Sine al meu Superior, cu iubire îți cer ca începând din acest moment să mă îndrumi în tot ceea ce fac sau intenționez, pentru a cunoaște cele mai corecte soluții în problemele cu care mă voi confrunta în viitor. Îți cer aceasta pentru binele meu cel mai înalt, pentru evoluția ființei mele în Lumină și în afara oricărei interferențe malefice. Vreau să îmi ridic frecvența de vibrației la nivelul cel mai potrivit pentru evoluția spirituală a ființei mele în Lumină. Așa să fie!” (în sprijinul celor interesați)

Totalul afișărilor de pagină

miercuri, 17 iunie 2020

Legături diplomatice cu civilizații ET.

by Michael Salla, Ph.D.
6 feb.
2009
Traducere Const. Mihăilescu
A avut Președintele Eisenhower o întâlnire cu ambasadori extratereștri, în seara zilei de 20 februarie 1954, pentru a discuta asupra testului iminent al celei mai mari bombe cu hidrogen, detonată vreodată? 
De ani de zile au circulat zvonuri conform cărora președintele Eisenhower a absentat în secret din vacanța familiei sale la Palm Springs, California, timp în care s-a aflat la baza Forțelor Aeriene Edwards, pentru o întâlnire cu ambasadorii unei alte lumi din univers. Comunicatorii acestor informații susțin că au văzut fotografii sau documente cu privire la acea întâlnire iar, unii dintre ei, chiar ar fi participat la acea întâlnire.
Odată cu trecerea timpului, mulți dintre ei au murit.
Unii au divulgat membrilor familiei lor acest secret, înainte de a muri. 

Pe 20 februarie 2009 s-au împlinit 55 de ani de la această presupusă întâlnire cu vizitatori extratereștri care a avut loc în secret cu 9 zile înaintea testului cu bomba de hidrogen „Bravo”, pe 1 martie 1954.

Am discutat prima dată despre dovezile care susțin presupusa întâlnire extraterești - Eisenhower într-un studiu din 2003, în timp ce dețineam încă o poziție de cercetare academică în Școala Serviciului Internațional de la American University din Washington D.C.
Unele dintre rezultatele cercetărilor mele au fost cuprinse în prima carte publicată despre exopolitică, în care am descris implicațiile politicii vieții extraterestre.

Publicarea cărții a coincis cu cea de-a 50-a aniversare a presupusei întâlniri Extraterestrii-Eisenhower, din 20 februarie 2004. 
Pentru Peter Carlson de la Washington Post, subiectul a devenit interesant și l-a determinat să publice un comentariu despre acel articol din 19 februarie, care descrie dezbaterea și locul unde se afla Eisenhower în acea seară.
De atunci, mi-am continuat căutarea de dovezi care, din păcate, mereu s-au dovedit evazive, în legătură cu acea întâlnire. Am reușit să fac investigații suplimentare asupra unor martori și membri de familiei care susțin că au văzut cu ochii lor documente asociate legăturii secrete a lui Eisenhower cu ET.
De exemplu, văduva unui fost polițist militar, susține că soțul ei a fost martor când Eisenhower a vizitat Baza Forțelor Aeriene Edwards în noaptea respectivă.
Eisenhower a intrat singur într-un buncăr unde se afla o farfurie zburătoare (termen folosit anterior pentru OZN-uri). Incinta era păzită de un parlamentar care depusese jurământul de a păstra secretul.

O altă văduvă a unui militar militară la rându-i, susține că soțul ei a văzut fotografii cu Eisenhower întâlnind extratereștri în timp ce el se afla la Pentagon. Soțul ei, de asemenea, depusese jurământul de a păstra secretul.

