Sine al meu Superior, cu iubire îți cer ca începând din acest moment să mă îndrumi în tot ceea ce fac sau intenționez, pentru a cunoaște cele mai corecte soluții în problemele cu care mă voi confrunta în viitor. Îți cer aceasta pentru binele meu cel mai înalt, pentru evoluția ființei mele în Lumină și în afara oricărei interferențe malefice. Vreau să îmi ridic frecvența de vibrației la nivelul cel mai potrivit pentru evoluția spirituală a ființei mele în Lumină. Așa să fie!” (în sprijinul celor interesați)

Totalul afișărilor de pagină

marți, 31 decembrie 2019

Ciudatele statui ce reprezintă reptilieni de pe insula Nuku Hiva… arată că reptilienii există

Există numeroase locuri în lume unde misterul se păstrează de mii de ani. Un asemenea loc se află și pe o insulă mică din Oceanul Pacific, numită Nuku Hiva. Pe această insulă din Polinezia Franceză descoperim unele dintre cele mai ciudate statui existente pe Terra.  
  
Statuile sunt de diferite mărimi iar corpurile sunt disproporționate, craniile sunt alungite iar ochii și urechile neobișnuit de mari, diferite de cele ale unui om obișnuit. Mai interesant este faptul că multe dintre aceste statui necunoscute au o expresie facială ce denotă ură, furie. Acestea datează de la începutul mileniului al II-lea iar originea lor rămâne un mister nerezolvat nici până astăzi.
Există multe statui cu aspect ciudat pe glob, de la figurinele de piatră și sculpturile unor Anunnaki din Irak până la statuile misterioase antice din Iordania.
  
Sunt statuile realizate după imaginația băștinașilor sau o reprezentare a unor ființe care le-au vizitat insula în acele timpuri?
Nimeni nu poate să ne spună cu exactitate, însă speculațiile curg din abundență în mediul online. Marea majoritate a ufologilor sunt de părere că ele ar reprezenta ființe ale unei rase extraterestre de reptilieni.
Insula Nuku Hiva se află la 1.600 km de Tahiti și a fost descoperită în anul 1595 de navigatorul spaniol Alvaro de Neira.
yogaesoteric
10 februarie 2016


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu