Sine al meu Superior, cu iubire îți cer ca începând din acest moment să mă îndrumi în tot ceea ce fac sau intenționez, pentru a cunoaște cele mai corecte soluții în problemele cu care mă voi confrunta în viitor. Îți cer aceasta pentru binele meu cel mai înalt, pentru evoluția ființei mele în Lumină și în afara oricărei interferențe malefice. Vreau să îmi ridic frecvența de vibrației la nivelul cel mai potrivit pentru evoluția spirituală a ființei mele în Lumină. Așa să fie!” (în sprijinul celor interesați)

Totalul afișărilor de pagină

sâmbătă, 21 noiembrie 2020

Planul „Great Reset”(Marea resetare) al Forumului Economic Mondial, o afacere bănoasă pentru companiile alimentare, nu pentru populație.

Nov.17, 2020 by Edward Morgan

Traducerea Const. Mihăilescu.

Marea Resetare este despre menținerea și împuternicirea unei mașini de extracție corporatiste și despre dreptul de proprietate a vieții.” - Vandana Shiva

Marea Resetare” a Forumului Economic Mondial (WEF) include un plan de transformare a industriei alimentare și agricole globale și a dietei umane. Arhitecții planului susțin că acest plan ca reduce penuria alimentară, foametea și bolile și chiar va atenua schimbările climatice.

Însă o privire mai atentă asupra corporațiilor și a grupurilor de gândire cu care WEF colaborează, pentru a introduce această transformare globală, sugerează că motivul real este un control corporatist mai strict asupra sistemului alimentar, prin intermediul soluțiilor tehnologice.

Vandana Shiva, om de știință, ecologist, susținător al suveranității alimentare și autor de studii în domeniu, a declarat pentru The Defender: „Marea Resetare se referă la zonele interesate multinaționale ale Forumului Economic Mondial care controlează cele mai multe elemente ale vieții planetare ”

WEF se descrie ca „platforma globală de cooperare public-privat” care creează parteneriate între corporații, politicieni, intelectuali, oameni de știință și alți lideri ai societății pentru a „defini, discuta și avansa probleme cheie de pe agenda globală”.

Potrivit fondatorului, președinte executiv al WEF, Klaus Schwab, forumul e preocupat de a plasa „corporațiile private în rolul de administratori ai societății” în „abordarea provocărilor sociale și de mediu”.

În iulie, Schwab a publicat o carte de 195 de pagini, „COVID-19: The Great Reset”, în care a provocat liderii din industrie și factorii de decizie să „utilizeze inteligent pandemia și să nu lase ca actuala criză să rămână neexploatată”.

Revista TIME (al cărei proprietar, Marc Benioff, este membru al consiliului WEF) a colaborat recent cu WEF pentru a acoperi The Great Reset și pentru a oferi o „privire asupra modului în care pandemia COVID-19 oferă o unică oportunitate de a transforma felul în care trăim”.

Marea Resetare este menită să fie atotcuprinzătoare. Organizațiile sale partenere includ cei mai mari operatori-colectori de date în telecomunicații, fabricarea armelor, finanțe, produse farmaceutice, biotehnologie și industria alimentară.

Planurile WEF pentru „resetarea” alimentelor și a agriculturii includ proiecte și parteneriate strategice care favorizează organismele modificate genetic, proteinele de laborator, produsele farmaceutice și substanțele chimice industriale ca soluții durabile la problemele alimentare și de sănătate.

De exemplu, WEF a promovat și a colaborat cu o organizație numită EAT Forum, care se descrie ca un „Davos pentru alimente” și care intenționează să „adauge valoare afacerilor și industriei” și „să influențeze agenda politică” prin alimentație.

EAT a fost confundată cu Wellcome Trust, o organizație înființată cu fonduri de la GlaxoSmithKline și care încă mai are parteneriate strategice cu medicul. EAT colaborează cu aproape 40 de guverne și orașe din Europa, Africa, Asia, America de Nord, America de Sud și Australia. Organizația sprijină, de asemenea, Fondul Națiunilor Unite pentru Copii (UNICEF) în „crearea de noi orientări dietetice” și inițiative de dezvoltare durabilă.

Potrivit lui Federic Leroy, profesor de știință alimentară și biotehnologie la Universitatea din Bruxelles, rețeaua EAT interacționează strâns cu unele dintre cele mai mari companii care promovează imitația de carne, inclusiv ceea ce a fost denumit Impossible Foods (hrana imposibilă) și alte companii de biotehnologie, care au ca scop înlocuirea alimentelor sănătoase cu creații de laborator modificate genetic.

Ei consideră programul acesta ca fiind sănătos și durabil, ceea ce, desigur, nu este adevărat”, a declarat Leroy pentru The Defender.

Impossible Foods a fost inițial cofinanțat de Google, Jeff Bezos și Bill Gates. Rezultatele recente de laborator au arătat că imitația de carne a companiei conține niveluri de glifosat de 11 ori mai mari decât următorul produs concurent.

Cea mai importantă inițiativă a EAT se numește FReSH, pe care organizația o descrie ca „un efort de a coordona transformarea sistemului alimentar”. Printre partenerii proiectului se numără Bayer, Cargill, Syngenta, Unilever și chiar gigantul tehnologic Google.

Companii precum Unilever și Bayer și altele din industria farmaceutică sunt deja avansate în procesarea chimică - așa că sunt foarte bine poziționate pentru a profita de această nouă afacere alimentară, care se învârte în jurul procesării substanțelor chimice și a extractelor necesare pentru a produce aceste alimente fabricate în laborator la scară mondială”, a spus Leroy.

În cartea lui, Schwab pledează pentru modul în care biotehnologia și alimentele modificate genetic ar trebui să devină un pilon central pentru remedierea problemelor globale de deficit alimentar, probleme pe care COVID le-a dezvăluit și le-a exacerbat.

El scrie că „securitatea alimentară globală se va realiza numai dacă reglementările privind alimentele modificate genetic vor fi adaptate pentru a reflecta realitatea că editarea genelor oferă o metodă precisă, eficientă și sigură de îmbunătățire a culturilor”.

Shiva nu este de acord cu aceasta. Ea a declarat pentru The Defender că „WEF activează o știința falsă” și „ iar dl Schwab promovează aceste tehnologii, demonstrând că The Great Reset e preocupat de menținerea și împuternicirea unei mașini de extracție corporatiste și proprietatea privată a vieții”.

EAT a dezvoltat ceea ce se numește „dietă planetară pentru sănătate”, despre care WEF spune că ar reprezenta „soluția alimentară durabilă a viitorului”. Dar, potrivit lui Leroy, aceasta este o dietă care ar urma să înlocuiască orice altceva. „Dieta are ca scop reducerea consumului de carne și lactate al populației globale cu până la 90%, în unele cazuri, și înlocuirea acestora cu „alimente” fabricate în laborator, cereale și uleiuri”, a spus el.

Shiva a explicat, în continuare: „Dieta propusă de EAT nu se referă deloc la nutriție, ci la mari afaceri și la preluarea de către un grup cooperatist a întregului sistem alimentar mondial.”.

Potrivit propriilor rapoarte ale EAT, marile ajustări pe care organizația și partenerii săi corporatiști doresc să le aducă sistemului alimentar este „puțin probabil să aibă succes, dacă sunt lăsate la latitudinea individuală” în ceea ce privește schimbările dorite și care să introducă noi obiceiuri alimentare și alte alimente nenaturale. Se mizează pe intervenții politice dure care să includă legi, măsuri fiscale, subvenții și penalități, o reconfigurare comercială și alte măsuri economice și structurale. ”

Shiva argumentează că aceasta este o abordare greșită, deoarece „toată știința” arată că dietele ar trebui să se concentreze pe biodiversitatea regională și geografică. Ea a explicat că „dieta globală uniformă propusă de EAT va fi produsă cu tehnologie occidentală și produse chimice agricole. Forțarea acestor transformări asupra națiunilor suverane prin lobby multinațional nu este altceva decât imperialism și dictatură alimentară ”.

https://prepareforchange.net/2020/11/17/world-economic-forums-great-reset-plan-for-big-food-benefits-industry-not-people/?utm_source=rss&utm_medium=rss&utm_campaign=world-economic-forums-great-reset-plan-for-big-food-benefits-industry-not-people

 

Un comentariu:

  1. Chris McHugh20 noiembrie 2020 la 10:45 AM

    Gândurile mele recente ...

    După sărbătoarea noastră de mulțumire, (ultima cină), vom avea o întrerupere a mass-media în Vinerea Neagră, la prânz, la ora de est. 3 ore mai târziu, vom primi mesajul de urgență de la președintele Trump.

    Aceasta va pune capăt lumii noastre actuale. Vino dimineața de Crăciun, vom fi născuți într-o lume nouă cu Ges-Era. Niște oameni foarte înțelepți vor primi un standard de aur, energia Tesla și libertate pentru întreaga planetă.

    Ni se vor spune apoi toate ororile pe parcursul celor 40 de zile și 40 de nopți. Vino de Paște, vom fi curățați și pregătiți pentru lumea nouă împreună, cu legea lui Dumnezeu care stăpânește.

    Noi suntem evenimentul. Cu toții trebuie să ne îndreptăm nava și să trăim conform principiilor lui Dumnezeu. Nu vom mai avea nevoie de legile omului.

    Și în ceea ce privește legea Gesera din trecut.
    Titanicul s-a scufundat pe 15 aprilie în timp ce încerca să treacă din Europa în America.
    Abraham Lincoln a murit pe firele de
    cruce ale unei arme
    . JFK jr a murit pe o cruce (avion) ​​- probabil i-a falsificat moartea ..? Pentru a reveni cu documentul The Gesera în dimineața de Crăciun de la stația spațială internațională.

    Multă dragoste pentru voi toți. Libertatea pentru întreaga planetă este aproape! Sper să vă cunosc pe toți!

    Portalul

    RăspundețiȘtergere