Sine al meu Superior, cu iubire îți cer ca începând din acest moment să mă îndrumi în tot ceea ce fac sau intenționez, pentru a cunoaște cele mai corecte soluții în problemele cu care mă voi confrunta în viitor. Îți cer aceasta pentru binele meu cel mai înalt, pentru evoluția ființei mele în Lumină și în afara oricărei interferențe malefice. Vreau să îmi ridic frecvența de vibrației la nivelul cel mai potrivit pentru evoluția spirituală a ființei mele în Lumină. Așa să fie!” (în sprijinul celor interesați)

Totalul afișărilor de pagină

miercuri, 22 aprilie 2020

ISTORIA ascunsă a Pământului (partea a III/10-a)

(continuare)
25 septembrie 2019 de Cristina Valenzuela
Traducere Const. Mihăilescu

Anul 250 AD
Urmașii lui IESU sunt declarați dușmani ai Templului și ai credinței ebraice. Evreii (IBR) îi persecută pe creștini (NZR). Roma este convinsă și creștinii sunt declarați dușmani ai statului. Urmașii lui IESU sunt vânați.
Discipolul Pavel nu mai este acceptat de alți discipoli; își folosește „legăturile” la Roma pentru a se salva. El supraviețuiește unei epurări pe care alții nu o reușesc. El manipulează învățăturile și cuvintele lui IESU în scopuri politice proprii.
Scrierile și interpretările sale vor sta la temelia bisericii timpurii.

Anul 325 d.Ch
Constantin
Trei sute de ani mai târziu, Constantin crede că profețiile ebraice ale unui Mesia ceresc nu au fost împlinite de IESU.
Nici evreii nu îl acceptă ca eliberator spiritual. Constantin consideră că el este mult mai aproape de a avea acest rol de Mesia al omenirii. Se credea îndreptățit în a fi considerat astfel căci cu armatele sale, ocupase toate țările mai importante ale acelei vremi. I se părea că are tot dreptul să-și îndeplinească și ultimul vis: să ocupe Tronul de Împărat al întregului Pământ.  
Mânat de această ambiție, Constantin apelează la creștinism, sperând că această biserică îl va declara Mântuitor, Mesia.
Ca urmare, convoacă Consiliul de la Nicea. Prin aceasta, încerca să coaguleze și să unifice toate credințele, toată istoria religioasă căreia să i se dea o formă cât mai convingătoare astfel încât să dovedească și să justifice că la el se referă profeția despre sosirea lui Mesia. Constantin consideră că toată această colecție de credințe, potrivit ajustată și adaptată, va alcătui o documentație solidă care să-l impună ca rege al Pământului. Din păcate pentru panurile lui, deși biserica devine extrem de puternică prin susținerea lui, dorința acestuia de a fi recunoscut și declarat Mesia nu câștigă teren și nu este declarat ori considerat a fi Fiul și trimisul lui Dumnezeu pe Pământ. 
Deși IESU era „mort”, tot el rămânea porsonalitatea care influența cel mai puternic credința maselor. (Biserica nu știa că urmașii lui IESU erau în viață).

Anul 525 AD
MOHAMMED (MKM) este vizitat, în timp ce doarmea, de o ființă cerească care intră în visele sale și-i dezvăluie un plan de creare a unei noi religii pe pământ. 

Aceste vise induse aveau o explicație: un grup de ființe din Orion MK reușiseră să ajungă pe Pământ, cu o misiune precisă: să depisteze pe ERIDU o ființă umană care să corespundă profilului și condițiilor de a deveni Regele planetar.
Ca urmare, se naște o nouă religie, ISLAMUL (care înseamnă „predare”). Islamul trebuia să introducă în mintea omului credința că șingura sa menire în viață este de a se preda total în fața lui DUMNEZEU, în mod obligatoriu și necondiționat.
Mohammed transformă credincioșii musulmani într-o adevărată putere militară cu care cucerește Țările Sfinte.
Anul 1000 AD
Mesajul IESU-ului maverick este pervertit. Creștinismul din timpul lui Constantin devine o putere politică și susține „sistemele” pe care IESU încercase să le anuleze.
Intenția musulmanilor de a-și declara descendența divină și de a revendica locul prioritar în lume îngrozește Biserica creștină care-și vede puterea și averile în pericol.
E lansată o adevărată cursă contra cronometru pentru găsirea SANGRE 'REAL (' sânge regesc ') (în sensul că se căuta febril ființa „cu sânge regesc” pentru a ocupa Tronul). Însă Cruciații interpretează greșit semificația cuvintelor înțelegând că trebuie căutat SAN'GRAAL (Marele Graal), un recipient Sfânt în care s-ar afla sângele lui Hristos.
Începe Prima Cruciadă, care va fi cea mai mare încercare a Bisericii de a descoperi și anihila urmașii lui IESU (Iisus). Pentru inducerea popoarelor în eroare se susținea că Cruciadele sunt lansate pentru a cuceri Țările Sfinte acaparate de musulmani.
Cavalerii Templierii sunt aduși pentru a proteja familia lui IESU. Se disting în lupte și câștigă bogății și putere, păstrându-și totodată secretul. Când, ulterior, li se cere să sărute Crucifixul, ei refuză, scuipând și călcând în picioare Crucea. Urmașii lui IESU rămân în viață iar Biserica se dovedește a NU fi adevăratul glas al lui Dumnezeu.
 „ Asasinii ” („SSS-EN”- Lorzii din Orion) era o societate secretă care folosea medicamente pentru a induce stări hipnotice.
Manipularea minții era piatra de temelie a cultului lor. Condus de un om care fusese contactat de un soldat reptilian din Orion, cultul ASSASSIN se dovedește a fi o forță puternică în Războaiele împotriva cruciaților.

O facțiune din Orion, ascunsă pe ERIDU (Pământ) încearcă să îi protejeze pe copiii lui IESU căci în ei curgea sângele Reginelor din Orion.
Imperiul reptilian era încă haotic. Războaiele și confuzia politică funcționau în avantajul lor. 
Conceptul Unui DUMNEZEU omnipotent rămâne de necontestat iar stăpânirea lor asupra lumii se consolidează.
Nimeni nu știe cine joacă rolul lui DUMNEZEU.

În acele vremuri tulburi, puterea germanică este centralizată în Hesse (SSS), unul dintre cele mai puternice state din Germania. 
Charlemagne inființează o societate secretă numită „ROSICRUCIENII”. E un ordin al Frăției șarpelui ”, care ulterior devine cunoscut sub numele de Ordinul Iluminatilor .
Biserica este convinsă că amenințarea urmașilor lui IESU a fost eliminată.
Papa Inocențiu al IV-lea centralizează puterea papalității în capitala Romei.

Numeroasele penetrări în ERIDU ale echipajelor siriene și orioniene îngrijorează șerptilienii. 
Mai multe societăți secrete se înființează sub influența și coordonarea acestor echipaje. 
Șopârlele încep vânătoarea echipajelor aflate în „subteran”.
Deși instituția Unicului Dumnezeu este încă puternică, mulți „ Ilumițați” încep să iasă la suprafață. Șopârlele nu pot face mai nimic ca să le contracareze.
Vânătoarea și Inchiziția se întrepătrund.
Izbucnesc lupte între extratereștrii. Cerul și Pământul se înfiorează din cauza bătăliilor care se poartă în văzduh, la mari înălțimi. Pe cer sunt observate și se aud tot felul de zgomote de neexplicat pentru pământeni, mai cu seamă în spațiul aerian al Europei. Unele mici fragmente cad la sol, dar marea lor majoritate ard și se dezintegrează. În lume domnește panica și credința că „Dumnezeu pedepsește lumea pentru păcatele ei”.
Peste întinse regiuni „plouă” cu substanțe chimice și bacterii de proveniență necunoscută. 
Urmarea: izbucnește Ciuma Neagră. Un mare număr de observații privind cauze nepământene ale agitației din văzduh au loc în anumite zone unde apar focare de ciumă (în zonele Europei și Asiei).

Vânătoarea șopârlelor (reptilieni) continuă de sute de ani, luptele soldându-se cu distrugerea echipajelor din Orion și din Sirius care au încercat să acționeze „din umbră” pentru a anihila noul Imperiu reptilian.
Ca rezultat al acestor războaie între nepământeni, dar deasupra Pământului, multe populații umane sunt infestate cu ciuma neagră. 
Mor peste 100 de milioane de oameni în lungul șir de războaie care au durat cca 400 ani pământești.
Niciun pământean n-a putut explica apariția și dispariția bruscă și stranietatea acestei boli pe planetă.

1350 d.Hr.
Biserica Creștină îi acuză pe evrei pentru apariția focarelor de Ciuma Neagră. Ca urmare, majoritatea evreilor din Europa sunt expulzați. [Se plătea o poliță căci, cândva, evreii (IBR) îi persecutaseră pe creștini (NZR); acum creștinii (NZR) îi persecutau pe ebraici (IBR)].

1500 d.Hr
Familiei Medici i se acordă dreptul și puterea de a încasa taxe peste taxe de la populație, pentru Biserica din Roma, sub Papa Ioan XXIII.
Din rândul înalților prelați ai Romei apar rapid cei mai mari bancheri din Europa.

1600 AD
Se înființează Banca Amsterdamului. Este prima bancă care instituie Știința Banilor, emițând note de valorificare a activelor deținute, de multe ori depășindu-se însăși valoare activului.
Revoluția glorioasă” îl pune pe Tronul Angliei pe William III de Orange, din Casa Germană de Orange-Nassau. William III era francmason. 

Casa Germană pregătește și provoacă un război împotriva Angliei, apoi crează mercenariatul, metodă de recrutare și angajare a unor soldați instruiți în luptele din Anglia pentru a-i arunca în diverse lupte de interes pentru angajatori. În acea perioadă este jefuit tezaurul englez.

Banca Angliei este înființată pe baza unui plan elaborat de un scoțian, William Paterson, un mason.
Banca Franței este creată în conformitate cu planul altui scotian, John Law;  și el era mason.

Șopârlele (reptilienii) intenționează să-și consolideze stăpânirea asupra bogățiilor planetei. Echipajele siriusiene și orioniene, care se strecouraseră nu vor fi lăsate să le submineze baza de putere. Banca trebuia centralizată.

Anii 1700 d.Hr.
Europenii speriați și frustrați fug în Lumea Nouă, abandonând „sistemul” care îi persecutase și îi sărăcise..
Șopârlele văd în aceasta o ocazie de a cuceri și exploata noi teritorii.

În 1694, liderii rosicrucieni creează o colonie în Pennsylvania, în Lumea Nouă.
În 1730, Daniel Coxe este numit Mare Maestru al Lojilor din New York, New Jersey și Pennsylvania.
În 1733, Henry Price devine Marele Maestru al Lojei Boston din Massachusetts.
În 1752, George Washington este inițiat în francmasonerie, la vârsta de 20 de ani.

Francmasonii, în războiul revoluționar, îi recrutează pe: George Washington, Benjamin Franklin (din 1731), Alexander Hamilton, Patrick Henry, Henry Knox, James Madison și Marele Maestru: Paul Revere, James Clinton și John Hancock.
(Atât George Washington cât și Benjamin Franklin au fost, de asemenea, maeștri francmasoni).
Din 14.000 de ofițeri din sectorul Continental, aproape 2100 erau francmasoni.
Baronul von Steuben, un militar german care a disciplinat și antrenat trupele Washingtonului, era francmason.
L ^ Marquis de La Fayette, un militar priceput, care a navigat spre America pentru a ajuta revoluționarii, era tot francmason.
Fredrick din Prusia, un susținător ardent al coloniștilor, a fost francmason.
„Partidul Ceaiului ”din Boston este preluat de către membrii Lojii masonice St. Andrew, la 6 decembrie 1773.
Este adoptată Factura în dolari de către William Barton.
Ochiul a totvăzător” este un simbol francmason.
El perpetuează mitul Dumnezeului Atotputernic.
NOVUS ORDO SECOLORUM” scris în bannerul din partea de jos, înseamnă „Începutul unui nou ordin al vârstei” (Noua Ordine Mondială).
Este o referire directă la Noul Imperiu al șopârlelor. 
O piramidă cu aspect inocent simbolizează locul de naștere al breslelor masonice. Este simbolul tăietorilor în piatră. Vulturul din partea din spate era inițial  „fenixul”(„phoenix”), o creatură care s-a ridicat din propria-i cenușă. 
De asemenea, se referă la ascensiunea unui nou imperiu. „Fenixul” este păstrat până în 1841, când e înlocuit.
Banca Statelor Unite este condusă de Alexander Hamilton în 1791. Și el este francmason. În 1863 Banca va deveni Banca de Rezervei Federale.


Președinții care au fost sau sunt francmasoni:
George Washington, James A Madison, James Monroe, Andrew Jackson, James Polk, James Buchanan, Andrew Johnson, Wm.McKinley, James Garfield, „Teddy” Roosevelt, Howard Taft Warren Harding, Franklin Roosevelt, Harry S. Truman și Gerald Ford, J. Edgar Hoover.
Regele George I al Angliei era un Hanovra (o casă germană), care nu vorbea engleză.

El a considerat că Tronul Angliei nu reprezenta decât o poziție temporară, până când va putea reveni la vârful puterii în Germania.
În timp ce stătea pe Tronul Angliei, mintea și concentrarea lui continuau să fie axate pe afacerile germane.
Din 1700 până în 1901, în fiecare an, tronul Angliei a fost ocupat de un rege al Casei de Hanovra.
Casa Windsor, a reginei Elisabeta, este descendentă din Casa Hanovrei.
Este în practica Societăților secrete, ghidate de o mână de reptilieni, nevăzuți și nesesizați de pământeanul de rând, de a programa și crea războaie în care oferă ambelor tapere beligerante armată și tot arsenalul de război, comparabile ca putere, tehnologie și eficiență, pentru ca pierderile ambelor părți să fie importante și profitabile pentru păpușari. (nota C.M.: principalul obiectiv - recoltarea de suflete și energii negative create prin frică, suferință, ură, aranjamente de culise, sărăcirea unora și îmbogățirea altora etc. Toate acestea sunt creatoare de diferite tipuri, calități și sortimente de energie de joasă vibrație, materia de bază în hrana reptilienilor și „material” de construcție energetică a diferitelor tehnologii necesare în dominarea și cucerirea altor lumi).

(va continua)



Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu