Sine al meu Superior, cu iubire îți cer ca începând din acest moment să mă îndrumi în tot ceea ce fac sau intenționez, pentru a cunoaște cele mai corecte soluții în problemele cu care mă voi confrunta în viitor. Îți cer aceasta pentru binele meu cel mai înalt, pentru evoluția ființei mele în Lumină și în afara oricărei interferențe malefice. Vreau să îmi ridic frecvența de vibrației la nivelul cel mai potrivit pentru evoluția spirituală a ființei mele în Lumină. Așa să fie!” (în sprijinul celor interesați)

Totalul afișărilor de pagină

sâmbătă, 21 martie 2020

O perspectivă inedită dar lucidă și inteligentă asupra cauzelor profunde ale crizei ce a fost declanșată de coronavirusul COVID 19


O abordare matură și (de departe cea mai) constructivă a actualei crize coronavirus presupune raportarea situației fiecărei ființe umane, a fiecărei creaturi de pe această planetă, a umanității însăși, față de armonia dumnezeiască.
Ce legi universale am încălcat, pentru ca să merităm ceea ce ni se petrece acum? Este o pedeapsă, este un avertisment, sau este un test? Sau toate acestea, la un loc? Strădania noastră de a pătrunde misterul actualei conjuncturi ne-a condus, poate pe fiecare dintre noi, la anumite concluzii, sau, cel puțin, la anumite intuiții. Cauzele sunt complexe, dar ne vom concentra în studiul de față pe un singur aspect: este epidemia de coronavirus o boală a oamenilor carnivori?
Dincolo de faptul tot mai evident al existenței unei mâini criminale ce orchestrează din umbră această criză, totuși, orice om care crede în existența lui Dumnezeu, își pune cu siguranță întrebarea: „de ce bunul Creator permite în acest caz ca umanității să-i fie turnat cu forța pe gât acest pahar al suferinței?”.
Pentru ca și cei sceptici să poată urmări acest raționament, putem chiar, să reducem la absurd teoria conspirației. Vom vedea că, în mod deloc întâmplător, vom ajunge totuși la aceleași concluzii.
Așadar, să presupunem că elita globală nu a dat o lovitură dublă atât Estului (China, Iran și Italia (noul partener al Chinei, începând din anul 2019), cât și Vestului (punerea în pericol a re-alegerii lui Trump, care a cam stricat unele socoteli ale globaliștilor). Prin afectarea directă a Chinei (principalul uzurpator al supremației economice a SUA), a Iranului (principalul uzurpator al supremației militare americane) și a Italiei (prima țară europeană din grupul G8 care a îndrăznit să pună SUA pe locul 2 și să o înlocuiască cu China), orice om cu o minimă inteligență va putea să conchidă că SUA a fost „creierul” acestei pandemii.
În consecință, pe măsură ce dezvăluirile din culise ies la suprafață, toată umanitatea începe să arate cu degetul spre... Trump, acum, cu doar câteva luni înainte de alegerile prezidențiale din SUA. „Elita” mondială crede că va reuși, prin acest atac „la două capete”, atât eliminarea incomodului Trump, cât și întărirea conceptului de „big brother” (controlul total) în toate țările lumii. Doi iepuri mari, dintr-un singur foc, doi iepuri după care globaliștii aleargă, hămesiți, de multă vreme.
Deși putem studia la nesfârșit ițele acestui joc dublu al „elitei” planetare, revenim la întrebarea noastră, în fond, fundamentală și legitimă: „cu sau fără jocuri politice, totuși, de ce permite Dumnezeu acestei boli să se dezvolte?”.
Să pornim de la gazdele acestui virus, despre care vom constata că sunt asemănătoare cu gazdele altor boli îngrozitoare cu care oamenii s-au confruntat în ultimii 200 de ani: animalele. Departe de noi intenția de a da vina pe animale! Le îndrăgim, pentru că ele sunt creații ale lui Dumnezeu și ne sunt adeseori de mare ajutor. Dar ce vrem de fapt să spunem?
COVID-19, fie că a fost creat într-un laborator militar, fie că s-a adaptat la om în urma unor mutații spontane, provine de la un coronavirus al liliecilor.
Faptul cel mai semnificativ este acela că acest virus este inofensiv în trupul gazdei sale, și probabil că o cercetare mai atentă ar revela chiar faptul că este util metabolismului micului zburător. (1)Se transmite oare coronvirusul de la liliac la om, în condițiile unei coexistențe om-lilieci, într-un habitat comun? Răspunsul este: Nu.
Microorganismele funcționale din trupul liliacului nu se transferă la om, decât într-un singur fel: doar dacă omul mănâncă animalul, sau se expune, de foarte aproape, carcasei disecate a animalului mort. În piața de pește din Wuhan se vând, de regulă, și lilieci morți sau vii, cu unicul scop pentru a fi mâncați, de către cumpărători, la casele lor.
Epidemiile umane de (2) SARS și MERS din trecutul nostru apropiat au avut la bază virusuri care s-au adaptat la om fie în urma unor mutații spontane, fie în urma unor mutații genetice rău-intenționate în laboratoare militare sau para-militare. Aceste virusuri se găsesc în forme genetice identice tot la lilieci, sau la zibete (un mamifer nocturn ce trăiește în Africa și Asia, cunoscut și sub numele de civetă). Din nou, punem aceeași întrebare: pot virusurile ce își fac în mod armonios și inofensiv treaba în mediul intern al acestor animale să treacă la om? Răspunsul este, și de această dată, Nu. Și la fel ca în cazul lui CoVid-19, singura cale de transmitere de la animal la om este prin contact direct cu țesuturile animalului.
(3)Epidemia de encefalopatie spongiformă bovină (BSE) din Marea Britanie, de la sfârșitul anilor 1980, care a reapărut ulterior în 2008 și în 2018, a cauzat la om ceea ce poartă numele de boala Creutzfeldt-Jakob (vCJD sau nvCJD). A fost cunoscută mai ales sub denumirea deboala vacii nebune”. Cum s-au îmbolnăvit oamenii în acest caz? Doar (și subliniem, DOAR) prin consumul, de către om, a creierului și a măduvei osoase de la vacile bolnave. S-a îmbolnăvit vreun om mâncând unt fabricat din laptele vacilor bolnave? Sau mâncând brânză? Nici măcar unul singur! Toți oamenii care s-au îmbolnăvit au mâncat din trupul animalului bolnav.
(4)Gripa aviară a fost cauzată de virusul H5N1 și, deși această boală nu se transmite ușor de la un om la altul, totuși cei care s-au infectat au prezentat simptome de pneumonie și colapsare a organelor vitale. Au fost afectate 15 țări. Credem că deja este ușor de intuit faptul că răspunsul la cele 2 întrebări de mai sus este identic și în această situație. S-au îmbolnăvit doar oamenii care au mâncat carnea animalelor bolnave, dar nu atunci când au mâncat ouăle lor! Începe să devină interesant, așa este?
(5)Epidemiile de Ebola au făcut peste 11.000 de victime umane în 1976 și apoi în 2014. Virusul responsabil, numit Ebolavirus, face parte din familia Filoviridelor. Gazda este liliacul de fructe, supranumit și Megaliliacul, sau Vulpea-Zburătoare, cel mai masiv liliac cunoscut umanității, un exemplar atingând chiar și 1,5 kg și o anvergură a aripilor de 1,7 m. De semnalat este faptul că și în trupurile acestor viețuitoare, Ebolavirusul nu provoacă nicio boală și că în cadrul contactului natural dintre om și acest soi de liliac, nu există niciun risc de transfer al virusului dinspre animal, înspre ființa umană. Cum s-a transferat boala? Fie mâncând animalul, fie sfârtecându-l, în cadrul ritualurilor de magie neagră (din nefericire foarte extinse la populațiile africane). Dacă animalul nu e tăiat bucăți pentru a fi oferit demonilor și nici nu este mâncat, omul nu ar avea de ce să se teamă, nicio clipă, de Ebolavirus.
(6)Epidemiile cauzate de virusul Zika în 2015 și 2016 în America de Sud și cea de Nord au generat, la om, peste 3.500 cazuri de microcefalie și peste 1,5 milioane de infectări. Boala determină o subdezvoltare a craniului și a creierului copiilor, ceea ce duce la nanism și/sau la diformități ale capului, însoțite de retard mintal și alte tulburări neurologice. Agentul transmițător a fost (și continuă să fie) țânțarul.
Dar gazda sa este, de fapt, Macacul, o specie de maimuță de dimensiuni mici și mijlocii. Acest tip de primate face deliciul multor povești amuzante din Orient și Africa, ea fiind, de felul ei, foarte buclucașă și surprinzătoare (dar deloc periculoasă). Câți dintre noi nu am văzut fotografi ambulanți, pe plajă, cu o maimuțică pe umăr? Și cine a citit descrieri ale vieții de ashram din India, este imposibil ca Macacul să fi lipsit de la apel, pentru că este neîntrecut în obrăznicie și trucuri.
