Sine al meu Superior, cu iubire îți cer ca începând din acest moment să mă îndrumi în tot ceea ce fac sau intenționez, pentru a cunoaște cele mai corecte soluții în problemele cu care mă voi confrunta în viitor. Îți cer aceasta pentru binele meu cel mai înalt, pentru evoluția ființei mele în Lumină și în afara oricărei interferențe malefice. Vreau să îmi ridic frecvența de vibrației la nivelul cel mai potrivit pentru evoluția spirituală a ființei mele în Lumină. Așa să fie!” (în sprijinul celor interesați)

Totalul afișărilor de pagină

duminică, 14 noiembrie 2021

ANULAREA GENOMULUI UMAN.

 Mary Leoca


Modificarea genetică a omenirii prin serurile magice s-a produs. Cei injectați nu mai sunt ca înainte. Nu mai sunt oameni 100%. Vor deveni treptat altceva. Ce? Noi, oamenii lumii, nu știm exact. În schimb cei care au făcut serurile știu cu exactitate.

Părerea mea e că se dorește extincția acestei rase umane. Evident, NU de către om, ci de alte specii neumane (dar cu sprijinul „umanilor interferați și manipulați; nota C.M.). Ei și-au distrus planetele și acum cauta alta mai plăcută, cum ar fi a Pământul.
Se lucrează de mult, în secret, la crearea unor hibrizi. După zeci de ani de muncă și colaborare între pământeni (malefici) și ei, probabil că s-a găsit acea formula magică, prezentă acum în serurile cu care ne vaccinează. Oficial, Papa de la Roma a declarat acum câțiva ani că pământenii au luat legătura cu alte civilizații. Anul trecut, Pentagonul a recunoscut că niște Obiecte Zburătoare Neidentificate, urmărite de niște avioane americane și filmate, „aparțineau de fapt Marinei americane”. Numai că se mișcau prin spațiu sfidând orice lege a fizicii, cunoscută de om! 
Tot Papa a zis că lucrurile sunt extrem de asemănătoare cu ceea ce s-a prezentat în filmul Dosarele X. Deci, nu am zis-o eu treaba asta, să fie clar. Eu nu fac altceva de cât să pun lucrurile cap la cap...
Rasa aceasta umană a funcționat până acum datorita ADN-. ului uman, care a fost cum a fost. Nu era perfect, pentru că existau boli, suferință și limitări fizice, emoționale, mentale, chiar și spirituale.
Însă, cât de cât, cei care înțelegeau să facă mișcare fizică și exercițiu intelectual se dezvoltau armonios; deci, cei care voiau să evolueze spiritual, să se autocunoască, puteau.
După injectările astea, separarea sufletului și spiritului de corpul și mintea umană este inevitabilă. Asta, tot așa, nu o zic eu, ci oameni mari cum ar fi Serghei Nikolaevici Lazarev ori alți bioenergoterapeuți care au încercat să trateze oameni injectați (vaccinați anti-covid). Declarațiile lor sunt înspăimântătoare, în sensul ca acei oameni injectați erau deconectați și de la suflet și de la spirit! Erau un fel de legumă, din punct de vedere sufletesc și spiritual!
Cel mai probabil, la acești oameni corpul uman se va deteriora mult mai rapid și va deveni, în cel mai scurt timp, infertil, steril. Adică, adio copii...
Părintele Cleopa s-a întâlnit cu astfel de creaturi nepământene și a reușit să le alunge. L-a chemat pe Iisus și imediat au plecat micii cenușii din fata lui! (nota C.M.: dar, prin această acțiune, „teritoriul” a  fost preluat de civilizația lui Dumnezeu, nu a fost eliberat cu adevărat; a trecut de la un stăpân la alt stăpân). Părintele Cleopa i-a numit draci și demoni, care aveau o nava cu care aterizaseră lângă el, acolo în pustia muntelui, unde părintele se izolase ca să se roage.  (Întâmplarea s-a petrecut pe timp de iarna, dacă îmi aduc eu bine aminte...)
De acum încolo singurii care vor mai putea să mențină rasa umană vor fi cei nevaccinați, care, din păcate, vor fi din ce în ce mai puțini și din ce în ce mai marginalizați.
Sfârșitul acestei civilizații, asa cum o știm, poate chiar a acestei rase umane, se pare că este inevitabil
Cine lucrează la modificarea genomului uman știe foarte bine ce face. 
Cel mai mult „îmi plac” cei care se injectează, crezând ca ei știu ce conține serul magic și chiar ne dau  nouă, nevaccinaților,  indicații și sfaturi „prețioase” să ne injectăm și noi, (ca să „nu-i îmbolnăvim ” pe ei. Ce inepție !!!;  nota C.M.).
E vai ș-amar de cei care trăiesc în ego! Într-un fel, aceasta selecție naturală trebuia să se întâmple mai devreme sau mai târziu. Era, cum zicea Agent Smith în Matrix, INEVITABILĂ aceasta selecție!


