Sine al meu Superior, cu iubire îți cer ca începând din acest moment să mă îndrumi în tot ceea ce fac sau intenționez, pentru a cunoaște cele mai corecte soluții în problemele cu care mă voi confrunta în viitor. Îți cer aceasta pentru binele meu cel mai înalt, pentru evoluția ființei mele în Lumină și în afara oricărei interferențe malefice. Vreau să îmi ridic frecvența de vibrației la nivelul cel mai potrivit pentru evoluția spirituală a ființei mele în Lumină. Așa să fie!” (în sprijinul celor interesați)

Totalul afișărilor de pagină

duminică, 1 martie 2020

Proiectul Serpo și programul de schimb Zeta Reticuli


Gaia Staff, November 26, 2019
În noiembrie 1977, Steven Spielberg a lansat filmul său, „Close Encounters of the Third Kind”. A fost un succes financiar și artistic. A primit o serie de premii, inclusiv nominalizări pentru patru Globuri de Aur și opt premii Oscar. În 2007, Biblioteca SUA a Congresului a considerat filmul „semnificativ din punct de vedere cultural, istoric și estetic” și l-a ales pentru păstrarea în bibliotecă „pentru toate timpurile”. Citiți povestea presupusă a Project Serpo, apoi luați în considerare dovezile.
Clasificarea OZN
Noilor veniți în acest tip de dezbatere, le amintim că titlul filmului lui Spielberg provine din clasificarea OZN propusă de astronomul și cercetătorul OZN, J. Allen Hynek „Clasificarea întâlnirilor OZN :
-) Întâlniri de gradul 1 : cineva care vede un OZN la o distanță mai mare de 500 picioare dar este capabil să ofere o descriere destul de bună a obiectului
-) Întâlniri gradul 2: observarea unui OZN de la o distanță suficient de mică pentru a crea observatorului o senzație fizică. De exemplu, întâlnirea poate provoca o senzație de căldură sau o paralizie în corp
-) Întâlniri de gradul 3: observarea cu destulă claritate a unei creaturi animate în OZN sau în afara lui.

Hynek a fost consilier al Forțelor Aeriene din SUA în mai multe programe de studiu al OZN.
Deși era constrâns prin reguli de securitate, el avea acces, cu siguranță, la informații pe care nu le putea împărtăși public. De asemenea, a avut un rol în filmul lui Spielberg.
În film, au loc întâlniri umane cu extratereștri (ET) și, în final, o persoană decide în mod voluntar să se alăture ET-lor și să călătorească cu ei înapoi pe planeta acestora. Ar putea exista un adevăr în această poveste?
Este posibil ca Pământenii să fi contactat ființe ET sau ca americanii să fi vizitat alte planete?
Citiți despre programul Serpo și despre ce cunoștea președintele Ronald Reagan despre proiectul Serpo.


Programul și schimbul între Pământ și cei de pe Serpo, din sistemul Zeta Reticuli
Proiectul Serpo își are originile în faimosul incident Roswell, unde un OZN s-a prăbușit pe câmpiile de lângă Socorro, New Mexico, la 31 mai 1947. La locul prăbușirii s-au găsit: rămășițele unui OZN, o ființă ET vie și patru cadavre ale unor entități de genul ființei vii recuperate. Tot ceea ce a fost recuperat a fost trimis la analize amănunțite. Între timp, guvernul a dat publicității un anunț în care se susținea că 

fusese vorba doar de niște baloane meteorologice.
S-a dovedit însă că în acel incident au existat două prăbușiri de obiecte.
Resturile celui de-al doilea OZN nu au fost găsite decât după aproximativ doi ani. Se pare că cele două nave spațiale se loviseră unul de celălalt. Între rămășițele celei de a doua nave s-au descoperit 6 cadavre de ET, întrate bine în descompunere; au fost duse la baza aeriană Wright-Patterson, pentru evaluare și studiu.
Entității supraviețuitoare recuperată la Roswell, i s-a dat numele de EBE1 („Entitate biologică extraterestră”). Se comporta prietenos și era calm.
EDE1 a încercat să comunice cu oamenii dar spectrul său vocal nu putea fi înțeles, afirma cercetătorul OZN, Len Kasten (nota C.M.: se spune că, pentru a putea articula cuvintele pământene, EBE1 a fost supus unei operații chirurgicale)
EBE1 părea foarte inteligent și a învățat rapid engleza.
El a afirmat că era de pe o planetă numită Serpo, aflată la aproximativ 40 de ani lumină distanță de Pământ, și făcea parte din sistemul Zeta Reticuli.
Folosind un aparat (dispozitiv) recuperat de pe OZN, el a încercat să comunice cu planeta de origine însă fără rezultat (nota C.M.: în alte articole se afirmă că, totuși, folosind acel aparat, a reușit să comunice cu cei de pe Serpo de 6 ori).
La începutul anului 1952, EBE1 a murit trist, fără a lua vreodată legătura cu cei de „acasă” .
Efortulrile sale nu au fost însă zadarnice: în decembrie 1952, militarii (americani) au reușit să ia legătura cu rasa extraterestră, numită de ei Ebens, care trăiește pe Planeta Serpo, în sistemul Zeta Reticuli.
Comunicarea a durat cel puțin nouă ani, timp în care s-a elaborat un program comun (ET- pământeni) privind o călătorie a unor pământeni pe Serpo, cu ajutorul unei nave spațiale a ET.
Pentru călătorie au fost selectați doisprezece astronauți americani, 10 bărbați și două femei.
Cei selectați îndeplineau condițiile speciale de sănătatea, psihic, vârsta etc. Cei din grupul selectat, au fost supuși unor pregătiri deosebite, pentru a face față călătoriei preconizate. Cei aleși pentru călătorie nu puteau fi căsătoriți și nu trebuia să aibă urmași.
S-a prevăzut ca această călătorie să dureze în total 10 ani (până le revenirea pe Pământ). În protocol se prevedea ca pe durata cât cei 12 lipseau, cei de pe Serpo vor lăsa unul de-ai lor pe Pământ (ca gaj asigurator)
Schimbul a fost programat să aibă loc la Baza Forțelor Aeriene Holloman, la 24 aprilie 1964, cu aprobarea președintelui John F. Kennedy.
La data stabilită, două nave spațiale extraterestre „ebeene” au aterizat conform planificării. Vizitatorii au fost primiți de un grup reprezentând guvernul SUA..
Deși cei 12 astronauți americani erau pregătiți să pornească în aventura vieții lor, dar din anumite motive, excursia a fost amânată. 
Ebeenii au recuperat rămășițele tovarășilor lor morți în accidentul din 1947 (inclusiv a lui EBE1, mort în 1952) și au plecat. Au revenit în iulie 1965 și au plecat împreună cu grupul de astronauți americani. Potrivit lui Kasten, pe Pământ a fost lăsat un singur Ebeen, care urma să fie recuperat, după revenirea acasă a americanilor plecați în acea călătorie.

Călătorii de pe Pământ au luat la plecare câteva tone de provizii printre care: hrană, medicamente, arme și chiar jeepuri și motociclete.
În timpul călătoriei, s-au hrănit însă cu mâncare Ebeană, ceea ce nu le placea în mod deosebit pentru că avea gust de hârtie.
În călătorie au putut comunica cu Pământul.
Din păcate, unul din grupul american a avut un fel de accident și a murit în călătorie.
Distanța de cca 40 ani lumină a fost parcursă în numai zece luni de zile pământene.