Un alt martor, medic, pensionat USAF, se afla la acea vreme  în apropiere de Palm Springs, la baza Forței Aeriene George. El susține că unitatea sa medicală a primit ordin să ofere asistență medicală „stand-stand”, în caz de urgență la baza Forței Aeriene Norton din apropiere, unde Eisenhower se îmbarca pe un C-45. Eisenhower pentru a pleca apoi rapid către Palmdale, care se află în apropierea bazei Forțelor Aeriene Edwards. 
În plus, au apărut mai multe mărturii care confirmă faptul că baza forțelor aeriene Edwards a fost supusă timp de trei zile unei activități de securizare fără precedent și pregătită pentru o presupusă vizită a președintelui Eisenhower.
Surprinzătoare este convingerea puternică a martorilor și / sau a membrilor familiei lor care, după mai bine de 50 de ani, rămân convinși că președintele Eisenhower a fost implicat într-o întâlnire extraordinară la baza Forțelor Aeriene Edwards.
 
Împreună cu alte mărturii ale martorilor, se poate documenta convingător că președintele Eisenhower s-a întâlnit de fapt în noaptea de 20 feb.1954, cu reprezentanți ET unde s-au discutat probleme legate de programul și politica nucleară.

Faimosul „Atom pentru pace” al lui Eisenhower
Discursul președintelui de la Organizația Națiunilor Unite ținut la puțin peste două luni înaintea reuniunii din 8 decembrie 1953, dovedea că președintele susținea încetarea dezvoltării și testării armelor nucleare.
Eisenhower nu era singur în dorința sa: era susținut și încurajat de extratereștri.
Dacă s-a întâlnit cu ET la 20 februarie, detonarea bombei de 15 megatone, „Bravo” de Hydogen, nouă zile mai târziu, la 1 martie 1954, dovedea clar că diplomația nucleară secretă suferise un eșec..
Pe 24 februarie 2009, săptămâna amintirii celor 55 de ani de la presupusa întâlnire, voi prezinta rezultatele cercetărilor mele urmând să lansez și o carte, care analizează implicațiile politice ale acelei întâlniri istorice.
Locul întâlnirii va fi Congresul internațional OZN la Laughlin, Nevada și se va desfășoara în perioada 22-28 februarie 2009,unde, eu și alți cercetători proeminenți vom prezenta și aduce dovezi ale vieții extraterestre și implicațiile ei politice.

https://www.bibliotecapleyades.net/exopolitica/esp_exopolitics_ZZZZZZZG.htm

2 comentarii:

  1. SAMBATA 20 IUNIE 2020 ORA 21.10

    ,ACȚIUNE SPIRITUALĂ DESFĂŞURATĂ LA UNISON,DE INVOCARE A AJUTORULUI CIVILIZAȚIILOR EXTRATERESTRE BENEFICE,CU SUSȚINEREA CONSILIULUI SUPREM GALACTIC,PENTRU PLANETA PĂMÎNT.

    https://www.extraterrestrialdivinehelp.com/page1.html

    RăspundețiȘtergere
  2. MEDITAȚIE GLOBALĂ LA UNISON DE TRECERE A PĂMÎNTULUI ÎN ERA VĂRSĂTORULUI CU SUPORTUL ECLIPSEI INELARE DE SOARE DE LA ORA 09.40 A.M.ORA ROMÂNIEI,SÂMBĂTĂ 21.IUNIE 2020,INIȚIATĂ DE COBRA

    Actualizarea Age of Aquarius și un nou interviu Cobra

    Timpul activării noastre de Epoca Vărsătorului se apropie încet. Am reușit să stabilizăm situația planetară în weekendul trecut cu Meditația Pacii în momentul exact al pieței Eris Pluto, iar acum eclipsa solară inelară se apropie pe 21 iunie :

    https://www.timeanddate.com/eclipse/solar/2020-june-21

    Vom folosi energia acestei eclipse pentru a medita și de a vizualiza atinge masa critică a peste 144.000 de oameni care participă la meditația noastră principală pentru epoca de activare a Vărsătorului data de 29 iunie - lea / 30 - lea .

    Forțele ușoare solicită cât mai mulți oameni să facă această meditație de rapel pregătitor în momentul exact al eclipsei solare, care va veni pe 21 iunie la ora 06:40 UTC, pe care o puteți converti în fusul dvs. orar aici:

    https://www.timeanddate.com/worldclock/fixedtime.html?msg=Booster+Meditation&iso=20200621T1440&p1=241

    http://2012portal.blogspot.com/2020/06/age-of-aquarius-activation-update-and.html?m=1

    RăspundețiȘtergere