În ciuda relației chiar agreabile pe care o are, în general, cu umanitatea, Macacul (gazda pasivă a virusului Zika) este, din nefericire, și o victimă tristă a unor așa-zis oameni plini de cruzime. Carnea sa este consumată în anumite țări asiatice și africane. Dar mai rău decât atât, perversitatea unora se delectează mâncând creier de Macac, adeseori chiar sub formă crudă, direct din craniul maimuței, încă vii, care este imobilizată. Astfel, în anumite restaurante foarte scumpe, chelnerul vine cu un soi de masă pe rotile, pe care se află un clopot metalic. Ridicând clopotul, clienții văd capul maimuței chiar la nivelul tăbliei mesei, ce este prevăzută cu o gaură. Astfel, corpul maimuței este sub masă, și doar gâtul și capul maimuței ies deasupra. Craniul este decupat cu o freză specială, și în urma îndepărtării calotei craniene a acesteia, devine vizibil creierul său viu, din care oamenii se servesc cu lingurile, așa cum mâncăm noi miezul pepenelui galben, după ce l-am tăiat nu în felii, ci în două emisfere. Deoarece creierul este lipsit de senzori ai durerii, biata victimă nu simte nimic, dar începe să își piardă funcțiile vitale pe măsură ce îi sunt dezmembrate structurile cerebrale.
Am preferat să nu prezentăm o imagine reală, ci doar o statuie ce descrie principiul „festinului”, dar oricine va realiza o căutare adecvată pe internet, va putea să vadă realitatea așa cum este ea, dar vă prevenim că va fi șocant.
De ce fac oamenii aceasta? Se spune că vindecă impotența. Și când te gândești că sunt atâtea alte metode, printre care cea mai eficientă și mai simplă, și de o moralitate impecabilă, este continența amoroasă!
(7)Epidemia de gripă spaniolă din 1918, a doua cea mai ucigătoare epidemie din istoria umanității (după Ciuma Neagră), ce a făcut 50 de milioane de victime (sau chiar 100 de milioane, după alte surse), a fost cauzată de virusul H1N1, a cărui gazdă inițială au fost păsările. S-ar fi transmis virusul gripei de la păsări la om, dacă acesta din urmă ar fi consumat doar ouăle păsărilor, dar nu și carnea lor? Răspunsul este, și de această dată, Nu! Din nefericire, însă, consumul cărnii de pui a ajuns să fie la fel de comun și considerat a fi „firesc” de către lumea „civilizată” contemporană, ca și consumul de pâine.
Deși sunt conexe cu virusuri diferite, au manifestări distincte și s-au manifestat în perioade diferite de timp, toate aceste boli îngrozitoare au un element comun, care ar fi fost necesar să pună omenirea pe gânduri: contactul oamenilor cu carnea animalelor purtătoare
Deși această corelație este una foarte surprinzătoare, totuși, în urma unei analize lucide, vom vedea că epidemiile se constituie într-o pedeapsă blândă, comparativ cu răul pe care ființele umane inconștiente l-au provocat, și continuă să îl provoace, animalelor (care sunt de fiecare dată) nevinovate. Citiți, verificați, și judecați fiecare în parte.
Avem astfel în fața ochilor noștri o perspectivă iluminatoare: dacă omul nu ar fi consumat carnea gazdei virusului, atunci ar fi rămas teafăr, sănătos și neatins de molimă! Această afirmație, desigur îndrăzneață, ne aduce în lumina conștiinței o chestiune de etică a vieții în cadrul creației dumnezeiești. În Biblie, aceasta este, de altfel, una dintre cele 10 porunci pe care Dumnezeu Însuși i le-a dictat lui Moise, pentru ca acesta din urmă să le transmită poporului său, și anume: Să nu ucizi. Iar aici, să luăm bine aminte, căci nu se spune „să nu ucizi oameni”, ci se spune foarte simplu, clar, negru pe alb, doar atât: „să nu ucizi”. Să fi uitat oare Moise faptul că Dumnezeu i-a transmis să adauge substantivul „oameni” la capătul poruncii? Suntem siguri că NU. Porunca a fost una precisă, și nu se referea doar la oameni, ci la orice vietate cu care omul poate veni în contact. Ne întrebăm, desigur retoric, a respectat oare poporul această poruncă? Nici pe departe! Nu numai că a ucis animale, ba a continuat să le mănânce, inclusiv în ziua de astăzi! Au încetat omuciderile? Nicidecum! Războaiele au crescut atât în amploare, cât și ca durată și număr de victime.
Revenind la subiectul nostru, nu dorim să afirmăm exhaustivitatea cauzalității epidemiilor ca fiind doar uciderea animalelor nevinovate și prezența cadavrelor lor în farfuriile oamenilor. Dar putem afirma cu o deplină siguranță că aceasta este una dintre cauzele principale ale declanșării molimelor. Dacă populația Chinei ar înceta odată pentru totdeauna să mănânce tot felul de viețuitoare (cum ar fi, de exemplu, liliecii), dacă poporul chinez ar înceta să mănânce câini (despre care știm că unii pot avea chiar suflet individual), dacă poporul chinez va înceta să tortureze câinii înainte de a-i ucide și a-i pune la proțap, pe motiv că angoasa chinurilor face carnea mai fragedă, atunci avem convingerea că acest popor se va putea ridica la înălțimea spirituală la care s-a aflat odată, cu mii de ani în urmă, și Dumnezeu nu va permite niciunei mâini criminale să răspândească vreun virus pe teritoriul Chinei.
Dacă poporul iranian, locomotiva sufletului lumii arabe, ar decide să înceteze uciderea ovinelor și a bovinelor pentru a le mânca și va înceta batjocorirea eternului feminin prin maltratarea femeilor, Dumnezeu l-ar proteja și ar face din el, din nou, un exemplu viu, demn de urmat pentru toate popoarele lumii, așa cum a fost, odinioară, în timpul civilizației tradiționale persane.
Dacă poporul italian va învăța să respecte din nou și să protejeze creaturile mării Mediterane, această oază de splendoare regeneratoare a continentului nostru, și nu le-ar ucide zilnic pentru a le mânca sau pentru a le oferi milioanelor de turiști, atunci suntem convinși că nici Dumnezeu nu ar permite să-i lase să fie călcați în picioare de cizmele globalismului.
Dacă poporul spaniol ar fi încetat uciderea plină de cruzime a taurilor în coride, și ar fi găsit, în schimb, ceva mai util de făcut cu ei, de exemplu, să-i pună la tracțiune în mediul rural, poate că epidemia de coronavirus nu ar fi explozivă, acum, la ei, și cu siguranță focul subtil specific membrilor acestui popor, în loc să degenereze în violență și cruzime, s-ar sublima în dinamism constructiv sau în opere de artă. În loc să aibă 1.000 de toreadori și un singur Cervantes, ar putea să aibă milioane de Cervantes și niciun toreador. Ar fi mult mai câștigați!
Francezii vânează de plăcere. Este poporul francez ferit de bolile moderne și de epidemii? Nu este. Și-au asasinat în mod inconștient populația de lupi, care sunt sanitarii pădurilor. Francezii susțin că lupii le atacau oile. Dar a făcut vreunul dintre ei legătura dintre atacurile lupilor la oi și cuplul sinistru dezpădurire-vânătoare? Lupii atacă oile pentru că nu mai au ce mânca în pădure. De ce nu mai au ce mânca în pădure? Pentru că oamenilor le place să vâneze. Mari amatori de vânătoare, francezii și-au ucis lupii, de fapt, pentru a nu avea concurență la vânătoare. O mare plăcere perversă a nobilimii degenerate, care se perpetuează și în zilele noastre, când nu există sfârșit de săptămână, în mediul rural francez, care să nu fie sfâșiat de împușcături care te fac să tresari, dacă ești un om pașnic.
Nici România nu a scăpat de acest viciu „nobil”. Vânătorii români își ascund crimele barbare și plăcerea de a ucide în spatele unor cuvinte fandosite, care să le ușureze (zadarnic, însă) caracterul de criminali sadici. Ei nu ucid căprioare, ei nu vânează, ci ei „colectează căprior” (http://legislatie.just.ro/Public/DetaliiDocumentAfis/218099)
Citind aceste documente oficiale ale guvernului iresponsabil și trădător al României, nu poți decât să te cutremuri în fața fățărniciei și lașității acestor „guvernanți”, care fie ucid, fie se fac preș în fața „nobilimii” degenerate a Europei putrede, invitându-i la vânătoare în România. În imaginea alăturată, iată cine a condus România ca prim-ministru și era pe cale să devină președinte! Adrian Năstase, mare amator de „trofee” de vânătoare, în fapt doar o plăcere de a ucide animale nevinovate.
Iată și un articol despre marele „filantrop” Ion Țiriac, organizator de partide de vânătoare în codrii României pentru „elitele” Europei. Un mare sportiv, decăzut, din păcate, la un nivel jalnic.
Pe lângă uciderea animalelor pentru plăcere sau pentru hrană, se adaugă, în ultimii ani, uciderea animalelor de teama epidemiilor. Faptul că omul ține zeci de mii de animalele în crescătorii imense, insalubre, este o practică împotriva legilor naturii. Nicăieri în natură nu vom întâlni așa ceva. Astfel, în sălbăticie, dacă unele animale dezvoltă boli, va fi afectat doar un număr mic de indivizi, doar în zona „sursei”. Dar atunci când se află, în același loc, cu miile, atunci riscul unei contaminări în masă este masiv. Omul a depășit, prin aceste practici inconștiente, anumite bariere naturale de protecție. Chiar dacă un număr mic de animale se vor îmbolnăvi într-o crescătorie, totuși conducerea va fi nevoită să ucidă tot stocul viu.
Să nu ne mire, atunci, că tocmai în China a început „răsplata” cuvenită omului, numită Covid-19. Numai în 2017, China a ucis 700 milioane de porci, de teama pestei porcine africane. Nici măcar nu s-au obosit să scurteze suferința animalelor. Dacă doar câteva prezentau simptome de boală, atunci toate erau îngropate de vii, în gropi comune, cu buldozerul! Prețul cărnii de porc s-a triplat pe piață imediat, dar aceasta arată că nimeni nu a înțeles nimic din această situație! În loc să cugete fiecare și să spună, „haide că, uite, e pericol, mai bine renunț de tot la carne”, au fost dispuși să plătească triplu pentru aceeași friptură! Numai în 2019, pesta porcină a condus la sacrificarea a 60% din populația de porci a Chinei și 25% din populația globală de porcine domestice.
Și-a pus cineva întrebarea care este mesajul planetei Pământ pentru locuitorii ei în aceste contexte? Chiar nu își dă nimeni seama că Terra ne transmite că așa nu se mai poate continua? Că a sosit ceasul cotiturii, ceasul alegerii, iar în final, ceasul testului? 
Chiar nu și-a pus nimeni întrebarea ce se petrece cu acel suflet (e drept, colectiv, dar totuși suflet) al porcilor? Ce înțelege acel suflet din evoluția sa? Să fie crescut în cuști, îndopat cu antibiotice și hormoni mutanți, să fie ucis după primul an de viață, sistematic? Ce concluzii trage acest suflet în urma încarnărilor sale repetate? Cum apare viața pentru el? Ce învață acel suflet despre oameni, ființele supreme din Univers? Ce am putea învăța noi, ca oameni, dacă am fi uciși, de forțe superioare nouă, înainte de a atinge vârsta de 10 ani? Toți? Ce apuci să înveți, ce calități apuci să dezvolți? Mai nimic! Viața ar fi ca un blestem, nu ca o școală, așa cum a lăsat-o Dumnezeu să fie. Iată ce am făcut noi, oamenii, homo sapiens, cu frații noștri mai mici întru evoluție. În inconștiența noastră, ne opunem evoluției lor naturale. Să ne mirăm atunci când suntem măturați, la rândul nostru, de pe puntea navei vieții pământești, prin metode groaznice?
Iată de ce devine evident pentru orice ființă cu bun simț, faptul că, în realitate, alături de aceste țări grav afectate de molime, ne aflăm, întreaga populație a planetei noastre, nu în mijlocul unei pedepse, ci, de fapt, în mijlocul unui test dinamic colectiv.
Conform profețiilor lui Chico Xavier, omenirea se află la frontiera unei transformări uriașe în bine, dacă va reuși să nu se autodistrugă până în iulie 2019. Ar urma să înceapă o epocă a luminii, a spiritualității. Această dată limită a trecut.
Ceea ce ar fi necesar să ne fie foarte clar, ca persoane, ca popoare, ca umanitate în general, este faptul că anotimpurile Universului nu pot fi oprite. Nimeni și nimic nu se va putea opune intrării planetei Pământ în epoca luminii. Degeaba se zbate „elita” globalistă să ne întoarcă în epoca sclavagistă. Efortul lor este inutil. Dar în ceea ce ne privește pe noi, ceilalți, oamenii de rând, ar fi necesar să apară întrebarea: „sunt eu oare pregătit(ă) să primesc accesul în această epocă luminoasă, fericită, pașnică, paradisiacă, în care Terra va intra?”. Întrebarea aceasta este fundamentală, pentru că ea pune premisele unei reflexii adânci, pentru fiecare dintre noi.
Ați văzut vreodată la un concert simfonic de gală, oameni îmbrăcați cu blugi rupți? Nu, și nu pentru că există vreo lege care să interzică aceasta, ci pentru că, pur și simplu, nu se potrivesc frecvențele de vibrație. Un om care adoră muzica lui Bach, nu se va simți niciodată atras de blugii rupți „moderni”. Deși acel om poate că locuiește chiar lângă un magazin de blugi, totuși este ca și cum ar trăi pe planete diferite. Lumile lor nu interferează deloc.
Tot astfel, vibrația înaltă a epocii paradisiace în care Terra intră gradat, nu va permite (vibrațional vorbind, nu din punct de vedere al legilor scrise) accesul oamenilor agresivi, gregari, vulgari, corupți.
Își poate închipui cumva cineva că în epoca de aur a spiritualității planetare, Satya Yuga, vor putea să existe oameni care să ucidă animalele cu cruzime, pentru a le mânca precum barbarii? Vor putea face meditații cu Atributele dumnezeiești, fiind în jurul focului, având totodată la proțap, în mijlocul lor, un miel? Și să vezi potriveală, după încheierea meditației, mielul se va fi copt tocmai bine? Ne întrebăm, cum își imaginează oamenii că arată epoca de aur a spiritualității? Cu abatoare la tot pasul? Cu hălcile de carne de porc ce atârnă din tavan, ca în magazinele din Spania (până și în cofetării)? Oare cel care taie gâtul porcilor de Crăciun speră că Iisus îi va îngădui să se așeze la aceeași masă cu El, după a doua Sa venire? Cine își închipuie așa ceva, sau nu s-a gândit niciodată la asta, ar fi cazul să reflecteze cât mai are timp! Pentru că Universul nu se oprește din mersul său. Cine nu va fi la înălțimea Epocii în care Pământul intră, va fi eliminat prin boli, prin accidente, prin crime, pentru a merge apoi să se încarneze pe o altă planetă, mult inferioară ca vibrație, unde își vor continua obiceiurile proaste.
Chiar dacă unii doar mănâncă din carnea vietăților, dar nu pun ei înșiși mâinile pe cuțit pentru a le ucide, aceasta nu ar fi cazul să-i facă să se simtă nici mai puțin vinovați, și nici cu mult mai puri decât măcelarii de rând. Și aceasta, deoarece sunt complici la actul de cruzime săvârșit împotriva vieții. Viața este acordată de Dumnezeu creaturilor Sale, pentru ca ele să evolueze. A le ucide înseamnă a le împiedica să învețe. Sigur că, dacă în anumite situații, omul nu are ce să mănânce altceva și este în pericol să moară de foame, îi este permis atunci, însă doar cu acea ocazie, să se hrănească cu trupurile animalelor. Dar imediat ce în natură a apărut o sursă alternativă de hrană, omul își pierde dreptul de viață și de moarte asupra vietăților, cel puțin din punct de vedere gastronomic.
Iisus adeseori a avut de-a face cu pescari. Pe unii, chiar i-a ajutat la pescuit și s-a așezat la masa lor, mâncând odată cu ei. Dar să nu uităm ce climă predomina în acele locuri! Clima deșertică și seceta prelungită nu le permitea oamenilor să aibă culturi agricole satisfăcătoare. Așa încât pescuitul era, uneori, principala lor sursă de hrană, iar Iisus nu îi condamnă pentru aceasta, ci îi înțelege, pentru că El a fost întotdeauna un învățător al spiritului legii, și nu al literei legii. Cu alte cuvinte, Iisus nu a respectat în mod rigid și habotnic enunțurile Cărții Sfinte, precum fariseii și templierii de la Ierusalim, ci a înțeles în profunzime, mai ales cu inima, regulile înscrise în ea. Căci era scris în Geneză (9:3): „Tot ce se mișcă și are viață vă va fi hrană. Așa cum v-am dat plantele verzi, acum vă dau totul. Dar să nu mâncați carne cu viața ei, adică cu sânge.”
Cum au interpretat, însă, împătimiții consumului de carne, acest verset? Ei au spus că dacă scurgi de tot sângele din trupul animalului, atunci poți mânca liniștit, iar dacă faci tăietura într-un fel anume, atunci acea carne este „Halal”, sau „Kosher”. Această mare păcăleală a noțiunii de „bun pentru consum conform Legii Sfinte” se regăsește atât la popoarele arabe, cât și la cele evreiești. Ei taie și mănâncă, fiind totodată liniștiți că „au respectat legea”. Acest mod pervers de a interpreta litera legii, care este foarte departe de spiritul legii sfinte, nu poate aparține decât unor minți bolnave și pline de cruzime. În fapt, Biblia a vrut să spună chiar opusul, și anume: „mănâncă orice este verde și binefăcător, iar în plus și semințe uscate și fructe (care nu sunt verzi), dar ferește-te să consumi carnea animalelor”. Cu alte cuvinte, dacă pe o creangă de copac se află o gutuie și o pasăre, lasă pasărea să trăiască și tu culege și mănâncă doar gutuia.
