Sine al meu Superior, cu iubire îți cer ca începând din acest moment să mă îndrumi în tot ceea ce fac sau intenționez, pentru a cunoaște cele mai corecte soluții în problemele cu care mă voi confrunta în viitor. Îți cer aceasta pentru binele meu cel mai înalt, pentru evoluția ființei mele în Lumină și în afara oricărei interferențe malefice. Vreau să îmi ridic frecvența de vibrației la nivelul cel mai potrivit pentru evoluția spirituală a ființei mele în Lumină. Așa să fie!” (în sprijinul celor interesați)

Totalul afișărilor de pagină

miercuri, 4 august 2021

Conversație cu Federația Luminii/13 iulie 2021

  Traducere : Const. Mihăilescu

Blossom: Ei bine, iată-ne din nou, reuniți pentru comunicare.Viața, cu răsucirile ei tulburătoare, continuă să curgă., dar noi trebuie să avem încredere că, deși nu pare, totul merge în direcția cea bună!

Federația Luminii: Bine ai revenit Blossom! Bine ați revenit voi, suflete care, ca și noi, așteptați cu nerăbdare aceste conversații pentru a elucida cât mai mult din confuzia care, uneori, vă cuprinde.!

De ce spui confuzie?

Pentru că suntem conștienți că, uneori, există confuzie în mintea oamenilor cu privire la ceea ce este și ce nu este. Deși unii cred că vorbim în ghicitori, îi asigurăm că dorim să fim cât mai deschiși.. Pur și simplu încercăm să ne exprimăm, pe cât putem, pe înțelesul fiecărui suflet uman care ne urmărește. Unii sunt capabili să privească mai adânc, în ceea ce privește prezenta noastră aici, în timp ce alții caută o explicație mai de suprafață.  Suntem siguri că ați dori să vorbim despre monoliți ? (nota C.M.: mari cristale aflate în interiorul Pământului, plantate și distribuite în anumite locuri și la anumite adâncimi și care conțin anumite programe care urmează a fi activate, în conf. cu programări elaborate în afara planetei).

Da, te rog. Dacă se poate !? Căci destul de mulți se întreabă cu privire la presupusa lor activare..

Toți (monoliții) sunt acum la locul lor, totul este în regulă.. Niciunul nu va fi activat, în acest moment. Ei vor rămâne în stare latentă până când se va da „semnalul”, moment în care vor „învia” și vor face ceea ce e programat.

Mai clar ??

Electromagnetic se vor căuta între ei și își vor trimite tonuri și semnale de identificare, unul către celălalt pe întreaga voastră planetă și vor stabili legături energetice cu alte surse, care nu se află pe planeta voastră. Conexiunile dintre aceste surse ..... să spunem ... ar putea fi comparate cu o conversație. După cum vă puteți imagina, aceasta este o problemă complexă care nu poate fi înțeleasă în totalitate la nivelul capacității creierului uman din acest moment. Nici măcar cei mai avansați oameni de știință nu vor putea înțelege sau ține pasul cu semnalele și comunicațiile dintre acești monoliți (nota C.M.: care, în fapt, sunt niște cristale), deoarece codurile lor nu sunt din această lume.

Și care este rostul lor?

Activarea mai multor Linii de Legi, Portaluri, mari Cristale adormite care se află în solul planetei voastre. Scopul ar fi activarea (trezirea) în mintea umană ... a codurilor care au fost elaborate și stabilite cu mult înainte de prezența voastră pe Pământ.

Vai ! Adică Liniile Ley?

Înțelegem că mai toată lumea voastră nu este la curent cu astfel de fenomene. Totuși, mulți dintre voi, printre care și tu, știți că ele există. Ele sunt o matrice care se întinde pe toate tiparele Pământului. Le-am descrie ca pe un „iepure de crescătorie ”. Căci, deși există structură în aceste modele, există și miliarde de „fire” conectate la tot ... încât toate primesc de la Sursă aceleași mesaje și coduri.

Deci, spui că aceste Linii Ley  activate vor proveni de la sursele Monolith, care au fost emanate inițial din Sursă?

Da, într-adevăr.

Care este scopul activării Liniilor Ley ?

Să încarce magnetic pământul pe care călcați. Imaginați-vă o matrice care se întinde pe tot globul pământesc ...și care, atunci când este activată, va conecta centrele principale ... cum ar fi locurile pe care le cunoașteți ca fiind Uluru, Stone Henge și altele cinci; ... vor fi punctele de pornire pentru această „încărcare”, pentru a se răspândi apoi în rețele, „fire”, complexe pe tot globul.

Ce se va întâmpla atunci?

Face parte din „spectacol”. Este necesar ca acest magnetism să fie „în desfășurare” pentru ca restul procesului să aibă loc și să fie finalizat.

Care este acest proces ?

Se va trece la formarea sau activarea de portaluri și cristale, deoarece face parte din conexiunea tuturor acestor lucruri menționate.

Imaginați-vă această enormă rețea cu încărcătură magneto-energetică... răspândită pe întregul glob. Nu doar un mic loc într-o singură țară, ci peste tot. Gândiți-vă la efectul de iluminare al acestor „fire” asupra viului răspândindu-se peste tot. Gândiți-vă la puterea inimaginabilă creată ..

Pasul următor va fi alimentarea giganticelor Cristale care, după cum spunem, au rămas latente de milenii.

Cine le-a plasat acolo?

Ființe din afara planetei, cu scopul CUNOAȘTERII viitorului ... care acum a devenit aproape prezent.

Ce vor face Cristalele?

Odată ce au fost trezite / activate prin forțe electromagnetice ... vor străluci literalmente și se vor manifesta ca și când ar avea viață. 

Asta seamănă tare mult cu un film SF... pe care încă nu l-am văzut!

Totuși, sunt pregătite imagini care vor fi prezentate de artiști etc. , ca urmare a viziunilor care le - au fost date. Oricum, energia conținută în aceste cristale este de neegalat.

Câte cristale sunt?

Șase.

Doar atâtea ?

Blossom ... nu sunt necesare mai multe.

OK! O să vă cred pe cuvânt. Aproape că jubilez de entuziasm. Ce se va întâmpla în continuare?

PUTEREA Cristalelor, realizată prin liniile și firele Ley, va lua un timp pentru a se conecta la sistem și, când totul va fi complet, se vor activa șapte portaluri.

Ce face ???? Mă gândeam eu că nu e totul....

Adică planeta se va deschide pentru un anumit timp ... către alte lumi. [nota C.M.: în fapt, aceste portaluri energetice vor fi un fel de scurtături, create prin deformarea timpului și a spațiului, prin care Pământul va putea fi vizitat de alte civilizații - și reciproca va fi valabilă - distanța de ani-lumină scurtându-se la doar câteva luni sau zile].

Dragă, Doamne, sunt la limita înțelegerii mele!! Ce e asta?

Magie, dragă, Blossom. Magie!

Stai așa. Putem să recapitulăm? Deci, dacă înțeleg eu bine, la un anumit moment, acești monoliți (cristale) vor fi activați și vor primi/trimite semnale pe și în afara Planetei, și prin asta, vor activa rețelele și firele Ley a șapte centre principale .. . iar planeta se va încărca magnetic prin semnalele de la monoliți ... care, la rândul lor, atunci când rețeaua va fi finalizată pe întreaga planetă, vor activa șase cristale gigantice care dorm de milenii ... ceea ce va realiza o aliniere, prin care puterea aceasta formându-se și susținându-se energetic șapte portaluri care vor lega Pământul cu lumile universului.

Exact.

Spuneți că aceste portaluri ne deschid spre alte șapte lumi din univers? Mergem la ele?

Nu.

Ființele altor lumi „vor veni” totuși la noi?

Nu, în acest moment. Cu toate acestea, energia combinată a acestor deschideri (portaluri, vortexuri) va fi necesară pentru a face „următoarea mișcare”.

Sfinte Moly! Mai e ceva?

Blossom ... gândește-te la tot ce am spus. Ce credeți voi că s-ar întâmpla dacă luați în considerare magnitudinea absolută a PUTERII creată de toate aceste manevre, de care am vorbit? ... Puse cap la cap, care ar fi scopul?

EVENIMENTUL?

Corect.

Nu mă gândeam la..„varza de Bruxelles”. Eu am crezut că totul va fi ca o simplă erupție solară! Revenind,... ați spus ceva despre activarea codurilor din mintea umană, implementate cu mult timp în urmă. Poți să explici asta ... până nu-mi „crapă capul”...?

Presupunem că se va putea simți amploarea atunci când vor avea loc evenimentele. Va trebui ca atunci mintea umană să fie conectată la suflet pentru ca voi să vă puteți juca rolul pentru care ați ales să fiți aici și acum. 

Va fi absolut necesar ca FIECARE să aibă dorința și tăria să urce până la farfurie (?!!) și să se considere ca fiind PARTE DIN TOT EVENIMENTUL. Prin urmare, orice altceva activat ...va trebui să declanșeze în interiorul Sufletului amintirea acelui lucru; iar atunci, sufletul își va aminti de ce a venit acum pe Pământ, în această viață. 

Am vorbit despre deschiderea „plicurilor” și vei ști ce să faci. Aceasta este cea despre care am vorbit.

Asta este mult mai mare decât ceea ce ai spus înainte.

Din cauza calendarului divin. Poate că dacă am fi făcut-o înainte, mulți nu ar fi fost gata să accepte.

Nu știu ce fac alții dar EU SUNT. Pentru mine are sens deși nu am avut niciodată o idee despre asta până acum, totuși, trebuie să recunoașteți, este mai degrabă uluitoare!

Da, pentru că NIMIC ASEMĂNĂTOR NU S-A PRODUS ÎNAINTE!

Nu sunt surprinsă ! Deci ... respirație profundă ..și mai ce?

TOTUL SE SCHIMBA, TOTUL.

Considerăm că putem acum lua o pauză în această chestiune, pentru ca informațiile să fie metabolizate. Într-adevăr, vor fi multe întrebări. Totuși, vă sugerăm să permiteți această conversație să se stabilească în inimă. Renunțați la suspiciuni și la întrebări și fiți de această parte a baricadei.. „Intrați în voi” și simțiți ceea ce v-am oferit. Știm că atunci când o veți face-o, VEȚI CUNOAȘTE ADEVĂRUL.

Ei bine, aceasta este cea mai interesantă știre. Eu, una, trebuie să-o metabolizez, căci, cu toată sinceritatea, știu că nu aș putea accepta „nerumegat”, deși pare atât de științifico-fantastic !!... Și totuși, o astfel de „schimbare” minunată în cunoaștere are loc pe planeta noastră chiar acum.

DE CE AȚI VENIT ACUM ȘI AICI? ÎNTREBAȚI-VĂ !!

Ca să vă ajutați Planeta și pe cei dinăuntrul și de la suprafața ei ...să se mute într-o dimensiune Superioară.

Da, și voi sau White Cloud (Norul Alb), ați spus că va fi atunci când vom simți că nu se mai poate continua așa. 

Atunci, pe mâine?

Dragă Blossom, trebuie să știi doar că așa trebuie să fie. Cât despre CÂND? Lasă asta. Tot ce trebuie să știți este că va avea loc, că Evenimentul este inevitabil

WOW. Am fost puțin temătoare să vorbesc despre monoliți, ca să fiu sinceră. ACUM CĂ AM FĂCUT-O... !!! 

Mulțumesc foarte mult. Cred că multora dintre noi, „discuția” avută ne va da noi forțe și ne va încuraja să continuăm. Cu recunoștință. În serviciul iubitor. EU SUNT.

https://www.blossomgoodchild.com/13th-july/

Un comentariu:

  1. Eu cred sincer ca in acest moment,omenirea NU este pregatita sa cunoasca tot ADEVARUL!!!

    RăspundețiȘtergere