Sine al meu Superior, cu iubire îți cer ca începând din acest moment să mă îndrumi în tot ceea ce fac sau intenționez, pentru a cunoaște cele mai corecte soluții în problemele cu care mă voi confrunta în viitor. Îți cer aceasta pentru binele meu cel mai înalt, pentru evoluția ființei mele în Lumină și în afara oricărei interferențe malefice. Vreau să îmi ridic frecvența de vibrației la nivelul cel mai potrivit pentru evoluția spirituală a ființei mele în Lumină. Așa să fie!” (în sprijinul celor interesați)

Totalul afișărilor de pagină

marți, 5 mai 2020

Iluzia vaccinurilor, răspândirea virușilor și acțiunile globaliștilor.


Traducere Const. Mihăilescu

Tratamente antivirus eficiente dar neacceptate în SUA, denigrate și interzise de CDC și NIH.


CDC și NIH ne mint.
Nu se cunosc vaccinuri eficiente împotriva virusurilor - ele pur și simplu nu există, cu toate că CDC și NIH cheltuiesc sume colosale pentru crearea de vaccinuri noi (și incredibil de scumpe). În realitate scopul cercetărilor este perfecționarea mijloacelor cu care poate fi declanșat și susținut „războiul vaccinurilor” (războiul biologic) - care, într-adevăr, decimează populația lumii, chiar în timp ce tu citești acest articol.


Ambele mari instituții „farmaceutice” (CDC / NIH) ignoră faptul că vaccinurile nu opresc virusurile și continuă să creeaze și să îmbunătățească virusurile, pentru a produce noi boli ulterioare.
Aceste organizații anti-sănătate nu permit și sabotează orice cercetare reală a tratamentelor care s-au dovedit cu adevărat eficiente împotriva virușilor în multe țări. Oricare dintre tratamentele enumerate mai jos (cu numele comercial în paranteză) este un medicament/tratament aprobat în multe, multe alte țări de către instituții medicale - cu excepția CDC / NIH controlată de SUA.
Unele dintre cele mai eficiente și promițătoare medicamente anti-virale:
Pleconaril, Remdesivir, Pyrazolo-pirimidină, Oseltamivir (Tamiflu), Zanamivir (Relenza), Abacavir pentru HIV, Amprenavir (Agenerase) pentru HIV, Amantadine, Rimantadine, Galidesivir, Interferon, Inhibitor al Transcriptasei Reverse, Cidofovir, (Combiv), Darunavir, Dolutegravir, Acyclovir (Aciclovir) pentru herpes / Chicken Pox, atazanavir, Adefovir pentru hepatita B, Balavir, Baloxavir marboxil (Xofluza), Boceprevirul (Victrelis), amantadina pentru gripa, Doravirine (Pifeltro), elvitegravir, Entecavir, Etravirine (Intelence), Famciclovir, Fosamprenavir, Ganciclovir (Citovene), Ibalizumab (Trogarzo) Ampligen, Arbidol, Atripla, Biktarvy, Cobicistat (Tybost), Imunovir, Indinavir, Letermovir (Prevymis), Lopinavir, Nelfinavir, Nexavir, Norvir, Penciclovir, Peramivir (Rapivab), Raltegravir, Rilpivirine (Edurant), Ritonavir, Saquinavir, Simeprevir (Olyvio, Svirvir,Tyzeka), Tenofovir alafenamidă, Tenofovir disoproxil, Tenofovir, Tipranavir, Valaciclovir (Valtrex), Valganciclovir, Zanamivir (Relenza), Delavirdine, Descovy, Didanosine, Docosanol, Ecoliever, Edoxudine, Efavirenz, Emtricitabine, Enfuvirtide, Fomivirsen, Foscarnet, Fosfonet, Ibacitabine, Idoxuridine, Imiquimod, Inosine, Interferon tip I, Interferon tip, Interferon tip, Interferon Maraviroc, Methisazone, Moroxydine, Nevirapine, Nitazoxanide, Peginterferon alfa-2a, Peginterferon alfa-2b, Pleconaril, Podophyllotoxin, Pyramidine, Ribavirin, Rimantadine, Stavudine, Trifluridine, Tromantadine, Truvina, Truvina, Truvină, Truvină, Truvină, Truvină, Truvină, Truvină, Truvină, Truvina agenți de legare: pleconaril, vapendavir și pirodavir, inhibitori de protează 3C: rupintrivir, ICAM-1 solubil: tremacamra

S-ar putea pune întrebarea: „Nu este inlegal ca CDC / NIH să ignore tratamentele eficiente împotriva virușilor, în loc să urmărească promovarea „științifică” a teoriei conform căreia vaccinurile opresc virușii?”
Răspunsul este pur și simplu - da, și vinovații care inventează și colportează aceste minciuni, care au ucis mulți oameni, trebuie să fie trași la răspundere, condamnați și băgați la închisoare.
Flasa activitatea de vindecare folosită de medici corupți, politicieni, educatori, birocrați guvernamentali este criminală, ei vânzându-ne ulei de șarpe drept vaccin și asigurându-ne că este un panaceu împotriva tuturor bolilor.
În realitate, vaccinurile produse de ei slăbesc rezistența corpului la virus, prin introducerea în corp a unor viruși care învață să lupte și să învingă anticorpii cu care organismul încearcă să se apere. În final, toată lumea devine purtătoare de virus și un mijloc de răspândire a lui în masă.

Minciuna vaccinurilor salvatoare este atât de insidioasă încât mașina de propagandă britanică, care conduce Națiunile Unite, și care afuncționează non-stop, a convins deja o lume întreagă că vaccinurile ar fi singurul remediu pentru a pune capăt atacului virusurilor asupra umanității.
Inițiatorii au demarat acest război împotriva umanității pentru a depopula planeta; de aceea, după 140 de ani de la „Minciuna vaccinării””, virușii nu numai că nu au dispărut dar au fost ajutați să se diversifice, să se întărească și să devină din ce în ce mai activi în corpurile oamenilor. Astăzi virusurile sunt mai active ca oricând, ele ucigând mult mai mulți oameni ca în trecut. Majoritatea „virusurilor ucigașe” sunt fabricate în laborator, unde se continuă non-stop cercetarea de îmbunătățire a caracteristicilor diferitelor tulpini de virus, pentru a deveni și mai agresivi și mai „eficienți”, adică mai letali și imposibil de combătut.
Milioane de dolari au fost cheltuite pentru ca visele deșarte de distrugere a virușilor nu se realizeze niciodată.

Aceasta este o știință criminală care încearcă să imite ideile homeopatiei, dar într-o formă alopată, care nu funcționează.
Înșelătoria vaccinurilor devenit un mijloc sigur prin care se îmbogățesc mincinoșii și ucigașii de la OMS / CDC / NIH, care, pentru aceasta, primesc importante fonduri de la criminali bogați, precum Bill Gates, Clintons, Regina Angliei, Wellcome Trust, Grupul Carlyle, Institutul Pirbright și multe alte organizații de „caritate”, precum și donații corporatiste, susținători și colportori ai acestei sinistre minciuni, prost construită.
La fel cum Food and Drug Administration (FDA) nu are niciun laborator care să testeze măcar un medicament sau aliment dintre cele pe care le „aprobă”, la fel și NIH și CDC, deși primesc enorme sume de bani pentru cercetările efectuate de companii farmaceutice, universități și corporații.
NIH și CDC se pot lăuda cu doar câteva lucruri bune și utile, realizate în mulții ani de cercetare și control asupra Americii și lumii.
Chiar și aceste puține realizări s-au concentrat pe vaccinuri paliative, nu pe tratamente eficiente.
Trebuie să luăm în considerare și predominanța puternică, la nivel mondial, a problemelor de sănătate, de depopulare, alimentației și agriculturii și altor probleme de „dezvoltare” aflate în responsabilitatea și controlul Organizației Mondiale a Sănătății (la care se adaugă Banca Mondială, UNICEF și multe alte organizații ale ONU).
OMS spune CDC / HIN (și lumii) de care ar trebui să se ocupe..
Britanicul stăpânește lumea din culise și de aceea VACCINE LIE a început în Anglia cu Burroughs-Wellcome & Company, când au fost create „pastilele”.
În programul de peste 200 de ani de dominație a lumii, mitul obținerii sănătății prin „pastile” a devenit cel mai puternic bioweapon (armă biologică) de pe pământ. Acest tip de armă se dovedește cel mai mare producător de bani, pentru Warlord Bankers (băncile momdiale) și aristocrația corporatistă.
dr. Fauci
Recent, când președintele Trump i-a cerut maleficului, fascistului și criminalului Dr. Anthony Fauci de la NIH să cerceteze și să explice pentru care motiv Remdesivir-ul (dovedit în alte țări a fi eficient) nu a fost admis în SUA ca tratament împotriva COVID-19 , deși a fost folosit recent în China și în Coreea de Sud pentru a opri răspândirea a COVID-19, Fauci a spus că nu este eficient și că nu va fi studiat de NIH.
Fauci lucrează pentru Bill Gates, fam.Clinton, consiliul Queen's Privy și hoții medicali globalizați la OMS care, de fapt, nu urmăresc obținerea unui tratament viabil împotriva virușilor ci sunt preocupați de obținerea unor sume fabuloase de pe urma folosirii unor vaccinuri fără efect sau cu efect contrar (de obicei, întârziat). Testarea pe albine a Remdesivir a dovedit că a fost eficient în peste 90% din cazuri.Deci, Trump avea dreptate și Fauci a greșit cu bună știință și rea credință.

Iată câteva informații despre medicamentul Remdesivir, de la Galaad.
În 1986, Fauci a ajutat la crearea acestuia, în acele cercetări făcute pe pacienții cu HIV, cu SIDA, aflați în stare terminală (muribunzi) și unde s-au folosit cobai, în intestinele cărora s-au implantat viruși pentru a crea proteine celulare numite virioni (enumerate mai sus) și medicamentele care au fost dezvoltate la acea vreme.
Fauci și CDC / OMS ignoră tratamentul eficient pentru SIDA HIV și promovează medicamentele anti-SIDA care sunt cele mai scumpe medicamente din istorie - potrivite modelului de afaceri al Big Pharma.
Virionii reprezintă un tratament și nu un vaccin, așa că nu se permite să fie studiați în America, nicăieri în altă parte.
În urmă cu mai multe luni, dr.Fauci și NIH au anunțat că vor avea un vaccin pentru SIDA.. Apoi, mai târziu, el a anunțat că rezultatul cercetării s-a dovedit a fi un eșec complet și că cercetătorii vor relua invrestigațiile, după ce NIH primise deja sute de miliarde pentru a găsi un remediu pentru SIDA.
De fapt, NIH / CDC / OMS nu au găsit niciodată leacuri pentru nimic. În schimb, au cheltuit cheltuit noii bani primiți pentru a crea reactoare autoimune, retrovirusuri, virusuri umane / animale ameliorate, viruși sintetici, virusuri recombinate ADN, etc., etc.
Vă oferim mai jos un rezumat despre Remdesivir și despre tratamente ca acesta.
Acesta și altele sunt cu adevărat remedii împotriva virusurilor pe care însă NIH refuză să le recunoască sau să le studieze iar FDA nu va aproba niciunul dintre aceste tratamente.
(va continua)

https://prepareforchange.net/2020/05/04/virus-lies-and-vaccine-wars/

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu