Sine al meu Superior, cu iubire îți cer ca începând din acest moment să mă îndrumi în tot ceea ce fac sau intenționez, pentru a cunoaște cele mai corecte soluții în problemele cu care mă voi confrunta în viitor. Îți cer aceasta pentru binele meu cel mai înalt, pentru evoluția ființei mele în Lumină și în afara oricărei interferențe malefice. Vreau să îmi ridic frecvența de vibrației la nivelul cel mai potrivit pentru evoluția spirituală a ființei mele în Lumină. Așa să fie!” (în sprijinul celor interesați)

Totalul afișărilor de pagină

miercuri, 3 iunie 2020

Secrete guvernamentale: orașe subterane pentru zeci de mii de locuitori


În timpul Primului Război Mondial, operatorii extrasenzitivi au detectat în adâncul pământului imense structuri materiale sub formă de paralelograme, circulare sau hibride, ce păreau făcute de mâna omului. Ulterior au fost descoperite în subsol, prin procedee extrasenzoriale, numeroase vestigii arheologice, ape subterane, cavități geologice și alte repere de interes pentru știința terestră. 

Însă arheologii refuză să sape dincolo de „pământul viu”, considerând că semnalele operatorilor extrasenzitivi au fost aberante. După părerea arheologilor, dincolo de stratul de pământ care nu are urme de răvășire, pe care îl consideră drept „pământ viu”, nu mai există nimic făurit de mâna omului. Vestigiile semnalate de operatorii extrasenzitivi nu au fost luate în considerare de savanții tributari științei convenționale. Mai târziu, vestigiile puse în evidență au fost asimilate cu așa-zisele rețele Hartmann, care, la rândul lor, au fost confundate cu focare geopatogene. 

Dar să revenim la ce s-a descoperit în adâncul pământului. Se știe că un operator extrasenzitiv nu se deplasează în linie dreaptă, către o țintă localizată prin teledetecție extrasenzorială la suprafața solului. El este ghidat de o forță necunoscută să ocolească structuri energetice invizibile, ce par să reprezinte așezări umane aflate în adâncimea solului. Există două ipoteze elaborate asupra acestui fenomen inedit: fie că este necesar ca operatorul să ocolească energii subtile rămase întipărite în roci sub formă de holograme ale unor construcții materiale din vechime, fie că intră în contact cu alt univers paralel cu universul nostru. 

Potrivit unei a treia ipoteze, care este ținută în secret de guverne, operatorii psi detectează la suprafața solului orașe construite în vremuri imemoriale în subsol, pentru zeci de mii de locuitori. Se presupune că o parte din orașele antice subterane, ar fi locuite și în prezent. La prima vedere, pare o ipoteză neverosimilă, dar de fapt ea corespunde realității. 

Pe Terra există un număr neprecizat de orașe antice subterane, ce au fost construite pentru zeci de mii de locuitori. Din cauze necunoscute, o parte din omenire s-a retras cu mii de ani în urmă în adâncul pământului. Să luăm, de pildă, orașul subteran antic descoperit în provincia Cappadocia, din estul Turciei. Descoperirea a fost făcută întâmplător de un localnic, nu de către arheologi. Orașul a fost construit cu aproximativ 5.000 de ani în urmă, având încăperi individuale, magazine, școli, săli de studii, încăperi de interes public, lăcașuri de cult, adăposturi pentru animale, etc. Numărul indivizilor care au trăit în orașul subteran a fost estimat la 20.000 de locuitori, pentru porțiunea investigată de către arheologii turci.

Una dintre intrările în orașul subteran.


 
Ramificație de străzi subterane.

 
În dreapta este probabil o spălătorie publică.

 
Una dintre zecile de săli de interes public descoperite în subteran.

Orașul antic descoperit în regiunea Cappadocia, din estul Turciei. Populație estimată de către arheologi: 20.000 locuitori.

Alimentare cu apă potabilă a orașului antic aflat sub pământ, descoperit în Turcia. Prin puțuri verticale, apa era captată direct din râul subteran. Existența pânzei freatice în adâncul pământului a fost detectată, cu probabilitate, prin procedee extrasenzoriale. Nici în prezent nu există un mijloc tehnic prin care să fie posibilă detectarea unui râu subteran, aflat la o asemenea adâncime.

