Sine al meu Superior, cu iubire îți cer ca începând din acest moment să mă îndrumi în tot ceea ce fac sau intenționez, pentru a cunoaște cele mai corecte soluții în problemele cu care mă voi confrunta în viitor. Îți cer aceasta pentru binele meu cel mai înalt, pentru evoluția ființei mele în Lumină și în afara oricărei interferențe malefice. Vreau să îmi ridic frecvența de vibrației la nivelul cel mai potrivit pentru evoluția spirituală a ființei mele în Lumină. Așa să fie!” (în sprijinul celor interesați)

Totalul afișărilor de pagină

marți, 30 iunie 2020

Atingerea care vindecă

O metodă apărută acum 20 de ani
Tehnicile simple ale atingerii terapeutice sunt menite să amplifice curgerea energie vitale, efectul fiind alinarea durerii și grăbirea procesului de vindecare.
Să urmărim câteva scenarii:
- În camera de reanimare a unui mare spital, un bebeluș născut prematur ce cântăreşte doar un kilogram, conectat la aparate, este agitat și respiră rapid. Sora medicală vine lângă pătuțul lui și începe să își treacă ușor palmele pe deasupra trupului micuţului, la câțiva centimetri. Ea realizează aceasta cu un calm desăvârșit și gândește cu tărie că bebelușul este liniștit și se simte bine. În câteva minute, respirația bebelușului se liniștește, iar el adoarme. 
 - În clinica de ortopedie a aceluiași spital, un tânăr de 26 de ani vine la o consultație la trei săptămâni după ce a suferit o fractură gravă. Medicul este uimit să constate pe radiografie ameliorări care s-ar fi produs în mod normal în 6-8 săptămâni. După ce și-a fracturat piciorul, acest pacient a beneficiat de un tratament realizat de două ori pe săptămână de o soră medicală care își trecea palmele ritmic și cu blândețe deasupra fracturii, la câțiva centimetri de suprafața pielii. Ca și sora care a tratat bebelușul, și aceasta era foarte calmă și în timp ce lucra cu pacientul gândea că piciorul lui este întreg și sănătos.
- Într-un cabinet medical, doctorul consultă un pacient în vârstă de 45 de ani, care are răni la picioare cauzate de ghetele de schi prea strâmte. În timp ce îi curăță și îi pansează rănile, el îl vizualizează pe pacient ca fiind sănătos și își imaginează că are pielea complet regenerată. Va constata apoi surprins că trei zile mai târziu rănile sunt vindecate în proporție de 70%.
Acești specialiști utilizează o tehnică numită „atingerea care vindecă”, o metodă de echilibrare și amplificare a energiei în scopul vindecării. Apărută acum mai bine de 20 de ani, „atingerea care vindecă” se bazează pe străvechea practică a binecuvântării. Totuși, este diferită de această practică, deoarece nu se realizează într-un context religios și nu presupune nicio credință religioasă din partea pacientului sau a vindecătorului. 
Ființa umană este un sistem energetic complex
„Atingerea care vindecă” se bazează pe conceptul că ființa umană nu este doar un trup și nici măcar o conștiință într-un trup, ci un sistem complex de energii fizice, mentale, emoționale, intuitive și spirituale, aflate într-o continuă interacțiune. Acest concept, aparținând tradițiilor orientale străvechi, este susținut și de fizica modernă. Când ființa se bucură de o stare excelentă de sănătate, aceste energii circulă liber, susțin și „hrănesc” trupul. Când apare o anumită boală, circulația firească a energiei este obstrucționată, iar ritmul obișnuit este întrerupt. Practicanții „atingerii vindecătoare” arată că noi putem direcționa energiile astfel încât să ne ajutăm unii pe ceilalți. 
Nimeni nu știe exact cum are loc vindecarea. Medicii înțeleg unele mecanisme care declanșează vindecarea, spre exemplu rolul sistemului imunitar în lupta împotriva infecțiilor sau mecanismul biochimic al vindecării rănilor, dar ei nu cunosc forțele care pregătesc trupul pentru obținerea homeostaziei. Deși unii oameni de știință și-au dat seama de existența unei comunicări complexe între creier și trup, ei se află încă departe de înțelegerea acelei inteligențe superioare care coordonează și menține funcționarea unitară a întregului organism.
Practicanții atingerii vindecătoare cred că există o unitate misterioasă între toate formele de viață. Vindecarea nu implică refacerea echilibrului numai în interiorul ființei, ci și între aceasta și mediul în care trăiește. Astfel, persoana bolnavă poate să își reia în procesul vindecării rolul activ în societate.
Deși bolnavii care beneficiază de acest tratament pot să experimenteze sau nu îmbunătățirea condiției lor fizice, majoritatea au relatat că se simt mai împăcați cu ei înșiși și mai liniștiți în legătură cu problemele lor de sănătate. De asemenea, unii pacienți au relatat că relațiile lor cu ceilalți membri ai familiei au devenit mai armonioase sau că au dobândit o viziune creatoare asupra modului de soluționare a unor probleme serioase din viața lor.
Terapeutul acționează ca un releu divin
Prin „atingerea vindecătoare”, terapeutul ajută procesul de vindecare prin direcționarea conştientă a energiei vitale, care trece astfel prin el către pacient. Terapeutul nu folosește propria lui energie, ci acționează ca un releu divin, preluând energia din sursele macrocosmice, care permanent susțin întreaga viață. Această energie vindecătoare este o forță pe care o pot simți atât practicantul, cât și pacientul și pe care terapeutul o direcționează în trei etape succesive: focalizarea curentului de energie, echilibrarea energiei și, în final, transferul energiei către pacient.
Captarea energiei din sursele macrocosmice
În momentul focalizării energiei, terapeutul își va retrage atenția de la lumea exterioară, devenind conștient de nemișcarea și pacea sa lăuntrică și va face efortul conștient de a ajuta. Această focalizare îi va permite să perceapă empatic sentimentele pacientului (ca, de exemplu, anxietate, durere fizică, tulburări emoționale) și îl va face, de asemenea, capabil să împiedice interferența propriilor emoții cu tratamentul. El va proiecta asupra pacientului un sentiment de pace și liniște. Această atitudine, pe care unii practicanți o denumesc calm „contagios”, este transferată pacientului, ajutându-l să se relaxeze.
Terapeutul este necesar să fie detașat de rezultatele tratamentului; el doar urmărește să transmită energie vindecătoare. Această detașare a terapeuților profesioniști poate părea neobișnuită, deoarece în majoritatea spitalelor și clinicilor, asistentele și medicii au scopuri precise în ceea ce îi privește pe pacienții lor. Aceste scopuri sunt legate de înțelesul pe care îl dau ei vindecării, adică revenirea la starea de funcționare normală. Dacă un pacient are un picior rupt, spre exemplu, vindecarea osului redă funcționalitatea piciorului și pacientul va putea să meargă din nou.
Revenirea la starea de funcționare este însă doar o parte a procesului de vindecare, nu este totul. Vindecarea înseamnă integrarea energiilor fizice, emoționale, mentale și spirituale, care fac ca pacientul să experimenteze starea de unitate, de întreg, indiferent dacă funcția fizică revine imediat sau nu. 
Percepția intuitivă a problemelor pacientului
Practicanții atingerii vindecătoare învață să simtă fluxul de energie prin și în jurul trupului, folosindu-și mâinile. După ce terapeutul focalizează energia, el își mișcă încet mâinile deasupra trupului pacientului, la o distanță de aproximativ 5-7 cm, în timp ce acesta este așezat confortabil într-un scaun. Practicanții acestui tip de vindecare se antrenează să perceapă senzații nespecifice ale experiențelor senzoriale obișnuite. Totuși, acestea sunt foarte ușor de perceput. Chiar și într-o singură zi de antrenament, în ședințe unde sunt pregătiți mii de oameni, rareori se găseşte câte o ființă care să nu fie capabilă să simtă această circulație a energiei. Majoritatea oamenilor simt energia ca pe o căldură plăcută în palme, aproape ca un curent blând și ușor de apă. În zonele cu blocaje energetice, senzația de căldură dispare, ca și cea de mișcare, de altfel.
Fixarea energiei este în același timp un procedeu interior, dar și exterior; practicantul acționează cu palmele pentru a obține informații despre starea energetică a pacientului, însă este la fel de important ca starea lui interioară să fie receptivă, liniștită și deschisă, astfel încât să poată primi informații cu întreaga lui ființă, și nu doar cu mâinile. Prin practică, terapeuții ajung să perceapă intuitiv problemele fizice și emoționale ale pacienților lor. Uneori pot avea imaginea mentală a zonei cu blocaje energetice sau pot percepe empatic atitudinea pacientului față de boală.
Armonizarea câmpului subtil al celui care este tratat 
Pentru armonizarea energiei pacientului, terapeuții realizează mișcări lungi cu mâinile și, concomitent cu aceasta, proiectează o stare de calm asupra lui. Această armonizare a câmpului de energie îl ajută pe cel bolnav să se relaxeze. Ritmul său respirator încetinește, iar extremitățile încep să se încălzească pe măsură ce se îmbunătățește circulația sanguină. Toate acestea conduc la grăbirea vindecării prin stimularea sistemului imunitar. De asemenea, pacientul este astfel pregătit pentru a primi energia vindecătoare pe care terapeutul o proiectează asupra lui în faza finală a tratamentului.
Transferul de energie curativă în zonele deficitare
O ființă sănătoasă realizează permanent un schimb energetic cu mediul și cu cei din jur. Când suntem sănătoși, percepem acest schimb ca pe o amplificare a stării de vitalitate, simțindu-ne realmente debordând de energie. Atunci când ne îmbolnăvim, energia noastră vitală scade, scăzând totodată și capacitatea noastră de a asimila energie din mediul înconjurător. Acest deficit energetic este resimțit adesea ca o stare de oboseală, iritabilitate sau durere. În timpul tratamentului prin atingerea vindecătoare, terapeutul își mișcă palmele deasupra unor zone ale trupului, pe care le-a identificat ca având un deficit de energie. Pe măsură ce realizează aceasta, vizualizează energia curativă curgând prin el, din sursele macrocosmice, spre pacient. Terapeutul urmărește să sesizeze în mod intuitiv modificările de stare ale pacientului în timpul tratamentului, realizând armonizările necesare.
O astfel de ședință durează de obicei 10-15 minute, timp în care pacientul este așezat confortabil pe un scaun sau este întins pe pat, dacă se simte foarte rău. Terapeutul simte intuitiv momentul când este bine să încheie tratamentul. Odată încheiat, este indicat ca pacientul să rămână liniștit cel puțin 10 minute. Experiența a demonstrat că rezultatele sunt de durată mai lungă dacă sistemul energetic al pacientului are timp să asimileze energia înainte de a-și relua activitățile obișnuite.
Pe măsură ce practicanții exersează mai mult, ei încep să simtă unitatea din spatele diversității aparente a vieții, și capacitatea lor intuitivă crește. Descriind această inefabilă experiență, una dintre asistentele medicale a relatat: „Am sentimentul unității ființei mele. Este greu să descriu care este experiența propriu-zisă, este legătura mea cu sursa vieții. Urmăresc să fiu conștientă că ea izvorăște din mine și curge prin mine.”
Efecte tămăduitoare deosebite în multe afecțiuni
Cel mai obișnuit efect al „atingerii care vindecă” este relaxarea rapidă, însoțită de o stare de confort. Majoritatea practicanților descoperă că pacienții lor se relaxează vizibil la câteva minute după începerea tratamentului. 
Pe măsură ce tratamentul continuă, sunt evidente semnele unei relaxări din ce în ce mai profunde și au loc chiar transformări fizionomice. Temperatura pielii crește, ca și cea a mâinilor și picioarelor, ritmul respirator scade, iar corzile vocale se relaxează. Majoritatea pacienților spun: „este atât de relaxant” sau „mă simt foarte împăcat.”
Un al doilea efect obișnuit al „atingerii care vindecă” este alinarea durerii. Tehnicile de relaxare, ca de exemplu, biofeedbackul, bioenergia, toate elimină durerea acută, cel puțin parțial. Acestea ajută la îndepărtarea anxietății care însoțește durerea și, deoarece neliniștea joacă un rol important în modul în care pacientul percepe durerea, eliminarea acesteia va duce la diminuarea senzației de durere. Practicanții „atingerii care vindecă” au tratat cu succes pacienți cu dureri acute datorate unei multitudini de cauze. În timpul tratamentului, practicantul se gândește intens că trimite energie în zona dureroasă pentru a decongestiona energia blocată care uneori însoțește durerea. Mulți practicanți vizualizează o lumină de culoare albastru-cobalt curgând prin pacient, inundând creierul (care înregistrează senzațiile de durere), curgând în continuare prin trup pentru a îmbăia zona dureroasă. Aceasta îl ajută pe bolnav să se relaxeze și de obicei face să dispară durerea în zona afectată. Senzația de durere poate fi ameliorată în timpul tratamentului, și acest efect poate să dureze chiar câteva ore. În cadrul unui studiu clinic, atingerea care vindecă a eliminat durerile de cap în 90% din cazuri.
Terapie de succes
În sfârșit, 20 de ani de experiență clinică cu atingerea vindecătoare arată că aceasta accelerează procesul obișnuit al vindecării. Acest rezultat nu se produce prin nicio formulă magică, ci este vorba pur și simplu de accelerarea procesului obișnuit de refacere și regenerare, care constituie o parte a capacității naturale de vindecare a organismului. Efectul este mai evident în refacerea rănilor, a oaselor și în cazul infecțiilor. În cazul pacienților tratați astfel înaintea unei operații chirurgicale, s-a constatat că perioada refacerii postoperatorii este mult redusă. Atingerea vindecătoare îmbunătățește respirația în cazul astmaticilor și reduce durerile din zona pieptului la pacienții aflaţi în criză. Asistentele și medicii au folosit atingerea vindecătoare pentru a-i alina pe muribunzi și familiile lor. Moartea devine plină de pace pentru cel care moare, iar familia acestuia este mai puțin tulburată.
Atingerea vindecătoare a fost, de asemenea, eficientă în vindecarea altor afecțiuni, ca de exemplu, edem, artrită, boli ale glandei tiroide și a ajutat la ușurarea durerilor din timpul nașterii.
Cei peste 20 de ani de experiență în domeniul atingerii vindecătoare au arătat că localizarea dezechilibrelor energetice nu sunt corelate în mod necesar cu localizarea simptomelor pacientului. Adeseori, dureri localizate într-o anumită zonă arată blocaje energetice în altă parte. Spre exemplu, în tratarea durerilor de cap, terapeuții atingerii vindecătoare au detectat energii parțial blocate în jurul umerilor și gâtului.
Articol preluat din Revista Yoga Magazin nr. 12.

5 comentarii:

  1. Am raportat deja modul în care se folosește COVID pentru a separa copiii de părinții lor și există dovezi că, odată cu „Al doilea val” planificat, care va fi lovit în curând, sistemul guvernamental de trafic de copii va fi înlăturat mai mulți copii decât până acum.

    O femeie care, aparent, conduce un centru privat de îngrijire a copiilor din Minnesota, a mers pe Facebook cu o înregistrare live la începutul acestei săptămâni pentru a dezvălui ceea ce este planificat în Minnesota pentru a începe să adăpostească mai mulți copii luați de la părinți, folosind scuza Plandemiei, după cum se testează acum rampe în sus, iar urmărirea contactelor va fi implementată în curând la nivel național.

    Prepareforchange.net2020

    RăspundețiȘtergere
  2. stea28 iunie 2020 la 12:31 AM

    Mulți meditatori vor ajunge la 4 milioane de oameni! Știu că cred că simt!
    Vă aflați acum și veți trece rapid prin asta, deoarece totul este exact așa cum ar trebui să fie acum, chiar dacă toți cei din jurul vostru sunt în haos.

    Din acest haos va veni ordine atunci când treceți prin acest proces, iar ceea ce se întâmplă este separarea.

    Vă faceți împreună, dar pentru aceasta trebuie mai întâi să separați grâul de pleavă.

    Acest lucru se întâmplă, unii îl numesc o schimbare a cronologiei și acest lucru este valabil și pentru aceia dintre voi care sunt pe cronologia pe care o creați acum.

    Acestea sunt încorporate în graficele procesului creativ în care vor să fie.

    Pe măsură ce treceți la dimensiuni mai mari, creați cronologia cu noile vibrații și frecvențe mai ridicate și, desigur, îi veți lăsa în urmă pe cei care nu sunt pregătiți pentru asta.

    Totuși, nu vă temeți, pentru că cei care nu sunt pregătiți sau cei care au decis să nu fie pregătiți vor fi plasați așa cum trebuie.

    Nimeni, repet, nimeni nu va muri.

    Chiar dacă s-ar pierde temporar pentru tine, chiar dacă sunt membri ai familiei, ei vor reveni cu tine.

    În multe sisteme și pe multe planete diferite v-ați lăsat de multe ori familiile și persoanele dragi.

    Ați făcut acest lucru de multe ori înainte, în acele momente pe care le-ați luat la revedere fie prin procesul morții, fie prin simpla încetare a mișcării pentru a-și continua călătoria.

    Le-ai lăsat înainte, întotdeauna pentru a te întoarce din nou la părtășie cu frații și surorile tale, cu familia, cu cei dragi.

    Deoarece toate fac parte din dușul familiei noastre, acestea vor fi mereu și au fost mereu.

    Te întorci la ei te vei întâlni din nou cu cei care te-au părăsit în această viață și în procesul morții.

    În plus, vă veți întâlni din nou cu cei care ar putea pleca în timpul acestui proces.

    Prietenii mei, sunteți sortiți să terminați această călătorie pentru care ați venit.

    Cu mult timp în urmă, ai dat o mulțime de promisiuni și, după cum știi, te-ai oferit voluntar să fii aici.

    Dar voluntariatul se apropie de sfârșit, sunteți aproape de atingerea acestui obiectiv.

    Știm că ați auzit asta înainte și că, în înțelegerea sa iluzorie tridimensională, vă întrebați:

    Când va fi?


    Când se va întâmpla asta?

    Răspunsul nostru pentru tine este că te afli acum.

    Te afli în pragul unui Nou Trezire, al unei Noi Zorii care va veni.

    Te apropii acum și dacă privești afară și vezi dincolo de haos:

    vei vedea cerul Albastru.

    Veți vedea nori albi pufos.

    Veți vedea cum florile răsar pe câmpuri.

    Veți vedea și veți simți apa, Conștiința din interiorul apei.

    Vei vedea și vei găsi frumusețea chiar și în aparentă urâțenie.

    Deformitatea evidentă este necesară pentru a trezi tot mai mulți oameni și la asta vă așteptați.

    Mulți dintre voi ar putea primi o creștere în 2012, pentru că mulți au fost destinați să o facă.

    Dar, după cum știți, toți au ales la un nivel mai profund în noi înșine, la nivelul sinelui lor superior, au decis să aștepte să vadă din ce în ce mai mulți frați și surori de aici ar putea merge cu voi.

    Asta ați venit aici cu multe vieți în urmă, pentru a pregăti calea acestui proces de ascensiune:

    Să fiți un suflet divin!

    The Portal Cobra

    RăspundețiȘtergere
  3. În sfârşit,apare un EROU !

    https://www.facebook.com/100004540059875/posts/641371066024223/?sfnsn=scwspwa&extid=3pRRzbabJnThATOa&d=w&vh=i

    RăspundețiȘtergere
  4. MEDITAȚIE PE FOND MUZICAL

    23:00 Live Exemplificare spirituală: Comuniune Fundamentală cu energia subtilă sublimă a Atributului Dumnezeiesc al Perseverenței Dumnezeiești pe care o atragem din abundență în universul nostru lăuntric

    https://misatv.ro/live/

    RăspundețiȘtergere
  5. La Kaufl de la Salaj - Ferentari

    https://www.youtube.com/watch?v=GNyALV2T-F0

    Gestul lor asumat , acela de a spune adevărul până la capăt, cu orice risc, este unul eroic, care trebuie urmat de noi toți.
    Filmul ar tb pus pe rețelele de socializare!
    Cu adevărat eroi acest cuplu!!! Practic de la ei a pornit anularea termoscanării! 👍👍👍



    Datorită lor am intrat azi la Kaufl - Ferentari bine mersi , fară să mai fiu scanată la intrare , mi-au permis si fără mască

    Comentariu în opoziție :
    Foarte STRANIU,de ce persoanele în cauză,nu au atenționat că indirect se urmăreşte într-un mod perfid să ne pecetluiască în frunte cu SEMNUL FIAREI SATANICE ? Adică,doamna de acolo chiar spune că AR FI DE ACORD ( ?! ),dar " uite colea ", într-o cameră,să fie mai cu intimitate,să nu fie în văzul lumii !
    Sintetizând,ar fi de acord cu MARCAREA IZOTOPICĂ,dar să se facă legal ! Ceea ce din perspectiva mea ar fi o DISTRAGERE A ATENȚIEI UMANILOR TERREŞTRI CĂTRE AMĂNUNTE DE FOND,CARE CAMUFLEAZĂ ADEVĂRATUL SCOP SINISTRU DE MARCARE IZOTOPICĂ !

    Cine ştie mai multe să nu tacă !

    V.l.P.- uri care EVITĂ SĂ VORBEASCĂ DE MARCAREA IZOTOPICĂ :

    DAVID ICKE,
    COBRA,
    COTA- o legătură cu Constelația Pleiadeenilor,
    MIRCEA BADEA.

    Sper că de acum încolo !
    Victorie luminii divine !

    RăspundețiȘtergere