Dacă suntem totuși nevoiți să ucidem animale pentru ca noi să supraviețuim, neavând nicio alternativă la dispoziție, atunci să o facem cu o mare compasiune, așa cum ne exemplifică, într-un mod genial, marele poet veșnic tânăr al românilor: Nicolae Labiș. În poezia sa, Moartea Căprioarei, este descris tocmai un astfel de moment, când, după război, fiind secetă și foamete, tatăl său a fost nevoit să ucidă o căprioară pentru a-și putea hrăni familia, „la ceas oprit de lege și de datini”, deoarece nu existau provizii și nici culturi de cereale. Starea pe care o are adolescentul Nicolae este starea exemplară cu care un om ar fi indicat să mănânce carne, la ceas de restriște: „Tu, iartă-mă, fecioară – tu, căprioara mea!/ Plâng. Mănânc și Plâng. Mănânc.” După cum se poate vedea, sufletul copilului ce este nevoit să asiste la uciderea căprioarei, este profund bulversat de sacrificarea animalului și puritatea lui inocentă este plină de compasiune: „Vai, cum doream ca pentru-ntâia oară/ Bătaia puștii tatii să dea greș!
Ne întrebăm, câți dintre cei care consumă carne, astăzi, mai simt precum Nicolae?
Mai există oare pe această planetă, în epoca actuală, vreun loc în care să nu se poată trece la un regim alimentar lacto-ovo-vegetarian? Suntem siguri că nu. Și atunci, încotro ne îndreptăm?
Sigur că, unii sceptici ar putea să obiecteze faptul că nu toți liliecii din piața Wuhan erau infestați, și că s-au îmbolnăvit și oameni care nu au mâncat produse de la acea piață. Și continuă să se îmbolnăvească zilnic, deși piața de pește din Wuhan a fost închisă și deși acum stocurile de alimente sunt verificate ceva mai serios de autorități. Cum se explică acest fapt? Explicația este foarte simplă: nici nu este nevoie să se infecteze direct de la lilieci, în acest moment karmic. Și aceasta pentru că odată ce ai deprins obiceiul nefast de a mânca lilieci, sau carnea oricărei vietăți, devii părtaș, devii complice la crimă. Chiar dacă tu cumperi carnea gata preparată în caserolă, odată ce o cumperi și o mănânci, se creează automat și inevitabil o legătură cauzală între aura ta energetică și karma specifică ucigașilor de animale. Și chiar dacă unora li se va părea doar o poveste, ar fi bine totuși să afle că, în momentul în care un animal este omorât, chiar dacă este docil precum un pui de găină și nu înțelege ce se petrece cu el, totuși „ceva” din structura, chiar rudimentară, a conștiinței acelui animal, transmite Universului întreaga scenă, împreună cu toate semnificațiile sale. Așadar, efectul karmic al acelei acțiuni nu o suportă doar cel care are cuțitul în mână, ci, totodată, și toți cei care se hrănesc, după aceea, din trupul animalului. Chiar dacă noi nu vedem vreun înger care să ne păzească cu registrul în mână și care să noteze tot ce facem, totuși Dumnezeu nu are nevoie de așa ceva, deoarece El este Omniscient. Azi așa, mâine așa, azi mai mor 100 de lilieci, mâine alții 200, pe lângă păsări, oi, vaci, porci etc., cu milioanele.
În ceea ce, în Biblie, este cunoscut sub numele de „Cartea Vieții”, se acumulează metodic, infailibil și precis, absolut fiecare acțiune a noastră. În plus, prin consumul cărnii animalului ucis, o parte din informația energetică (prezentă în aura sa vitală) se transferă în aura noastră, unde va rămâne prezentă și activă timp de 7 ani (acești ani se scurg din momentul în care am încetat să mai mâncăm carne). Atunci când se adună la un loc un mare număr de oameni care au un bagaj karmic suficient de mare, atunci se declanșează o astfel de molimă, indiferent dacă molima este naturală sau este de origine militară.
Cauza nu este nici virusul, nici mintea politicianului nebun. Toți cei care au în aură prezent semnul karmic respectiv, se vor îmbolnăvi, indiferent dacă se vor păzi cu strictețe și se vor ascunde într-un tub de sticlă sterilizat. Corolarul este și el adevărat: dacă un om nu are în aura sa semnătura karmică, atunci el nu se va îmbolnăvi, chiar dacă va locui în aceeași cameră cu un om bolnav. Acesta este secretul îmbolnăvirilor selective, pe care savanții nu îl pot (încă) înțelege. Dumnezeu nu își bate joc de oameni. Dacă nu merităm aceasta, niciun fir de păr nu ne poate fi atins. Dar dacă o merităm, și nici nu am făcut nimic, în timp util, pentru a ne compensa bagajul karmic, atunci este bine de știut că orice am face, nimeni și nimic nu ne va putea scăpa de consecințe, indiferent cât de bogați și inteligenți și de dotați am fi.
Aceasta nu înseamnă nici că, în timpul acestei molime, se vor îmbolnăvi toți cei care consumă carne. Se vor îmbolnăvi doar aceia al căror bagaj karmic este deja plin.
Prin acest articol noi nu pretindem că dacă mâine întreaga omenire va deveni vegetariană, civilizația noastră va intra, automat și imediat, în paradis. Mai sunt multe de transformat la fiecare dintre noi. Spre exemplu, pentru aceasta ar fi necesar să devenim mult mai toleranți unii cu ceilalți, și chiar mult mai iubitori. Nu este întâmplător faptul că molimele ultimelor două secole au afectat, în principal, plămânii, care sunt guvernați de Anahata Chakra. Astfel, putem vedea ceea ce ne ucide. Lipsa iubirii, lipsa afectivității, lipsa compasiunii, intoleranța, lipsa bunăvoinței. Toate acestea, și multe altele, denotă sărăcia noastră la nivel afectiv.
Conform studiilor lui Antoine Béchamp, Félix Pouchet, Charles Edward Page, Julius Hensel, Charles Creighton, Joseph Pettenkofer, Walter Hadwen, Henry Knaggs, și a altora, virusurile nu sunt ființe de sine stătătoare. Ele sunt expresii, sunt consecințe, ale impurităților noastre psihice. Nu virusurile provoacă bolile, ci este complet invers: handicapurile noastre sufletești provoacă dizarmonii, care la rândul lor generează, ca manifestări fizice, virusurile. Boala psihicului face ca apoi să apară boala trupului. Așadar, a deveni vegetarieni nu va fi suficient. Dar ar fi un foarte bun prin pas, și orice călătorie lungă începe cu un prim pas, plin de hotărâre.
Ca o confirmare a concluziilor acestui eseu, ținem să vă anunțăm, că în apogeul crizei coronavirus din Italia, absolut niciunul din cursanții Școlii noastre de Yoga, nu este bolnav de Covid-19, nici măcar dintre cei aflați în epicentrul epidemiei, în Lombardia. Bilanțul general în Italia aproape că a depășit, ca număr de victime, China. Deși în China nu avem încă deschise cursuri, și nici nu se publică statistici despre regimul alimentar al bolnavilor și al victimelor, totuși situația din Italia ne demonstrează că linia pe care o urmăm, cu consecvență, se înscrie în pregătirea adecvată pentru accesul în noua eră a luminii spirituale, Satya Yuga, care bate la ușă.
În încheiere, două mesaje:
Mesaj către voi, oameni ce ucideți din plăcerea de a ucide (așa-zisa vânătoare) și către voi, cei ce ucideți animale din plăcerea de a mânca: „încetați imediat să ucideți și atunci nu veți mai fi uciși la ceasul când destinul umblă prin lume pentru a colecta taxele cărora tuturor îi suntem datori cu câte ceva.”
Mesaj către voi, celor care vă jucați de-a Dumnezeu în laboratoarele voastre, sau în palatele voastre elitiste, și cărora vă place să ucideți oameni (fie prin războaie, fie prin alimente modificate genetic și pline de aditivi toxici, fie prin chemtrails, fie prin virusuri create în laboratoarele militare, fie prin atentate etc.) pentru a vă impune „ordinea” mondială belicoasă, ce nu există decât în mințile voastre bolnave: încetați să ucideți oameni, căci ei sunt creaturile cele mai elevate ale lui Dumnezeu. Încetați să-i ucideți după răul vostru plac (căci să ne fie iertat că nu îl putem exprima ca fiind „bunul vostru plac”, pentru că numai „bun” nu este). Încetați să ucideți oameni, pentru ca să nu fiți uciși la rândul vostru atunci când, în mod inevitabil, mai curând decât credeți, vă veți pierde puterea și veți fi puși în fața faptelor voastre abominabile.

  Comentarii:

  „Nu te teme de virus, teme-te de propriile fapte !”
  Teama ...Teama apare numai in intuneric, nu in lumina ... Intunericul reprezinta necunoscutul ... Necunoscutul macina si cerne frici ... Fricile apasa... Apasarea este grea , raspunsul e negare... Negarea te duce in ignoranta ...La asta se reduce totul .
  Ignoranta devine comoda si neputinta justificata. Iti spui :‘’sunt liber’’...Nici pe departe .
  Libertatea ‘’liberului ‘’ iti este astfel conditionata chiar de tine. Nu esti nici liber, nu ai scapat de griji si nici nu gestionezi jocul. Nu arbitrezi nimic . Totul in mintea ta a prins contur in logica asta si nu-ti asumi nici propriile fapte .
  Tu spui ca ai de-ales dar n-ai .Ti-ai pierdut increderea in tine, o pui in altii. Presimti (speri) ca astfel va merge. Acestia, cunoscând mai mult decât tine, ti-au luat in fapt puterea; dar ei nu sunt din lumina, sunt din întuneric, însă ei nu se tem de asta. E in natura lor, si o stiu bine. De ce s-ar teme ?
  Conștientul e inconstient de propriile-i forte dar tu nu poti da ‘’reset’’, dai iar ‘’eject’’, crezând că e mai bine.
  Dar ceea ce e bun nu-nseamnă că-ti este si benefic. Poate vreodata vei realiza că sistemul este conceput ca tu sa fii stapan de sclav, dar sclavul esti chiar tu si... din nou, nu-ti pasa.
  ‘’Mie mi-e bine’’ te asigură egoul tău, și tu-l crezi, căci el face parte din tine. Ai impresia ca gândul acela îți apartine, dar si aici te-nseli. Nu-s ale tale gândurile.
  Te temi ?! deci traiesti in intuneric .
  Intunericul ti-e generat pentru că nu-ti cunosti propriul vehicul de experimentare a densitatii celei de-a treia planete de la soare – corpul uman. NU stii ce nevoi are. Ce calitati, ce limitari, cum functioneaza, pe ce se bazează, ce-nseamna viata din el. Nu ... nu stii nimic si nici nu vrei ...ignori totul. Și atunci ?!...
  Avem nevoie de justificari ‘’karmice’’ de unde generate-n constiinta colectiva. Avem ?!...
  Așa-i cu ele, au mare importanta dar karma si unda, intră-n sfera generalului, etericului necunoscut, și acum nu poti, fiind neputincios (sau prea leneș ca să faci), și-ți spui:„ . las’ sa faca altii” .
  Nu zi asa. Chiar tu o faci. Dar asta nu e karmă, e faptă.
  Mă amuză ‘’iubitorii de animale’’. Inainte sa te declari astfel uita-te in farfurie. Nu le poti iubi pe unele si mânca pe altele. Iubeste-le pe toate, și ocrotește-le sau măcar lasă-le în pace, nu intra în viața lor, nu le determina tu viața! . De ce n-o faci ?
  Ma amuza iarasi mămicile care afirmă că au mare grijă de copilasii lor, dar prin placentă transmit fătului toate toxinele vietii lor, scăpând astfel de ele si uneori de boli. De aceea, înainte să declari ca-i iubesti pe ei, iubeste-te pe tine!
  Adu-ți „vehiculul” în stare de puritate chimică și spirituală, cu ani ‘nainte de a procrea, îninte de a da viață. De ce n-o faci? Generatii de oameni bolnavi și îmbolnăviți unii de la alții, ca o moștenire grea, asta inseamna karma.
  Oameni buni, viitorul nostru nu sunt copiii ci părintii căci ei ți-au conceput „vehiculul”din propriile lor metale grele. Ai preluat de la acestia totul, incepand de la materialul de constructie până la diete si mentalitati, sisteme de credinta, fizicalitate si autolimitari. Dacă nu-ti place cum vibrează ei ?!, ia aminte dar și măsuri de corectare.
  Sistemul vine doar cu o mică si insignifiantă corecție. 
  Blamati câ doriți, dar ăsta-i adevarul, adică adevarul văzut de mine.
  Priviti-vă părintii si iubiti-vă copiii! Pentru primii nu mai puteti face mare lucru, daca ei nu vor, pentru copii însă, DA. O poti face, dar cu conditia să te iubesti si să te schimbi mai întâi pe tine. 
  Din această perspectivă, raspunderea te-apasă.

  Sunt foarte multe de spus.
  Consumul de carne si urmarile consumului de carne nu-nseamna razbunarea planetei sau a bietelor fiinte si nici karmă ci ACIDOZA. Nimic nu e pe „razbunatelea’’ in univers. Acidoza metabolica = teren propice pentru dezechilibre si toate ‘’orataniile’’ gen virusi, bacterii, ciuperci etc. Proteina ingerata nu este proteina generata in fiecare celula, e una străină care cere o procesare complicată și consum mare de energie din partea organismului și multe rezidii care trebuie evacuate. Proteina ingerata este un conglomerat ce trebuie ‘’spart’’, descompus în părți componente, după care trebuie făcută selecția, separarea, ce este dăunător și inutil trebuind eliminat. (
  nota C.M.: câtă muncă, ce consum enorm de energie, ce uzură profundă a componentelor corpului tău! Și asta doar pentru plăcerea sadică de a-l consuma (devora) pe altul, pe care nu tu l-ai creat. El venise să se împrietenească cu tine, să te ajute să-ți faci experiențele care să te înalțe. Însă tu, când ai dat de el, l-ai mâncat !)
  Nimeni nu poate manca o nucă cu pom cu tot sau cu cracă pe care aceasta a crescut, ori coaja ei. Multa energie implicata si mult rezid  rezultă când faci separarea.
  După o masă ‘’copioasa’’,bazata pe cadavre de animale frumos condimentate, simti nevoia de a sta la orizontala, cu burta-n sus. De ce ? Pentru ca toata energia ta se duce spre digestie si, pentru a face fata, organismul in intelepciunea sa, alocă o mare parte din energia de care dispune digestiei. Altfel ai muri instant căci ar crește brusc aciditatea din tine, aciditate pe care sângele ar transporta-o în fiecare celulă.
  Te vei echilibra oricum, chiar dacă nu-ți vei face siesta, dar în cârca ta vei mai adăuga un sac cu rezidii și otrăvuri pe care, atunci când îl vei lăsa mai liber, corpul le va elimina. Îi va fi din ce în ce mai greu și până la urmă, spre bătrânețe, unele organe din el vor obosi, vor începe să cedeze, rând pe rând, iar tu îți vei spune: „asta e ....bătrânețea !”
  Dar, nu va bucurati prea tare: (
  nota C.M.: cu timpul, digestia permanentă, pentru că mereu ‘’ronțăim‘’ câte ceva, devine o mare provocare, căci procesul de autoregenerare și de autovindecare are nevoie de energie iar tu, prin comportamentul tău aberant și sinucigaș, nu ai cum să-o mai asiguri. Majoritatea dintre cei trecuți în categoria vârstnicilor, încep să se văicărească: „n-avem bani să ne tratăm, n-avem bani de hrană suficientă, n-avem...”). Uneori au dreptate căci „statul” poate fi ori nu eficient, depinde pe cine punem să ne conducă. Cineva zicea : ca sa distrugi o tara nu trebuie sa pui trădători in fruntea ei, ajunge să pui incompetenti ‘’. În educația alimentară, neglijem, la nivel de politică de stat, alimentele generatoare de energie vie gen fructe si legume, vegetale, în general, dar și ne educăm, pe noi și copiii noștri să creadă că „cea mai bună „leguma” e porcu’ ” În acest domeniu, despre această inconștiență vorbesc.
  În teama sa de moarte, vârstnicul își mai suplimentează „dieta” cu tot felul de medicamente alopate, prescrise de medicul (adesea) incompetent sau ahtiat după câștig.
  Dupa carne sau odata cu ea, vin cerealele, făinoasele si/sau lactatele.
  Acum avem tabloul complet .
  Aciditatea generata prin consumul de carne nu poate fi nici eliminata de catre sistemul limfatic colmatat de acestea, astfel că vârsta celor decedați este din ce în ce mai mică.
  Din nou: nu este doar karma ci, în primul rând, chimia organismului..
  În urma combinațiilor alimentare nefericite, apare îmbolnăvirea „evacuării”, colonului care nu mai poate face față atâtor rezidii otrăvitoare și acide. Apar constipațiile. Stazele din această zonă, agravează inflamațiile, întrarea în putrefacție a rezidiilor care sunt reintroduse în corp și otrăvesc treptat tot sângele și toate organele.
  Tot ca o consecință, rinichii se blochează, cedează de atata aciditate acumulată, ficatul geme obosit de procesare, glandele colapsează, sistemul endocrin dă semnale haotice, inima intra in aritmie, plamanii sunt suprasolicitati, pielea devine precum o folie impermeabilă, ochii nu mai văd bine, urechile nu mai aud, creierul primeste semnale piratate ....intreaga fiinta intră-n dizarmonie .
  În această stare de cădere, realizati ce ravagii poate face chiar și un infim ‘’păduche’’ de virus, gen covrig 19, intr-un asemenea organism ?!...
  Vindecare in asemenea conditii ?!... E doar iluzie.
  Poate unii vor fi stabilizați, dar, în final, vor fi doborâți de alte alea...Nu va fi decât o amânare..(
  nota C.M: covid 19 acceptat de corp, ar trebui considerat, cel mai bine, un marker, poate tardiv, care arată că trupul este grav bolnav, nu din cauza virusului ci din cauze anterioare, legate, în primul rând de un mod de viață greșit)
  Inchei repetând:
  Teme-te de propriile-ți fapte, pe care nu ți le-ai asumat !
  In perioada aceasta ni se-ncalca sau cel putin mie, multe drepturi si libertati, in numele vindecarii colective. Povestea drobului de sare. Daca au murit oameni in China si Italia asta se va întâmpla si aici .
  Nu spun ca nu se poate intampla si aici dar aveti cumva impresia ca izolarea este pentru distrugerea virusului ? Masca aceea inutila, manusile de latex, spalatul pe fata sau mâini, pot tine stavila unui virus letal? 
  Tot respectul pentru „eroii” acestor zile (cadre medicale, polițiști, militari, vânzători etc), dar fiecare dintre noi și-a ales profesia, meseria pentru care e plătit. Deci nu-s nici eroi si nici nu lupta „la baionetă” cu cineva. Practică meseria pe care și-au ales-o. 

  Aerul pe care-l respiram ne „unește” pe toți. Multi ar putea spune ca virusul nu zboara, ca nu are aripi. Ba zboara, fratilor si zboara al dracu’ de bine si, atunci cand o face nimic nu il opreste .
  In China au fost baricadati fortat oamenii in case si astfel pandemia cică s-a stopat. Însă în laboratoare se lucra de zor iar „neglijența” (dacă o fi neglijență !)  se poate repeta oricând.
  Multi oameni mai cred inca în basmul ca virusii astia sunt naturali, așa cum unii cred că vaccinurile produc imunizare.
  (nota C.M.: de mii și mii de ani, stăpânii fac ceea ce vor cu noi și din noi; ei dispun de tehnologii inimaginabile pentru a ne manipula și împinge precum oile la strungă. Totul este ca noi să ne „trezim” și să înțelegem că nu suntem de neglijat, că suntem ființe cu suflet care, dacă se „trezesc”, nimic nu le mai poate sta în cale).

7 comentarii:

 1. unk. 1
  Nu te teme de virus , teme-te de propriile fapte.
  Teama ...Teama apare numai in intuneric , nu in lumina ... Intunericul reprezinta necunoscutul ... Necunoscutul macina si cerne frici ... Fricile apasa... Apasarea este grea , raspunsul e negare... Negarea te duce in ignoranta ...La asta se reduce totul .
  Ignoranta devine comoda si neputinta justificata . Iti spui :‘’sunt liber’’...Nici pe departe .
  Libertatea ‘’liberului ‘’ iti este astfel conditionata de catre chiar tine . Nu esti nici liber , nu ai scapat de griji si nici nu gestionezi jocul. Nu arbitrezi nimic . Totul in mintea ta a prins contur in logica asta si nu-ti asumi .Nici propriile fapte .
  Tu spui ca ai de-ales dar n-ai .Ti-ai pierdut increderea in tine , o pui in altii .Presimti ca astfel merge . Acestia cunoscand , ti-au luat in fapt puterea. Nu-s de lumina , sunt de-ntuneric dar ei d’ acesta nu se tem . E in natura lor si o stiu bine . De ce s-ar teme ?
  Devii de vezi , constientul inconstient de propriile forte si nu poti da ‘’reset’’ dai iar ‘’eject’’ ca e mai bine. Dar ce e bun nu-nseamna ca-ti este si benefic . Poate vreodata realizezi ca sistemul este conceput ca tu sa fii stapan de sclav dar sclavul esti chiar tu si... iar nu-ti pasa.
  ‘’Mie mi-e bine’’ egou-ti spune , si-l crezi fiind parte din tine . Ai impresia ca gandu-ti apartine dar si aici te-nseli . Nu-s ale tale.
  Te temi ?!... Traiesti in intuneric .
  Intunericul ti-e generat pentru ca nu-ti cunosti propriul vehicul de experimentare al densitatii celei de-a treia planete de la soare –corpul uman . NU stii ce nevoi are. Ce calitati , ce limitari , cum functioneaza , in baza a ce , ce-seamna viata din el . Nu ... nu stii nimic si nici nu vrei ...ignor.S-atunci ?!...
  Avem nevoie de justificari ‘’karmice’’ sau unda generata-n constiinta colectiva . Avem ?!...
  Asa-i cu ele , au mare importanta dar karma si unda , intra-n sfera generalului , etericului necunoscut , s-acum nu poti fiind neputincios , sa faci ... hai las’ sa faca altii .
  Nu zi asa. Chiar tu o faci . Dar asta nu e karma e fapta.
  Ma amuza ‘’iubitorii de animale’’ . Inainte sa te declari astfel uita-te in farfurie. Nu poti iubi pe unele si manca pe altele . Iubeste-le pe toate . De ce n-o faci ?
  Ma muza iarasi doamnele mamici care afirma ca au mare grija de copilasii lor dar prin placenta transmit fatului toate toxinele vietii lor scapand astfel de ele si uneori de boli . Inainte sa spui ca iubesti pe ei , iubeste-te pe tine.Adu-ti vehiculul la puritate chimica cu ani ‘nainte s-apoi concepe . De ce n-o faci ? Generatiile de oameni imbolnaviti astfel inseamna karma ?

  RăspundețiȘtergere
 2. unk. 2
  Viitorul nostru nu sunt copiii fratilor .Sunt parintii. Ei ti-au conceput vehiculul dar cu propriile lor metale grele. Ai preluat de la acestia tot incepand de la materialul de constructie pana la diete si mentalitati , sisteme de credinta , fizisme si autolimitari. Nu-ti place cum vibreazzza ei ?! ...Pai ia aminte .
  Sistemul vine doar cu un mic si insignifiant + la toata asta. Blamati cat vreti dar asta-i adevarul , adica adevarul meu . Priviti-va parintii si iubiti-va copiii. Pentru primii nu mai puteti face mare lucru daca ei nu vor , pentru ceilalti insa , DA. Poti face dar cu conditia sa te iubesti si schimbi pe tine. Deja privind asa , raspunderea te-apasa.
  Sunt foarte multe de spus.
  Consumul de carne si urmarile consumului de carne nu-nseamna razbunarea planetei sau a bietelor fiinte si nici karma ci ACIDOZA . Nimic nu e pe ‘’razbunatelea’’ in univers . Acidoza metabolica = teren propice pentru dezechilibre si toate ‘’orataniile’’ gen virusi , bacterii , ciuperci etc. Proteina ingerata nu este proteina generata in fiecare celula si astfel procesarea ei implica din partea organismului multa energie si mult rezid . Proteina ingerata este un conglomerat ce trebuie ‘’spart’’
  Nimeni nu poate manca o nuca cu tot cu pom sau craca pe care aceasta a crescut ori coaja ei. Multa energie implicata si mult rezid si aici .
  Dupa o masa ‘’copioasa’’ bazata pe cadavre de animale frumos condimentate , simti nevoia de-a sta la orizontala cu burta-n sus. De ce ? Pentru ca toata energia ta se duce spre digestie si pentru a face fata , organismul in intelepciunea lui ,pe o mare parte din energia ta o aloca digestiei . Altfel ai muri instant crescand brusc aciditatea sangelui . Te echilibreaza oricum chiar daca nu intri in relaxare dar urcati-va in carca un sac de ciment si dupa , dansati . Bolile apar la batranete pentru ca , asa cum muzica fara pauza inseamna zgomot , asa si traiul fara constienta inseamna un pemanent sac in spinare .La batranete cand se-nmoaie ‘’arcurilii’’ se simte cel mai bine.
  Dar , nu va bucurati prea tare . In schimb , digestia permanenta pentru ca permanent ‘’clefetim ‘’ cate ceva , devine o mare provocare privand autoconstructia si vindecarea acestuia din lipsa de energie alocata. Cum zic astia ‘’ nu ie bani domne , de unde ?!...’’ Noi stim ce cineva zicea : ‘’ca sa distrugi o tara nu trebuie sa pui tradatori in fruntea ei , ajunge sa pui incompetenti ‘’ . Asa si aici , nu completam cu alimente generatoare de energie vie gen fructe si legume pentru ca , sigur ca da , cea mai buna leguma e porcu’ si ce rost are . In cazul asta se cheama inconstienta . Tot sau app tot ceea ce ingeram acum este generator de aciditate .
  Batranul mai vine si cu minunile minunii – medicamentul sau vaccinul fara numar in fiece an de frica mortii si voila! max 90 ani si max doi metrii cubi peste.
  Mai apoi dupa carne sau odata cu ea , vin cerealele , fainoasele si/sau lactatele.

  RăspundețiȘtergere
 3. unk. 3
  Acum avem tabloul complet .
  Aciditatea generata de catre consumul de carne nu poate fi nici eliminata de catre sistemul limfatic colmatat de catre acestea si–n fiecare zi mor oameni din ce in ce mai tineri . Din nou , nu este karma sau doar , este chimie.
  Colonul devine in urma combinatiilor defectuoase constipat si blocat , rinichii cedeaza de atata aciditate acumulata , ficatul geme captiv in procesare , glandele colapseaza , sistemul endocrin da semnale haotic , inima intra in aritmie , plamanii sunt suprasolicitati , pielea devine precum o folie , ochii nu mai vad bine , urechile nu mai aud , creierul primeste semnale piratate ....intreaga fiinta intra-n dizarmonie .
  Realizati ce ravagii face si chiar un mic ‘’paduche’’ de virus gen covrig 19 intr-un asemenea organism ?!...
  Vindecare in asemenea conditii ?!... E doar iluzie .
  Poate stabilizare . Scapati de virus si va mananca alte alea . Doar amanati.
  Inchei spunand ce-am inceput . Teme-te de propriile fapte neasumate.
  In perioada aceasta ni se-ncalca sau cel putin mie , multe drepturi si libertati in numele vindecarii colective . Povestea drobului de sare .Daca au murit oameni in China si Italia asta se va-ntampla si aici .
  Nu spun ca nu se poate intampla si aici dar aveti cumva impresia ca izolarea este pentru moartea virusului ? Masca aceea inutila , manusile de latex , spalatul pe fata sau maini , pot tine in stavila un virus letal ? Va garantez ca ar cade oameni mergand pe strada si primii ar fi chiar acesti ‘’eroi’’ ce ‘’lupta’’ adica doctori , politisti , militari etc. Nu-i iau in zeflemea , ii respect si le sunt recunoscator dar acei oameni si-au ales o meserie pentru care sunt platiti . Deci nu-s nici eroi si nici nu lupta . Banui ca nu i-a obligat nimeni sa practice meseria pe care ei si-au ales-o .
  Ce ne uneste pe toti ? Aerul pe care-l respiram . Multi ar spune ca virusul nu zboara ca nu are aripi. Ba zboara fratilor si zboara al dracu’ de bine si atunci cand o face nimic nu il opreste .
  In China au fost baricadati fortat oamenii in case si astfel pandemia cica s-a stopat . Va rog sa-mi spuneti , chiar nu se poate repeta faza ?!...Laboratoarele lucreaza din plin fratilor , se poate repeta oricand.
  Multi oameni cred inca ca virusii astia sunt naturali precum ideea ca vaccinul a vindecat nu stiu ce boli in istorie . Normal , stapanii sunt de mii de ani si au dispus si dispun de tehnologie . Ce greu imi era astfel , acum o mie, doua , trei de ani sa omor la oi , pozand in salvator mai apoi ?!...foarte greu...

  RăspundețiȘtergere
  Răspunsuri
  1. Mare dreptate, distribuiți pe Facebook sa mai i informați oamenii, felicitări pentru articol. ❤️❤️❤️

   Ștergere
 4. unk. 4
  Excelent articolul domnule CM , multumiri si dvs. si yogaesoteric. Mesajul meu este cam lung dar daca doriti sa-l publicati decizia va apartine si va multumesc pentru asta , inseamna ca impartim injuraturile celor care citesc si nu-s de acord cu mine.
  Romania , articolul merita citit si tineti minte ,
  Singura modalitate de-a petrece o pandemie este intarirea sistemului imunitar prin toate mijloacele in firescul firii umane . In nici o televiziune de masa si-n nici un minister de sanatate nu se face referire la politicile de sanatate publica conforme cu fiinta umana . Ei ne-au adus in sapa de lemn si tot ei ne dau acum cu ea in cap de frica decontarii incompetentei lor. Barem daca acum ar actiona conform dar sunt ...incompetenti din fire ca sa nu spun cretini . Nici acum nu vad jocul ‘’greilor’’ si-s siguri ca ei sunt la ‘’platane’’ . Vor fi restrictii si mai severe in Romania pana vor incepe revoltele ...
  Multumesc daca ati citit si stima maxima ,

  RăspundețiȘtergere
 5. Divinitatea cu siguranta a permis acest "raspuns" al Universului si al mamei Gaia la mizeria spirituala extraordinara la care a ajuns astazi,umanitatea!De altfel trebuie sa stiti ca aceasta Lume,a 5-a cu aceasta rasa numita Ariana se apropie de sfarsitul ei si de disparitia totala care,asa cum este scris in Cartea Sfanta se va produce prin foc,mega-eruptii vulcanice si extraordinare miscari seismice care vor schimba complet fata TERREI!Toate aceste mega-fenomene se vor produce in curand odata cu sosirea in Sistemul nostru solar a mega-planetei Hercolubus...

  RăspundețiȘtergere
 6. Felicitări pentru articol, distribuiți pe Facebook să citească mai mulți oameni, vă mulțumesc.

  RăspundețiȘtergere