Sine al meu Superior, cu iubire îți cer ca începând din acest moment să mă îndrumi în tot ceea ce fac sau intenționez, pentru a cunoaște cele mai corecte soluții în problemele cu care mă voi confrunta în viitor. Îți cer aceasta pentru binele meu cel mai înalt, pentru evoluția ființei mele în Lumină și în afara oricărei interferențe malefice. Vreau să îmi ridic frecvența de vibrației la nivelul cel mai potrivit pentru evoluția spirituală a ființei mele în Lumină. Așa să fie!” (în sprijinul celor interesați)

Totalul afișărilor de pagină

miercuri, 19 mai 2021

Extratereștrii antici, ființe reale (II)

Chris Thompson
Traducere Const. Mihăilescu

(ultima parte)

Fără Annunaki, civilizația umană a înaintat și a crescut ca număr dar fără influența genetică a acestora, pământenii procreânt exclusiv prin împreunarea între ei, ceea ce a dus la „diluarea” genei Annunaki. Consecința a fost că fizionomia ființelor umane s-a modificat, în primul rând prin diminuarea staturii.

Pentru puriștii Annunaki, povestea se termină aici.

 

Eu nu sunt purist Annunaki și cred că istoria noastră adevărată este probabil un mixaj al teoriilor Annunaki și Reptilian, la fel cum specia noastră este un hibrid de ADN Annunaki-Reptilian.

Cred că după ce Annunaki ne-au creat, prin inginerie genetică și încrucișare, Reptilienii s-au străduit, mai ales după plecarea Annunaki, să ne modifice ADN-ul, pentru a ne face mai asemănători cu ei (reptilienii).

Astăzi, la mii de ani după plecarea Annunaki, creierul nostru este secvențiat între creierul reptilian și cel rezultat în urma experiențelor Annunaki (de combinare a genelor primatelor pământene cu annunaki).

Conflictul dintre aceste două creiere este cel care creează natura noastră dualistă: latura noastră spirituală și creativă vine din moștenirea Annunaki iar latura noastră sălbatică și distructivă, din moștenirea noastră reptiliană.        

Aceasta ar fi partea teoretică.

Acum să trecem la probe .  

Ca specie obținută prin manipulări genetice, ființa umană întrunește un uimitor număr de defecte genetice.(nota C.M.: aceasta se explică prin faptul că, în ingineria genetică, ori de câte ori proiectezi un organism, implicit riști să apară defecte genetice, rebuturi din cauza acestor manipulări. Nimeni nu poate ajunge la perfecțiune fără a trece prin greșeli de proiectare sau manipulare a materialului genetic.)

Organismele naturale, cele create de SURSĂ, au foarte puține defecte genetice ...dar, din experiența umană de laborator, cercetătorii (aparținând unor civilizații create, umane, annunaki, reptiliene etc), în fiecare an se produc anual în jur de 4.000 de erori. La ființele umane pământene (rasă supusă multiplelor experiențe și manipulări genetice), se regăsesc cele mai multe defecte genetice (rebuturi) comparativ cu orice altă specie de pe planetă sau din sistemele planetare ale acestui sistem solar. Darwin însuși era convins că „avem toate semnele unui animal domesticit, supus unor multiple transformări”. Și nu numai atât, dar animalele domesticite, cum ar fi vitele, păsările și animalele de companie, sunt pline de defecte genetice, din cauza intervenției oamenilor care le-au selectat, conf. propriilor interese, le-au manipulat genetic pentru a obține diferite caracteristici și însușiri ale acestora (mai multă carne, mai mult lapte, mai multă docilitate, adaptarea la diferite condiții de viață, precum umiditatea, temperatura, seceta etc.)

În ceea ce privește rasa umană, există un singur cromozom care ne diferențiază de cimpanzei. Avem un cromozom mai puțin decât ei, deoarece la noi, cromozomii cimpanzeilor 2 și 3 au fost fuzionați. Nu există un proces natural care să poată determina fuziunea cromozomilor în acest fel: dar este o practică obișnuită în ingineria genetică.  

Dovezi la fel de convingătoare ale manipulării genetice o reprezintă creșterea bruscă a dimensiunii creierului uman, realitate pe care evoluția naturală și normală nu o poate explica. Priviți ultimii trei pași din arborele evolutiv uman acceptat în prezent:

Homo sapiens (om modern) 200.000 YBP; dimensiunea creierului: 1.450 cm3 

Homo heidelbergensis 600.000 YBP; dimensiunea creierului: 1.348 cm3 

Homo habilis 2.500.000 YBP; dimensiunea creierului: 700 cm3 

* YBP ani înaintea erei noastre.

Din această statistică putem vedea că dimensiunea creierului strămoșilor noștri aproape s-a dublat, de la Homo habilis la Homo heidelbergensis, dar această creștere de 648 cm3 a durat 1,9 milioane de ani.

Comparativ cu aceasta, cea mai recentă creștere: (de la Homo heidelbergensis la omul zilelor noastre) de 102 cm3, în doar 400.000 de ani, este un „salt evolutiv” masiv, care este pur și simplu imposibil de explicat, conform teoriei lui Darwin.      

În urma Potopului, civilizația umană s-a dezvoltat foarte rapid, fără ajutor extraterestru.

Arheologia a stabilit că starea civilizației umane, înainte de potop, era a vânătorilor-culegători primitivi, ignoranți în practicarea agriculturii și incapabili de orice realizări arhitecturale cât de cât notabile.

Cu toate acestea, Egiptul și Mesopotamia dezvoltaseră în mod miraculos matematica, arhitectura, astronomia, legea, filosofia și medicina câteva secole mai târziu, fără a avea precursori menționați în arhivele istoriei civilizației umane.

Orice povești culturale aparent independente despre originea civilizațiilor (inclusiv sumerienii, egiptenii și hindușii) raportează că principiile științifice de bază și domeniile întregi de cunoaștere provin din surse non-umane. Numai asistența tehnică extraterestră pare a explica conceptele de bază care se regăseau în instituțiile civile și standardele sociale pământene ale acelor timpuri. Trebuie să ne întrebăm, din ce sursă au luat strămoșii noștri ideile extraordinar de avansate pentru acele timpuri, raportat la nivelul scăzut al tehnologiei civilizației umane al acelei perioade. Iată câteva exemple (dintr-o listă foarte lungă) de realizări care nu pot fi explicate fără a implica ajutorul și asistența tehnică extraterestră:

  • La sfârșitul ultimei ere glaciare, Manaboshu (un personaj asemănător lui Noe) al lui Chippewa a primit instrucțiuni de la un AB despre cum să confecționrezi un arc și o săgeată performante și cum să prelucrezi cuprul.

  • În Mexicul Vechi, Zanna, despre care se crede că i-a condus pe strămoșii aztecilor în Yucatan, era considerat „părintele civilizației” și creatorul alfabetului acelei civilizații.

  • Algonquinii considerau că ființa numită Gluskap, săvârșea fapte uimitoare imposibil de reprodus de către omul normal, oricât ar fi fost el de dotat.

  • Strămoșii mayașilor ar fi primit idei avansate de la ființa Kukulcan, sosită din vest și care a contribuit substanțial și decisiv la crearea unei noi culturi.

  • Se consideră că Quetzalcoatl, cel care i-a instruit pe tolteci în multe domenii importante de cunoaștere, a adus cea mai mare contribuție la întemeierea culturii lor, inclusiv stabilirea calendarelor ceremoniale și a practicilor religioase.

Apoi, există numeroasele hieroglife și petroglife create de vechii egipteni, sumerieni și mesopotamieni, care descriu și menționau lucruri precum avioane, elicoptere, rachete spațiale și sateliți, cu mii de ani înainte să le „inventăm” noi (ar fi mai corect să spunem re- descoperim) aceste tehnologii, descrise ca fiind daruri de la „zei” (evident ființe extraterestre)

Peste tot în lume, monumentele construite din blocuri masive de piatră, montate atât de precis încât nu poți strecura o hârtie de țigară între ele, sugerează o civilizație globală care a construit structuri rezistente la cataclism (în urma inundațiilor). Tehnologia și influența extraterestră sunt sugerate și astăzi, dacă amintim că multe realizări ale acelor timpuri nu ar putea fi materializate cu tehnica noastră actuală. De exemplu, clădirea Prime Meridian (construită cu tehnologia modernă) ar trebui să fie perfect orientată spre nord, sud, est și vest, dar este la 9 / 60 ths de un grad față de True North, comparativ cu precizia de 3/60ths cu care a fost realizată Marea Piramidă.

Apoi, există imensul complex de temple la Baalbek (în Liban).

Platformele acestor temple conțin cinci milioane de metri cubi de blocuri de piatră, majoritatea cântărind sute de tone, toate perfect pătrate, cu laturi perfect netede (realizare imposibilă tehnologiei noastre moderne) Suprapunerea și alinierea plăcilor acestor construcții este executată cu o precizie imposibilă umanității actuale.

Trei dintre aceste pietre - Trilithons - cântăresc mai mult de 1000 de tone fiecare, mai grele decât poate suporta cea mai mare macara pe care o avem astăzi. Din nou, trebuie să ne gândim la tehnica extraterestră utilizată în acele vremuri. Asemenea realizări „imposibile” se găsesc în multe locuri ale globului pământesc.

Vrem nu vrem, trebuie să acceptăm o influență comună tehnologică și de gândire (poate, nu numai inginerească) care se regăsește în aceste multiple edificii lăsate de strămoșii noștri, în Mexic, în America de Sud, în Egipt și în alte părți ale lumii. ( Pentru mai multe detalii, vă recomand cartea Alien World Order, de Len Kasten.) 

Se pare că înaintașii noștri Annunaki ne-au oferit o tehnologie avansată și ne-a creat genetic cu sute de mii de ani în urmă ... chiar dacă astăzi nu multă lume acceptă ideea.

(Pentru mai multe informații despre teoriile Annunaki, vă recomand următoarele două cărți:

-) Jim Marrs - Istoria noastră ocultată: Elita globală ascunde prezența străinilor antici? 

-) Paul Von Ward - Nu am fost niciodată singuri: o istorie a intervenției extraterestre. 

Vă recomand cartea lui Jim Marrs dacă doriți să cunoașteți întreaga noastră istorie extraterestră, din trecut până în prezent, deși trece peste o mulțime de detalii / teorii / posibilități importante și-i lipsește rigoarea științifică.    

Cartea Von Ward are o abordare mult mai științifică și este mult mai cuprinzătoare. Dar este mult mai greu de citit. Eu am fost nevoit s-o citesc foarte încet, pentru că bogăția informațiilor amenința să-mi „explodeze” Aceasta este cartea care TREBUIE CITITĂ dacă sunteți sceptici cu privire la extratereștrii antici, deoarece examinarea științifică și aprofundată a lui Von Ward a tuturor dovezilor și teoriilor despre străinii ET antici (cu excepția celor reptilieni), îl va convinge pe oricare dintre voi care mai sunteți încă circumspecți.

https://medium.com/an-unearthly-conspiracy/ancient-aliens-101-aea4ab92dbce

Străinii antici sunt reali. Există două grupuri de teorii ... | de Chris Thompson | Adevărul despre extratereștri | Mediu

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu