Sine al meu Superior, cu iubire îți cer ca începând din acest moment să mă îndrumi în tot ceea ce fac sau intenționez, pentru a cunoaște cele mai corecte soluții în problemele cu care mă voi confrunta în viitor. Îți cer aceasta pentru binele meu cel mai înalt, pentru evoluția ființei mele în Lumină și în afara oricărei interferențe malefice. Vreau să îmi ridic frecvența de vibrației la nivelul cel mai potrivit pentru evoluția spirituală a ființei mele în Lumină. Așa să fie!” (în sprijinul celor interesați)

Totalul afișărilor de pagină

sâmbătă, 23 mai 2020

Experiente si Practici » Extratereștrii - Militarii - Implanturi » ET & Militarii (I)

Lucșii, ființele de lumină (FDL- cele mai subtile și perverse entități malefice. 
 ankhbari
Posts:303
Points:1830
Registered since:07.15.2018

Caracteristicile luxului (descrieri din amintirea viselor celor „răpiți”) :
-) răpiții care-l văd îl descriu ca pe un copil luminos, sau un copil făcut din lumină, cam de 1,10 m-1,20 m;
-) forma capului nu se poate defini exact;
-) ochii sunt negri, foarte închiși la culoare;
Corado Malanga
-) par a avea ceva unghii la degetele, care sunt mai închise la culoare la vârfuri, dar greu de definit forma lor;
-) când se mișcă, marginile i se amestecă și nu se prea poate înțelege ce este; emit un miros de trandafiri...*
nota AnahitiAtena*.
-) În timpul răpirii (interferării) tinde să se apropie de tine din față, apoi percepi un zgomot (un freamăt) în jurul pieptului, a plexului solar, unde simți și o presiune, o apăsare.
După aceasta, luxul pătrunde în cel răpit, care este cumva conștient și are senzația că ceva i se prelinge în corp. Răpitul (interferatul) trăiește o stare de imensă disperare deoarece, deși nu poate defini clar ce i se întâmplă, știe că acea entitate a intrat în el, că a fost parazitat.
A doua zi, răpitul nu-și mai amintește nimic.

Entitatea:
-) nu are un corp material (se pare că a avut cândva dar l-a pierdut în urma războiului cu PO1). Mai este denumit și LUCIFER.
-) Un lux nu are parte sufletească (PS), dar are minte și parte spirituală;
-) Când se agată de trupul unei ființe umane, se plasează în zona lobului stâng al creierului (la dreptaci), unde este logica și intelectul (Intră prin zona pieptului și a gatului, după care se localizează în lobul stâng.) Tot astfel procedează și celălalt tip de Lux, Luxul Albastru.
-) Luxul Albastru nu vine din spațiu /timpul nostru, ci din Octantul nr.8, de-asupra căruia se află Octantul lui PO1 (primul om)
-) Această ființă și-a pierdut însușirea de a se reproduce.
-) Ei sunt DEMONII din om, eliminați uneori, prin exorcizare;
-) Lucși parazitează și ființe extraterestre, de ex. șarpele (reptilieni);
-) Pot fi depistați și eliminați în timpul sesiunilor de hipnoză regresivă;
-) Ca și alte entități, Luxul are nevoie de energie, pe care o ia de la ființa umană;
-) De fapt, un lux este o parte dintr-o ființă gigantică, formată din mult mai mulți lucși, care formează un LUX gigantic, o ființă colectiv. Civilizatia lor este precum cea a albinelor, unde matca comandă tot stupul, ca pe un întreg. Mica albină lucrătoare nu are nici o valoare, alta decât cea de sclav. Ea moare epuizată, după o existență scurtă.
-) Luxul ia energie de la cel interferat, pe care o poate stoca; apoi o transferă marii familii de lucși, „la stup”.
-) Civilizația lucșilor nu este compusă din indivizi singulari complet independenți, entitățile aparținând unei conștiințe colective, ca părți singulare dintr-un individ mult mai mare. (ceea ce explică, probabil, de ce uneori, in timpul exorcizării, se vorbește despre o legiune).
-) Această entitate-parazit se localizează în capul ființei umane, pe care o face să creadă că vocea interioară pe care uneori o aude este vocea îngerului păzitor de a cărui colaborare are efectiv nevoie, credința interferatului fiind că fără ea existența nu are sens;
-) Opusul Luxului, care se manifestă identic, dar este negru sau albastru (oricum, închis la culoare) și apare ca un fum, este Luxul Albastru, și face parte din primul octant al hărții universului;
-) Luxul este inventatorul religiilor care au la bază sentimentul de vinovăție ! Te face să te simți mereu vinovat ....El îi conduce pe „Iluminați” și pe toate societățile secrete (
nota AnahitiAtena)
Puncte de reper și de interpretare:
Cel parazitat aude o voce în cap care-i atrage mereu atenția, în cazul în care i se întâmplă ceva. „ ...vezi ? Ți s-a rupt un nasture la cămașă. Ți-am spus, dar nu m-ai ascultat. Ar fi trebuit să-l întărești ieri.”
Deci pentru orice lucru cu conotație negativă, el dă vina pe tine, în timp ce reușita, fapta pozitivă este meritul lui; dacă ți-a reușit ceva, asta se datorează tot lui, asta pentru că l-ai ascultat și ai făcut cum ți-a spus el.
Așa că, bagă la cap! mereu trebuie să faci cum te îndrumă el, dacă vrei să-ți meargă bine.
Dacă nu vei reuși să conștientizezi că această voce (sau voci), nu este a ta, vei rămâne sclavul acestor ființe care, de fapt, te parazitează cu scopul de a-ți consuma energia, cu care, de altfel, ei se hrănesc și prosperă.
Această entitate parazitară are o caracteristică fundamentală (conf. celor observate de cei interferați): face mereu pereche cu o entitate șarpe, pe care o și parazitează. Se crează astfel o curioasă simbioză: două entități ierarhic inegale (un lux și un șarpe) colaborând la parazitarea și exploatarea unei ființe umane, cu scopul de a o determina să producă acele sortimente de energie de care „cuplul” parazitar are nevoie.
În sine, șarpele nu dispune de energia de care are nevoie luxul, care-l parazitează și pe el, însă a fost instruit de acesta cum s-o obțină de la ființa umană, în care s-au cuibărit. Din energia prelevată, o mică parte este consumată de șarpe dar majoritatea este rezervată luxului. 

În milioane de ani, șarpele „prietenul” Luxului, a fost învățat de către acesta cum să-și modifice ADN-ul, pentru a fi cât de cât compatibil cu cel al ființei umane. Această compatibilitate nu este nici pe departe realizată, totuși șarpele a obținut unele rezultate care i-au permis să amelioreze situația în acest proces (din punct de vedere al calității și cantității energiei produsă pentru el de ființa umană).
În programul „cuplului”, cercetarea și încercările vor continua atâta timp cât ființele umane se vor mai lăsa  manipulate de aceste entități; altfel spus, atâta timp cât omul nu-și va ridica frecvența de vibrație și conștiința.
Dorința intimă și țelul șarpelui (reptilienilor) este să nu mai depindă de lux, ceea ce s-ar putea realiza atunci când va deveni biocompatibil cu ADN-ul uman. Din acel moment, cu ideile, cu tehnologia primite de la lux și cu energia pe care o va preleva de la ființele umane, reptilienii vor deveni complet independenți și, speră ei, își vor impune în totalitate voința. Atunci rolurile s-ar putea schimba: luxul va depinde de reptilieni (speră reptilienii !).
Până atunci însă, se pare că Luxul mai poate încă manevra pe seama naivității, prostiei și credulității șarpelui. 

Există însă o certitudine: omul începe să-și dea seama că Lucșii există de milioane de ani, de pe vremea în care anticii îi numeau LUCIFERI. Demonii de atunci sunt extratereștrii de astăzi (în majoritatea situațiilor).

-) LUCIFER=LUXUL, PURTĂTORUL DE LUMINĂ, asta înseamnă Lucifer. El este cărăușul de energie dintr-un univers in altul, hoțul de energie și lumină luată sufletului ființelor umane, asta trebuie înțeles prin acest termen, nu ca fiind aducător de Lumina -
nota ankhbari);
-) el este diavolul ispititor din noi. În prezent, el știe că tot mai multe ființe umane își cresc conștiința și că tot mai puțini oameni se lasă convinși de neadevărul că luxul ar fi o entitate divină care să le dorească fericirea.
Ne mai putând fi convingător, luxul apelează, în continuare, la șarpe, pe care îl îndeamnă și-l sprijină în a comite din ce în ce mai multe acte „nedumnezeiești”, de manipulare a ființelor umane.
Aici apare însă un conflict de interese: pe de o parte FDL-urile au nevoie de „colaborarea” cu șarpele (piesă principală în producerea și obținerea de energie de la om), pe de altă parte, ajutându-i pe reptilieni, aceștia se perfecționează și se pot apropia tot mai mult de independența față de lucși.
Este de presupus că, din aceste motive, coabitarea între Lucși și Reptilieni va continua, în detrimentul celui mai înalt interes al Ființei Umane.
Pentru noi, este vital să înțelegem că între diavol și dumnezeul la care ne-am tot închinat din moși-strămoși, din ignoranță, se poate pune semnul de egalitate. Ambele tipuri de entități sunt, de fapt, niște demoni care s-au aliat de nevoie, pentru a prelua energia sufletului uman, suflet pe care din totdeauna și-au dorit să-l stăpânească. Să sperăm că SURSA DIVINĂ DE LUMINĂ ADEVĂRATĂ, CREATORUL GENERAL nu va permite ca acest minunat aspect al său (sufletul uman) să fie acaparat de nicio entitate malefică, oricare ar fi ea și din orice univers ar veni.
Însă, pentru a se înfăptui acest deziderat, ființa umană trebuie să-și ridice nivelul de conștiință, adică să-ți crească nivelul vibrațional, dincolo de zona în care ar mai putea fi interferată de entități malefice. 

Practic, asta înseamnă: să fim mai buni, cinstiți, plini de compasiune și de IUBIRE față de întreaga CREAȚIE.
O putem face ! O vom face??
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Atașament: Date despre Corado Malanga.
Corrado Malanga se naște în anul 1951 pe 4 februarie , în La Spezia, Italia. Din 1983 este cercetător al catedrei de Chimie organică a Departamentului de Chimie și Chimie Industrială a Facultății de Științe Matematice, Fizice și Naturale din cadrul Universității din Pisa.

Pe lângă activitatea didactică și științifică, Malanga a studiat timp de 40 de ani și fenomenele OZN. Cercetările sale din domeniul răpirilor extraterestre au început cu un caz care i-a fost dat spre elucidare de către CUN (Centrul Ufologic Național), unde Malanga conducea
Comitetul Tehnic și Științific, continuându-și apoi cercetările în calitate de fondator al Grupului Stargate Toscana.

Timp de douăzeci de ani a studiat fenomenul răpirilor extraterestre, folosindu-se de tehnici ca hipnoza regresivă și programarea neurolingvistică (PNL), dar și de alte ramuri științifice, cum ar fi grafologia și fizica cuantică, reușind într-un final să ajungă la o descriere științifică și coerentă a Universului, a omului și a tot ce înseamnă existență.