Pe Terra au fost descoperite până în prezent zeci de orașe antice subterane, care au fost operativ clasificate de guverne, la care se adaugă cele peste 75 orașe construite în secret în interiorul pământului, alimentate de energii neconvenționale, în cadrul programului Alternativa 2
Se pune întrebarea: de ce s-a refugiat o parte din omenire în adâncul pământului cu aproximativ 5.000 de ani în urmă și cu ce fel de fenomene catastrofale se va confrunta specia umană în viitorul apropiat, care va rămâne la suprafața planetei? Construcția orașelor subterane a durat zeci de ani; la fel durează și a orașelor subterane actuale. Prin urmare, anticii știau cu zeci de ani înainte, când trebuiau să coboare în subteran și să trăiască acolo timp de câteva generații. Situația actuală este similară.

Operatorul extrasenzitiv militar, col. dr. ing. Constantin Cojocaru avea dreptate când a raportat generalului Ilie Ceaușescu, că ar fi descoperit în teritoriu numeroase structuri materiale în subsol, ce păreau să fi realizate de mâna omului. 

Rezultatele obținute în urma excavațiilor ordonate de general soldându-se cu un eșec lamentabil, colonelul a căzut în dizgrația potentatului de la cârma Ministerului Apărării Naționale. Constantin Cojocaru nu a îndrăznit să îi contrazică pe arheologii militari, care asistau la decopertarea presupuselor vestigii. Ar fi fost necesar să fie săpat mai adânc, dincolo de „pământul viu” al arheologilor. 

Știința convențională, destinată pentru uzul maselor umane, nu suflă nicio vorbă referitoare la orașele subterane, care se construiesc în prezent pe toate continentele. Simpla menționare a locației unui oraș subteran duce la pierderea vieții celui care divulgă zona secretă în care există construcții de acest gen. 
Despre palatul subteran al lui Saddam Hussein, construit în anii ’60 în Irak, la 800 m adâncime, de o firmă din Cehoslovacia (autorul a văzut planul de situație a acestei construcții faraonice, când era la Agerpres) ați auzit ceva după ocuparea Irakului de către forțele armate Aliate? La fel , nu se mai vorbește despre o altă construcție subterană gigantică, aflată pe teritoriul USA, situată la 1.500 m adâncime, care menită să conțină o teribilă bombă nucleară, ce ar fi despicat planeta în două printr-o simplă apăsare pe un buton. Construcția subterană a fost realizată cu scopul unui șantaj militar de proporții mondiale. Aceasta era versiunea oficială pentru justificarea enormei sume care a fost cheltuită de guvernul american din banii contribuabililor pentru această lucrare colosală. Ați mai auzit ceva despre această structură uriașă din subsol? Și exemple de acest gen ar putea continua cu zecile.

Același secret se păstrează în privința numărului de planete din sistemul nostru solar și a orbitelor pe care se deplasează. Mai ales în ceea ce privește planeta Nibiru, de patru ori mai mare decât Pământul, ce se află pe aceeași orbită cu planeta noastră, dar în partea opusă a Soarelui. Există informații clasificate, că pe Nibiru s-a dezvoltat cu milenii în urmă o civilizație tehnologică net superioară civilizației terestre actuale.
O parte din astronavele extraterestre cu propulsie antigravitațională ce țin sub observație specia umană se pare că ar veni de pe planeta Nibiru. 
Apropo, știați că sunt baze extraterestre și pe Lună?

Iată pentru ce Guvernul Mondial din Umbră nu agreează să fie activate energiile extrasenzoriale aflate în stare latentă în subconștientul speciei umane. 
Prin teledetecție extrasenzorială se poate stabili operativ la suprafața solului planul de situație detaliat al orașelor din adâncul pământului, inclusiv intrările în subteran. Totodată, se pot investiga în timp real alte planete din spațiul cosmic. 

Iată pentru ce Guvernul Mondial din Umbră nu agreează să fie activate energiile extrasenzoriale aflate în stare latentă în subconștientul speciei umane. 
Prin teledetecție extrasenzorială se poate stabili operativ la suprafața solului planul de situație detaliat al orașelor din adâncul pământului, inclusiv intrările în subteran. Totodată, se pot investiga în timp real alte planete din spațiul cosmic. 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu