Sine al meu Superior, cu iubire îți cer ca începând din acest moment să mă îndrumi în tot ceea ce fac sau intenționez, pentru a cunoaște cele mai corecte soluții în problemele cu care mă voi confrunta în viitor. Îți cer aceasta pentru binele meu cel mai înalt, pentru evoluția ființei mele în Lumină și în afara oricărei interferențe malefice. Vreau să îmi ridic frecvența de vibrației la nivelul cel mai potrivit pentru evoluția spirituală a ființei mele în Lumină. Așa să fie!” (în sprijinul celor interesați)

Totalul afișărilor de pagină

luni, 29 noiembrie 2021

Conversație cu Federația Luminii

 16 0ct. 2021

Traducere Const. Mihăilescu

Blossom: Salutări vouă! Încerc să mă ridic deasupra nebuniei care are loc pe planeta noastră, știind că trebuie să ne concentrăm pentru realizarea unui viitor luminos. În Australia, mulți vorbesc despre retragerea (evadarea) oamenilor pe dealuri și se pune problema limitării dreptului de port armă. M-am gândit că poate voi ne puteți duce într-o călătorie a Bucuriei vorbindu-ne despre Podul... Podul Curcubeului. Seros că ar fi o călătorie pe care mi-o doresc; am bagajele făcute!

Federația Luminii: Salutări și bună-dispoziție tuturor; ne adresăm vouă, celor care țineți LUMINA, în timp ce mulți au dispărut. Cu toate acestea, VOI ȘTIȚI că nimic nu este pierdut definitiv.

Bl.: Știm în sinea noastră dar permiteți-mi să vă spun că totul arată destul de sumbru! Uneori mă simt atât de deprimată din cauza îndoielilor și nesiguranței că nu întrevăd un sfârșit al tiraniei.

F.L.: Totuși... ȘTII, NU ESTE AȘA.

De-a lungul istoriei vi s-a tot spus de MAREA SCHIMBARE, de un „Eveniment” care va schimba totul.

Bl.: O fi dar nici istoria nu este tocmai ceva pe care să ne putem baza ca adevărat. De fapt, se pare că nimic din ceea ce ni s-a spus până acum nu este certificat de nimeni ca fiind adevărul adevărat. Această nesiguranță, această incertitudine provoacă oamenilor multă depresie, multă disperare.

F.L.: Deci, unde vă duce asta, Blossom?

Bl.: Nu știu, voi să-mi spuneți, căci am ajuns ca eu să nu mai știu ce este adevărat și ce nu este. Ne-ați spus, înainte să înceapă toate prostiile astea, că situația e pasageră, iar acum ni se spune că abia acum începe greul. Inima mea, mintea mea, nu mai pot discerne Adevărul. Ne asigurați că adevărul îl vom afla din inima noastră,.. totuși, mie mi se pare că sunt slabe speranțe.. 

Oricum, să nu ne răsfățăm...; apropo, la ce oră pleacă trenul ăla care merge la Rainbow Bridge (Puntea Curcubeu)? Toată lumea în vagoane !

F.L.: Am dori să vă reamintim că, atunci când ați acceptat să veniți pe această Planetă pentru a finaliza această misiune extraordinară vi s-a explicat că vor exista momente în care ați vrea să renunțați, ați vrea să vă întoarceți ACASĂ, pentru că vi se va părea străin și ostil acolo unde veți fi ajuns. ...Tot atunci vi s-a spus că forțe extreme ale întunericului vor încerca să vă blocheze fiecare mișcare. Cu toate acestea, ați fost atât de dornici, de entuziaști să „coborâți” acolo pentru a îndrepta ceea ce era greșit !!

Vi s-a comunicat și rezultatul. Vi s-au arătat priveliști ale Tărâmurilor de Lumină, și toți cei care locuiau înăuntru s-au recunoscut unii pe alții ca Aducători ai Păcii, în calitatea lor de Mari Războinici care i-au îndrumat pe mulți să treacă peste Pod, pentru a ajunge într-un loc al Frumuseții și Minunățiilor.

În cunoașterea capacităților voastre, nu exista nici un gând de neîmplinire, de renunțare. Pentru că raționamentul din spatele acestei misiuni... de a scăpa de întunericul de pe Planeta voastră... era de o mare importanță .

Bl.: Deci, ce este The Bridge? (puntea, podul; n.m.) **

F.l. : Fizic, desigur, el nu există dar semnifică calea către Lumină, către Iluminarea voastră. .

Bl.: Gândindu-mă că s-ar putea să fie nevoie să... plec... mai curând, cum ați descrie Iluminarea? ca pe un proces continuu, sau ca pe o stare la care poți ajunge brusc, într-o bună zi, moment în care vei avea toată cunoașterea?

F.L.: Am spune că în situația ta actuală, ca „pământean”, „Iluminarea” este un proiect în derulare! Cu toate acestea, în starea voastră de Lumini ale Iubirii, sunteți, desigur, pe deplin iluminați, căci vă aflați într-un loc al oricărei înțelegeri.

Bl.: Eu compar asta cu un copac care ar putea avea multe ramuri. Deci, dacă aceasta este situația, de ce trebuie să ne întoarcem viață după viață, pentru a mai face un pas spre creșterea/iluminarea sufletului nostru?

F.L.: Pentru a avea experiențe de diferite feluri. Cu toate acestea, mulți dintre cei care vă aflați acum pe Pământ nu sunteți acolo pentru a vă „crește” înțelegerea sufletească, deoarece cunoașterea, toată cunoașterea, se află deja în interiorul vostru, așa cum veți afla…  fiecare dintre voi. Deci, am spune că nu sunteți aici neapărat pentru a face o călătorie pentru evoluția sufletului vostru (deși aceasta este implicită)... ci pentru a readuce Planeta voastră în plan superior, ca puritate, așa cum a fost la origini.

Bl.: Ne puteți clarifica: după ce vom trece „Podul”, și vom fi ajuns „în altă parte”, ne vom afla tot pe Pământ?

F.L.: Da, veți fi tot pe Pământ. Totuși, pe o planetă diferită. Faptul că va fi încă aceeași „tabără de bază”, să spunem așa, nu înseamnă că veți fi în același plan vibrațional. Asta va schimba total ceea ce veți vedea, simți și percepe în oricare mod.

Bl.: Ați spus că după ce trecem ”podul” ne-am putea afla fie înainte, fie înapoi. Asta înseamnă că ne-am putea afla în planuri de vibrație superioară dar și în planuri inferioare vibrațional !?

F.L.: Da. Totuși, asta doar pentru o vreme. După un timp, „corpurile” voastre nu vor putea tolera frecvențele inferioare și, prin urmare, vor accede în cealaltă parte, cea a planurilor superioare, lăsând altora locul de vibrație joasă.

Bl.: Pe cealaltă parte? Sugerați că ar fi „altundeva”.

F.L.: Pe planeta voastră aveți uși... prin care treceți, să fiți în cealaltă parte, deși încă pe aceeași planetă.

Bl.: Se vorbește de Tărâmul Elemental... pe planeta noastră; este de aceeași vibrație?

F.L.: Deocamdată. Este dificil de explicat prin cuvinte ceea ce este în afara înțelegerii voastre actuale.

Bl.: Dar, succint, este vorba de o vibrație diferită, similară cu o dimensiune diferită?

F.L.: Nu neapărat, căci există multe vibrații diferite într-o dimensiune și multe dimensiuni într-o anumită vibrație.

Bl.: Bine. Înainte să ne pierdem în acest hău, să ne întoarcem la „The Bridge”, acceptați ?

F.L.: Cel mai simplu mod de a te ajuta este să-ți spun că o vei ști atunci când mergi spre ea. O vei ști când te vei afla la.... piciorul podului, o vei ști când vei traversa acel Pod... și vei ști când ai ajuns de cealaltă parte. Este acolo și așteaptă sosirea ta.

Bl.: Cine ne așteaptă? Cineva care este deja în interiorul nostru?

F.L.: Desigur. Totul este în tine. Tot ceea ce nu este... este o iluzie.

Călătoriile voastre pe acest plan pământesc au loc de mulți eoni și ele v-au permis să experimentați cum este să fii om. 

Unii vor putea să experimenteze încă o dată adevăratul „eu” prin fizicitatea lor pe Pământ. Multă vreme mare parte din adevărul tău a fost sigilat și interzis cunoașterii.. Însă, această „trezire” va readuce la viață „experiența vieții” sub formă umană… în cel mai favorabil moment…

Una peste alta, deși nu plecați nicăieri veți merge undeva, ca stare, ca recunoaștere, ca percepție, ca nivel de conștiință... deși vă veți afla tot pe Planetă.

Vă încurajăm să priviți în interiorul vostru pentru că sunteți cu toții... fiecare dintre voi... conștienți de acest Pod și de Înțelegerea, Cunștientizarea și Libertatea care vine cu el.

Ar fi o practică înțeleaptă să așteptați cu nerăbdare, dar cu încredere și cu calm.. Concentrați-vă pe unde veți merge... nu pe unde ați mai fost.

Bl.: Ok, întrebare directă:  putem ajunge la „Pod” înainte de EVENIMENT?

F.L.: Nu. Evenimentul se va produce înainte și va fi revelator. Deschiderea va fi către atât de multe posibilități, de direcții... pentru că, totuși, există întotdeauna alegere.

EVENIMENTUL VA ADUCE CU UN GRADIENT DE PUTERE MAI MARE PE CARE NICIUN SUFLET NU O VA PUTEA IGNORA.