Corrado Malanga a studiat peste 2000 de cazuri de răpiri extraterestre,
reușind să demonstreze în mod științific că extratereștrii sunt prezenți de foarte mult timp pe planeta noastră și că intențiile lor nu sunt tocmai prietenoase. 
Cu toate că eforturile lui s-au concentrat inițial în găsirea unei modalități de a combate extratereștrii, până la urmă a ajuns la concluzia că este mai important ca omul să se cunoască pe sine însuși, devenind astfel conștient de natura sa divină, extraterestrul fiind doar oglinda pe care omul și-o pune în față pentru a se vedea pe sine. Astfel, cu ajutorul hipnozei regresive, Malanga reușește să obțină niște informații incredibile. Ajunge la concluzia că omul este format din trei părți fundamentale: Spirit, Suflet și Minte (Trinitatea despre care se vorbește în toate religiile și textele sacre antice), dintre care Sufletul ar fi acea parte din Conștiință care coboară în lumea fizică pentru a face experiență, adică pentru a se cunoaște pe sine.
Mai aflăm că doar 20% dintre oameni au suflet, pentru că restul sufletelor s-au temut să coboare și să experimenteze această ”vale a plângerii”, preferând confortul planurilor energetice superioare, deși sunt legate energetic de corpurile în care ar trebui să locuiască.
Universul se dovedește a fi doar o hologramă gigantică, așa cum afirmă și fizicianul David Bohm.
Timpul, energia și spațiul nu există, Universul fiind nelocal și atemporal. Universul este construit în baza a 22 de arhetipuri, iar modul în care acesta este perceput diferă de la o persoană la alta, în funcție de nivelul de cunoaștere și alți factori determinați, cum ar fi contextul istoric, tradiția, principiile și condiționările sociale.

Pentru rezolvarea problemei răpirilor extraterestre Malanga a construit și implementat diferite metodologii, reușind obținerea unei rezolvări definitive a acestei probleme, prin efectuarea de către subiect a unui test, numit Triade Color Test Dinamico Flash (TCTDF), în care subiectul trebuie să unească cele trei părți ale Conștiinței sale (Spirit, Minte și Suflet) într-o sferă unică, eliminând astfel orice aspect de separație ce ar putea exista între componentele Conștiinței,revenind în acest fel la o Conștiință Integrată, așa cum aceasta a fost și la
începuturile timpurilor.

(Pentru informații suplimentare vă recomandăm să citiți cărțile și articolele publicate de Dr. Corrado Malanga).

Carti de prof. Corrado Malanga
Dr. Corrado Malanga este în primul rând cercetător și profesor universitar de chimie organică la Universitatea din Pisa. A publicat numeroase lucrări în reviste de specialitate atât în Italia, cât și în străinătate. Pe lângă cariera didactică, a fost mereu interesat de studiul fenomenelor OZN, în acest domeniu conducând cercetări timp de aproximativ 40 de ani, în ultimii 20 de ani concentrându-se pe
studiul fenomenelor de răpiri extraterestre.Cercetările în domeniul răpirilor extraterestre au început când Centrul Ufologic Național din Italia (CUN) i-a încredințat spre verificare cazul unui băiat care pretindea că a fost răpit de extratereștri. În urma cercetării acestui caz,
Corrado Malanga a scris o carte, intitulată Gli ufo nella mente (OZN-urile din minte). După apariția cărții foarte multe persoane l-au contactat, cerându-i ajutorul cu privire la propriile experiențe de răpire extraterestră. Astfel, Corrado Malanga sa apucat să studieze această problemă, considerând că ea trebuie verificată cu seriozitate, pentru că zecile de mii de mărturii la nivel planetar nu puteau fi considerate doar o simplă fantezie colectivă.

În primul rând a construit și implementat o tehnică de evaluare a subiecților care susțineau că ar fi trăit experiențe de răpire, pentru a-i exclude pe cei cu probleme psihice sau imaginație bogată.
Astfel, folosindu-se de tehnicile programării neurolingvistice (PNL) și de grafologie, a elaborate un test de evaluare a subiecților (care se numește Test de Autoevaluare - TAV), prin care adevărații
răpiți sunt diferențiați de cei falși.

Malanga a studiat cu ajutorul hipnozei regresive și a tehnicilor PNL peste 2000 de cazuri de răpiri extraterestre. Inițial a pornit de la ideea că acești răpiți,abandonați de toată lumea, considerați nebuni sau schizofrenici (deși din punct de vedere psihologic nu prezentau deloc caracteristicile unor persoane cu astfel de afecțiuni) trebuie să fie cumva ajutați. Dar până la urma a ajuns să scoată la iveală,cu ajutorul hipnozei regresive, niște informații incredibile despre om și Univers, despre zeii și îngerii bisericii, ființe și entități care se dovedesc a fi exact extratereștrii din ziua de astăzi.

Toate informațiile obținute sunt verificabile atât din punct de vedere științific, cât și din punct de vedere mitologic, nimeni neputând să nege veridicitatea acestora.
Se descoperă astfel că omul are în interiorul său trei părți fundamentale,numite Spirit, Minte și Suflet, cel din urmă fiind cel mai apropiat de Conștiință (Dumnezeu). Astfel, omul devine conștient de natura sa divină și de faptul că el a construit acest Univers la începutul timpurilor, cu intenția de a se experimenta și a se cunoaște pe sine.
Se pare că doar 20% dintre ființele umane au Suflet, adică este vorba de acele Suflete care au avut curajul să coboare în acest plan fizic, pentru a trăi experiența lumii materiale. Și celelalte ființe umane au Suflet, doar că Sufletele lor s-au temut să coboare în corpuri pentru a trăi această experiență, preferând să rămână în planurile superioare, unde să încerce să găsească o soluție pentru a evita experiența din lumea fizică, care lor li se pare prea dureroasă. Cu toate acestea, Sufletele respective sunt legate energetic de corpurile în care ar trebui să locuiască, putând fi oricând convinse să coboare pentru a-și termina drumul evolutiv. Mai aflăm că timpul, spațiul și energia nu există, că Universul nu este decât o hologramă gigantică, că există o realitate reală (nemodificabilă) și una virtual (modificabilă), că nu există dualitate și că fiecare percepe lumea înconjurătoare în funcție de nivelul de cunoaștere și alți factori determinați.

În încercarea de a găsi o rezolvare pentru problema răpirilor extraterestre, Malanga a gândit și a implementat numeroase tehnici și metodologii în această privință, reușind, după foarte mulți ani de studiu și experimente, să găsească o formulă pentru soluționarea acestei probleme.

Rezolvarea constă în efectuarea unui test de vizualizare de către subiect, test care nu durează mai mult de 15 minute. Testul se numește Triade Color Test Dinamico Flash (TCTDF) și constă în unirea celor trei sfere ale Conștiinței într-una singură, care va purta numele de Conștiință Integrată. Din momentul în care acest test este efectuat, problema răpirilor dispare, Sufletul nemaiputând fi manipulat de forțele extraterestre. Testul nu soluționează și conflictele interioare, pe care persoana va trebui să și le rezolve singură. Conștiința Integrată devine un instrument incredibil de puternic în dobândirea unei cunoașteri profunde la nivel interior, fiind suficientă dorința de a cunoaște pentru a găsi răspunsuri la cele mai dificile întrebări.
Odată găsită rezolvarea pentru problema răpirilor extraterestre, studiile și articolele lui Corrado Malanga se îndreaptă spre cercetarea modului în care funcționează omul în interiorul unui Univers holografic, creat de o Conștiință care redevine așa cum a fost la începuturi - o sferă transparentă, ce poate lua acum orice formă și culoare, în funcție de experiența pe care dorește sau nu să o trăiască.
(Pentru aprofundarea acestor subiecte vă invităm să citiți cărțile și articolele scrise de prof. Corrado Malanga).

 https://www.constientizare.com/t105f75-Cine-este-prof-Corrado-Malanga.html

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu