punctul de vedere al poluării biologice. Oamenii din Sirius ajung la maturitate sexuală la vârsta de cca 300 de ani.

Adrian: Care este speranța de viață pe Sirius?

X3: Putem atinge vârste cuprinse între 300, 600 și 900 de ani. Speranța de viață pe Pământ este printre cele mai scurte din întregul univers. Mai există o altă planetă cu ființe asemănătoare oamenilor unde speranța de viață este ca la voi; totuși, în general, la celelalte civilizații din univers speranța de viață este mult mai mare.

Adrian: Oamenii de pe Sirius se reîncarnează?

X3: Da. După ce mor, este obișnuit ca trupurile lor să fie îmbălsămate și ținute în lăzi speciale. Sufletul se reîncarnează într-o altă lume. Siriusienii sunt cunoscuți pentru energia puternică a spiritelor lor.

Adrian: Nu înțeleg precis la ce te referi ?! Poți preciza?

X3: Iată un exemplu: dacă doi copii de pe Sirius se ceartă pentru ceva (așa cum fac toți copiii) și dacă se întâmplă ca un adult să treacă prin apropiere și să observe altercația, numai prin forța gândului său, trecătorul îi poate calma pe cei doi opozanți,

Adrian: Cum ai ajuns să fii cooptat în delegația medicală pentru Pământ?

X3: A fost distribuită o broșură cu toate planetele unde urma să se trimită echipe medicale care să ajute. La acel moment, am apreciat că pe Sirius, ca medic, am contribuit suficient și am considerat că, pentru îmbogățirea experienței mele, ar fi potrivit să merg și altundeva să-mi practic meseria. M-am înscris și am fost acceptat, pentru munca mea primesc salariu,  bonus fiind și o călătorie în alte lumi. Oricum, mă apropii de sfârșitul perioadei pentru care am fost angajat, și voi reveni acasă.

Adrian: Cine stabilește obiectivele și programul pentru delegațiile care pleacă pe alte planete pentru a lucra?

X3: Există o organizație supremă formată dintr-un grup de minți din care fac parte politicieni, oameni de știință, foști militari, oameni de specialitate. Ei decid politica, inclusiv tipul cercetării și al ajutorului umanitar.

Adrian: Există fonduri suficiente pentru aceste activități?

X3: Da. Există suficiente fonduri disponibile pentru cercetare. Spun asta pentru că ori de câte ori solicităm echipamente noi, aproape întotdeauna ne sunt aprobate și ni se trimit prompt. Tot ce este necesar ni se trimite, după o aprobare din partea organelor competente.

(va continua)

https://adriandvir.tripod.com/X3chp9.pdf


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu