Sine al meu Superior, cu iubire îți cer ca începând din acest moment să mă îndrumi în tot ceea ce fac sau intenționez, pentru a cunoaște cele mai corecte soluții în problemele cu care mă voi confrunta în viitor. Îți cer aceasta pentru binele meu cel mai înalt, pentru evoluția ființei mele în Lumină și în afara oricărei interferențe malefice. Vreau să îmi ridic frecvența de vibrației la nivelul cel mai potrivit pentru evoluția spirituală a ființei mele în Lumină. Așa să fie!” (în sprijinul celor interesați)

Totalul afișărilor de pagină

joi, 23 iulie 2020

Pandemia: Inventarea unei boli numită frică

publicat 15 mai 2020 de Edward Morgan
Autor Julian Rose,
Traducere Const. Mihăilescu
 
E.M.
Cuvântul „pandemie” are similitudini cu cuvântul „panică”. De fapt, „pandemia” face trimitere la producerea și răspândirea sentimentului de teamă aproape instantanee la cei ușor de manipulat de mass-media, chiar înainte ca acestora să li se furnizeze detalii și explicații despre un subiect sau altul.
Cei care planifică mutările importante pe „tabla de șah” a controlului uman ocult știu că decretarea unei situații pe care o intitulezi „pandemie”, provoacă imediat în ființele cu slabă rezistență psihică stări de panică și îngrijorare precum și coborârea aproape instantanee a „gărzii de apărare”, ceea ce ușurează controlul acestor ființe de către inițiatori (interferatori).
Într-o lume puternic influențată de sursele mass-media, în general aservite, materialiste și profitoare, orice zvon alarmist poate reverbera puternic în conștiința consumatorului de informație.
În ultimele luni am asistat cu toții la o incredibilă propagare a poveștii coronavirusului care a cuprins aproape întreaga lume, acțiune ajutată mult de mass-media aservită și avidă de lansarea unor „bombe” informaționale care mai de care mai alarmiste și înfricoșătoare. O sarabandă care a luat proporții pe fondul unor frici nejustificate, a ignoranței aproape generalizate, în care dorința de câștig a așa-ziselor surse de informare, a explodat.
Amplificat până la maxim și dispersat la nivel global, mesajul fricii proiectat în mod deliberat are efectul instantaneu de a face ca majoritatea oamenilor să se simtă neputincioși. Acesta este începutul unei atracții care colorează fiecare aspect al vieții de zi cu zi.


Cea mai mare parte a umanității a trecut printr-un proces de educație care depinde, pentru eficacitatea sa, de puterea percepută a unor „autorități” de a exercita o influență și un control indiscutabil asupra direcției generale a vieții. Aceasta este puterea plină de îndoială a îndoctrinării.


În bătălia care face ravagii pentru poziția de „cine controlează lumea”, unii dintre agenții de control, în mare parte ascunși sau deghizați, ai vieții planetare - apar acum la suprafață. Și, de aceea, haosul și frica devin sentimente (emoții) dominatoare în lume.

Corona Contagion este un pui plin de idiosincrazii; de fapt, el există datorită multor factori existenți anterior în viața și educația omului ”modern”.

A devenit mult prea clar faptul că un număr foarte mare de oameni sunt manipulați de surse de influențare și modelare precum: biserica, mass-media, școala, politica care, precum „picătura chinezească”, ne erodează convingerile și ne imbecilizează, rezultatul fiind o manipulare în masă, o modelare după matrițe necunoscute de majoritatea dintre noi.

Tactica sperietorii, a panicii folosită este mai periculoasă decât virusul însuși căci ea ne distruge reperele, ne terfelește convingerile, pregătindu-ne pentru a deveni amorfi, permisivi și gata să ne abandonăm în brațele unor sistem general de manipulare.

Sub această stare de psihoză indusă, orice fel de trucuri poate fi propagat în masă - și tocmai asta este scenariul la care asistăm în acest moment.

Mulți care vor citi acest articol sunt deja familiarizați cu ambițiile „elitei” statului profund dictatorial, ei știind că instaurarea haosului social și economic este un factor cheie pentru reușita instaurării noii ordini mondiale totalitare.
Acum suntem în această fază. Succesul acestui program malefic depinde de activitatea unui număr mare de oameni din sistem, care urmează instrucțiunile transmise de marionetele politice ale statului profund și de propagarea agresivă și lașă a acestor instrucțiuni de către mass-media.
Încă o dată, sentimentul fricii joacă un rol cheie.

De această dată, păstrând un nivel constant de anxietate și isterie la punctul de fierbere, în timp ce se lucrează pentru ca cei capabili să recunoască adevărata natură a înșelătoriei să fie constrânși să nu iasă din linie, să nu se revolte, riscându-și astfel locurile de muncă, securitatea personală sau a familiei, se forțează mai mult decât oricând implementarea și recunoașterea relației stăpân-slugă.

Acest întreg sistem bolnav și distructiv civilizațional, continuă să mențină înșelătoria, minciuna, inegalitatea, obediența, exploatarea, corupția, ca politici de stat, reflectate în legi pe care parlamentele reprezentate de neaveniți, corupți și interesați le dau peste noapte, folosindu-se de puterea cu care niște alegeri viciate i-a învestit.

Cu toate acestea, ținta, cei de la capăt aleg în mare măsură să rămână ignorați de faptul că sunt folosiți și abuzați în beneficiul unui ideal fascist. Prin faptul că nu se răzvrătește împotriva unui astfel de tratament - ci, îl respectă - o populație mută pune bazele propriei sale mizerii, sclavii, pauperizări și înapoieri.

Aceste metode au fost practicate de nenumărate ori în istoria lumii și, de fiecare dată, retrospectiva dezvăluie motivația de a fi fost o obsesie pentru putere și control, făptuitorii fiind un număr mic de despoți care s-au exprimat în forma unor puteri militare, dogme religioase sau freaks de control corporativ și bancar modern, cu condiția ca drama să fie bine regizată iar în scenă să-și fi produs nivelul de spaimă.

Cât de bine este gestionat scenariul cu această ocazie - și care este planul?
Datorită legăturilor transplantare care au loc astăzi, „planul principal” nu mai este o afacere regională sau națională, ci una globală. Principalii jucători au clocit și eclozat complotul cu mult înainte ca oricare dintre noi să cunoască acest lucru, iar întâlniri precum reuniunile Summit-ului Economic Davos și Bilderberger au fost folosite pentru a obține un consens cu privire la calendarul și metodele care urmau să fie implementate.

În cazul Covid-19, apariția pe scenă - sau cel puțin răspândirea poveștii despre ceva urât care se întâmplă sub acest nume - este astfel dirijată încât să abată atenția de la accelerarea instalării a ceea ce se consideră a fi important.
Se vorbește de crearea unei Noi Ordini Mondiale totalitare. De exemplu, lansarea WiFi, modulat cu microunde 5G; o grilă inteligentă digitalizată de transmitere a informațiilor dar, mai ales, al manipulării, un sistem de transport robotizat, programe de supraveghere a populației de recunoaștere facială, tulpini noi de organisme și vaccinuri modificate genetic și altele.

Cu toate acestea, planul urmărit predominant este „re-setarea” finanțelor globale, astfel încât să pară că susține eufemistic numitul Green New Deal cu sfântul său graal „Zero Carbon”.
Faptul că China a fost probabil ținta inițială a armelor biologice, nu reduce din scopul principal de a perturba economia mondială în ansamblu.

Eficacitatea acestei perturbări depinde de gradul de manipulare a majorității populației cuprinsă într-o bulă de credință oarbă în autenticitatea poveștii „virtuale”. O linie care manifestă deghizat însăși intenția de impunere a unui stat fascist.
Aș spune că, de data acesta, managementul scenic este destul de slab. Multitudinea de acțiuni contradictorii și iraționale impuse maselor în numele protecției ființei umane întinde coarda credibilității operației până la punctul de rupere.

În realitate, este o farsă; dar o farsă care implică și moarte efectivă ca efect colateral.În schimb, aceasta poate fi pusă sub lumina reflectoarelor și poate fi văzută a fi ceea ce este: o manipulare planificată a oamenilor și resurselor acestei planete, folosindu-se drept principală armă frica și panica răspândirii unei presupuse boli, politică prin care se neglijează aproape complet prevenția, terapia și activitatea medicală care ar trebui să existe pentru toate celelalte afecțiuni de care lumea suferă.

Mulți au văzut de mult această „ordine și așezare în drama haosului” venind de ani buni. Totul se desfășoară acum pe un fond generalizat de haos, de degringoladă, în care „peștele cel mare îl înghite pe cel mic” atunci când este vorba de distribuția resurselor pentru salvare, subzistență și redresare. „Ordinea” trebuie să urmeze și va consta în apariția unui „producător de pace” - sau a unui plan de pace - care să împartă „echitabil” resursele și bogățiile lumii. Pentru aceasta se va dori instaurarea „noii ordini”, sub o anumită autoritate, dându-ni-se garanții (verbale) că lumea va fi salvată din anarhie și ruină.

Acum este momentul favorabil, și poate unic, când cei conștienți, cei „treziți” trebuie cu hotărâre să spună la unison: „Nu consimțim !”. Viitorul este și trebuie să fie al nostru nu al lor, adevărata Ordine Mondială este cea care se aliniază Legii Universale, nu falselor directive ale unui status quo manipulant și, la rândul său, manlipulat.

Călătoria noastră re-emergentă, în oglinda Adevărului Universal va elimina această pandemie arătată ca pe o sperietoare, iar toate manifestările de înșelăciune din partea întunericului, care a încătușat de prea mult timp această frumoasă dar năpăstuită și dorită planetă, își vor găsi sfârșitul.

Fiecare dintre noi trebuie să vadă în aceste evenimente haotice, dramatice cea mai bună ocazie de a ne arăta solidaritatea, de a ne ridica și a nu mai accepta să stăm în genunchi, cerșind mila și îndurarea unor entități pe care le-am crezut, din ignoranță, făuritori de lumi, creatorii noștri, când ei, de fapt, nu au fost și nu sunt decât niște arendași care ne-au stors mereu de vlaga, și cărora ADEVĂRATA SURSĂ DIVINĂ, le-a încredințat planeta pentru a o administra în folosul și pentru evoluția tuturor.

2 comentarii:

  1. Români,TREZIȚI - VĂ ! SUFICIENT CU SOMNUL CEL DE MOARTE ! Statisticile arată că suntem veriga slabă.De tăria noastră depind şi celelalte țări ! Odată îngenunchiați,vom fi un exemplu " BUN" de a clona legile de înrobire şi pentru alte state.Coreea de Sud a fost îngenunchiată,astăzi este dată ca exemplu de urmat de către celelalte țări.HAIDEȚI SĂ ÎNTĂRIM ZALELE LANȚULUI UMAN CREÂND UN CONGLOMERAT OȚELIT DĂRUIT TATĂLUI CERESC.
    HAIDEȚI SĂ NE ÎNCORDĂM MUŞCHII MINȚII CU CREDINȚĂ LA UNISON CARE SĂ PULVERIZEZE COMPRESIA ÎN MII DE BUCĂȚI !

    DEŞTEPTAREA ! https://youtu.be/aEiDoQPjzdA

    Într-o zi ( EVENIMENTUL ), vom striga : VICTORIE !

    "Fiecare dintre noi trebuie să vadă în aceste evenimente haotice, dramatice cea mai bună ocazie de a ne arăta solidaritatea, de a ne ridica și a nu mai accepta să stăm în genunchi, cerșind mila și îndurarea unor entități pe care le-am crezut, din ignoranță, făuritori de lumi, creatorii noștri, când ei, de fapt, nu au fost și nu sunt decât niște arendași care ne-au stors mereu de vlaga, și cărora ADEVĂRATA SURSĂ DIVINĂ, le-a încredințat planeta pentru a o administra în folosul și pentru evoluția tuturor."

    http://spirituletern.blogspot.com/2020/07/pandemia-inventarea-unei-boli-numita_23.html?m=1

    Victorie Luminii Divine !

    RăspundețiȘtergere
  2. Articol foarte bun,şi tocmai prin aceea că afirmația de existențą a virusului nu există.

    Articol perfect.

    RăspundețiȘtergere