Sine al meu Superior, cu iubire îți cer ca începând din acest moment să mă îndrumi în tot ceea ce fac sau intenționez, pentru a cunoaște cele mai corecte soluții în problemele cu care mă voi confrunta în viitor. Îți cer aceasta pentru binele meu cel mai înalt, pentru evoluția ființei mele în Lumină și în afara oricărei interferențe malefice. Vreau să îmi ridic frecvența de vibrației la nivelul cel mai potrivit pentru evoluția spirituală a ființei mele în Lumină. Așa să fie!” (în sprijinul celor interesați)

Totalul afișărilor de pagină

marți, 24 martie 2020

Profesor francez pretinde că a găsit antidotul pentru COVID-19: „Toată planeta ar trebui să se trateze cu clorochină”


Doctorul Didier Raoult, specialist în boli infecțioase și profesor la Institutul Hospitalo-Universitaire Mediterranee Infection din Marsilia, a afirmat duminica trecută că ar fi descoperit antidotul pentru coronavirus, anume clorochina


Doctorul Didier Raoult, specialist în boli infecțioase și profesor la Institutul Hospitalo-Universitaire Mediterranee Infection din Marsilia, a afirmat duminica trecută că ar fi descoperit antidotul pentru coronavirus, anume clorochina.
Folosită în trecut pentru tratarea malariei, clorochina ar putea fi exact răspunsul pe care-l caută înnebuniți medicii de peste tot de pe glob.
„Împreună cu echipa mea, cred că am găsit antidotul,” spune Raoult, într-un interviu acordat în exclusivitate publicației Le Parisien. „Și nu cred că din punctul de vedere al eticii medicale, eu, ca doctor, am vreun drept să nu folosesc singurul medicament care a funcționat până acum. Sunt convins că într-un sfârșit, toată lumea va recurge la acest medicament.”
Raoult consideră imoral să aștepte și a afirmat că nu-l interesează dacă există sau nu toate testele necesare pentru ca acest medicament să fie aprobat pentru pacienții de COVID-19.

Alături de echipa sa, Didier Raoult a condus propriustudiu, în care a încercat clorochina pe 24 pacienți diagnosticați cu coronavirus, dintre care 75% s-au însănătoșit complet în doar șase zile. Întrebat de ceilalți 25%, profesorul a argumentat că deși virusul încă era prezent, situația acestora nu se înrăutățise în ultima săptămână, concluzionând că tratamentul poate măcar să țină sub control efectele virusului, dacă nu să le vindece complet.
Clorochina, cunoscută ca „hidroxiclorochină” în cercurile științifice, e disponibilă în farmacii sub numele de Plaquenil și costă doar 30 de lei în România (o cutie care poate trata în jur de trei persoane infectate).
Însă cine îl ascultă pe acest expert francez? Mai nimeni. Cam toate publicațiile de presă, de la franțuzescul France Tv Info la al nostru Mediafax, îl atacă pe Didier Raoult, numindu-l un „mincinos” și un „fantezist”.
Asta în ciuda faptului că Plaquenil-ul este în prezent pe lista aprobată de tratament COVID-19 la Spitalul de Boli Infecțioase Matei Balș. Vecinii noștri din Bulgaria, iarăși, au interzis exportul de medicamente pe bază de hidroxiclorochină, ceea ce spune multe.
Dar poate cea mai controversată situație este în SUA, unde chiar președintele Donald Trump a lăudat public acest medicament, lucru care a atras nenumărate critici din partea mulților săi opozanți. Acest medicament, pe care mai ieri presa americană îl lăuda, este astăzi numit „îndoielnic” și „periculos” în mai toate publicațiile de anvergură, doar pentru că Donald Trump a zis c-ar putea fi bun.
În momentul în care mass-media (și FDA-ul, responsabil de aprobarea medicamentelor în State) e pregătită să ignore un medicament care ar putea salva mii de vieți doar dintr-o râcă politică profund patetică, nu poți să nu te întrebi cât din toată criza coronavirusului (încurajată, în mare, tot de ziare și canalele de știri) e și ea contrafăcută tot din rațiuni politice.

Dar, încheind cu o rază de speranță, vă invităm să urmăriți discursul profesorului Raoult în întregime și să decideți pentru dumneavoastră.

(accesați: https://www.youtube.com/watch?time_continue=45&v=n4J8kydOvbc&feature=emb_logo)

Sursa:
https://bpnews.ro/2020/03/24/profesor-francez-pretinde-ca-a-gasit-antidotul-pentru-covid-19-toata-planeta-ar-trebui-sa-se-trateze-cu-clorochina/#.XnpN9XL8uM8

Un comentariu:

  1. Antidotul se gaseste,cu siguranta,la cei care au fabricat virusul in laborator!Mai ramane sa aflam cine sunt aceia...Si cred ca,in viitorul apropiat,vom afla cu siguranta cine sunt autorii, "fabricantii" virusului,laboratoarele unde s-au produs dar si cine sunt cei care l-au "distribuit" in aproape intreaga lume...Caci cine au ordonat aceasta mega-crima stim cu precizie cine sunt!

    RăspundețiȘtergere