VA FI UN FEL DE IUBIRE NEBUNĂ, SMINTITĂ CARE-I VA ADUCE PE UNII ÎNTR-O STARE DE FERICIRE TOTALĂ.

AVEȚI ACEASTĂ CUNOAȘTERE ÎN VOI, SUNTEȚI CAPABILI SĂ ANCORAȚI LUMINA.

DE FAPT, VOI SUNTEȚI LUMINA, IUBIREA ȘI ADEVĂRUL…ȘI PRIN VOI SE POATE MANIFESTA ACEST FLUX DE ENERGIE PE PLANETA VOASTRĂ..

La momentul dat... Evenimentul va avea loc.

ȘTIAȚI… ȘTIȚI… și asta va schimba totul. Vă cerem, încă o dată, să vă concentrați asupra IUBIRII fără obiect.

Această MARE SCHIMBARE, care urmează să aibă loc... va face ca sufletele voastre să respire cunoaștere.

Bl.: Între timp, revenind la realitate… rămânem într-o lume care „pare” să fie guvernată de întuneric… sper că doar deocamdată !!

F.L.: Cu toate acestea, vă spunem că nu este așa. Haosul va continua o vreme până ce lucrurile vor începe să se lumineze; mai întâi vor apărea „crăpături” prin care veți vedea, după care cărămizile din perete vor începe să cadă și, în final, zidul va fi doborât într-un ritm amețitor.

Până atunci.. REPETAȚI MANTRA:

EU SUNT LUMINA.

EU SUNT IUBIREA.

EU SUNT ADEVĂRUL.

EU SUNT.

Iar și iar și iar, pentru ca sufletul vostru să rămână pe Pământ și să-i puteți ajuta într-adevăr pe cei care caută Lumina și ajutorul vostru.

Bl.: E un amalgam în capul meu...!! Înainte de a încheia:... monoliții, Cristalele, etc... toate despre care ați vorbit înainte... mă fac să gândesc... . că are legătură cu Evenimentul?

F.L.: Este unul și același lucru.

Bl.: De unde mă aflu acum pe această planetă ... mi se pare o idee nebunească să cred că se va întâmpla asta. Pare atât de științifico-fantastic... un vis... atât de puțin probabil....

F.L.: Ai o atitudine atât de „minunată”, Blossom!

Bl.: Nu-i asa ? E prima dată când te folosești de sarcasm. Poate ai învățat-o de la mine !!.

F.L.: Sau poate e încercarea noastră de a face o glumă!

Bl.: În orice caz... dacă ni s-ar da doar cinci secunde de BUCURIE totală (poate și cu ceva imagini) ne-ar ridica moralul.

F.L.: Și crezi că acest lucru nu este posibil? Creați un loc gol în mintea voastră și veți avea acea bucurie.

Bl.: Oricum, ar fi tare. Ce bine mi-ar prinde să mă cunosc așa cum mă cunoști tu !

F.L.: Ceea ce desigur faci. Cum ai putea să nu te cunoști?

Bl.: Uşor! Știu cine sunt eu ca Blossom. Totuși, eu, ca totalitate, încă nu. Sunt sigură că este ceva pe care aştept cu nerăbdare să îl descopăr.

F.L.: Oricând vrei... orice vrei... „cere și ți se va da.”

Bl.: Eh, atunci... o ceașcă de ceai, te rog!

F.L.: Dragă Blossom, și voi toți cei care sunteți atât de iubiți, rolurile pe care le interpretați sunt de mare importanță pentru omenire și pentru evoluția ei.

Lumina Iubirii, pe care fiecare dintre voi o poartă, este de o mare strălucire și forță.

Continuați să străluciți acest Adevăr ca EU SUNT.

Aveți deplină încredere, știind că lumea va reveni la vechea ei Glorie.

Voi sunteți IUBIREA, LUMINA și ADEVĂRUL, și pentru asta vă iubim.

Bl.: Și noi vă iubim. Ce plăcut e să poți comunica! Cu recunoştinţă, în serviciu Iubitor. EU SUNT.

nota Bl.:

* Locuiesc în Queensland, care nu cunoaște restricțiile din Melbourne și Sydney. Slavă Domnului!

** Prima mea comunicare cu Federația Luminii este o carte numită PODUL, prezentată pe site-ul meu în format broșat sau Ebook.

Rugăciunea voastră continuă, pentru binele soțului meu, va fi mereu binevenită.. Cu toate acestea, acum mai mult ca altă dată, este necesară pentru o tranziție lină dincolo de văl, când va sosi momentul. Mulțumesc mult tuturor pentru iubirea și disponibilitatea voastră ! Cred că asta ne va ajuta, în continuate, foarte mult amândurura .

 https://www.blossomgoodchild.com/16th-october/

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu