Sine al meu Superior, cu iubire îți cer ca începând din acest moment să mă îndrumi în tot ceea ce fac sau intenționez, pentru a cunoaște cele mai corecte soluții în problemele cu care mă voi confrunta în viitor. Îți cer aceasta pentru binele meu cel mai înalt, pentru evoluția ființei mele în Lumină și în afara oricărei interferențe malefice. Vreau să îmi ridic frecvența de vibrației la nivelul cel mai potrivit pentru evoluția spirituală a ființei mele în Lumină. Așa să fie!” (în sprijinul celor interesați)

Totalul afișărilor de pagină

vineri, 28 februarie 2020

Wuhan, afectat de virusul corona, are două laboratoare legate de programul chinezesc de război biologic.

Institutul de virologie din Wuhan e singurul laborator din China în care se studiază virușii mortali.
De Bill Gertz - The Washington Times - vineri, 24 ianuarie 2020
Traducere Const. Mihăilescu


Potrivit unui expert israelian în război biologic, epidemia mortală de virus animal răspândit la nivel mondial ar putea proveni dintr-un laborator din Wuhan unde au loc cercetări în domeniul armelor biologice, ținute în mare secret de China
În această săptămână, postul Radio Free Asia a difuzat un raport din 2015 în care se arată că cel mai avansat laborator de cercetare antivirus din China este Institutul de Virologie Wuhan.
Laboratorul este, de asemenea, singurul din China în care se fac cercetări privind diferiți viruși mortali.
Dany Shoham , fost ofițer de informații militare israeliene și care a studiat războiul biologic chinez, a declarat că institutul este legat de programul secret de arme biologice din Beijing
"Anumite laboratoare din institut au fost probabil angajate, să facă cercetări și să dezvolte teme privind arme biologice chineze, cel puțin ca activitate colaterală", a declarat domnul Shoham pentru The Washington Times.

Cercetările în domeniul armelor biologice sunt parte a unui program dual de cercetare, civil-militare, și sunt „cu siguranță strict secrete”, a scris el într-un e-mail.
Domnul Shoham are un doctorat în microbiologie medicală.
Din 1970 până în 1991 a fost analist senior de informații militare israeliene pentru războiul biologic și chimic în Orientul Mijlociu și în alte părți ale lumii și are gradul de locotenent colonel.
China a negat în trecut că ar deține arme biologice ofensive. Departamentul de Stat, într-un raport din anul trecut, a declarat că suspectează China că s-a angajat în cecetări privind războiul biologic.
Purtătorul de cuvânt al Ambasadei Chineze nu a răspuns acestei acuzații.
Până în prezent, autoritățile chineze au comunicat că originea coronavirusului, care a ucis și a infectat sute de oameni în provincia centrală Hubei, nu ar fi cunoscută.
Gao Fu, directorul Centrului Chinez pentru controlul și prevenirea bolilor, a declarat joi, că surse mass-media  verificate au concluzionat că virusul provine de la animale sălbatice vândute pe o piață de fructe de mare din Wuhan.
O notă proastă, a spus un oficial american, este faptul că zvonurile false privind focarul acestui virus, au început să circule pe internetul chinez, care pretinde că virusul face parte dintr-o conspirație inițiată de americani pentru a masca răspândirea armelor biologice americane.
Acest lucru ar putea indica că China pregătește mijloace de propagandă pentru a contracara acuzațiile viitoare asupra virusului corona scăpat dintr-unul din laboratoarele de cercetare civile sau de apărare din Wuhan.
Organizația Mondială a Sănătății apelează la noul microb coronavirus 2019-nCoV.
În cadrul unei întâlniri de la Geneva, de joi, organizația s-a abținut deocamdată să declare că e o situație de urgență în domeniul sănătății publice, cu impact internațional.

