Sine al meu Superior, cu iubire îți cer ca începând din acest moment să mă îndrumi în tot ceea ce fac sau intenționez, pentru a cunoaște cele mai corecte soluții în problemele cu care mă voi confrunta în viitor. Îți cer aceasta pentru binele meu cel mai înalt, pentru evoluția ființei mele în Lumină și în afara oricărei interferențe malefice. Vreau să îmi ridic frecvența de vibrației la nivelul cel mai potrivit pentru evoluția spirituală a ființei mele în Lumină. Așa să fie!” (în sprijinul celor interesați)

Totalul afișărilor de pagină

vineri, 13 august 2021

MATEI/2 aug.2021

Vaccinări; Varianta Delta; măști; unitate medicală; teoriile conspirației; vizualizare; schimbarea climei; conștientizare; ascensiune.

Cu salutări iubitoare de la toate sufletele de pe această stație spațială; sunt Matei. Începem prin a ne referi la comentariile și întrebările dar și confuziile legate de vaccinările anti-covid.

Îndemnând pe toată lumea să se vaccineze, mass-media pune acum accentul pe focarele „variantei Delta, extrem de infecțioasă”, (spun ei), în zonele în care majoritatea populației nu era vaccinată. În videoclipuri și interviuri, pe internet, specialiști virusologi prezintă rapoarte alarmante despre deprecierea stării de sănătate, care va apărea ulterior la persoanele care au fost vaccinate. 

La nivelul cunoștințelor actuale, oamenii de știință nu greșesc și sunt de bună-credință, numai că știința medicală actuală este complet depășită și departe de realitatea care se întâmplă ACUM pe planeta voastră. Constatând că au murit oameni după ce au fost vaccinați, alții manifestând deja probleme grave de sănătate, specialiștii pământeni prognozează o situație sumbră pentru omenire.

Ei nu știu însă că „jocul vieții și al morții” pe Pământ, s-a schimbat sau este în curs de schimbare! Asta se datorează faptului că planeta voastră se află într-un proces constant de ascensionare în planuri de lumină tot mai înaltă.

Ei nu știu că lumina transformă celulele pe bază de carbon ale corpului, care sunt vulnerabile la boli, în structurii cristaline, care sunt rezistente la boli..

Ei nu cunosc că corpurile oamenilor iubitori și corecți, plini de compasiune, onorabili absorb ușor lumina și nu știu de transformarea celulară care are loc în majoritatea ființelor umane. Nu știu că mulți dintre cei născuți în ultimii 30 de ani au corpul constituit, în marea lui majoritate, din celule cristaline și că procesul cuprinde, de fapt, majoritatea ființelor umane de pe Pământ.

Acei oameni de știință habar nu au că destinul Pământului este nu distrugerea ci Epoca de Aur, când mecanismele de auto-vindecare ale corpurilor vor fi ajutate prin remedii naturiste și tehnologii care utilizează frecvențe înalte și variabile. Dumnezeu nu va permite nimic care să se opună alegerii libere a Gaiei, conform căreia omenirea va înflori și se va bucura de o sănătate optimă a corpului, minții și spiritului, pe parcursul unei vieți mult mai lungi decât până acum. 

Acum, haideți să ne întoarcem în lumea voastră de astăzi și să arătăm înșelăciunea continuă la care se dedă mass-media aservită.

Statisticile umflate fac încă parte din aceasta, iar cu gripa ușoară numită „varianta Delta” se încearcă să vă sperie lumea.. Termenul (delta) a fost introdus de întunecați, astfel încât publicul să creadă că virusul suferă mutații și ar continua (chipurile) să se tot metamorfozeze dacă lumea nu se va vaccina în totalitate.

Unii susțin că persoanele care au fost vaccinate împotriva covid-ului nu vor fi afectate, alții afirmă că poate fi necesară o doză suplimentară din acel vaccin, iar alții spun că va fi, „cu siguranță”, nevoie de un alt vaccin. Multe variante, multe presupuneri.

E momentul când vom răspunde întrebării primite prin e-mail de mama mea pământeană: Este adevărat că persoanele care nu poartă mască sunt vectorii principali care răspândesc varianta Delta a Covid-ului? Cele mai noi indicații CDC sunt ca și persoanele vaccinate să poarte măști în spații închise. Ce se întâmplă??"

Răspuns: Adevărul este că măștile nu numai că nu ajută la protecție dar fac rău. Virusul, o particulă microscopică, trece prin mască cu multă ușurință, neasigurând niciun fel de protecție. Și mai grav este că măștile împiedică oxigenarea corectă a corpului și eliminarea prin expirație a toxinelor din corp. Ori, atunci când un sistem respirator nu poate funcționa corect, sistemul imunitar va fi substanțial slăbit.      

De aceea agenda întunecaților (Rockefeller Lockstep 2010 coronavirus-19) prevede convingerea liderilor (ierarhic, de la nivel comunitar la cel național) să impună purtarea măștilor. Prin această obligativitate se debilitează populația, care devine tot mai sensibilă la gripă și la alte boli. Și nu uitați de factorul frică - cu ajutorul căreia subiecții produc acel sortiment de energie de care întunecații au atâta nevoie. Acesta este motivul principal pentru care întunecații au tot interesul să mențină „pandemia” în activitate.

Dacă veți căuta pe Internet, veți găsi un raport modificat conform căruia organizațiile care caută să afle adevărul ar fi creat „teoria conspirației”, un alt termen introdus de întunecați. Ei pun această etichetă tuturor informațiilor, altfel veridice, care apar, inducând ideea că provin de la niște minți bolnave.

Unii dintre voi ați scris despre semnul fiarei, Armaghedonul, apocalipsa sau vremea sfârșitului. Vă rog, nu puneți „pandemia” în contextul profețiilor biblice. Termeni precum „vremurile sfârșitului” sunt potrivite însă pentru întunecați, căci aceștia vor fi obligați s ă părăsească Pământul.

Un sistem imunitar puternic este baza sănătății oricărui corp, așa că este firesc să te întrebi de ce cineva din domeniul medical ar pleda pentru purtarea măștii. Dacă aceștia nu fac parte din Illuminati / Deep State, au, cu siguranță, interese financiare în companii care fac avere din tot ceea ce ține de „pandemie”. Unii, care fac parte din personalul medical, au fost mituiți, șantajați sau somați să coopereze.

Același grup care a inițiat acest flagel global, și care controlează industria medicală și farmaceutică, pe lângă mass-media obișnuită și cenzura de pe Internet, controlează și educația sanitară.

Studenții sunt învățați că vaccinurile și medicamentele eliberate pe bază de rețetă sunt calea către „sănătatea publică”, și, cum societatea umană a fost programată să respecte și să asculte „autoritățile”..... Generație după generație, elevii au primit aceleași informații false de la profesorii lor care, la rândul lor, au fost cândva elevi....

Se pune întrebarea: cum, deocamdată, majoritatea persoanelor vaccinate nu au efecte negative, de ce lumea refuză să se vaccineze? Pentru că cei reticenți și-au urmat intuiția întrebându-se logic: „de ce brusc o gripă oarecare este considerată mortală, mult mai periculoasă decât boli precum cele de inimă, cancerul, diabetul și... foametea?

Căror altor probleme de sănătate li s-a oferit vreodată acoperire TV în fiecare zi, timp de un an și jumătate?

Iată unele dintre întrebările care ni se pun:

De ce trebuie să fie vaccinați oamenii sănătoși, pe motiv că ar putea avea covid „asimptomatic”?”

De ce oamenii din domeniul medical sunt atât de împărțiți în opinii: unii susțin vaccinarea obligatorie, alții spun că trebuie să fie o alegere, iar alții sunt împotriva vaccinării?”

De asemenea, suntem întrebați ce pot face lucrătorii de lumină pentru a contribui la încetarea „pandemiei”.

Răspunsuri:

Sunteți saturați cu informații și nu ne așteptăm să vă amintiți totul din mesajele noastre, dar suntem bucuroși să repetăm ​​ceea ce v-am recomandat. 

*) Vizualizarea și meditația sunt metode puternice care pot fi folosite (participarea la grupuri de meditație este cea mai eficientă).

-) Una dintre vizualizările pe care vi le-am sugerat este să „vedeți ” Pământul scufundat într-o lumină strălucitoare de culoare alb-auriu - care vă pătrunde ființa..

-) O altă vizualizare: oameni de toate vârstele și rasele care zâmbesc și râd în timp ce dansează și se joacă cu animale.

În timpul efectuării acestor „vizualizări”, respirați ritmic pentru a vă aduce în echilibru - echilibrul este important pentru bunăstarea voastră.

Repetăm, deși am mai spus-o: energia tuturor gândurilor și sentimentelor emise și trăite, se conectează la câmpul energetic universal căruia i se potrivește, aducând în realitatea trăită de cei implicați, aceleași tipuri de situații și condiții - conform cu legea atracției universale care funcționează non-stop.

Înlocuiți-vă gândurile și sentimentele despre „pandemie” cu gânduri și sentimente care vă fac să vă simțiți fericiți, entuziaști și optimiști .

Fii curajos, fii neînfricat! Energia fricii este cea care îți estompează lumina, îți slăbește imunitatea și lasă activitățile bazate pe întuneric să prolifereze.

Întrebare:Se pare că guvernele ignoră ceea ce se întâmplă cu și din cauza schimbărilor climatice. Vă rugăm să-l întrebați pe Matthew, când vor începe guvernanții să facă ceva în legătură cu această situație critică ? ”.

Răspuns: Există o serie de cauze aici. În ultimii ani, temperaturile record, seceta și inundațiile au fost cauzate de utilizarea abuzivă a tehnologiei de către Illuminati, și asta are un efect de domino. Când ceva din ordinea naturală a Mamei Pământ este perturbat sau întrerupt, consecințele sunt tulburările neobișnuite, care devin cauze pentru alte manifestări.

Schimbările climatice reprezintă un joc politic, o minge aruncată de la unii la alții între oamenii de știință care lucrează pentru corporații multinaționale - care spun că acest lucru se întâmplă în mod natural - și oamenii de știință corecți, care sunt preocupați de mediu, și care susțin că ceea ce se întâmplă nu este natural.

Există predicții asupra unei mini-ere glaciare și, în același timp, există dovezi că ghețarii se topesc rapid. Pe de altă parte, companiile sunt preocupate de efectele economice ale schimbărilor climatice, dar sunt reticente la reducerea proceselor care produc poluare, ori la introducerea unor tehnologii costisitoare împotriva poluării.

Factorul primordial este alegerea Gaiei de a face ca trupul ei fizic planetar să revină la climatul său moderat original, când toate formele sale de viață prosperau.

Efectele manipulării vremii și lipsa de inițiativă datorate certurilor dintre grupuri împiedică progresul și redresarea situației. Însă Dumnezeu este de partea Gaiei și în această chestiune.

Pe măsură ce creșterile de energie din surse alternative propulsează planeta spre vibrații superioare ale densității a patra, mintea se deschide în conștientizarea faptului că combustibilii fosili trebuie înlocuiți cu energie obținută pe căi nepoluante. Nivelurile superioare de conștientizare conștientă și spirituală sunt cele care motivează omenirea să aducă schimbări esențiale.

Extremele meteo se vor opri atunci când va apărea adevărul despre „pandemie” - căci aceleași persoane sunt responsabile pentru ambele. Tehnologiile pe care le-au controlat și folosit greșit vor începe să fie folosite în scopuri benefice, cum ar fi furnizarea de energie gratuită, eliminarea contaminării și toxicității, vindecarea rănilor aduse de om mediului înconjurător. Veți fi uimiți cât de repede Pământul poate reveni la o sănătate robustă, odată ce aceste tehnologii, care țin de epoca combustibililor fosili, se va încheia.

Vă rugăm să nu subestimați importanța eforturilor continue la o scară mai mică, chiar individuală. Unele grupuri curăță resturile de plastic de pe plaje și din ape, predând aceste deșeuri unor procese de reciclare. Tot mai mult materialele biodegradabile câștigă teren. Alte grupuri curăță cursurile de apă, râurile și țărmurile oceanelor de petrol și alte tipuri de poluanți.

Se fac tot mai auzite vocile celor care protestează împotriva contaminării chimice toxice a apei, solului și aerului.

Alături de beneficiile evidente ale proiectelor de salvare și restaurare, energia intenției binevoitoare crește vibrațiile pe planetă.

Întrebare: Vor continua să fie ocrotite populațiile vulnerabile ale pământului sau va fi „ fiecare om pentru sine ”?

Răspuns: Din păcate, deocamdată nimic nu este sigur. Îngerii păzitori, ființe din alte tărâmuri îngerești, ghizi spirituali și persoane dragi din lumile spirituale supraveghează și îndeamnă fiecare persoană, în măsura în care aceasta acceptă.  Întrebarea se referă la asistarea tangibilă a celor aflați în situații dificile de către cei care au mijloacele de a ajuta. Nu numai că asistența va continua pentru persoanele care au nevoie, dar se va extinde până când toată lumea planetei va începe să prospere. Atunci se va putea vorbi de locuințe confortabile, educație dorită, asistență medicală gratuită și sigură, alimente hrănitoare și apă pură din abundență.

Permiteți-ne să vă oferim un pic de fundal pentru a explica pe ce ne bazăm când facem aceste afirmații.

Tot ceea ce există este energie care vibrează într-un ritm sau altul. În timpuri imemoriale planeta voastră a mai fost blocată în densități grele, atunci când întunericul reușea să mențină vibrațiile la un nivel scăzut. Infuzia masivă de lumină de la civilizațiile îndepărtate a permis însă Pământului să se revitalizeze și să se ridice la niveluri vibratorii superioare.

În prezent, Pământul și locuitorii săi se află deja într-un proces de ridicare a vibrațiilor, ceea ce va face duce la conectarea la conștiința superioară.

Această ridicare în conștientizare schimbă tendința de separare în cea de comunitate, apar empatia, compasiunea, generozitatea și iubirea în timp ce lăcomia și ura încep să dispară, căci ele nu pot prolifera în medii cu vibrații superioare.

Iubită familie, înțelegem că într-o lume de frământări, este dificil să crezi că trăiești în cel mai promițător moment pe care acest univers îl cunoaște de milioane de ani. Viața nu este lipsită de provocări, desigur, dar poate aduce întinerire, revigorare și bucuria de a trăi.

Sfatul nostru: TRĂIȚI ÎN SPAȚIUL INIMII VOASTRE, TRĂIȚI ÎN IUBIRE!

Toate ființele iubitoare din acest univers vă îndeamnă mereu să fiți optimiști, încrezători în viitorul vostru. Ele vă susțin și vă iubesc necondiționat.

https://www.matthewbooks.com/august-2-2021/

2 comentarii: