Sine al meu Superior, cu iubire îți cer ca începând din acest moment să mă îndrumi în tot ceea ce fac sau intenționez, pentru a cunoaște cele mai corecte soluții în problemele cu care mă voi confrunta în viitor. Îți cer aceasta pentru binele meu cel mai înalt, pentru evoluția ființei mele în Lumină și în afara oricărei interferențe malefice. Vreau să îmi ridic frecvența de vibrației la nivelul cel mai potrivit pentru evoluția spirituală a ființei mele în Lumină. Așa să fie!” (în sprijinul celor interesați)

Totalul afișărilor de pagină

duminică, 19 iulie 2020

Mesaj de la Matei; din 4 iunie 2020


Traducere Const. Mihăilescu.

[nota C.M.: deși este un pic mai vechi, dar nepublicat pe acest blog, postez articolul de mai jos, pentru a reda punctul de vedere al ....coronavirusului (!!) - interesantă dar neverosimilă posibilitate, pentru mulți dintre noi..]

Coronavirus și Deep State: media, controlul minții, legea atracției, vibrațiile; Informatii pe Internet; Președintele SUA Trump; trei mesaje de la virus.

Matei
Cu salutări pline de dragoste din partea tuturor sufletelor aflate pe această stație spațială; sunt Matei.
Mai ales în perioade de mare tulburare, cum aceasta, vă rugăm să permiteți oricărei posibilități care vă umple de bucurie, inspirație sau mulțumire să fie începutul și sfârșitul fiecărei zile din viața voastră. Vibrațiile ridicate ale acestor senzații și viziuni fac minuni pentru sănătatea ființei voastre totale (corp fizic, mental , spiritual).
Vom fi mai expliciți arătând de ce mass-media ține problema coronavirusului mereu în actualitate.
Cu această „sperietoare” cei întunecați reușesc să țină captive și sub control mințile oamenilor din întreaga voastră lume.
În acest demers infam, întunecații se folosesc de unele dintre legile care funcționează în acest univers, cum ar fi Legea atracției universale (”Ceea ce se aseamănă se atrage”). Printr-o combinație corespunzătoare a unor legi, întunecații reușesc să înșele și să manipuleze ființele umane „netrezite”.
Mass-media TV insistă și prezintă filme despre ce se întâmplă cu aerul respirat, ca modalitate de a contracta virusul covid 19. Prezentarea este astfel făcută încât oamenilor să le fie frică să mai și respire.
Mulți dintre voi începeți să înțelegeți ce impact negativ are asupra sănătății folosirea unor asemenea mijloace „de apărare”.
Cei întunecați au nevoie să vă provoace și să vă perpetueze această stare de inconfort și de disperare deoarece aceste reacții produc și modelează energii negative, de forma și nivelul vibrațional scăzut, exact acele energii de care ei au nevoie.
Experții voștri în medicină susțin că testarea, purtarea măștii și distanțarea socială sunt esențiale. Ei spun că adunările de mulțimi de oameni, care nu poartă măști, afacerile care se redeschid prea repede (nota C.M.: restaurante, magazine, târguri, cinematografe, jocuri sportive etc) vă pun în mare pericol de contaminare; pe voi și pe cei dragi. 
Pe lângă faptul că populația este ținută izolată, raportările zilnice ale rezultatelor testelor (în marea lor majoritate incorecte sau neconcludente), vi se repetă că nerespectarea directivelor CDC va duce inevitabil la declanșarea, peste câteva luni, a unui alt val de îmbolnăviri, care vor putea fi mai drastice, mai periculoase.
Însă adevărații experți cunosc foarte bine că purtarea îndelungată a măștii are un efect negativ asupra corpului uman (plămâni, sânge, oxigenarea celulelor etc) slăbind sistemul imunitar. Pe de altă parte, impunerea șederii în casă crează stres, iar stresul slăbește și sistemul imunitar.
O populație cu imunitate compromisă este foarte susceptibilă la boli și va duce la mai multe decese în al doilea val de covid-19.
La fel ca falsele statistici care vă sunt furnizate aproape zilnic, decesele din orice altă cauză sunt raportate ca decese provocate de covid. (nota C.M.: la noi această raportare este mult viciată din cauză că unitățile sanitare primesc ajutor financiar mai mare dacă au cazuri mai multe de virus, ceea ce face ca factorii responsabili să „umfle” nr. cazurilor de covid).
Pe aceeași linie, vi se spune că numai vaccinarea întregii populații va putea stopa și eradica această epidemie de coronavirus.
Acesta este motivul pentru care se fac presiunii serioase pentru obținerea unui vaccin eficient, în care scop se „pompează” sume de bani nelimitate.
Această politică urmărește convingerea și obținerea aprobării generale a populației pentru vaccinarea care se pregătește. Chiar acesta este scopul întunecaților: vaccinarea obligatorie a întregii populații a planetei.
Inițial, „experții” au spus că dezvoltarea unui vaccin va dura cel puțin doi-trei ani.
Însă, se pare că timpul de așteptare preconizat nu a produs suficientă energie de teamă (așteptată de întunecați). Din acest motiv, „s-a umblat” puțin la termenul preconizat, spunându-vi-se mai recent că: „unele laboratoare au obținut deja importante succese în dezvoltarea unui vaccin, încât acesta ar putea fi disponibil înainte de sfârșitul acestui an ” (n.m.: ați văzut cum se rezolvă și se corectează „greșeala”, din mers ?)
De fapt, adevărul este că aceste vaccinuri sunt gata de mult. Se așteaptă doar click-ul din partea majorității (adică dorința fierbinte a populației da a fi vaccinată). De ce se dorește vaccinarea?
Pentru că aceste vaccinuri sunt încărcate cu cantități mortale (n.m.: moarte programată în timp, nu imediat; pentru ca lumea să nu-și dea seama) de agenți patogeni și microcipuri cu programe.
Cu mult înainte de răspândirea coronavirusului, vaccinurile („antidotul”) erau pregătite.
Toate aspectele acestei agende „pandemice” a celor întunecați (să-i numim „Deep State”- Statul Ocult) au fost planificate meticulos cu ani în urmă, după ce încercările lor cu SARS, gripa aviară și alte virusuri concepute în laborator nu au reușit să producă pandemii care, la fel cu coronavirusul, erau destinate să omoare miliarde de oameni.
Facem aici o mențiune extrem de importantă: oamenii de știință extratereștri, aflați de mult timp printre voi, au redus foarte mult toxicitatea acestui vaccin și au șters programele jetoanelor cuprinse în microcipuri.

Dragă familie, sufletele „trezite”, care (pe bună dreptate) pun la îndoială declarațiile oficiale, trebuie să știe ceva și despre controlul minții / legea atracției universale, în curs de aplicare în această perioadă, căci relativ puține dintre ele au avansat suficient în cunoaștere și conștiință, pentru a înțelege și accepta faptul (absolut real) că mesageri din afara planetei ajută civilizația umană să iasă de sub tutela întunecaților. 
Vă rugăm să vă informați continuu din surse demne de încredere pe care le găsiți și pe internet (dar și interogând sufletul și spiritul vostru, prin introspecție), ce și cine stă în spatele acestei „pandemii”. 
Operatorii Deep State, care controlează Internetul, fac tot ce pot pentru a împiedica publicarea adevărului, dar multe dintre știrile reale le puteți găsi pe aceaste căi de informare. 

Răspunsuri la întrebările cititorilor.
Un cititor: Nu am fost niciodată un susținător al lui Trump [președinte american], dar consider că observațiile sale sunt surprinzătoare și încurajatoare. „Cu vaccin sau fără vaccin, ne-am întors”, a afirmat Trump (se referea la redeschiderea întreprinderilor), sau „Vaccinarea va fi voluntară, căci nu toată lumea va dori să fie vaccinată”. 
Îl rog pe Matei să comenteze aici?
Matei: Președintele Trump cunoaște adevărul despre această „pandemie”. 
El știe că se urmărește ruinarea economiei SUA și acționează pentru prevenirea acestui lucru. El luptă pentru anihilarea acestui plan sinistru și este împotriva vaccinării obligatorii. De asemenea, el este conștient de faptul că operatorii din Deep State au instigat la revolte și jafuri în ceea ce începuse ca proteste pașnice în țara sa.
Deși ar fi putut trata aceste situații cu mai multă pricepere și înțelepciune, el nu poate vorbi încă despre tot ce cunoaște și nici să acționeze mai ferm, căci ar pune în pericol ceea ce li se pregătește întunecaților („iluminaților”).
Toate domino-urile din procesul de urmărire penală sunt sincronizate astfel încât cei care sunt responsabili de producerea și răspândirea covid-19 (și a altor multe crime împotriva umanității) să poată fi arestați și judecați.
Pandemia” ar fi ultimul pas în marșul pentru controlul global dorit de Deep State (Guvernul Ocult, Guvernul din Umbră) iar președintele Trump, în lupta sa împotrina acestor planuri mârșave, și-a făcut dușmani formidabili. Nu numai persoanele din vârful organismelor medicale precum AMA, FDA, NIH și CDC dar și cele din Organizația Mondială a Sănătății, Pharma, producătorii de echipamente medicale și lanțurile de aprovizionare precum și toate cohortele lor din întreaga lume, care au controlat mereu viața pe Pământ.
Din fericire, aliații președintelui - ceilalți din grupul internațional al persoanelor influente, care depun eforturi pentru a pune definitiv capăt întunericului, sunt păziți și ajutați de Lumină și se vor dovedi mai puternici.

Acum prezentăm un „dialog” cu... coronavirusul (!!) purtat de mama mea pământeană, Suzanne (Celor neîncrezători le amintesc că, la nivel energetic este posibil căci întregul Cosmos, întreaga Creație nu este altceva decât o anumită formă de energie).
Ceea ce comunică virusul este foarte diferit de ceea ce mass-media face cunoscut societății umane. 
Am rugat-o pe mama să copieze mesajul pe care l-a primit de la virus.
--------------------------------------------------------
12 mai 2020
---------------------------------------------------------
Virusul:
*Da, Suzanne, te-am rugat să vorbești cu mine. Desigur, este posibil căci totul este energie iar energia este conștiință.
* Vă puteți gândi la mine, dar niciodată cu frică și întotdeauna cu acuratețe și detașare, căci aproape toate informațiile despre mine sunt înșelătoare, prin intenție sau prin ignoranță.
* Eu sunt, ca și alte virusuri, doar o parte (un aspect) a vieții de pe planeta Pământ,
* Suntem (virusurile; n.m.) omniprezente și avem roluri și funcții care nu au nimic de-a face cu boala.
Nu noi ci Agenții Patogeni care ni se adaugă (lipesc) în laboratoare (inclusiv pe Pământ) ne fac să devenim contagioase și să provocăm boli, modificând adevărata noastră natură.
* Da, decesele s-au produs prin intenție criminală și se datorează exclusiv componentelor care ni s-au adăugat în laboratoare de către întunecați și de aliații umani ai acestora.
*Frica și moartea sunt cele două obiective ale lor - ambele sunt energii cu vibrații scăzute, cu care se hrănesc entitățile întunecate.
* Răul provocat de cei care vă înșală (nu numai pe voi) va fi anulat în curând.
* Matei vă ajută, și este ascultat de oamenii conștienți care se găsesc și printre specialiștii medicali și cercetători respectați. (Știu, la voi comunicarea prin telepatie nu este încă înțeleasă - asta va veni în timp; totuși un virus care vorbește (comunică) cu o persoană va depăși încă multă vreme puterea de înțelegere chiar a ființelor destul de evoluate.
* Mulțumesc, Suzanne, că mi-ai primit acest mesaj.
Ai o întrebare pe care ai vrea să mi-o pui?
Suzanne: Mulțumesc! Voi (virusurile), sunteți conștiente de decesele pe care le provocați la nivel mondial și de măsurile care se iau pentru a proteja cetățenii?
Virusul: Oh da, desigur că suntem.
Suzanne: Guvernele sunt axate pe purtarea măștilor și „distanțarea socială”.
Virusul: Da, ei cred că sunt eficiente, dar constatați și singuri că măștile sunt contraproductive.
Suzanne: Știi când se va termina boala asta pe care o numesc covid-19?
Virusul: Nu, nu în conceptul dvs. de timp dar, cu siguranță, infecțiile actuale se vor termina.
Suzanne: Știți că „oamenii de știință nebuni” vorbesc de al doilea val pandemic?
Virusul: Da. Dar vor fi „prinși” înainte de a face acest lucru.
Ceea ce numiți voi „intervenție divină”, nu va permite acest lucru.
Suzanne: Care este sursa ta de informare?
Virusul: Sursa Originală a tuturor formelor de viață din acest univers.
Este cea mai bună și corectă sursă!
Da. Răul stăpânește planeta ta de prea mult timp. El va fi oprit.
Suzanne: Mulțumesc că ai vorbit cu mine! Ai un nume?
Virusul: Nu ne place numele de coronavirus, pe care ni l-au dat mințile rele Nu este necesar să ne dați un nume.
Suzanne: Bine. Vorbești ca un virus individual sau colectiv?
Virusul: Vorbesc în numele tuturor.
Suzanne: Mulțumesc. Voi împărtăși asta oamenilor care pot înțelege.
Virusul: Matthew înțelege și știe că ceea ce v-am spus este adevărat.
Suzanne: Da, sunt de acord. Mulți oameni de știință știu, de asemenea.
Virusul: Da, și vor conta, vor avea cuvâtul și vor fi ascultați. Pe ei îi va asculta întreaga voastră planetă. Acel moment va fi cel al căderii minților malefice care greșit sunt considerate ca având ultimul cuvânt.
Suzanne: Mulțumesc că ați vorbit cu mine!
Virusul: Vă mulțumesc că ne-ați primit mesajul!
Înțeleg foarte bine că un virus care transmite un mesaj este măcar foarte neobișnuit. Veți evolua, și atunci veți înțelege. Nimic de speriat.
----------------------------------------------------------------------
Alte două ființe umane susțin că au comunicat cu esența virusului și, ulterior, i-au scris mamei despre experiența lor.
1. Este vorba despre un suflet extrem de evoluat, profesor de biologie, retras din activitate, pe care, ca suflet, îl cunosc bine din această viață și din altele.
El și soția sa sunt atât de evoluați încât pot deschide portaluri energetice. Au site-uri sacre în America de Sud și susțin un program universitar pentru comunitățile indigene.
Profesorul: stăteam în aeroportul din Sao Paul și așteptăm îmbarcați ca avionul să decoleze, cu destinația NY.
Vizualizam cum amenințarea cu virusul se afla în mintea și emoțiile multor călători, dar nu a tuturor călătorilor.
Am început să mă întreb de ce alimentăm virusul cu temerile noastre sau unde este și ce este frica? Am înțeles, inclusiv prin imagini că:
* Într-un fel, am putea da deoparte temerile, deoarece noi, oamenii luminii, mobilizăm tot ce putem pentru a invita pacea și compasiunea pentru noi și pentru toți ceilalți, iubirea fiind elementul cel mai puternic.
* Am început să mă gândesc la „ săracul virus” care era blocat într-un proces de supraviețuire. (Ciudat: lăsam deoparte obișnuita reacție de judecată la necaz, și aveam un sentiment aproape de compasiune pentru virus, pe care-l consideram o ființă)
* Într-un fel de neliniște pe care ți-o dă ...liniștea, am început să percep că sunt în prezența virusului pe care-l percepeam, dar nu-l vedeam, ca pe o persoană, individ, entitate, ci cu pe o prezență sau ceva cu care poți comunica.
* Am simțit o compasiune nedefinită și iubire pentru „acea realitate” care era cu mine sau era în contact cu mine. În esența sa, cu siguranță, nu-l putem considera un „rău”.
Comunicarea și contactul dintre noi a venit în curând.
Avea un sens, un sentiment, o conștientizare care nu provenea dintr-o ființă definită ci dintr-o „realitate definită”, perceptibilă.
* Înțelegeam că cu acea „realitate perceptibilă” am fost împreună o parte din existența mea și cu ea împărtășeam, cream sau „ pictam ” un aspect (sau mai multe) existențial și aveam o comunicare care ajungea până la unificare, contopire, nu doar o apartenență.
În mintea mea, sau în inima mea, acea realitate era un ceva scris care îmi umplea existența.
Apoi, acea piesă (aspect), care parea a fi făcut parte din mine, a început să comunice:
Aspectul: Nu suntem buni sau răi. Suntem neutri pentru că suntem buni-răi. Oamenii sunt cei care ne fac buni și răi, și cu asta ne definesc și existența noastră.
* Percepția mea despre „ ea” era de câmp de lumină albă, ca o țesătură moale, ca un prosop alb, blând, cu adevărat nedefinit în comunicarea sa, amintind de împărtășirea unei realități.
* Realitatea coronavirusului mi se parea „ fortuit ocazională ”, ca și cum ar fi cerut înțelegere, ajutor și confirmarea „ prieteniei ”, într-o altă dimensiune.
Cred că esența sa este profund legată de manifestarea „totală” a vieții, a naturii și a umanității.
Este un server pentru viața umană și pentru „dincolo de viață”.
De reținut: biologic, un virus poate fi viață și non-viață simultan.
* Încă mă mai gândesc la acea întâlnire și încerc să ajut ca procesul între „ ea ” și noi să fie neutralizat ca impact nedorit, pe care îl generează (sau l-ar putea genera). Voiam și încă doresc s-o invit, s-o îndemn să devină neutră în interacțiunea cu ființa umană.