Coronavirusul provoacă simptome asemănătoare pneumoniei și a determinat China să aducă săptămâna aceasta forțe militare la Wuhan pentru ca prin restricționări de circulație să oprească răspândirea acestui virus.
Toți călătorii și mijloacele de transport din oraș trec prin filtre de dezinfectare, într-un oraș care numără 11 milioane de locuitori.
În trecut, Institutul Wuhan a cercetat coronavirusul, inclusiv tulpina care cauzează sindromul respirator sever acut sau SARS, virusul gripal H5N1, encefalita japoneză și dengue. Cercetătorii de la institut au studiat, de asemenea, germenul care cauzează antraxul - un agent biologic extins în trecut în Rusia.
Coronavirusurile (în special SARS) au fost studiate în institut și există probabil încă acolo”, a spus el. „SARS este inclus în programul chinez BW, în general, și este tratat preferențial acolo”
Nu se știe dacă gama de coronavirusuri a institutului este inclusă în programul de arme biologice, dar este posibil”, a spus el.
Întrebat dacă virusul ar putea scăpa total de sub control, domnul Shoham a spus: „În principiu, scăparea în exterior a virusului ar putea avea loc fie ca scurgere, fie ca o infecție interioară neobservată a unei persoane care iese în mod normal din unitatea de cercetare medicală. Acesta ar putea fi și cazul Institutului de Virologie Wuhan , dar până în prezent nu există dovezi sau indicii că s-ar fi produs un astfel de incident."
Dl Shoham , acum la Centrul de Studii Strategice Begin-Sadat de la Universitatea Bar Ilan din Israel, a declarat că institutul de virologie este singura adresă declarată de China, și e cunoscut sub numele de P4 (de la Pathogen Level 4), un statut care indică faptul că folosește cele mai stricte standarde de siguranță pentru a împiedica răspândirea celor mai periculoși și exotici microbi studiați.
Fostul medic de informații militare israeliene a mai spus că au apărut suspiciuni privind Institutul de Virologie din Wuhan, când un grup de virologi chinezi, care lucrează în Canada, au trimis în mod necorespunzător (defectuos) probe în China deși era vorba de unele dintre cele mai mortale virusuri de pe pământ, alături de virusul Ebola.
Într-un articol din iulie din jurnalul Institutului pentru Studii și Analize ale Apărării, domnul Shoham a spus că institutul Wuhan este unul dintre cele patru laboratoare chineze angajate în unele aspecte ale dezvoltării armelor biologice.
El a indicat ca sigur laboratorul de biosiguranță Wuhan din cadrul institutului ca fiind angajat în cercetări asupra virusurilor cu febra hemoragică Ebola, Nipah și Crimeea-Congo.
Institutul de virologie Wuhan se află sub egida Academiei Chineze de Științe însă anumite laboratoare din cadrul acestuia „au legătură și colaborează cu PLA sau au elemente legate de BW în cadrul unității de apărare chineză”, a spus el.
În 1993, China a pus în funcțiune o a doua instalație la Institutul de Produse Biologice Wuhan, fiind una dintre cele opt instalații de cercetare în domeniul războiului biologic, acoperite și legalizarte de Convenția asupra armelor biologice (BWC) la care China a aderat în 1985.
Shoham
Institutul Wuhan de Produse Biologice are o instalație civilă, legată de unitatea de apărare din China și a fost considerat a fi implicat în programul chinez BW, a spus domnul Shoham.
Vaccinul Chinei împotriva SARS este probabil produs acolo.
Aceasta înseamnă că virusul SARS este păstrat și propagat acolo, dar nu este un nou coronavirus, cu excepția cazului în care tipul sălbatic ar fi fost modificat, ceea ce nu este cunoscut și nu poate fi speculat în acest moment”, a spus el.
În Raportul anual al Departamentului de Stat privind respectarea tratatelor cu arme biologice s-a declarat că de anul trecut China s-a angajat în activități care ar putea susține și dezvolta trehnologii ale războiului biologic.
Se afirmă că Republica Populară Chineză a efectuat cercetări pe această temă, chiar în perioada de raportare de activități biologice cu aplicații potențiale, cu dublă utilizare, ceea ce crează îngrijorări cu privire la respectarea angajamentelor BWC”, a spus raportul, adăugând că Statele Unite suspectează China  nu a renunțat la programul de război biologic, așa cu cere tratatul semnat și de China.
Statele Unite sunt preocupate în legătură cu cercetarea și dezvoltarea instituțiilor medicale militare chineze din cauza potențialelor aplicații cu dublă utilizare și a potențialului lor ca o amenințare biologică”, a adăugat raportul.
Laboratorul de biosiguranță este situat la aproximativ 20 de mile de piața din Hunan Seaford, loc de unde unde ar fi existat posibilitatea evadării virusului ucigaș.
Microbiologul de la Universitatea Rutgers, Dr. Richard Ebright, a declarat pentru Daily Mail din Londra că „în acest moment nu există niciun motiv pentru a înlătura suspiciunile” asupra acelui laborator din care s-ar fi putut scurge virusul.

Un comentariu:

  1. Coronavirusul din China – COINCIDENȚE INTERESANTE: Bill Gates finanțează grupul care deține un patent pentru vaccin, iar în 2019 a organizat un exercițiu în caz de pandemie cu… coronavirus!(https://burebista2012.blogspot.com/2020/01/coronavirusul-din-china-coincidente.html).
    Este un articol extrem de interesant și mă face să cred că chinezii știu, dar încă nu reacționează, iar BG iși bate pur și simplu joc de ei, interesant.

    RăspundețiȘtergere