https://www.facebook.com/photo?fbid=1008415096391134&set=a.244893989409919

2 comentarii:

  1. Acest comentariu a fost eliminat de autor.

    RăspundețiȘtergere
  2. Câtă manipulare, câtă neiubire în acest material... ca în multe altele similare care circulă din abundență în mediile virtuale, sunt traduse dintr-o limbă în alta și se răspândesc ca o adevărată molimă. Să fie clar, LA FEL de mari sunt și prostiile pe care le promulgă și impun cei din mainstream!!!
    Așadar, cei vaccinați sunt condamnați definitiv și de-a pururi iar ceilalți sunt cică niște puri, niște martiri, viitorii salvatori ai rasei umane! Incredibil... Apoi, sunt demonizați extratereștrii care vezi Doamne, toți invariabil sunt malefici, fără excepție, sens în care Papa actual NU e o sursă credibilă!
    ”După injectările astea, separarea sufletului și spiritului de corpul și mintea umană este inevitabilă”, o declarație iresponsabilă, de o ignoranță înspăimântătoare, autorul habar nu are (sau știe și manipulează, ceea ce e mai grav!) ce reprezintă sufletul, ce reprezintă spiritul, le amestecă deliberat și le pune în contrapoziție cu corpul și mintea, ignorând că toate sunt una! Sunt concepte aruncate doar să sperie cititorul, să inducă TEAMĂ, exact vibrația de care maleficul are nevoie!!! Teama e adevăratul virus, iar articolul de mai sus NU induce deloc liniște și armonie...
    ”Sfârșitul acestei civilizații, asa cum o știm, poate chiar a acestei rase umane, se pare că este inevitabil”, o altă frază imbecilă, menită să inducă frică, teroare, blocaj mental, citând din filmul Matrix - o altă modalitate perversă de a ni se induce că există o rețea inexpugnabilă în jurul pământului și a omului.
    Așadar, nevaccinații vor salva lumea, zice ”inițiatul” autor, răspândac al ideii de anulare a genomului uman, uitând, neștiind sau poate știind și manipulând că genomul uman face parte din zona de EFECT (maxim eteric-astrală) nu CAUZALĂ, asupra căreia se poate acționa prin activarea planului imediat superior, cel Mental prin meditație, cu impuls de la cel Spiritual, prin rugăciune. Deja există tot mai mulți care au ”trecut prin iad”, și-au injectat deliberat serul și l-au eliminat ulterior din sistem - evident, nu prin pastile de sinteză și energizante, ”droguri curate” condimentate cu mizeria aia de pseudo-yoga, căreia i se face reclamă prin mass media... Lucrurile sunt mult mai complexe, și pentru că există acord din Înalt, hai să vină direct informația, atât cât se poate în cuvinte omenești:
    Același Adhyatma are mai multe trupuri fizice pe care aici- acum le animă în diverse locații de pe Terra dar și pe alte planete, de pildă unul e proaspăt născut, altul/ alta tocmai a fost înmormântat(ă) cu ”comorbidități” la nici 60 de ani, altul își va ucide nevasta din ”onoare”, alta recent a câștigat o medalie la Olimpiadă... La fel, un alt Spirit și-a creat trup ce face parte din cabală, altul e antivaccinst, Q-Anonist etc, deci conștiințe umane aflate în totală opoziție, potrivit lumii 3D. Tot așa, există două suflete provenind din același ”cuib cosmic”, cu un trup bazat mai mult pe Siliciu și aflat pe o navă cosmică venită din Alpha Centauri, și un alt trup terestru în insulele Canare, cu o biologie umanoidă, bazată pe Carbon - evident, majoritatea nu știu unii de alții, că ăsta e planul până la urmă. Însă TOATE sunt experiențe ale aceleiași Ființe care învață lecțiile specifice acestui plan fizic. Și ce prilej mai bun poate fi cel pe care-l trăim acum, aflat la granița dintre lumi?
    Așadar selecția ”oilor de capre” nu e inevitabilă, majoritatea celor care au murit, real sau fabricat de/cu covid AU FOST DE ACORD să plece, oricât de mare a părut a fi drama fizică.
    Spiritul e un sistem deschis, evoluează dincolo de rău și bine, dincolo de existența și/sau inexistența SIMULTANĂ a încarnării, iar criza asta sanitară e un excepțional prilej pentru miliarde de suflete întrupate, de a avea parte de experiențe speciale - noi am dorit să venim acum-aici, ”să închidem niște cercuri karmice și să deschidem niște Ceruri...”

    RăspundețiȘtergere