Sine al meu Superior, cu iubire îți cer ca începând din acest moment să mă îndrumi în tot ceea ce fac sau intenționez, pentru a cunoaște cele mai corecte soluții în problemele cu care mă voi confrunta în viitor. Îți cer aceasta pentru binele meu cel mai înalt, pentru evoluția ființei mele în Lumină și în afara oricărei interferențe malefice. Vreau să îmi ridic frecvența de vibrației la nivelul cel mai potrivit pentru evoluția spirituală a ființei mele în Lumină. Așa să fie!” (în sprijinul celor interesați)

Totalul afișărilor de pagină

vineri, 24 iulie 2020

Pandemia COVID-19 trebuia să lovească lumea în 2025; cel puțin așa spune un raport CIA din 2005

Autor: 



Un raport al CIA din 2005, în care erau enumerate și analizate provocările care ne așteaptă în viitor, până în 2025, oferă o descriere  detaliată a unei pandemii foarte asemănătoare cu ceea care pune astăzi presiune pe întreaga planetă.
Raportul, scris în septembrie 2005, a fost descris de Alexander Adler în cartea sa „Noul raport CIA. Care va fi noua față a lumii în 2025?” Cartea a fost publicată deja în Occident în perioada 2005-2009, scrie Pravda.
CIA, ca de obicei, a încercat să prezică viitorul lumii cu 15-20 de ani în avans.

În mod surprinzător, raportul oferă o descriere exactă a pandemiei actuale. În capitolul intitulat „Un posibil focar al unei pandemii globale”, experții CIA au descris un scenariu care arată foarte asemănător cu COVID-19.
Ei au prezis „apariția unei noi boli respiratorii umane, extrem de contagioase, virulente, pentru care nu există un tratament adecvat și care ar putea provoca o pandemie globală”
„Debutul unei pandemii depinde de mutația genetică naturală, de recombinarea tulpinilor virale aflate deja în circulație sau de apariția unui nou factor patogen în populația umană. Tulpinile de gripă aviară foarte patogene, precum H5N1 sunt probabil candidați pentru acest tip de transformare, dar alți agenți patogeni, cum ar fi sindromul respirator acut sever, coronavirus și anumite tulpini de gripă vor avea aceleași proprietăți”,  a extras ziarul portughez Visao din acest raport.

Raportul mai spune: „Țara de origine probabil nu va avea mijloace adecvate de detectare, astfel încât va fi nevoie de mult timp pentru identificarea bolii. Va dura săptămâni până ca laboratoarele să obțină rezultatele care confirmă existența bolii, care s-ar putea transforma într-o pandemie „.


Scenariul infecției globale este, de asemenea, descris astfel:
„În ciuda restricțiilor călătoriilor internaționale, călătorii cu puține sau fără simptome pot transporta virusul pe alte continente. Numărul de pacienți va deveni un bulgăre de zăpadă care se va rostogoli, crescând zilnic cu noi și noi cazuri.”
Raportul prezice zone și circumstanțe ale apariției de viruși noi:
Dacă va izbucni o pandemie, aceasta va începe, fără îndoială, într-o zonă dens populată, în care oamenii trăiesc în imediata apropiere a animalelor. Există astfel de regiuni în China și Asia de Sud-Est, unde oamenii trăiesc în contact cu animalele.”

Raportul CIA spune că în cel mai rău caz „boala va afecta de la zece la câteva sute de milioane de occidentali, iar numărul de decese se va ridica la zeci de milioane”.
Restul lumii se va confrunta cu degradarea infrastructurii vitale și va suferi pierderi economice la scară globală. În general, boala va afecta o treime din populația globului”.
Rezultatul este clar: tensiuni și conflicte.

„Dacă această boală va apărea până în 2020, tensiunile și conflictele interne și transfrontaliere se vor amplifica. Țările vor căuta să controleze mișcările populației, fie pentru a evita răspândirea infecției, fie pentru a păstra accesul la resursele naturale”, concluzionează raportul.


https://www.capital.ro/pandemia-covid-19-trebuia-sa-loveasca-lumea-in-2025-cel-putin-asa-spune-un-raport-cia-din-2005.html


Un comentariu:

  1. BILANȚ AL REALIZĂRILOR FORȚELOR DE LUMINĂ ŞI AL LUCRĂTORILOR UŞORI AI PĂMÂNTULUI DE SUPRAFAȚĂ ÎN TIMPUL ŞI DUPĂ TRECEREA PRIMULUI VAL

    IMPACTUL DE SUCCES AL MEDITATORILOR ÎN MASĂ ASUPRA DESFĂŞURĂRII ACȚIUNILOR DE ATAC ASUPRA PĂMÎNTENILOR ÎN TEATRU DE RĂZBOI

    https://1.bp.blogspot.com/-PuNFB3PaTSk/Xw37Dy-0fhI/AAAAAAAABIk/Fom8p14mJ7ELR5VnvQxtdwu-JBISX-59QCLcBGAsYHQ/s1024/Dystopian%2BWorld%2B%2528end%2Bof%2Bliberty%2529.jpg

    "Ar trebui să luăm un moment pentru a sărbători realizările noastre până în acest an, având în vedere haosul global fabricat, care a fost o temă de luni de acum. Am publicat un articol aprofundat care recapitulează evenimentele globale în prima jumătate a acestui an, precum și documentează numeroasele repere pe care le-am obținut până în acest an și cât de importante sunt activitățile noastre zilnice pentru restul anului 2020, deoarece acum manifestăm lucrurile mult mai rapid acum. - cum ar fi să faci zilnic meditația cu flori de viață și meditația de îndepărtare a implanturilor, precum și să ne gândim la viața noastră ideală și să simțim bucuria pură a tuturor (așa cum Forțele Luminare ne-au încurajat cu putere). Este cu adevărat momentul să vă detașați complet de scriptul Matrix și să vă concentrați doar asupra NOSTRE Scripturi Vibe Superioare !!!

    Acest articol poate ajuta pe alții care nu sunt la fel de în acord cu ceea ce se întâmplă, așa că vă rugăm să-l transmiteți tuturor celor care pot beneficia de el. Am inclus, de asemenea, câteva informații pe care le-am întâlnit recent, care dezvăluie motivul real din spatele 9-11 (este un lucru pe care l-au păstrat ascuns în ultimii 20 de ani și din toate teoriile prezentate este cel mai important pentru mine).

    LINK DE ARTICOL: https://thevoice5d.blogspot.com/2020/07/mid-year-progress-report-our.html

    De asemenea, voi posta un alt articol al resurselor în ziua următoare sau două care va conține o serie de link-uri valoroase de pe blogul Cobra. Am săpat în informații despre Anomalia primară și întreaga Matrix Construct, Implante și Zeița Vortexuri de pe planetă și sunt în continuare uimit de bogăția de informații de pe blogul Portal 2012 și cât de cuprinzător este! Așa că ai grijă la articolul respectiv, precum și este posibil ca acesta să fie o mare referință ușoară pentru cei care doresc să înțeleagă rapid Matrixul și modul în care funcționează - poate ajuta mulți oameni să se trezească și să se ridice la viteză. repede. ;-)

    De asemenea, voi publica în curând un articol despre viitorul portal 8-8 Lions Gate, când Pământul se va alinia cu constelația Sirius și va fi un moment foarte oportun pentru o meditație globală. Acesta este ultimul mare portal până în noiembrie, așa că ar trebui să profităm din plin de acesta! Voalurile sunt foarte subțiri la această dată particulară și este o zi perfectă pentru a lua un „salt cuantic”! Voi include câteva informații fascinante despre 8-8 Stargate, care a fost ascunsă în cadrul unui film inconic din anii 80, așa că rămâi la curent ...
    Rămâi vital cu meditațiile noastre în masă,și ajută-ne să creștem participarea !

    Când medităm în masă, literalmente dez-construim și dizolvăm porțiuni ale Grilei Matrice care a ținut omenirea captivă timp de eonii timpului - acesta este motivul pentru care pun atât de mult accent pe creșterea numărului de participanți. Așadar, o notă profundă de recunoștință pentru aceia dintre voi care au participat activ și petreceți timpul informându-i pe ceilalți."

    ARHITECTUL SACRU 5D

    The Portal Cobra

    RăspundețiȘtergere