Sine al meu Superior, cu iubire îți cer ca începând din acest moment să mă îndrumi în tot ceea ce fac sau intenționez, pentru a cunoaște cele mai corecte soluții în problemele cu care mă voi confrunta în viitor. Îți cer aceasta pentru binele meu cel mai înalt, pentru evoluția ființei mele în Lumină și în afara oricărei interferențe malefice. Vreau să îmi ridic frecvența de vibrației la nivelul cel mai potrivit pentru evoluția spirituală a ființei mele în Lumină. Așa să fie!” (în sprijinul celor interesați)

Totalul afișărilor de pagină

marți, 30 noiembrie 2021

Cu periodicitatea pe care v-o alegeți, FACEȚI URMĂTOATREA INVOCAȚIE.

 

 „ AJUNGE!, de acum sunt Liber! Din acest moment mă eliberez de dogmă, de doctrine de tot felul, de religii, de tradiții imbecile, ale căror sensuri și simboluri nu le pricepeam.

De astăzi rup/distrug/revoc toate contractele, copiile și oglindirile lor, fragmentările lor, semnate în orice linie temporală, cu orice ființă sau neființă, și-i trimit pe aceștia din urma în Soarele Central pentru reeducare!

De asemenea, distrug/dezactivez toate implatele puse de aceștia în toate corpurile mele, rup lanțurile sclaviei și îndrăznesc, pentru prima oară, să devin liber/liberă, așa cum am fost creat(ă) de Sursa Mamă Divină și Adevărată!

Rup și desfac toate contractele de karmă personală sau de familie și conștientizez că nu sunt eu responsabil(ă) de acțiunile trecute ale părinților, bunicilor sau străbunicilor mei. Mă absolv pe mine de orice urmă de vinovăție și mă declar Ființă Liberă și Suverană!

Nimeni, în afară de Sufletul meu, nu are dreptul să beneficieze de energia mea. Avertizez pe toți cei care încearcă acest lucru că vor fi trimiși instantaneu în vacuumul galactic, pentru reeducare, de către focul nimicitor al Sufletului meu.

Din acest moment mă ridic și sunt Liber/liberă. În acest moment îi comunic Sufletului meu că așa cum experiența morții este importantă pentru El, pentru Spiritul meu este importantă experiența vieții. De aceea aleg să o trăiesc în armonie cu Mine însumi/însămi și cu legile naturale ale acestui univers!

Așa să fie! 


(Înlocuiți orice rugăciune cu invocația de mai sus.
M-am adresat celor „treziți” C.M.)


 

2 comentarii:

  1. Foarte slabă invocația, se situează doar în registrul emoțional- eteric, cu vagi pusee astrale, categoric fără suport cauzal, multidimensional și suferă de carențe serioase de exprimare coerentă, susceptibilă să deruteze cititorii...

    Astfel,
    1.SURSA nu e mamă și/sau tată, astea sunt convenții conceptuale specifice planului 3D...
    2.Cine de ne dă dreptul să judecăm, să afirmăm că o dogmă, religie sau o doctrină e negativă, că o tradiție este imbecilă?
    3.Rogu-vă, nu fiți naivi, karma personală și/sau de familie nu se desfac prin afirmații, karma înseamnă faptă, acțiune, conjugată cu intenții psihomentale ce țin de egregori, de deciziile ce vin din Înalt...
    4.Fraza asta e, însă, cu adevărat imbecilă, omite cu bună știință un adevăr cosmic - faptul că suntem sisteme deschise: ”Avertizez pe toți cei care încearcă acest lucru (să beneficieze adică de energia emitentului) că vor fi trimiși instantaneu în vacuumul galactic (?), pentru reeducare, de către focul nimicitor (!!) al Sufletului meu.
    5.Faceți confuzii flagrante între Suflet și Spirit!
    6.De unde știți, C.M., că trebuie să vă adresați doar ”celor treziți”? De unde știți că Adhyatma nu a luat decizia de a învăța o parte a sa întrupată lecția Căderii și o altă parte cea a Înălțării?
    7.E multă ignoranță (manipulare?) în toată această invocație, noțiunile sunt haotic aruncate în fraze, de pildă dacă ”acest univers” (care o fi ăla?) funcționează prin ”legi naturale”, înseamnă că e bai mare - legile naturale sunt legile manifestării, ale efectului, nu ale cauzalității, care este guvernată de legi cosmice, C.M!
    P.S. C.M., zău că nu ți-ar strica o reeeducare în Soarele Central, oricare ar fi acela...

    RăspundețiȘtergere