Sine al meu Superior, cu iubire îți cer ca începând din acest moment să mă îndrumi în tot ceea ce fac sau intenționez, pentru a cunoaște cele mai corecte soluții în problemele cu care mă voi confrunta în viitor. Îți cer aceasta pentru binele meu cel mai înalt, pentru evoluția ființei mele în Lumină și în afara oricărei interferențe malefice. Vreau să îmi ridic frecvența de vibrației la nivelul cel mai potrivit pentru evoluția spirituală a ființei mele în Lumină. Așa să fie!” (în sprijinul celor interesați)

Totalul afișărilor de pagină

duminică, 29 decembrie 2019

Reptilienii sunt printre noi? Ce îi face deosebiţi faţă de alte specii extraterestre


Se spune despre ei că există de mii de ani pe planeta noastră, şi că s-ar fi implicat în mersul istoriei...

O specie de extratereştri a devenit în ultima vreme subiectul principal al multor dezbateri din sfera realității conspiraţiei. Unii dintre cei preocupaţi de subiectul speciilor extraterestre sunt de părere că reptilienii văd în noi proprietatea lor biologică, percepându-i pe oameni inferiori. 




Pe internet circulă relatări ale unor martori care ar fi văzut cum fiinţe pe care le credeau oameni „au căpătat înfăţişarea unei reptile în momente de furie”. Sunt descrişi ca fiind monstruoşi, uneori având solzi în loc de piele. „Reptilienii încearcă să trăiască pe post de paraziţi, în simbioză cu fiinţele umane”, spun unii dintre cei care au aprofundat această temă.

Scriitorul britanic David Icke relatează, de exemplu, un caz petrecut în SUA: „Pe 20 iulie 1988 mai mulţi oameni din Bishopville, Carolina de Sud, au fost terorizaţi de un om şopârlă fără păr, sprâncene şi buze. El avea câte trei degete la fiecare mână, ochii mari ieşiţi din orbite şi roşii. S-au scris articole despre omul şopârlă, care au apărut în Los Angeles Times şi Herald Examiner”.

Un alt caz este cel al unor prezentatori de televiziune care în timpul unui interviu luat unui important om politic i-au văzut amândoi faţa transformându-se în cea a unei reptile şi apoi revenind la forma ei umană. Plus multe alte mărturii asemănătoare.

Unii dintre adepţii realității conspiraţiei spun că existenţa reptilienilor este o de fapt o problemă foarte veche şi că cea mai clară dovadă se află în istoria Terrei, acolo unde se vorbeşte despre zmei, balauri, dragoni, şerpi, monştri care îi terorizau pe pământeni şi le cereau sacrificii umane. În plus, străvechile scrieri şi inscripţii sumeriene, egiptene, indiene, mayaşe ar reda în imagini astfel de fiinţe malefice, care seamănă izbitor cu ceea ce descriu martorii de astăzi. Alţii aduc aminte despre faimoasele manuscrise de la Marea Moartă, mai precis despre unele fragmente din ele, în care se vorbeşte despre „Belial, prinţul întunericului sau regele răului care are o înfăţişare terifiantă ca un şarpe cu faţă de viperă”.

Statui din epoca pre-sumeriană

Cercetători ai „fenomenului” precum dr. Arhtur David Horn, bio-astrofizicianul Fred Hoyle, scriitorul David Icke vorbesc la unison despre „fiinţe cu piele de reptilă şi sânge rece, cu ochi mari ieşiţi din orbite având de multe ori pupilă verticală, cu nas turtit şi gură fără buze, mâini cu patru sau şase degete acoperite de solzi şi o coadă”, aşa cum întâlnim în descrierea populară a demonilor.

Reptilienii sunt descrişi ca fiind foarte avansaţi din punct de vedere tehnologic şi având o minte ascuţită, dar foarte cruzi, violenţi, lipsiţi de compasiune şi de iubire. Conform adepţilor realității conspiraţiei, reptilienii se hrănesc cu energii joase şi le place foarte mult sângele uman, în special cel încărcat de hormonii secretaţi în timpul unor stări de teroare, frică, durere, suferinţă.

De asemenea, această specie extraterestră ar fi foarte atrasă de simboluri şi de forţa lor magică. Se spune că nu ar fi deloc întâmplător faptul că în preajma unor clădiri care au cupole impresionante se află obeliscuri. Acestea sunt simboluri falice, cupolele fiind simboluri feminine, iar alăturarea lor este explicată de către cercetătorii menţionaţi drept menită să intensifice energia şi să creeze chiar vortexuri artificiale, folosite de către reptilieni pentru a domina psihic locuitorii marilor oraşe.

Aceşti reptilieni-demoni trăiesc de obicei într-o dimensiune paralelă lumii noastre fizice, dar există şi unii care trăiesc chiar printre noi, pe această planetă, având forme umane. În ultimii ani, datorită creşterii frecvenţei de vibraţie a planetei noastre, reptilienilor le este tot mai dificil să îşi menţină forma umană”, mai spun cercetătorii acestui fenomen.

Deşi clasificate drept poveşti şi aberaţii de majoritatea lumii ştiinţifice şi nu numai, toate aceste observaţii şi concluzii continuă să atragă atenţia, fie şi din punct de vedere al ineditului.

yogaesoteric
16 decembrie 2019

 

4 comentarii:

  1. Daca frecventa de vibratie a Terrei va creste si mai mult reptilele vor trebui sa renunte la forma umana pentru ca nu vor mai putea s-o
    mentina si astfel,vrand-nevrand se vor dezvalui tuturor pamantenilor in toata hidosenia lor!Si nu mai este mult pana atunci...

    RăspundețiȘtergere
  2. In familia fostei sotii,soacra este/era un spirit reptilian. Chiar,la furie am privit-o odata in ochi si am observat cum irisii ambilor ochi s-au ingustat,pe modelul in speta. Nu m-a inghitit niciodata,nici nu vroia sa ma primeasca in familia lor...Dovada,asta poate fi. Din instinct simtea ea ceva...Iar,cele trei nave energetice visiniu incandescent,aparute pe cer in Mai 2013 ,de fapt am concluzionat ca veneau la fiica ei,ea biata nici nu realiza asemenea lucruri...Sigur,au fost multe dovezi vizuale,in trei ani,dar toate aveau legatura cu fosta sotie,se pare.Dupa ce am plecat de la acea adresa,nu am mai vizualizat aproape deloc.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Extraordinar.Puteti detalia?

      Ștergere
    2. Am mai detaliat,si inutil. Au inceput sa apara pe cer in Mai 2013,mai intai trei forme ovale neregulate,imense,rosii-incandescent,care pareau ca privesc la mine. Au stat putin,cateva minute,si apoi au plecat,au disparut. De atunci,au inceput sa apara mereu,altele,stelate,si multe,marunte,si aproape zilnic. Culmea este,ca au inceput sa apara ziua,nave-tigareta,cam cate 7-8 buc.,care efectiv se tineau scai pe cer de autobuzul cu muncitori cu care ma deplasam. Se vedeau,clar pe pe cer,am si aratat,la colegi,dar nu se preocupau,dar au vazut cativa de atunci. Asta ,se petrecea prin 2014.Au continuat sa apara,fie ziua de forme diferite,poligonale,rotunde,conice,etc. Pana prin 2015,am vazut destule. Si seara,nu mai vorbesc,cand odata seara,au aparut cam 2-300 de buc.,am si numarat,si au dansat putin si aiar au plecat. Ulterior,au inceput sa apara din ce in ce mai putine,si aproape au disparut. Cand am aniversat 46 de ani,de ziua mea de nastere ,au aparut seara pe cer 46 de stelute incandescente-rosii,si au stat putin si iar au disparut. Obisnuiau,sa apara de multe ori spre orele 23.00,23.15,23.45,etc.Azi,nu prea mai apar deloc,rar mai apare cate una-doua stelate,seara,si pleaca repede.Practicau,un soi de "camuflaj",si apareau printre artificii la revelioane,dar aveau oricum alte forme si eu stiam perfect care este una sau alta.Etc.

      Ștergere