2. Un alt suflet radiant, un grădinar, care, prin interacțiune iubitoare cu plantele, produce culturi și flori uimitoare, a descris experiența lui astfel:
* Primul adevăr pe care l-am auzit (despre virusul corona) se referea la faptul că a fost creat cu intenții malefice de către „iluminații” din această țară [Statele Unite] și apoi preluat în China.
La începutul călătoriei, toată lumina și ajutorul nostru din partea Federației Galactice s-au concentrat asupra virusului care și-a schimbat traiectoria (s-a metamorfozat), transformându-se dintr-o armă letală (care ar fi ucis miliarde de oameni) întru-un mijloc revoluționar și util de trezire a întregii umanități planetare, printr-un proces de demontare, anihilare și resetare. Toată această manifestare se realizează cu acordul Universului.

Iubită familie, fii neînfricată și optimistă, în această perioadă de agitație și confuzie !
O lume pașnică, plină de viață, sănătate se ridică din cenușa lungilor eoni de întuneric.
Lumea pe care o ajutați să se reseteze, înflorește în continuu.
Voi și lumina sunteți deja victorioși.
___________________
Dragoste si pace
Suzanne Ward
Vă rugăm să trimiteți întrebări și comentarii la adresa: suzy@matthewbooks.com.
Mesajele din decembrie 2003 până în prezent sunt arhivate pe site.
De asemenea, puteți citi subiecte interesante în capitolele cărților mele publicate și în România: „Matei, vorbește-mi despre Rai, „Revelații pentru o nouă eră,„Iluminări pentru o nouă eră, „ Voci ale Universuluiși „Epoca de Aur a Pământului.
Există, de asemenea, extrase din mica mea carte, Amusing to Profound - Conversațiile mele cu animale. În Bookshop puteți comanda ediții tipărite sau cărți electronice sau accesa canalul YouTube Matthew Books

https://www.matthewbooks.com

7 comentarii:

  1. Pepenii graşi din pepiniera francmasonieriei:

    https://m.youtube.com/watch?v=XDheESjEJlI

    RăspundețiȘtergere
  2. Întoarcerea Zeiței:

    https://youtu.be/HlaWUBQddW4 I

    https://youtu.be/ZaxBU-xtoiw II

    RăspundețiȘtergere
  3. Pentru mine, am descoperit că energia zeiței (bunătate, compasiune, cooperare și bunătate generală) este cu adevărat vindecătoare și minunată de a avea în jur și este disponibilă.

    De fapt, Cobra ne-a spus că ceea ce trăim cu Epoca Vărsătorului este întoarcerea energiei zeiței. Energie zeiță iubitoare, amabilă și de ajutor.

    Uită-te la prima postare a lui Cobra.
    http://2012portal.blogspot.com/2012/03/
    Portalul

    Sâmbătă, 31 martie 2012
    Trăim în vremuri extraordinare. Aceasta este schimbarea veacurilor. Sistemul financiar se va restructura singur, matricea se va destrăma și se va naște noua societate. Realitatea noastră este pe cale să se schimbe, iar schimbările vor afecta toată lumea. Această lume este pe cale să intre într-o dimensiune total nouă, o realitate nouă, un sfârșit al timpului liniar. Sunteți gata? Acest tur nu este doar o introducere a pregătirii ... Este pregătirea finală pentru această perioadă extraordinară. Conține informații și îndrumări despre timp în jurul anului 2012 și despre schimbarea dimensională a planetei, niciodată înainte de a fi prezentată pe această planetă.
    Întoarcerea Zeiței: conjuncția Lună-Venus 26 martie seara

    Uită-te la sfârșitul acestei postări recente Cobra:

    „Deși următoarele luni vor fi foarte volatile, trebuie să ne concentrăm asupra manifestării Vârstei Vărsătorului. "

    Victorie Luminii!

    RăspundețiȘtergere
  4. "A sosit clipa să participăm AICI şi ACUM cu tot sufletul şi plini de aspiraţie la destinul de excepţie al acestui neam românesc care, printre altele, este chemat să facă posibilă victoria LUMINII DUMNEZEIEȘTI pe această gură de rai, împotriva forţelor satanice planetare care sunt declanşate din umbră de Francmasonerie.
    Avem acum ocazia să luptăm cu sabia discernământului şi cu scutul iubirii de adevăr şi dreptate pentru ca în această ţară binecuvântată de DUMNEZEU faimoasele profeţii ale lui Sundar Singh să se împlinească mult mai repede."

    Victorie Luminii !

    RăspundețiȘtergere
  5. Conferința despre marcarea izotopică, părţile 8 şi 9 – marţi, respectiv sâmbătă

    Părţile 8 şi 9 ale conferinței

    „Dezvăluiri esențiale, referitoare la adevăratele scopuri ascunse ale acestei pandemii artificiale prin care se urmărește totodată o funestă și satanică păcălire a tuturor oamenilor spre a accepta o definitivă marcare izotopică prin consimțământ, cu sinistrul semn diabolic al Fiarei, despre care există deja profeții clare în Apocalipsă”

    vor fi transmise de postul de televiziune online MISA Senzaţional TV după cum urmează:
    - Partea a 8-a (reluare): marți, 21 iulie, între orele 21:30-22:49;
    - Partea a 9-a, în premieră: sâmbătă, 25 iulie, între orele 21.10-22.22.

    Aveți grijă de voi !

    RăspundețiȘtergere
  6. Multumim Matei pt. aceste informatii.

    RăspundețiȘtergere
  7. Daca ar putea fi afisat in ochii orbetilor , a turmelor de televizoraci imbecilizati ... tot am fi mai multi cei care nu suntem sclavii fricii si ai prostirii ...

    RăspundețiȘtergere