Sine al meu Superior, cu iubire îți cer ca începând din acest moment să mă îndrumi în tot ceea ce fac sau intenționez, pentru a cunoaște cele mai corecte soluții în problemele cu care mă voi confrunta în viitor. Îți cer aceasta pentru binele meu cel mai înalt, pentru evoluția ființei mele în Lumină și în afara oricărei interferențe malefice. Vreau să îmi ridic frecvența de vibrației la nivelul cel mai potrivit pentru evoluția spirituală a ființei mele în Lumină. Așa să fie!” (în sprijinul celor interesați)

Totalul afișărilor de pagină

vineri, 5 iunie 2020

Desfiinţarea banilor cash dorită de liderii capitalişti în lupta lor pentru control şi crearea pârghiilor de îmbogăţire a unui grup

Banii de hârtie şi monedele reprezintă în jur de 10% din banii existenţi pe piaţă în zona euro şi în America. Dorinţa liderilor capitalişti la unison cu băncile centrale este ca banii lichizi să ajungă la zero. Ceea ce înseamnă eliminarea puterii de cumpărare a omului de rând în bani de hârtie sau monede…
Prin forţarea oamenilor şi companiilor să îşi convertească banii fizici în simple cifre existente în conturi bancare, speranţa acestor lideri mizerabili este să îi convingă pe oamenii simpli să cheltuie banii în loc să îi economisească sau să îi blocheze sub anumite forme, în ultimă instanţă băncile centrale capitaliste apelând la dobânda negativă, aşa cum o fac deja foarte multe, chiar în ţările UE. Astfel se ajunge la situaţia în care cei care economisesc bani vor fi nevoiţi să plătească o taxă pentru „siguranţa” depozitului bancar, în loc să primească o dobândă, măsură care îi va afecta pe cei ce economisesc şi în special pe cei în vârstă, ale căror economii se vor diminua vizibil, aducându-i la o vârstă extrem de vulnerabilă în situaţia de faliment…
În anii ’30, SUA a interzis cetăţenilor săi să deţină sau să acumuleze aur, pedepsele fiind extrem de dure, dar în perioada respectivă SUA era dependentă de standardul de aur şi de aceea autorităţile au procedat în acest fel. Acum a venit rândul cash-ului să fie restricţionat în situaţia în care nu se găseşte o soluţie şi economia continuă să se prăbuşească, dar această măsură nu va duce sub nicio formă la redresarea circuitului economic, ci la un colaps de proporţii.
Interzicerea cash-ului va fi atent sincronizată între UE şi SUA, pentru că în caz contrar, cetăţenii dintr-o parte vor folosi cealaltă monedă, datorită inerţiei în implementarea sistemului, ceea ce va face ca restricţiile să aibă consecinţe extrem de dure pentru cel care le va aplica primul în economie.
Raţiunile, destul de subţiri, pe care liderii capitalişti le invocă pentru măsura de eliminare a banilor lichizi sunt următoarele:
1. Îmbunătăţirea bazei de taxare a profiturilor, tranzacţiilor şi mişcării mărfurilor în economie, guvernul având astfel o imagine mai clară a ceea ce se petrece şi poate să intervină. Dar foarte probabil că economia la negru şi banii negri în economie, în alte monezi, ale altor ţări, vor exista şi se va înregistra un circuit economic cu o viteză de circulaţie financiară extrem de redusă, iar piaţa neagră va duce la creşterea valorii altor monede, ceea ce în final se va reflecta în ratele de schimb oficiale.
2. Eliminarea activităţilor ilegale, după cum lasă ei să se înţeleagă, dar este foarte posibil ca aceste activităţi de fapt să se intensifice şi din ce în ce mai multe schimburi să se facă în sistem barter sau prin alte circuite în afara economiilor care adoptă eliminarea cash-ului.
3. Liderii capitalişti şi bancari spun că oamenii şi companiile vor fi forţate să cheltuie, comparativ cu situaţia actuală, când sunt stocate fonduri enorme, la dispoziţia lor. Dar, oamenii şi companiile nu vor consuma, ci îşi vor retrage banii, şi datorită unei situaţii economice precare în prima fază, ceea ce va dezechilibra şi mai mult situaţia economică. Mulţi vor prefera să blocheze banii în aur sau să facă investiţii în afara zonelor în care cash-ul nu mai este în circulaţie.
4. Adoptarea tehnologiilor moderne de tranzacţionare a fondurilor nu a fost şi nu este în măsură să creeze încredere în rândul populaţiei, fiind ştiute deja modalităţile prin care banii oamenilor pot deveni istorie, în orice moment, iar anumite „deficienţe” în sistemul electronic îi pot îmbogăţi pe cei care au dorit un asemenea sistem. Deci va fi greu de crezut că oamenii de rând şi chiar companiile vor agrea lipsa banilor fizici şi controlul investiţiilor şi cheltuielilor lor, care ar putea crea la nivelul companiilor o expunere de care nu au nevoie în contextul concurenţial de pe piaţa internă şi externă a ţării de origine.
Dar să vedem şi câteva consecinţe ale acestui proces pe care este bine să îl înţelegem.
1. Guvernele vor pierde o alternativă prin care ar fi putut să îşi plătească datoriile, fapt care, după cum vedem, face ca Grecia să îşi dorească să părăsească zona euro, datorită inabilităţii ei de a adopta măsurile de austeritate dorite de Uniune, ca o precondiţie pentru a putea primii mai multe împrumuturi în euro. Ieşirea Greciei din zona euro va duce la reintroducerea drahmei pe piaţa financiară greacă, în vederea refacerii economice şi a unei mişcări mai sănătoase a monedei naţionale în interesul economiei lor.
2. Banii de hârtie sau monede nu ne costă nimic şi nu depindem de riscul prezentat de sistemele electronice ale băncilor capitaliste, dar convertirea acestor bani cash în depozite bancare ne va costa unele taxe percepute de bănci şi ne va expune la un risc pe care nu îl putem avea sub control sub nicio formă.
3. Această măsură de eliminare a cash-ului va avea un efect devastator pentru pensionari, cei mai mulţi dintre ei nefiind în posibilitatea de a tranzacţiona prin intermediul băncilor şi a „plasticului” (cardul). Pe de altă parte, aceştia vor fi puşi la zid de dobânda negativă pe care vor fi nevoiţi să o plătească pentru depozitele bancare, pentru că banii lor sunt depozitaţi „în siguranţă” la bănci, ceea ce le va diminua economiile.
4. Cetăţenii săraci şi cei care beneficiază de asistenţă socială, care nu au acces la bănci şi la sistemul bancar în general, vor deveni exclusiv dependenţi de guverne.
5. Vine firesc o întrebare la care nu a răspuns nimeni până acum, şi anume: vor face faţă băncile şi sistemele lor electronice unui număr enorm de tranzacţii, generate de eliminarea cash-ului? Cu siguranţă nu, dar acest fapt va fi valorificat de cei care au luat această măsură şi în avantajul lor de grup. Deocamdată asistăm la unele teste de stres ale băncilor occidentale şi vedem că nici 10% dintre ele nu vor face faţă unei situaţii normale de tranzacţionare, darămite să ne gândim la înmulţirea de sute sau chiar mii de ori a numărului de tranzacţii…
6. Statele Unite şi-au bazat departamente întregi ale economiei pe munca la negru a imigranţilor ilegali – în construcţii, agricultură, turism, comerţ şi chiar în industrie, aceştia fiind extrem de ieftini şi aducând profituri majore celor care îi angajau. Ei nu vor mai putea muncii la negru, astfel că preţurile vor exploda, iar mişcarea banilor în economie va fi una extrem de lentă şi va rezulta un volum de taxe cu mult mai mic, ceea ce va lăsa activităţile publice în deficit vizibil şi iremediabil… Dar se va ajunge şi la ieşiri în stradă şi la probleme sociale, pe care liderii capitalişti nu le vor mai putea masca şi nu vor mai putea prosti atâţia oameni afectaţi.
7. Liderii capitalişti şi ai băncilor centrale vor impune penalizări pentru cei ce nu vor utiliza sistemul electronic şi vor utiliza banii fizici, ceea ce va însemna mai multe reguli şi restricţii, mai mult personal care va fi nevoie să fie plătit şi deci dobânzi şi taxe bancare mai mari pentru cei ce vor mişca banii prin bancă şi sistemul electronic al acestor bănci.
8. Interzicerea tranzacţiilor cash va duce mai rapid la dispariţia dolarului ca monedă principală în tranzacţiile internaţionale. Este necesar să ţinem cont de faptul că dolarii de hârtie sunt în procent de peste 70% în afara ţării. Este una să limitezi posibilitatea de a alege modul în care să circule banii propriilor cetăţeni şi alta să forţezi această politică monetară pentru alte popoare şi economii – ceea ce este cu mult mai greu. Străinii cel mai sigur vor arunca pe pieţele lor interne sub o formă sau alta dolarii americani, în grabă, pentru a nu avea surprize, iar aceşti dolari vor reveni în timp în SUA, unde vor genera un alt dezechilibru şi mai ales o dependentă din ce în ce mai mică a acestor ţări de economia americană.
Ceea ce este evident, raportat la jocul murdar pe care doresc să îl facă capitaliştii americani şi Rezervele Federale, este faptul că 30% din dolarii americani, fizic, sunt în SUA, dar ei reprezintă numai 2% din PIB şi sunt distribuiţi în mod necontrolat. Cum se poate ca ei să îşi dorească o refacere economică umblând la un procent de 2% din PIB, care reprezintă ceva nesemnificativ? Aceasta arată disperarea lor şi dorinţa de a controla de fapt omul de rând şi nu economia subterană, care este şi va fi la îndemâna lor, a liderilor capitalişti!
O altă problemă va apărea prin faptul că nu va exista o monedă alternativă pe piaţă, ceea ce va duce la o deflaţie de proporţii şi blocaje financiare în lanţ. Care va fi înlocuitorul dolarului american pe piaţa internaţională? Este mai mult decât evident că înlocuitorul va fi yuanul chinezesc, care nu va mai avea nicio competiţie în raport cu alte economii care nu vor mai folosii banii cash.
„Cu cât statul capitalist planifică mai mult, cu atât devine mai dificil pentru persoană să îşi planifice finanţele”, spune Hayek. Cu siguranţă ştia ce spune şi ştia cum funcţionează acest sistem capitalist.
Pe de altă parte, implementarea regulilor de eliminare a cash-ului reprezintă o scuză pentru a amâna luarea unor decizii, dar amânarea soluţiilor reale va duce la amplificarea problemelor financiare la nivel global. Băncile nu vor fi atât de solide pentru a împrumuta clienţii. Clienţii nu vor fi în situaţia favorabilă pentru a mai solicita împrumuturi, iar municipalităţile vor căuta să colecteze mai multe taxe datorită unui deficit major la bugetele locale sau de stat. Sectorul privat va fi afectat major de fiecare eroare a sistemului.
O societate fără cash va duce la eliminarea unei serii de libertăţi individuale şi evident va elimina factorul prosperitate, care deja este o nălucă în lumea capitalistă.

7 comentarii:

  1. Lev 2 iunie 2020 la 16.00 ⬆

    📼📼 Lev2 iunie 2020 la 16:01
    „Profil comportamental” pentru Forțele Întunecate este, de asemenea, imaginea unui utilizator: culoarea sa, tipul de imagine, compoziția, datele citite de pe față, demografia, expresia, emoția și așa mai departe. Apoi, portuarul DF este umplut cu metadatele citite de la selfie, până la stilul și textura vizuală. Analizează tonul, luminozitatea, saturația imaginilor și alte caracteristici care creează automat un portret psihologic al unui fotograf amator. Activitatea oamenilor din rețelele sociale permite DF-urilor să creeze cu succes un model de cinci factori al personalității lor, pe baza căruia jne poate stabili multe despre o persoană, de la orientarea sexuală la tendința spre nevroză, de la extroversie la sugestibilitate. Pe baza acestor modele, DF-urile pot determina „satisfacția vieții” sau pot oferi serviciul ”
    Forțele întunecate au acumulat o vastă experiență în contagiune emoțională și inginerie socială. DF-urile folosesc în mod activ sistemul de codare a acțiunii faciale. Citind micro-mișcări ale mușchilor faciali, precum și capul, ochii, limba și așa mai departe, FACS recunoaște șase emoții de bază (furie, frică, tristețe, bucurie, dezgust și surpriză) și alte nuanțe emoționale într-o mare gamă. Modelul FACS a devenit pentru recunoașterea emoțiilor ceea ce este modelul OCEAN cu cinci factori pentru construirea unui model de personalitate umană.
    Cum funcționează motorul predictiv? DF-urile l-au construit pe o platformă de inteligență artificială care oferă cel mai precis produs comportamental la ieșire. Trilioane de puncte de date sunt trimise la intrările sistemului în fiecare zi. Aceasta nu este doar date despre locație, detalii despre rețeaua Wi-Fi și dispozitivele conectate la ea, ci și date din video, audio, analiza prieteniei și contactelor, asemănări și diferențe cu prietenii și așa mai departe. Aceste puncte de date antrenează mii de modele implicate în realizarea predicțiilor în timp real și produce milioane de predicții în fiecare secundă.
    Unul dintre numeroasele servicii pe care le oferă motorul este predicția de loialitate. Aici, DF-urile analizează „profilul comportamental” al individului pentru a trage o concluzie dacă acesta poate fi în pericol pe viitor - aproape sau îndepărtat. DF-urile nu întârzie să înceapă să asedieze această persoană cu mesaje pentru a-și asigura loialitatea în viitor. Astfel, produsul combină predicția cu intervenția în comportamentul uman și modificarea acestuia și oferă DF-urilor un rezultat garantat, schimbând viitorul.
    Pentru a rezolva cea mai largă gamă posibilă de sarcini, DF-urile au nevoie de toate datele care pot fi obținute - nu numai informații despre comportamentul online al unei persoane, ci și date despre acestea după ce părăsesc Internetul. Prin urmare, biometria, GEODATA, datele de la senzori medicali și aplicații de sănătate, recunoașterea feței, emoții și motivații sunt de o importanță deosebită pentru DF. Este imperativ să obțineți acces la pielea, sângele și creierul unei persoane. Pentru aceasta, DF-urile folosesc „microcipuri lichide” constând din „puncte cuantice” ca injecție a unei soluții coloidale cu nanosenzori în sânge, după care sunt introduse în organe. Astfel DF-urile pot scana parametrii activității corpului uman. .(Va urma)

    The Portal Cobra

    RăspundețiȘtergere
  2. Deschideți scrisoarea către rezistență: de ce lucrătorii ușori se atacă


    Motivul nr. 1: Majoritatea dintre noi sunt la doar câteva vieți departe de a se întuneca.






    Ca un off-worlder ... veți ști că Arhoniștii au fost cândva Îngeri.



    Știți că interacțiunea cu lucruri precum Anomalia primară ... fiind prinsă în timp liniar (fără a ieși suficient de curând) ... fără sfârșit, rănindu-se până la nivelul sufletului ... împreună cu perversiunea care se compune a conștiinței ... depășește cu ușurință o mare ființă a Luminii dacă nu sunt preluat dintr-un astfel de tărâm destul de curând.



    Este un lucru despre care știi intelectual ... dar îți este greu să sintetizezi cu adevărat aceste informații într-un mod care să răspundă efectiv la întrebarea de ce lucrătorii de lumină se atacă reciproc în contextul lucrării și luptei împreună pentru eliberarea planetară, fără să fi experimentat mai multe vieți aici chiar tu ...



    Acest articol vă va permite să înțelegeți în sfârșit acest lucru cu adevărat. Sau pe măsură ce noi îl punem la suprafață ... Pentru a „obține” cu adevărat.



    Pentru că cum poate vreun Lightworker să atace pe altul, atunci când lucrează și se luptă cot la cot?

    https://www.returntoyourtruth.com/post/2018/01/17/open-letter-to-the-resistance-why-lightworkers-attack-each-other

    RăspundețiȘtergere
  3. George Floyd asasinat la comandă cu sânge rece.Escaladarea RĂZBOIULUI CIVIL în U.S.A.pentru COLAPSAREA ei.
    Exacerbarea agresivității şi urii pe bază de discriminare rasială,asistate de filmele holywodyiene .
    Trump este legat la mâini dar şi cu căluş la gură.El nu este ce media îl cosmetizează.Trump este un soldat care execută cu sânge rece.

    Imagini care afectează emoțional :

    https://m.facebook.com/story.php?story_fbid=294064098660016&id=106278804374372&_ft_=top_level_post_id.294064098660016%3Acontent_owner_id_new.106278804374372%3Apage_id.106278804374372%3Aphoto_id.294064098660016%3Astory_location.5%3Astory_attachment_style.video_inline%3Atds_flgs.3%3Apage_insights.%7B%22106278804374372%22%3A%7B%22page_id%22%3A106278804374372%2C%22page_id_type%22%3A%22page%22%2C%22actor_id%22%3A106278804374372%2C%22dm%22%3A%7B%22isShare%22%3A0%2C%22originalPostOwnerID%22%3A0%7D%2C%22psn%22%3A%22EntVideoCreationStory%22%2C%22post_context%22%3A%7B%22object_fbtype%22%3A1%2C%22publish_time%22%3A1590650601%2C%22story_name%22%3A%22EntVideoCreationStory%22%2C%22story_fbid%22%3A%5B294064098660016%5D%7D%2C%22role%22%3A1%2C%22sl%22%3A5%2C%22targets%22%3A%5B%7B%22actor_id%22%3A106278804374372%2C%22page_id%22%3A106278804374372%2C%22post_id%22%3A294064098660016%2C%22role%22%3A1%2C%22share_id%22%3A0%7D%5D%7D%7D&__tn__=%2As%2As

    RăspundețiȘtergere
  4. https://lupuldacicblogg.wordpress.com/2020/06/07/trebuie-sa-ne-pregatim-pentru-al-doilea-val-pandemic-declansat-de-guvernul-mondial/

    RăspundețiȘtergere
  5. mariaonline6 iunie 2020 la 21:16
    Încercați-l pe Dumnezeu în lumea voastră,
    prin indian, în mașină - 6 iunie 202009
    Noi , Forțele Luminate, dorim să vă reamintim pe planeta Pământ, că bătălia voastră acum nu este între stânga și dreapta, republicanii și democrații, oamenii și Statul adânc ... lupți pentru ceva mult mai semnificativ. Voi luptați pentru a-l reîncadra pe Dumnezeu în lumea voastră. A trecut mult timp de când Dumnezeu ți-a miluit mințile, ți-a plimbat străzile și ți-a binecuvântat inimile și a venit din nou, pentru reintroducerea lui Dumnezeu și a tot ceea ce este Unul pentru a-ți binecuvânta din nou viața.

    Pentru oricine se vede că are un dușman deloc, îți lipsește rostul. Vrăjmașul este înăuntru și trebuie expus din inimile și mințile voastre, pentru ca Dumnezeu să poată domni liber în lumea voastră încă o dată și să vă luați locurile voastre ca ființe divine prețuite care sunteți.

    Tot acest scenariu din lumea ta acum, fiind redat pentru ca tu să vezi, să îmbunătățești, să lucrezi pe tine în schimbare, există acolo pentru reacția și contribuția ta. Joci un joc, un joc foarte important, din „Ce fac eu în continuare? Cum mă îmbunătățesc eu și lumea pentru restul umanității acum? ” Dacă acestea nu sunt întrebările pe care le puneți, atunci jucați un joc greșit.

    Știți că sunteți mai puternici decât cei care vă conduc lumea. Au furat-o de la tine. Ceva furat nu poate fi luat decât de la unul care are mai multe, nu uitați că.

    Este ca și cum ai fi la un cinematograf, iar scenariul este creat de tine și de toți colegii tăi de pământ. Cum doriți să o influențați acum?

    Suntem alături de tine, întotdeauna.
    Adonai,
    Ashtar

    http://www.sharonandivo.weebly.com
    Youtube: SharonandIvoofVega

    The Portal Cobra

    RăspundețiȘtergere
  6. PE TELEFON SCRIA : EVENIMENTUL ESTE ACUM !

    Michal7 iunie 2020 la 13:17

    În efortul de a-i aduce pe toți pe aceeași pagină, voi scrie ceea ce știm cu toții în inconștient, datorită muncii neobosite a lui Cobras.
    Nu vă așteptați la acțiuni 3D de suprafață de la Lightforces (comanda Ashtar, comanda Atlantis) înainte de a se stabili primul contact (se poate întâmpla doar în momentul și după Eveniment, acesta este un adevăr crud, pur și simplu scăpați de el).
    Operațiunile de eliberare a Pământului vor fi efectuate de oameni (forțe speciale ghidate inteligent de Rezistența pe fundal, din subteran, în unele cazuri rare, unii operatori de rezistență vor ieși la suprafață și unii lucrători ușori pot fi incluși și în operațiuni, dar pe 99% nu vor fi, deoarece nu avem nici cea mai mică idee cât de dificil va fi să îndeplinești oricare dintre operațiunile de eliberare a suprafeței).
    Nu vă așteptați cu adevărat la schimbări și / sau acțiuni de eliberare a suprafeței de impact din regimurile actuale și nici militaire pozitive înainte de Eveniment (chiar dacă bombele de toplet vor fi dispărute, este decizia noastră colectivă, care include pe toți conectați karmic la Pământ, nu doar noi la suprafață , care va decide momentul exact al semnalului de lumină verde al evenimentului și fluxul de lumină consecvent care va descompune puternic și rapid vechea Matrice care ne ține încarcerat).
    Acum trebuie să participăm la două meditații în masă în zilele de 14 și 30. Concentrația noastră în meditațiile tezei este ceea ce este necesar până acum. Acestea sunt faptele pe care le-am promis fraților și surorilor noastre vedete să le facem atunci când ni s-a dat aprobarea să coborâm sau să ajungem la suprafață, cu mult timp în urmă. Chiar dacă este la ora când lucrați, totuși puteți merge la toaletă, când este în timpul nopții, puteți configura o alarmă cu 5 minute înainte și continuați să dormiți după aceea. Am venit aici să facem asta, să nu mergem la muncă sau să dormim frumos ... Concentrația și vizualizarea dvs. sunt cele necesare.
    Fii curajos. Fii bun.
    Într-unul din visele mele în culori, pe care le-am avut acum câțiva ani, eram în plimbare cu câinele nostru, când am scos telefonul din buzunar și am reîncărcat cu nerăbdare site-ul 2012portal, doar pentru a verifica dacă sunt publicate alte informații, totuși există încă era acel articol cu ​​titlu care scria: „EVENIMENTUL ESTE ACUM”. Satul nostru era calm, așa cum este întotdeauna, mi se părea în siguranță să ies afară. Aproximativ o jumătate de oră după ce ploaia s-a oprit, cerul toamnei devreme, mijlocul sau târziu, cu apusul soarelui, pot fi recoltate, poate nu, nu-mi amintesc asta. Nu era iarnă. Nu era decembrie după standardele din anii trecuți, poate la sfârșitul lunii august, poate mai devreme. Poate chiar ultimele zile de vară. Anul NU mi-a fost arătat.
    Amintiți-vă - 14 și 30 iunie. Pur și simplu încercați să faceți tot posibilul !

    The Portal Cobra

    RăspundețiȘtergere