ATERIZAREA (nota C.M.: poate, mai corect ar fi„asolizarea”)
Când nava spațială a aterizat și americanii au debarcat, au fost destul de bine și prietenește primiți. Oricum, un număr mare de Ebens erau prezenți pentru a-i saluta iar o purtătoare de cuvânt Ebeană le-a vorbit într-o engleză fluentă.
Planeta era puternic luminată de doi sori (de străluciri diferite). Temperatura era cam 107 grade, la sol, ceea ce crea un mare disconfort vizitatorilor pământeni. Acest impediment i-a însoțit pe toată perioada cât au stat pe Serpo.
TIMPUL PETRECUT PE SERPO
Americanii se așteptau să rămână pe Serpo timp de 10 ani, însă, după cum s-a dovedit, din cauza confuziei lor în înțelegerea calendarelor locale, au stat 13 ani. Le era dificil să urmărescă zilele și din cauza existenței celor doi sori. Oricum noaptea luminozitatea nu era prea scăzută. O zi pe Serpo dura 40 de ore pământene, nu 24 ca pe Pămân
În timpul șederii lor pe Serpo, americanii au aflat multe despre istoria ebeenilor. Populația din Serpo, la momentul vizitei, era de aproximativ 650.000, toți ebeeni; pe planetă nu exista altă rasă sau specie.
Astronauții s-au informat despre credințele și tehnologia de pe Serpo. Părea că trăiau destul de primitiv, pentru o cultură care avea o tehnologie atât de avansată. Mai exact, Ebens aveau vehicule anti-gravitație pe care le foloseau pentru transportul la sol.
După câțiva ani, americanii au ales să se mute în partea de nord a planetei unde temperatura era mai scăzută, și unde au putut să-și înființeze o grădină pentru a se hrăni cât de cât ca pe Pământ.
Din cauza expunerii la radiațiile solare mult mai puternice, decât pe Pământ, doi dintre membrii expediției au murit în timp ce se aflau în Serpo.
Revenirea acasă.
Mai întâi trebuie să spunem că la doi dintre cei 12 americani, plecați, le-a plăcut atât de mult viața pe Serpo în cât au decis să rămână acolo. Ceilalți 8 astronauții rămași s-au întors pe Pământ în 1978. 
Însă, din motive de înțeles, imediat după revenire au fost ținuți în carantină un an întreg. Nu aveau să se plictisească căci au trebuit să scrie multe rapoarte și să suporte multe interviuri. Evident, aveau și ce povesti.
Raportul final a cuprins peste 3.000 de pagini. După un an de zile li s-a permis ieșirea din carantină și au revenit la casele lor. Însă nu s-a știut prea multe despre viața lor, deoarece au decedat destul de repede, ultima supraviețuitoare murind în anul 2002. 
Se afirmă că din 1985 nu mai există comunicări între cele două planete, așa că nu se cunoaște nimic despre soarta celor doi americani care au ales să rămână definitiv pe Serpo.

Raportări din surse anonime.

În 2005, liderul grupului de discuții privind fenomenul OZN, fost angajat al guvernului, Victor Martinez, a primit o serie de e-mailuri de la cineva care și-a atribuit numele de „Anonimul”. Acesta a afirmat că deși este pensionar, are un anume angajament (job) în administrația americană. El a furnizat multe date din dosarele OZN, inclusiv cel privind Programul Serpo.
El a pus la dispoziție și o transcriere a unei discuții dintre președintele de atunci, Ronald Reagan și directorul CIA William Casey. Era vorba despre o întâlnire „de top secret”, care a avut loc între 6 și 8 martie 1981.
Directorul Casey îl informa pe președinte asupra programul de schimb între Serpo și Americani, legat de călătoria unui grup american pe această planetă.
Din păcate, nu avem o transcriere a discuției, astfel că multe întrebări rămân fără răspuns.
Oricum, Reagan menționa din când în când de credința sa în existența altor lumi și de realitatea fenomenul OZN. Asta i-a atras atenția și lui Steven Spielberg, care, de altfel, a și fost invitat la Casa Albă, unde s-au abordat și teme din filmul lui Spielberg „E.T. Extraterestrul ”, lansat în iunie 1982.

Dezvăluirea completă a programului de schimb Serpo.
Întrebarea este: Este umanitatea pregătită să afle adevărul desăre fenomenul OZN și programul Serpo, în particular? Poate a sosit momentul ca guvernul american să desecretizeze informațiile cu privire la OZN-uri, ET și rezidenții Eben de pe planeta Serpo, inclusiv informații despre cei 12 americani temerari încluși în programul de schimb în Proiectului Serpo.
Cei care comunică cu Aviarii Albastri afirmă că reprezentanții acestei civilizații ne încurajează să dezvăluim ceea ce s-a întâmplat și se întâmplă între civilizația umană și alte civilizații ale universului. Ei spun că numai așa omenirea își va găsi liniștea și se va putea alătura civilizațiilor avansate ale galaxiei și universului.


Adrese utile (dați click):

Un comentariu:

  1. Comunicat IMPORTANT !

    Luni, 02.03.2020, ora 9:30, toți cetățenii responsabili și onești din această țară sunt RUGAȚI de către Lion Mentor Association, Alianța Părinților, APC România și Asociația Pro Decizii Informate să depună efortul de a fi prezenți în fața intrării de la Camera Deputaților, str. Izvor nr 2-4, pentru a ne manifesta în mod civilizat și argumentat TOTALUL DEZACORD față de PROIECTUL DE LEGE A VACCINĂRII OBLIGATORII PENTRU COPIII ȘI ADULȚII DIN ROMÂNIA!

    Se încearcă, de către unii cu ”dare de mână”, ca acest proiect de lege sinistru și extrem de periculos pentru sănătatea și viața fiecăruia dintre noi să fie votat "pe repede înainte" în Camera Deputaților la începutul săptămânii viitoare, iar noi toți să fim puși în fața faptului împlinit : impunerea, printr-o (fărăde)lege, a DICTATURII MEDICALE în România.

    CEI CARE VOR SĂ FIE IMPUSĂ (FĂRĂDE)LEGEA VACCINĂRII OBLIGATORII VOR SUSȚINE, ÎN FAȚA DEPUTAȚILOR, CĂ TOȚI CEI CARE NU VOR FI ALĂTURI DE NOI ÎN FAȚA PALATULUI PARLAMENTULUI SUNT DE ACORD, ÎN MOD PREZUMAT, CU LEGIFERAREA VACCINĂRII OBLIGATORII!

    Dacă s-ar impune vaccinarea obligatorie a copiilor și adulților, atunci STATUL (prin reprezentanții săi) ar deveni STĂPÂNUL corpurilor noastre și ale copiilor noștri deoarece, împotriva voinței și deciziei noastre ARGUMENTATE, am fi injectați OBLIGATORIU cu o mulțime din ce în ce mai mare de vaccinuri pentru a căror siguranță companiile farmaceutice care le produc REFUZĂ să își asume în scris răspunderea legală.

    Iar acesta ar fi doar începutul ABUZURILOR la care am fi supuși cu toții din moment ce STATUL (prin reprezentanții săi) ar ajunge în mod (I)LEGAL să fie stăpânul corpurilor noastre!

    O asemenea (farade)lege, dacă ar fi votată în Camera Deputaților, ar obliga toți adulții și copiii din România să fie vaccinați în fiecare an al vieții lor cu unul sau mai multe vaccinuri.

    În plus, oricând ar da ordin un ministru al sănătății numit politic și total ”incoruptibil”, am fi injectați cu orice vaccin care ar fi introdus suplimentar în schema de vaccinare pentru copii și adulți.

    Țări europene precum Elveția, Austria, Danemarca, Finlanda, Suedia, Norvegia, Olanda, Marea Britanie, Luxemburg, Portugalia, Spania, etc. nu impun (fărăde)legea vaccinării obligatorii împotriva propriilor cetățeni!

    Se invocă epidemia de coronavirus de către cei care susțin impunerea (fărăde)legii vaccinării obligatorii. China, unde este DICTATURA, are vaccinare obligatorie de zeci de ani și este principala țară afectată de coronavirus. La ce i-a ajutat pe chinezi vaccinarea obligatorie?

    VĂ RUGĂM, faceți un efort și fiți alături de noi pentru a transmite cât se poate de clar faptul că NU VREM SĂ FIE IMPUSĂ (FĂRĂDE)LEGEA VACCINĂRII OBLIGATORII ÎN ROMÂNIA!

    Cu cât vom fi mai mulți, cu atât vom fi mai vizibili, iar glasul nostru va fi mai bine auzit!

    VĂ MULȚUMIM DIN SUFLET PENTRU IMPLICAREA DVS ACTIVĂ ÎN ACEASTĂ LUPTĂ CUMPLIT DE INEGALĂ PENTRU NOI!
    http://www.yogaesoteric.net/content.aspx?lang=RO&item=16800

    VĂ RUGĂM SĂ FACEȚI ACEASTA "VIRAL" ! Să fim în număr cât mai mare!Copiii noştri trăiesc prin noi şi noi trăim prin copiii noştri. DOAMNE-AJUTĂ !

    RăspundețiȘtergere