Sine al meu Superior, cu iubire îți cer ca începând din acest moment să mă îndrumi în tot ceea ce fac sau intenționez, pentru a cunoaște cele mai corecte soluții în problemele cu care mă voi confrunta în viitor. Îți cer aceasta pentru binele meu cel mai înalt, pentru evoluția ființei mele în Lumină și în afara oricărei interferențe malefice. Vreau să îmi ridic frecvența de vibrației la nivelul cel mai potrivit pentru evoluția spirituală a ființei mele în Lumină. Așa să fie!” (în sprijinul celor interesați)

Totalul afișărilor de pagină

marți, 26 noiembrie 2019

ISTORIA ASCUNSĂ A PAMÂNTULUI (Part.II/8)

16 sept. 2019, de Cristina Valenzuela
Traducerea Const. Mihăilescu.
(ultimul episod din P. a II-a)


MARDUK s-a refugiat în stelele îndepărtate ale Imperiului ARI-AN, cu intenția de a încheia o alianță cu un vechi inamic al regelui AN-U.
Cunoscut sub numele de „SSA-TA”, acest grup reptilian rebel locuia în cavernele imense din subsolul ARI-AN. Fusese mereu un dușman declarat al reginelor aflate la putere și neîncetat căutase noi modalități de a le submina dominația.
Disprețuiți dar și temuți, rebelii SSA-TA și-au manifestat public simpatia față de prințul Marduk.
În schimbul ajutorului de care avea nevoie, prințul rebel MARDUK le promitea un rol important în conducerea și administrarea imperiului.
Cu promptitudine, SSA-TA au profitat de oportunitatea de a se alătura unui efort împotriva ASA-RRR. Pe de altă parte, și reginele SSS-T aveau interes să contribuie la slăbirea puterii imperiului ASA-RRR.
Trimițându-și soli în întregul Imperiu ARI-AN, SSA-TA au reușit să coaguleze un număr imens de războinici, ceea ce era pe placul reginelor SSS-T, care s-au gândit că a sosit momentul să înceapă negocieri cu rebelii SSA-TA. Ele luau în considerație și alternativa în care prințul Marduk ar fi fost ucis, situație care le-ar fi adus avantaje, căci un asemenea eveniment ar fi dat satisfacție SIRIUSIENILOR.
Încă o dată se profila spectrul unui război în sistemul solar ERIDU.
Cam în aceeași perioadă, au început să sosească zvonuri despre existența unei alte rebeliuni în ERIDU, care, deși se petrecea la distanță de ARI-AN, îl preocupa pe Marele AN-U, care a decis să întreprindă o călătorie la fața locului.

În exploatările miniere, hibrizii HEN-T se dovedeau a fi slujitori fideli.
Cu mult înainte de apariția și afirmarea lui ADAMUS, un hibrid HEN-T a ajuns într-o poziție de mare încredere din partea familiei regale, ca fidel administrator în ERIDU; Prințul EN-LIL continua să folosească doar HEN-T, considerându-i supuși loiali, ce nu păreau a fi o amenințare.
Astfel, pozițiile cheie de administrare la nivel mediu erau atribuite strict hibrizilor HEN-T și niciodată unei „fiare” de tip ADAMA.
Prințul EA nu a modificat și nu a manipulat ființele ADAMAS pentru a le crește în laborator nivelul de inteligență, ci le-a lăsat să se dezvolte singure, în libertate, fără intervenție din exterior.
Crucial pentru „Războiul Întunericului”, planificat de prințul MARDUK, a fost faptul că tipul de ființe HEN-T a fost creat și cu hibridări celulare ale șopârlelor ( viitoarea rasă reptiliană).
În spatele scenei, conducătorul SSA-TA și o armată de Maeștri din Deceit și-au început campania pentru a ademeni și convinge pe slujitorii HEN-T ai Lordului EN-LIL. Promițându-le roluri importante în administrație, operațiunea inițiată de SSA-TA, ajutați de MARDUK, a avut succes, în încercarea de apropiere și câștigarea încrederii comunităților HEN-T.
MARDUK le-a oferit chiar și averi ori bogății din bogățiile imperiului.
Așa a început recrutarea treptată și secretă a scavilor HEN-T
Pe total, folosind hibrizi HEN-T, creați și modelați de către ARI-AN, SSS-T, pentru uz propriu, răzbunătorul MARDUK și-a înfiltrat în secret agenții săi în minele de exploatare, birourile administrative și forțele de comandă și ordine ale lui EN-LIL.
Pe măsură ce hibrizii HEN-T erau promovați în rândurile administrației prințului EN-LIL, aceștia au devenit cunoscuți ca „TCHET-T”, („Cei ai Cuvâtului”; Cuvântul” fiind EN-LIL).
Denumiți „SUET-I” sau „SHET” de către membrii administrației EN-LIL, aceștia au devenit supuși de încredere atât ai lui Lordului Prince EN-LIL, cât și ai familiilor regale. Loialitatea lor nu era niciodată pusă la îndoială; nimeni n-ar fi bănuit trădarea.
Încet și calm, conspirația a avansat; complotul era simplu, șopârlele SSA-TA, instruite în subterfugii, se vor infiltra în rândurile lucrătorilor HEN-T. Ei aveau să răspândească cuvântul și să-și recruteze verii îndepărtați la rebeliune. În scurt timp, SHET-ul a putut să convingă șopârlele HEN-T să treacă de partea rebelilor.
Grupul de sclavi HEN-T, care a trecut de partea reptilienilor SSA-T, era cunoscut sub numele de „SHET-I” sau „The Secret Ones” (Cei secreți)

