Sine al meu Superior, cu iubire îți cer ca începând din acest moment să mă îndrumi în tot ceea ce fac sau intenționez, pentru a cunoaște cele mai corecte soluții în problemele cu care mă voi confrunta în viitor. Îți cer aceasta pentru binele meu cel mai înalt, pentru evoluția ființei mele în Lumină și în afara oricărei interferențe malefice. Vreau să îmi ridic frecvența de vibrației la nivelul cel mai potrivit pentru evoluția spirituală a ființei mele în Lumină. Așa să fie!” (în sprijinul celor interesați)

Totalul afișărilor de pagină

sâmbătă, 7 august 2021

Mister de nepătruns: tehnologia avansată anti-gravitațională ne e ținută la secret??

de Vladislav Ceakarov; postat pe 20 octombrie 2020

Traducere Const. Mihăilescu

Cine este bărbatul condamnat la 14 ani de închisoare pentru că a construit farfurii zburătoare antigravitaționale? Ce poveste au inventat Serviciile secrete despre acest om.

Tehnologia antigravitațională este cunoscută de zeci de ani, pentru cei care știu unde să caute informațiile corecte. Toate datele despre aceasta sunt încadrate la „de top secret” și numai o parte dintre ele au fost desecretizate.

Unul dintre cercetătorii pionieri în antigravitație, și despre care vom discuta astăzi se numește Otis Carr (1904 – 1982) .

Mai întâi: ce știm despre tehnologia avansată antigravitațională și modul în care guvernul american o ține la secret?

Bugetul negru.

Se pare că tehnologia antigravitațională este departe de a fi o conspirație. Dimpotrivă, există dovezi puternice care o confirmă. Dar când abordăm acest subiect, este obligatoriu să fi înțeles, în prealabil, lucrează lumea serviciilor secrete și cum funcționează ea.

Într-o verificare financiară recent realizată la Universitatea de Stat din Michigan, echipa de lucru constituită în acest scop a constatat că din buget lipseau aproape 21 de miliarde de dolari, sumă care nu apărea în evidențele Departamentul Apărării și Departamentul de Locuințe și Dezvoltare Urbană din Statele Unite, ca și cum se volatilizase.

De ce este important să se cunoască acest lucru?

Se spune că banii sunt folosiți pentru programe neînregistrate, asupra cărora Congresul nu are control. Cu ajutorul bugetului negru, s-a construi o civilizație invizibilă dar care dispune de resurse nelimitate. Această societate ascunsă este mult mai avansată din punct de vedere tehnologic decât lumea pe care o cunoaștem.

Orice cercetător care inventează o tehnologie competitivă și importantă este cooptat, finanțat și trecut în lumea bugetului negru, practic, el neputând să-și publice invenția; altfel nu are cum să se mențină și chiar să supraviețuiască. Scopul este menținerea dominației elitei asupra marii mase a populației.

Aplicarea Tehnologiei Antigravitaționale Avansate a fost suprimată , această tehnologie fiind, cu siguranță, considerată o invenție care ar putea amenința poziția de dominare a lumii deținută de elită.

Mulți experți și oameni în funcții la vârf, organizații militare și participanți la programe secrete au vorbit însă în unele împrejurări despre subiecte la care au fost martori. Unii dintre ei sunt foști directori ai companiei de tehnologie spațială și de apărare Lockheed Martin.

Ne referim, de ex., la Steve Justice care a făcut declarații

Steve Justice

despre tehnologiile secrete pe care le-a văzut și cu care a lucrat. Potrivit lui, aceste tehnologii sunt cu mult înaintea celor cu care suntem familiarizați astăzi și pe care le aplicăm.

Un exemplu: actual se lucrează intens la fabricarea unor vehicule spațiale de tip OZN. Se fac afirmații precum că „se pun în practică tehnologiile descoperite la obiectele zburătoare neidentificate, la baza cărora ar sta tehnici și tehnologii capabile să modifice raportul spațiu-timp.

Otis Carr - Unul dintre pionierii tehnologiei antigravitaționale, Otis Carr, discipol al lui Nikola Tesla, a fost unul dintre primii în elaborarea de tehnologii necunoscute pe planetă, pentru vremea sa, asemănătoare farfuriilor zburătoare. El a făcut chiar demonstrații publice sponsorizate de oameni care au oferit milioane pentru munca sa.

El își propusese să facă un zbor de succes către Lună, cu plecare pe 7 decembrie 1959, folosind farfuria zburătoare pe care a construit-o. Acea tehnologie, utilizată la fabricarea acelui vehicul spațial, era mult mai avansată decât ceea ce cunoaștem și utilizăm noi astăzi. Trebuie spus că orice cercetător/ inventator care apelează, în munca sa de cercetare, la bugetul negru, este întotdeauna urmărit și obligat să nu dezvăluie din rezultatele cercetărilor sale. Orice devoalare a secretului îi poate cauza moartea.

Tehnologia avansată antigravitațională (care este secretă) intră cu siguranță în categoria invențiilor care, deconspirate, ar putea amenința poziția dominatoare a elitei. Mulți experți și oameni în funcții la vârf, organizații militare și participanți la programe secrete au vorbit despre activități la care au fost martori.

Potrivit Centrului de Studii OZN, „nava spațială” a lui Carr era pusă în funcțiune de un câmp gravitațional artificial numit „motor gravitațional Carrotto” și nu folosea combustibil. Energia propulsoare era obținută de la Soare prin aplicarea unor fenomene și efecte electromagnetice.Tehnologia utilizată se numește „acumulator electric Ultron”.

Din păcate, la doar două săptămâni de la ultimul test de zbor, programul său a fost anulat. Agenții federali au confiscat echipamentul și documentația. Potrivit acestora, proiectul lui Carr ar fi prăbușit sistemul monetar al SUA.

Ulterior, Carr a fost acuzat de fraudă și delapidarea sumei de 50.000 de dolari, dar și jefuit. În acest fel, i-a fost imposibil să-și plătească cauțiunea. A urmat o condamnare de 14 ani la închisoare. După eliberarea , în timp ce zbura cu un vehicul, a dispărut de pe radar și de atunci nu s-a mai aflat nimic despre el. Tehnologia sa antigravitațională nu a mai fost niciodată făcută publică.

https://curiosmos.com/unwritten-mystery-is-advanced-antigravity-technology-being-suppressed/

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu