Sine al meu Superior, cu iubire îți cer ca începând din acest moment să mă îndrumi în tot ceea ce fac sau intenționez, pentru a cunoaște cele mai corecte soluții în problemele cu care mă voi confrunta în viitor. Îți cer aceasta pentru binele meu cel mai înalt, pentru evoluția ființei mele în Lumină și în afara oricărei interferențe malefice. Vreau să îmi ridic frecvența de vibrației la nivelul cel mai potrivit pentru evoluția spirituală a ființei mele în Lumină. Așa să fie!” (în sprijinul celor interesați)

Totalul afișărilor de pagină

luni, 23 noiembrie 2020

Planeta haosului (9)/3

 23 octombrie 2020 de Derek Knauss

Traducere Const. Mihăilescu

(continuare)


Întunericul coboară pe Pământ.
Vom explora câteva povești despre modul în care răutatea spirituală din „locurile înalte” a venit pe Pământ. O vom face sprijinindu-ne pe ceea ce găsim în scrieri și mituri antice, resursă abundentă întâlnită la multe popoare ale globului. Trebuie să ținem cont de faptul că, la fel ca grupurile de control din zilele noastre, „zeii” antici sau controlorii din vechime ar fi putut foarte bine să scrie pentru posteritate o versiune care-i avantaja.

Să ne uităm la un grup de zei cunoscuți sub numele de Annunaki.

Anunnaki reprezintă gruparea zeilor menționați în Biblie, carte care a suferit unele modificări în unele perioade istorice, pe vremea unor culturi precum greacă, antideluviană, sumeriană, etc. Se spune că ei (zeii Anunnaki) și fiii lor au „ luat fiice ale omului pe care le-au găsit plăcute și au făcut copii cu ele”

În textele sumeriene, care au fost precursoarele Bibliei, sunt comunicate numele unor zei. 

Conform acestor texte, au existat doi frați, Enlil și Enki, care erau principalii conducători dar care nu întotdeauna se înțelegeau.(nota C.M.: Enlil, era o fire mai războinică, cu veleități de cuceritor, un ins dur și inflexibil, doritor să i se supună toate lumile pe unde el ajungea. Prin contrast, Enki era o fire curioasă, cu înclinație spre cercetare, un caracter mai înțelegător și mai conciliant. Ambii erau fii regelui ANU).

Vechiul Testament al Bibliei a fost rescris astfel încât nu s-a mai menționat existența mai multor zei ci doar a unuia singur: un Dumnezeu masculin, tatăl a tot ceea ce există. Ca urmare, identitatea zeităților Anunnaki din Vechiul Testament s-a pierdut și nu s-a mai știut de aceștia decât după ce textele antice au fost recuperate și traduse.

Zeii din grupul Anunnaki au purtat nume diferite la diferite popoare.. Conform textelor sumeriene, cel cunoscut sub numele de Enki (Ia sau Yahweh, la alte culturi), împreună cu sora lui vitregă Ninhursag, i-au creat pe Adam și Eva din Biblie, folosind un anumit primat existent pe planetă (posibil, Cro-Magnon), căruia, de-a lungul timpului, i-au modificat ADN-ul și i-au adăugat gene extraterestre.

Drept urmare, Enki și Ninhursag s-au considerat părinții rasei umane.. 

Însă lui Enlil, fratele vitreg al lui Enki și Ninhursag, nu-i plăceau oamenii și voia să-i țină la nivel de sclavi, nedorind ca aceștia să evolueze.

Potrivit tăblițelor de lut sumeriene, Anunnaki au venit pe planeta Pământ pentru a găsi și exploata aur, metal care le era necesar redresării stării deplorabile în care se afla planeta lor (ca urmare a distrugerilor provocate de războaie nucleare).

La început, la exploatările miniere (pentru scoaterea și prelucrarea minereurilor aurifere), erau folosite ființe aduse de pe planeta lor, dar, ulterior, au început să folosească umanoizii locali, pământeni, trecuți prin laboratoarele experimentale ale celor doi frați (Enki și Ninhursag).

Primii oameni rezultați din cercetarea și combinarea ADN-ului local cu cel extraterestru au fost Adam și Eva. Îmbucurător pentru echipa de cercetători, Enki și Ninhursag, și neplăcut pentru Enlil, a fost faptul că Adam și Eva s-au dovedit surprinzător de înzestrați ca inteligență și abilități.

Textele gnostice antice menționează faptul că „mai marii” timpului au violat-o pe Eva, care a născut gemeni: pe Cain și pe Abel. La majorat, Cain într-un acces de furie și gelozie la ucis pe fratele său Abel. 

Ulterior, Adam și Eva au conceput un fiu pe nume Seth. 

Linia lui Cain avea mai mult ADN Anunnaki decât linia lui Seth. Cain avea o fizionomie robustă, era clădit mai înalt și mai puternic decât Seth. Din Seth a pornit Linia genealogică Homo Sapiens.

Tot din Seth s-a creat " linia patriarhilor biblici, din care au făcut parte regele David și Yeshua, cunoscut de noi sub numele de Iisus (Homo Sapiens Sapiens).

Este de menționat că Biblia consemnează faptul că Yahweh (Enki) l-a repudiat pe Cain (pentru crima săvârșită) și i-a cerut să-și părăsească familia. 

Mai târziu, Domnul a poruncit israeliților să stârpească rasa Nefilimilor, care erau mai înalți și mai puternici - adevărați giganți; dintre aceștia amintim filistenii, amoriții și amalacitii.

Cu trecerea timpului și amestecarea raselor (mai precis datorită femeilor umane care au făcut copii cu bărbații nefilimi), descendența nefilimilor a scăzut în înălțime. Se susținea că acțiunea de ucidere a nefilimilor era justificată de faptul că aceștia deveniseră o amenințare pentru oamenii obișnuiți. Conform Bibliei, din cauza mărimii lor, nefilimii aveau nevoie de multă hrană, în final, pentru a se hrăni, ei dedându-se la vânarea ființelor umane.

Satana era cel cunoscut sub numele de Marduk, fiul lui Enki.

Textele mesopotamiene îl descriu pe Marduk ca fiind avid de putere, nerăbdător și rău intenționat. 

Marduk a fost pedepsit de familia sa pentru căsătoria cu o pământeancă, Seth fiind un descendent al lui Marduk. Din cauza căsătoriei cu o femeie de pe Pământ, linia genealogică creată de Marduk s-a impurificat și, ca urmare, nu a mai fost acceptată ca linie regală.

Acest lucru l-a determinat pe Marduk să se răzvrătească și să se angajeze în luptă cu neamul din care provenea. Urmare acestui conflict armat, Marduk și familia sa au preluat controlul asupra Pământului dar și asupra planetei sale de origine.

Conform textelor antice, prin cercetările și experimentele sale de laborator, Enki a fost primul care a făcut să apară omul spiritual.

El a implementat în rasa umană învățătura străveche, universală, cunoscută sub numele de Legea Unicului, care făcea parte din ceea ce s-a numit mai târziu Misterele Sacre și care a format baza „religiilor păgâne”, repudiate și calomniate de Imperiul Roman, care devenise, în cele din urmă, biserica romano-catolică. Aveau învățături interioare și exterioare, cunoscute și sub numele de învățături ezoterice și exoterice. Creștinismul, iudaismul, mitraismul, budismul, taoismul, hinduismul, islamul, druidismul, zoroastrismul, platonismul și toate căile spirituale antice au descins din această spiritualitate originală.

Obiectivul principal a fost păstrarea cunoștințelor despre cât de specială este crearea omului. S-a indus ideea că oamenii sunt făcuți după chipul lui Dumnezeu, ca putere și abilități.

Devoții au înființat școli și au încurajat științele artelor și progresul societății..

Dar cei întunecați, conduși de Marduk / Satana, nu au vrut ca oamenii să știe că sunt o creație specială. De fapt, în tradiția musulmană, se spune că Satana s-a răzvrătit împotriva creatorului său când i s-a cerut să se plece în fața lui Adam. .

Dar Iahve avea un motiv anume să-i creeze pe Adam și Eva atât de speciali. Voia să-i clădească astfel încât să nu fie distruși de linia lui Cain.

În plus, se pare că reptilienii Annunaki au manipulat istoria  creației pentru a induce credința că ei au fost prima civilizație apărută pe Pământ, și asta le-ar da dreptul să fie recunoscuți drept stăpâni incontestabili ai planetei.  

Contrar acestei afirmații, genetica formei umane superioare are o rezonanță naturală cu Pământul, pe care forma reptiliană nu pare să o aibă.

Motivul pentru care reptilienii recurg la răpiri de ființe umane rezidă în faptul că ei doresc continuarea cercetărilor și experimentelor genetice asupra oamenilor cu scopul de a-i face compatibili pe reptilieni atât cu rasa umană cât și cu mediul planetei Pământ.

Se pare că în laboratoarele sale, Marduk a reușit să reducă ADN-ul uman de la 12 spirale la două.  Ca urmare, omul zilelor noastre are doar două spirale, unii dintre indivizi având și misteriosul „ ADN Junk”, în care s-ar afla divinitatea și magia umană. Din fericire, corpul uman are capacitatea de a se autovindeca iar în prezent, în perioada ascensiunii, Pământul este bombardat cu lumină fotonică care recodifică și corectează ADN-ul uman.

Potrivit antropologului Robert Sepehr, familia lui Noe din Biblie a creat cele trei ramuri ale rasei albe. 

 Cei trei fii ai lui Noe au fost Ham, Sem și IafetSoția lui Noe era o descendentă al lui Cain..

Cât despre Canaan (după cum veți vedea, fructul relației incestuale dintre Noe și mama sa), acesta s-a stabilit într-o țară destinată familiei lui Sem, cunoscută mai târziu chiar sub numele de Canaan, cu toate că familiei sale i se alocase pământ în Africa. Familiile mixte de canainiți vor fi denumite în continuare cainiți. 

Urmașii lor au fost: hitiții, hiviții, perizitii, gergasiții, amoriți, amaleciți, iebusiți și cușiți. 

(va continua)

https://prepareforchange.net/2020/10/23/planned-chaos-part-9-darkness-drives-the-madness/?utm_source=rss&utm_medium=rss&utm_campaign=planned-chaos-part-9-darkness-drives-the-madness

--------------------------------------------------------------------------------------------------


Un comentariu:

  1. Imi permiteti sa fac si eu un comentariu ?
    Cred ca exista multa confuzie (intentionata sau din necunoastere) despre acest subiect tratat. In primul rand Annunaki nu sunt reptilieni, sunt de origine siriusiana. Daca ar fi fost reptilieni, noi,astazi am fi avut solzi pe noi si alte caracteristici reptiliene. Se amestecaca entitatile planetare cu personaje incarnate in corp uman (sau nonuman). Enlil si Enki nu au fost personaje (regi) incarnate ci coduri genetice care desemnau rase grupuri rezultate in urma experimentelor genetice de creare a unor corpuri avansate in care sa se poata incarna fiinte (suflete) avansate spiritual. Cititi "Geneza uitata" a lui Radu Cinamar si veti avea o clarificare importanta a ceea ce s-a tranmis pana acum in diferite variante si interpretari. Multumesc

    RăspundețiȘtergere