În urma infiltrării inițiale a unor HEN-T în operațiunile subterane, conspirația s-a mutat chiar în miezul administrației Lordului Prince EN-LIL. Erau, de asemenea, vizate forțele de intervenție (comando), precum și departamentele de comunicare și logistică. Cu atenție și în mod deliberat, conspirația și-a creat câte un punct de sprijin în fiecare departament al administrației Lordului EN-LIL.

Cu timpul, prințul MARDUK și SHET-ul („cei ascunși”) au atins o fază de pregătire maximă a ceea ce urmau să declanșeze.

În sfărșit, clipa a sosit ! S-a dat ordinul de a trece la atac.
Invadând ERIDU cu navele sale de război, MARDUK a atacat forțele ERIDU DAK și BEH care au fost luate prin surprindere.
Muncitorii HEN-T care deserveau centralele de comunicații au perturbat mesajele privind invazia, mod în care au întârziat acțiuni defensive eficiente.
Când, în sfârșit, li s-a comunicat despre atac, comandanții Războinicilor DAK au dat comanda de a riposta, navelor de război, care însă au fost sabotate, și puse în imposibilitatea de a acționa în timp util. Ca urmare, multe nave au fost deturate sau au primit coordonate greșite. Sistemele de comunicații ERIDU au fost complet paralizate. Pentru rebeli, acțiunea era un succes. 

ERIDU, avanpostul Imperiului ASA-RRR, a devenit imperiul confiscat unde Prințul MARDUK, fiul prințului EN-KI și nepotul regelui AN-U. MAR-DUK devenea stăpân.
Războiul de preluare”, susținut de rebelii reptilieni, a avut un succes peste așteptări. Viclenia, înfiltrările din timp plasate în locuri cheie precum și maxima secretomanie aduseseră victoria, fără ca o confruntare armată reală să fi avut loc.

Înfrânt, Prințul EN-LIL și urmașii săi s-au refugiat în lumile îndepărtate ale imperiului ASA-RRR.
Prințul EA și-a dus mulți dintre adepții săi precum și ființele de tip ADAMUS în sistemul său de stele: „BAAL-EA-DAUS” sau „Locul lui BAAL” (cunoscute astăzi ca PLEIADELE; n.m.).
Royal off-spring (urmașii) Lorzilor EA și EN-LIL au fost, de asemenea, nevoiți să fugă.

La aterizarea pe ERIDU, lui MARDUK i s-a oferit Tronul imperiului. Pentru a se asigura că în viitor nu va mai putea apărea vreo provocare, prințul a ordonat imediat căutarea moștenitorilor regali rămași. Avea de hotărât, pentru aceștia, impunerea unei subordonări totale sau moartea. Imperiul Eridu era stăpânit în totalitate de MARDUK.
Odată întronat, MARDUK și-a început campania finală ... de schimbare ori distruge a oricăror organizări, edificii, înscrisuri, sculpturi, portrete etc. care ar fi amintit de istoria și realitățile din naintea lui. Totul trebuia să înceapă și să se încheie cu el, cu domnia lui. MARDUK devenise începutul și sfârșitul tuturor lucrurilor, conform supranumelui pe care și l-a atribuit: „Dumnezeul și Creatorul Universului”
Numele sub care istoria trebuia să-l consemneze era de
Dumnezeul Soare RRA”.

Și nu numai atât: pentru ca întreaga posteritate să-și amintească de trecut doar din momentul în care el a preluat domnia, Marduk a ordonat ca, prin inginerie genetică, mintea locuitorilor imperiului ERIDU să fie modificată. Fiecare nou născut trebuia să fie supus unei astfel de operații. Pentru a îndeplini această sarcină monumentală, SSA-TA a elaborat un vast program în care, în laboratoare specializate, să se extindă și generalizeze „reprogramare genetică”.
Individual sau în grup, coloniștilor și „fiarelor” de tip ADAMA și ADAPA, li s-a promis bogăție, proprietăți, putere, favoruri sexuale, totul cu scopul de a-i atrage și a le opțime acceptul. Orice nou născut ajungea în tunelurile în care se aflau laboratoarele de „reprogramare”. Odată ajunși în interior, amintirile li se ștergeau sau li se modificau. Se foloseau tehnici nu numai de ștergere a memoriei dar și diferite implanturi care să le imprime în minte alte realități, alte amintiri.
În aceste înregistrări, Zeul Soarelui, RRA va fi singurul Dumnezeu considerat și respectat.
Ștergerea sau ajustarea memoriei a devenit cea mai importantă operațiune de „recreare” a unei lumi care să aibă respect doar și credință numai pentru Dumnezeul RRA.
Totuși, unii EA-SU s-au refugiat în ținuturi pustii sau în munții înalți, unde au gravat în piatră despre această vastă operațiune de preluare a lumilor de către „Dumnezeul Soare RRA”. Ei sperau ca în viitor, cândva, posteritatea să afle adevărul și cine era, de fapt, acest „Dumnezeu” atotputernic.
Dintre aceste mărturii ale trecutului, amintim doar două: „Fața de pe Marteși „Zonele aprinse de pe Lună”, observate de pe Terra.
După modificarea minților, toată lumea (cu infime excepții) și-a uitat trecutul.
Cu toate acestea, în fiecare ființă a rămas întipărită o vagă neliniște, ceva care semăna cu o lipsă a ceva nedefinit, ceva care fusese dar, fie nu mai era, fie fusese acoperit. Și, curios, deși păreau să nu aibă origini comune, fiecare individ își amintea și vedea parcă aiurea o lumină strălucitoare la capătul unui tunel.
 Printr-o pornire tainică, când își încheia viața, fiecare suflet știa că trebuie să meargă la lumină și să intre în lumină ... căci doar acolo primea recompensa finală a deplinei cunoașteri.

Ca asigurare suplimentară, SSA-TA a luat încă o precauție.
Folosindu-se de „Darul Penei”, nu a escaladat rebeliunea, însă șopârlele rebele (reptilienii) au construit o rețea de turnuri uriașe (nota C.M.: piramide) care vor transmite permanent și peste timp un câmp de semnale electronice codificate, în așa fel în cât „bestiile” (hibrizii) să rămână într-o ceață a necunoașterii și într-o stare docilă de ascultare, conform unor credințe care au fost răspândite în toate societățile, pentru ca fiecare individ să rămână un „adormit” spiritual.
De asemenea, s-a creat o pătură electronică (Marix-ul; n.CM) care acoperă ca o copertă (pelerină) planeta și care să împiedice semnalele exterioare să ajungă la „bestii”.
Nimănui, nici lui EA, nici lui EN-LIL și nici reginelor ARI-AN nu le mai era permis să contacteze civilizația hibrizilor a căror minte și ADN fuseseră modificate.

NOTE: Sursa acestui document nu provine din cercetările lui Sitchin.

https://prepareforchange.net/2019/09/16/the-hidden-history-of-the-planet-earth-part-2/

Un comentariu:

  1. Interesantă istorie și plauzibil chiar dacă se aude tare sf.
    Ăștia au construt prin inginerie genetică, corpul de carne și mintea. Dar ce ne însuflețește și de unde vine ceea ce ne însuflețește, viața din noi?

    RăspundețiȘtergere