Sine al meu Superior, cu iubire îți cer ca începând din acest moment să mă îndrumi în tot ceea ce fac sau intenționez, pentru a cunoaște cele mai corecte soluții în problemele cu care mă voi confrunta în viitor. Îți cer aceasta pentru binele meu cel mai înalt, pentru evoluția ființei mele în Lumină și în afara oricărei interferențe malefice. Vreau să îmi ridic frecvența de vibrației la nivelul cel mai potrivit pentru evoluția spirituală a ființei mele în Lumină. Așa să fie!” (în sprijinul celor interesați)

Totalul afișărilor de pagină

marți, 10 august 2021

Coversație cu Federația Luminii/25 iulie 2021

De Blossom Goodchild

Traducere Const. Mihăilescu

Blossom: Bună ziua. N-am putut ajunge la voi mai repede dar sunt încă foarte încântată să continuăm discuția de la Cliffhanger ! Putem?

Federația Luminii: Dragă sufletele și tu, dragă Blossom, așteptăm cu nerăbdare să continuăm pe subiectul început. Poate aveți și ceva întrebări ?!

Bl.: Da. mulțumesc. Lumea cu care vin în contact e interesată să afle mai multe despre acele cristale din pământ, despre care ați vorbit. Proprietățile acelor cristale se vor extinde și asupra cristalelor pe care unii dintre noi le dețin?

F.L.: Într-adevăr, da. Este important să păstrați cristalele personale curate, prin metode pe care le cunoașteți deja (spălarea în apele oceanului, curățarea cu diferite săruri, meditație și rezonanță cu ele, în timp ce le țineți în mână etc). La timpul stabilit, toate cristalele vor rezona cu noua frecvență vibrațională din sistem. Se spune, de asemenea, că, în săptămânile premergătoare, cristalele unora dintre deținători își pot schimba forma sau compoziția. Pot lua o aparență diferită, pot avea o strălucire neobișnuită și, de asemenea, unii dintre deținători vor începe să fie conștienți de recepționarea de la cristalele pe care le dețin a unor vibrații.

Bl.: Ce efect va avea acest lucru? Care este acest scop?

F.L.: Energie! emanată de cristal ... care va începe să-și joace rolul în marea acțiune de transformare, de trezire, la care ia parte. Va fi la fel cu ceea ce am spus despre monoliți, dar la o scară diferită. Și aceste cristale vor începe să comunice între ele, în efortul de a-și aduce contribuția la schimbare. Tendința va fi de sincronizare globală pentru un efect maxim.

Bl.: Mulțumesc. O altă întrebare: după ce va avea loc acea transformare, întunericul va mai funcționa și va mai avea efect negativ asupra noastră?

F.L.: Nu.

Bl.: Eh, poți detalia asta?

F.L.: Ceea ce vine, Blossom, acel „ eveniment" va aduce cu el, o altfel de lumină, o schimbare de energie ...o modificare esențială pentru tot ceea ce se află pe planetă. Acesta este motivul pentru care am spus că "toți ochii sunt ațintiți asupra planetei voastre”. Această lumină a iubirii, care trebuie să se manifeste profund atât la suprafață cât și în profunzime, va fi de o magnitudine pe care n-a mai experimentat-o niciodată acest sistem planetar.

Bl.: Dar, de ex., ce se va întâmpla cu indivizi egoiști, cei cu „mâna lungă”, care au știut cum să se „descurce” pe seama altora?

F.L.: Blossom, ar trebui să se înțeleagă că fiecare își joacă rolul pe care și l-a ales și cu care a venit în această experiență, chiar dacă, pentru unii dintre voi, este greu de acceptat. Multe dintre sufletele unor astfel de ființe vor pleca imediat, sau după un scurt timp, la „retopire”

Bl.: Adică, cum?

F.L.: Da, Blossom, va fi ca și cum fizicul lor literalmente se va topi, se va dezintegra, căci nu va rezista vibrațiilor superioare.

Bl.: Serios? Cu adevărat? Într-adevăr?

F.L.: Da, dragă Blossom, pentru că energia transportată în totalitatea fizică și ne-fizică a unor astfel de indivizi (dar și la nivel de , colectivitate, de popor, „obraznic ", tupeist, profitor, exploatator etc. ) va suferi o astfel de transformare ... încât acele ființe nu vor mai putea trăi, existența lor va deveni incompatibilă cu viața, care trebuie să însemne IUBIRE. Frecvența vibrațională a unor astfel de indivizi, a unor astfel de colectivități, de popoare chiar, va fi complet diferită de ceea ce câmpurile energetice ale mediului înconjurător vor oferi. În acele condiții de înaltă vibrație, asemenea ființe (suflete) nu vor putea supraviețui și vor fi resorbite.

Bl.: Totuși, să se prăbușească literalmente? Oh! Sună din ce în ce mai mult a SF !

F.L.: Înțelegem că totul poate suna imposibil, ireal... pentru că programul vostru era altfel "normalizat" și toate gândurile voastre se bazează pe întâmplări și experiențe care au alte rădăcini, alte principii, alt set de valori, deși multe sunt incompatibile cu legile universale.

Bl: Bine. Deci, ce se întâmplă cu sufletul când părăsește corpul unui întunecat?

F.L.: Este o poveste lungă și amplu colorată. Astfel de suflete vor fi îndepărtate automat și îndrumate spre un tărâm unde există regretul, părerea de rău dar și ispășirea pentru comportamentul lipsit de iubire și de onestitate.

Și la voi se știe și se vorbește despre o LEGE care spune că ceea ce faci altcuiva vei trăi și tu. Cei avansați în gândire și în spirit înțeleg foarte bine acest avertisment și în tot ceea ce fac, pun iubire, dragoste, cinste, compasiune, corectitudine și-și trimit lumina către toate sufletele.

Bl.: Oare, este cazul tuturor?

F.L.: Nu. Mulți se vor putea "schimba", vor vedea eroarea căilor greșite pe care au mers și se vor îndrepta. Lor le va fi "permis" să rămână în fizicalitatea lor umană stare în care vor "face bine" și vor abandona căile care i-ar duce la pieire. Unii însă n-o vor face, căci li se va părea greu să-și schimbe modul de viață greșit, care a adus suferință altora, inclus mamei Pământ.

Nu o dată VALUL DE LUMINĂ a fost trimis pe Pământ să îndrepte lucrurile dar, de prea multe ori sufletele au refuzat să-l urmeze. Căci, vezi tu, Blossom, când această energie înaltă este absorbită, asimilată (prin comportament și gândire corecte), ființa începe să se recunoască ACASĂ și înțelege cine este ea cu adevărat. Atunci, toate dorințele încep să se realizeze, iar ființa este fericită să ajute pe oricine are nevoie.

Pământul a fost și ar mai putea redeveni frumusețea originală a acestui univers. Odată ce acest EVENIMENT va avea loc ... nimic nu va mai fi ca înainte. Vă cerem să știți asta cu inima, nu cu mintea voastră.

Bl.: Ei bine, sper, pentru că acum lucrurile arată sumbru și nu anunță un viitor prea strălucit. Dacă, în acest demers de redresare, vom primi și ajutorul vostru, vă mulțumim anticipat, deși știu că, în primul rând, ar trebui să facem schimbările cu brațele noastre, mintea noastră și inima noastră. Deci, nu voi cere un răspuns la aceasta întrebare nepusă.. Oricum, vă mulțumim pentru că vă interesați de noi și de soarta noastră, făcând totul cu discreție ! Multe am ajuns să înțelegem de la voi, ne-ați dezvăluit din experiența voastră bogată și dovediți că vă pasă de ceea ce se întâmplă cu popoarele Pământului.

Ok ... mai departe, dacă s-ar putea!? Să nu ne înfricoșăm, căci încă ne mai putem salva, deși acest lucru poate fi un pic mai complicat decât ne imaginăm..

Oare cât ar mai fi până la „trezirea” monoliților: zile? săptămâni? ani?

F.L.: Acest lucru este necunoscut nouă, căci, după cum știi noi nu lucrăm cu timpul. Nu avem noțiunea de " timp".

Fiecare acțiune, adică activarea monoliților, stabilirea legăturilor energetice dintre ei, stabilirea legăturii lor cu universul etc., vor fi acțiuni care, cu siguranță, vor avea loc înainte de declanșarea EVENIMENTULUI. Poate fi oricând, poate fi și următoarea mișcare.

Bl.: În mintea mea, văd că s-ar produce destul de repede.

F.L.: Nu putem anticipa nimic legat de aceasta.. Noi am dori să fie vorba de zile, deși cunoaștem că este un proces amplu.

Bl.: Voi spuneți că va fi atunci când "plicurile” vor fi pe deplin activate. Asta creează un pic de confuzie. Toată lumea are câte un „plic” care trebuie activat? Asta n-ar prea avea sens deoarece, cei treziți nu ar avea nevoie de ajutor. Nu sunt sigură de logica pe care o aplic acum !?

F.L.: Cu toate acestea, înțelegem îndoielile tale.. Fiecare are un „plic”, pentru că nu există nici o "părtinire", toți sunteți considerați ca având aceleași drepturi. Cu toate acestea ... în funcție de ... cât de aproape este de „trezire” , „conținutul plicului” va trebui să fie, cu necesitate, diferit. Unul profund adormit va avea nevoie de mai multe și mai puternice „zgâlțâieli” față de unul gata să se trezească. Alții au fost treji, dar, din varii motive, s-au hotărât să mai „doarmă” și acum se află într-un somn adânc. Alții au fost în stare de veghe pentru o perioadă mai lungă ori mai scurtă de timp, și acum sunt pe puntul de a se trezi, pentru a conduce sufletele întrupate peste podul care separă ceața de lumină.

Bl.: Când spui „pod”, te exprimi metaforic, nu?

F.L.: Da. Cu toate acestea, termenul este cu siguranță cel mai bun mod în care putem descrie ceea ce trebuie să aibă loc. Adică: se termină un drum, apare un pod pe care trebuie să-l treci ca să ajungi dincolo unde găsești altceva.

Bl.: Într-o dimensiune mai înaltă?

F.L.: Corect. Din acest punct de vedere, vă cerem să nu vă îngrijorați: fiecare își va cunoaște poziția și ce ar trebui să facă pentru cel mai mare bine al său. NU va fi „buluceală”, nimeni nu va „cădea de pe pod”.

Bl.: Este greu de imaginat exact ce va avea loc și cum va fi.

F.L.: Cu toate acestea, când va fi cazul... vă va fi atât de clar ...și veți înțelege că este cea mai bună acțiune pe care ar trebui s-o faceți, spre binele vostru cel mai înalt.

Bl..: Într-adevăr. La începutul anului trecut ați afirmat că nu se va ajunge ca vaccinarea anti-covid să devină obligatorie. Cu toate acestea, suntem foarte, foarte, aproape ca obligativitatea să se impună. Excepție ar fi în cazul în care ceva FOARTE IMPORTANT, CEVA URIAȘ s-ar produce, înainte ca obligativitatea să devină lege. Presupun că înțelegeți foarte bine pericolul care ne paște !?

F.L.: Blossom, uită-te la tot ceea ce are loc în jurul tău ... pe întreaga voastră planetă: inundații, incendii, tulburări sociale, intervenții brutale, modificări drastice de climă.... Este vorba de o construcție energetică specifică, aflată în desfășurare.

Bl.: Aarrrgghh ! Credeam că veți spune că e începutul EVENIMENTULUI, apoi, în ultima clipă am crezut că se va da „anunțul”... De fapt, cum e, sau e ceva ? vă rog!

F.L.: N-am putea spune că e vorba de ambele?

Bl.: Puteți spune ce vă place. Fiecare suflet poate să-și folosească propria credință, propria-i gândire pentru a-și exprima propriul adevăr... Eu sunt doar mesagerul care încearcă să depisteze adevărul adevărat.

F.L.: Draga mea, ne apropiem de încheierea timpului pentru această sesiune. Cu toate acestea, nu vrem să evităm un răspuns fără echivoc. Din toată ființa noastră dorim să fiți convinși că ceea ce trebuie să aibă loc se va întâmpla la momentul DIVIN stabilit (nu de către noi).

Ceea ce vă cerem este să țineți de acest adevăr și să credeți cu toată ființa voastră că el se va produce. Continuați să emiteți MANTRA de care am vorbit în ultimele comunicări: Eu sunt lumina! Eu sunt IUBIREA ! Eu sunt adevărul ! Eu sunt! Aceasta deoarece, prin această practică, energia benefică construiește valori pe planeta voastră ... pregătind ceea ce urmează să vină. Vă iubim !!...

Bl.: Mulțumim! În serviciul iubitor. EU SUNT !

https://www.blossomgoodchild.com

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu