Sine al meu Superior, cu iubire îți cer ca începând din acest moment să mă îndrumi în tot ceea ce fac sau intenționez, pentru a cunoaște cele mai corecte soluții în problemele cu care mă voi confrunta în viitor. Îți cer aceasta pentru binele meu cel mai înalt, pentru evoluția ființei mele în Lumină și în afara oricărei interferențe malefice. Vreau să îmi ridic frecvența de vibrației la nivelul cel mai potrivit pentru evoluția spirituală a ființei mele în Lumină. Așa să fie!” (în sprijinul celor interesați)

Totalul afișărilor de pagină

luni, 21 iunie 2021

Gambitul Roșu: De ce au fost sacrificați Gates și Fauci pe altarul Marii Resetări

 

Adrian Pătrușcă, Evz.ro: Acalmia infectărilor COVID este doar un antract. În spatele cortinei, în culisele pandemiei, se dă o bătălie crâncenă pentru supremația asupra lumii.

Infectările scad, evenimentele se precipită. În doar o lună de zile, lucrurile au luat o turnură uluitoare.

 

Iată o enumerare succintă:

1.   Bill Gates pe făraș – un eveniment de familie care ar fi trebuit să se desfășoare discret (divorțul) se transformă într-un răsunător scandal de budoar cu parfum geostrategic.

La începutul lunii mai au apărut informații despre relațiile dubioase ale lui Gates cu pedofilul Jeffrey Epstein, dar și cu Zhe Shelly Wang, interpreta sa de la Microsoft.

Născută în China, Wang are cu 30 de ani mai puțin decât șeful ei, cunoaște șase limbi străine, știe să piloteze avioane și este pasionată de tir și de armele de foc.

Modelul perfect al unui „Borcan cu Miere”, cum sunt numite spioanele strecurate în patul bărbaților care trebuie racolați.

Wang l-a însoțit pe Gates în numeroasele călătorii ale acestuia (fără nevastă) în China. În scurt timp, miliardarul a devenit un agent de influență al Beijingului.

2.   Peste 3.200 de pagini de e-mail-uri ale lui Anthony Fauci, din perioada ianuarie-iunie 2020 sunt date

publicității de BuzzFeed și Washington Post.

Cea mai importantă dezvăluire din acest morman de documente este că Fauci a fost informat despre probabilitatea foarte mare ca SARS-CoV-2 să fie un virus scăpat din Laboratorul de la Wuhan.

Timp de mai bine de un an, Fauci a negat cu vehemență posibilitatea ca virusul să fie artificial și să fi scăpat din laborator, comportându-se ca o goarnă a Beijingului.

Însă, brusc, pe 11 mai, Fauci a declarat că „nu este convins” că virusul s-a dezvoltat natural.

Fusese probabil informat de iminenta publicare a e-mail-urilor.

E-mail-urile au fost date publicității în virtutea legii americane privind accesul la informații (FOIA), dar părți importante din documente sunt editate. Unele editări sunt făcute în temeiul secțiunii (b)(7)(A) din FOIA, care se referă la „date sau informații compilate în scopuri penale”.

A început urmărirea penală împotriva lui Fauci? (Citește mai mult: Evz.ro)

 https://daniel-roxin.ro/gambitul-rosu-de-ce-au-fost-sacrificati-gates-si-fauci-pe-altarul-marii-resetari

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu