Sine al meu Superior, cu iubire îți cer ca începând din acest moment să mă îndrumi în tot ceea ce fac sau intenționez, pentru a cunoaște cele mai corecte soluții în problemele cu care mă voi confrunta în viitor. Îți cer aceasta pentru binele meu cel mai înalt, pentru evoluția ființei mele în Lumină și în afara oricărei interferențe malefice. Vreau să îmi ridic frecvența de vibrației la nivelul cel mai potrivit pentru evoluția spirituală a ființei mele în Lumină. Așa să fie!” (în sprijinul celor interesați)

Totalul afișărilor de pagină

vineri, 18 octombrie 2019

Mira de la Înaltul Consiliu Pleiadian.

2 oct.2019, prin Valerie Donner
Traducere Const. Mihăilescu

Salutare, eu sunt Mira, bucuroasă că mă adresez din nou vouă, locuitori ai Pământului.

După cum vă puteți da seama, suntem implicați activ în a acorda asistență planetei. Consiliul Pământului, din care sunt onorată să fac parte („cu normă întreagă”), este angajat pe deplin în luarea unor decizii și alegeri pentru viitorul iubitei voastre planete. Suntem încântați și mulțumiți de progresele făcute în ultima perioadă.
Vă rugăm să cunoașteți că Planul divin este în vigoare și se derulează. Componenții Consiliului au o înaltă calificare și expertiză în ceea ce fac și asta este dovedită de succesul pe care-l au măsurile care se iau.
Multe rezultate bune s-au obținut de când am vorbit ultima dată cu voi. Am finalizat câteva proiecte importante în numele planetei.
-) Poate că ați observat absența pe cer a dârelor chimice, în zonele în care locuiți.
-) Un mare număr de entități întunecate au fost eliminate de pe planeta voastră. Ne face o deosebită plăcere să vă anunțăm despre acest succes important
În viitor vom avea alte misiuni importante care, rezolvate, vor contribui substanțial la schimbarea radicală a stării de lucruri, comparativ cu perioade trecute.
Din nefericire, planeta voastră a coborât mult prea jos vibrațional, pentru a se mai putea redresa singură. În această situație, forțele întunericului au abuzat mult de neputința voastră de a reveni ușor la Lumină și de a vă elibera de dominația acestor forțe malefice. Prietenii voștri, printre care   ne numărăm și noi, vă acordă asistența necesară pentru ca lucrurile să se schimbe radical, astfel încât sistemul planetar al Terrei să cunoască cu adevărat eliberarea. În jurul planetei voastre roiesc de ceva vreme nave spațiale ale prietenilor voștri galactici, care vă ajută să vă eliberați de orice interferență nebenefică.
Totodată se lucrează intens dar programat la a vă furniza toate informațiile necesare pentru ca voi să aflați cât mai multe dintre secretele acestui univers. Dar, pentru aceasta, este nevoie ca, în prealabil, ființele umane să-și ridice nivelul de conștiință, adică să se „trezească”. Aceasta se întâmplă prin acțiunea cunoscută ca ASCENSIUNEA în 5D.
Întregul program aflat în derulare se realizează în mai multe moduri printre care enumerăm:
-) trimiterea pe Pământ a unor „pachete” de informații mai ușor de decodificat de mintea umană;
-) creșterea activității solare care aduce nu numai lumină și căldură dar și informație;
-) tot mai multe nave spațiale pe cerul vostru, cu diferite misiuni: de supraveghere și (dacă este cazul) de intervenție și descurajare a oricăror
acțiuni ostile sistemului vostru planetar;
-) punem presiune din interior pentru a elimina diferitele probleme privind energetica planetei;
-) evitarea contaminării din exterior a mediului ambiant, atât la nivelul solului cât și al apelor;
-) rezonanța Schumann în creștere;
-) volatilizarea (anihilarea) energiilor care afectează corpul fizic;
-) deschiderea, cu aprobarea părților voastre subliminale, a unor canale energetice prin care prieteni cu gânduri similare, interesați de evoluția voastră, să poată intra în rezonanță cu voi;
-) forțarea entităților malefice să părăsească Pământul. Aceasta se obține, în primul rând, prin creșterea frecvenței de vibrație în care întunecații nu pot supraviețui.

În plan fizic, înțelegem că mulți dintre voi aveți nevoi de ordin financiar. Oricât vi s-ar părea de utopic, noi vă sugerăm să insistați tot mai mult în utilizarea energiilor de înaltă vibrație, pentru rezolvarea unor astfel de probleme. Utilizarea în gândire și meditație a energiilor 5D poate ajuta pe oricine să-și materializeze, într-un interval de timp rezonabil, dorințele. De fapt, nu-i nicio filozofie în a produce și utiliza astfel de energii. Dar nimic nu se poate obține fără a exista convingerea fermă a celui care exersează, în materializarea oricărei doleanțe. Plecați de la ideea și realitatea că totul în univers este energie, care se poate manifesta cu diferite frecvențe de vibrație. Cu cât vibrația este mai înaltă, cu atât realizarea este mai lesne de materializat.
Din păcate, marea majoritate a ființelor umane sunt departe de a crede în așa ceva adică în capacitatea lor de a se manifesta și de a-și rezolva problemele, chiar dacă ele sunt de ordin material (fizic).
Lupta, încrâncenarea, teama, neîncrederea, furia, ura, condamnarea și auto-condamnarea, toate sunt cauze ale eșecului. Eliberați frica, eliberați neîncrederea, eliberați dușmănia și totul va putea fi manifestat. Aduceți conștiența în conștiință, și veți avea tot ceea ce doriți!
Dacă vreți cu adevărat să vă bucurați de abundență, nu adunați ci, în primul rând, oferiți altora. Deși pare un paradox, cu atât mai mult veți avea cu cât veți oferi celorlalți.

Cel care are un surplus și-l va dărui celor care au nevoie, cu adevărat va avea încă și mai mult. Cel care strânge pentru el și ai lui, nepăsându-i de ceilalți, cu adevărat va sărăci.

Faceți-vă timp pentru a vă bucura de energiile pline de lumină din natură, iubiți și ocrotiți creația.

Fiecare împărăție are conștiință. Privește profund minunatele fațete ale un cristal, privește în ochii unui copil sau al unui animal. Înmoaie-ți straturile cu care te-ai acoperit ca să te protejezi, căci ele te izolează de iubirea și frumusețea creației!
Dragilor, nu va mai trece mult timp până veți avea o reședință permanentă în Epoca de Aur.

Noi suntem recunoscători echipajelor de la sol, pentru tot ceea ce fac, pentru a aduce Lumina și a face ca fiecare ființă să-și descopere și să-și strălucească propria Lumină. Fără ei, nu am putea realiza ceea ce este necesar în Procesul Ascensiunii.
Cu mare dragoste și admirație,
Eu sunt Mira

https://sananda.website/mira-from-the-pleiadian-high-council-via-valerie-donner-october-2-2019/


8 comentarii:

  1. Am mai trait o "Epoca de Aur" sub conducerea cretinului semi-analfabet Ceausescu si a retardatei mintal,analfabeta academician-doctor-inginer Elena Ceausescu.Si s-a ales praful si de ei si de tara si de poporul Roman...

    RăspundețiȘtergere
  2. GRESIT ,NU S-A ALES PRAFUL ,PRIVESTE PESTE GRANITA LA SARBI.NOIIII ROMANII SUNTEM INCA AICI DE VEACURI ,A FOST DOAR O ETAPA IN CRESTEREA NOASTRA

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Da, suntem, dar atunci când nu „dormim îm bocanci”, ne furăm unii pe alții, ne dăm în cap, ne distrugem singuri țara; și, după ce am făcut toate astea, plecăm peste hotare, acceptând să fim slugile altora (jigniți și batjocoriți, pe bună dreptate, din cauza nimicniciei noastre). Acolo contribuim la ridicarea nivelului de trai al celor cărora le suntem sclavi.
      Între timp, România se degreadează (moral și fizic), sărăcește, din cauza neglijenței și exploatării bogățiilor (păduri, minereuri valoroase, petrol, gaze etc.) practicată de străini (pe primele locuri situându-se Ungaria, Austria, China, mai nou, Polonia).
      Din cauza prostiei sau neputinței, ne vindem pământul (poate cel mai fertil și bogat din Europa) celor care-l i-au pe un preț de nimic și care au grijă ca recoltele și bogățiile minerale să fie prelucrate în fabricile de peste hotare și apoi vândute ca produse finite României (mă refer în special la Austria,China, Turcia, Austria, Ungaria, Polonia)la prețuri fie foarte mari (față de puterea noastră de cumpărare) fie la prețuri de dumping, care elimină orice concurență autohtonă.
      În tot acest timp, politicienii și cei pe care, din prostie, îi punem să ne conducă, se luptă între ei pentru ca ceea ce mai este de luat (furat) să nu le scape.
      Oare, nu ne vom trezi niciodată pentru a face curățenie generală???

      Ștergere
    2. Care crestere Doamna Rodica,aceea care ne-a aruncat in prapastie???Este suficient sa va plimbati putin prin ceea ce a fost odata,o tara,caci astazi este o colonie ca sa vedeti cu ochii Dvs. cum au disparut efectiv padurile seculare si pamantul a-nceput s-o ia la vale iar ursii mor de foame...Veti vedea ruinele fostelor fabrici si uzine,ale combinatelor industriale.chimice si petrochimice,ale minelor de carbuni precum si distrugerea cumplita a raurilor si paraielor si a izvoarelor naturale de ape minerale.Veti vedea saracia extrema,injositoare precum si mizeria generalizata in care se zbat "resturile" acestui fost popor ale carui vlastare bune de munca au plecat de mult in vestul UE ca servitori sau sclavi-iobagi ai capitalistilor vesnic nesatui,veti vedea mizeria morala,spirituala si materiala a celor ramasi in orase, servitori-sclavi si ei ai multinationalelor platiti cu cele mai mici salarii din UE.Mai are rost sa va spun ceva?Dupa cele afirmate de Dvs. cred ca nu traiti in "colonia" aceasta sau apartineti noii clase de parveniti-imbogatiti de dupa 1989,excroco-hotilor tradatori de neam si tara datorita carora Romania si Poporul Roman au fost distruse!!!Rusine Doamna.Dar cred ca nu mai aveti nici urma de asa ceva...

      Ștergere
    3. Acest comentariu a fost eliminat de autor.

      Ștergere
    4. Asa este, (11.52)(mai e putin si se face fix 12)��. Ma intreb ce ar fi sa nu iasa nici unul ..presedinte. Sa nu votam pur si simplu. Sa fim doar Noi, Romanii stapani in Tara Noastra !!! Asa cum stim Noi Sa Fim : morali, drepti, cinstiti, generosi intre noi si sa aratam strainilor ca 'ne-au intins coarda' si ne-a explodat mamaliga pe masa/tara intinsa cu generozitate lor. Sa le aratam ca inainte de a intra in Casa/TARA Noastra, sa-si stearga noroiul de pe cizme si din suflet (care mai au).
      ROMANI ! FITI STAPANI IN CASA SI IN TARA VOASTRA ! NU MAI VOTATI PARTIDE POLITICE !
      Ei schimba unul cu altul ca sa para altceva dar e aceeasi poate mai grava hotie si debandada in tara. ATAT VA SPUN : TREZITI-VA SI NU VA MAI LUATI DECAT DUPA INSTINCT !

      Ștergere
    5. Si a mea...Totul e circ. Dna Istoc, ca multi, foarte multi romani, e genul care se imbata cu apa chioara cand asculta la TV melodia " Noi suntem romani". Umfla artificial Ego-ul unui popor si va fi dus la tăiere pe muzica patriotica. Nu stiu daca din exces de zel sau pur si simplu platiti sa faca asta, multi lideri de grupuri s-au concentrat pe sublinierea calitatilor noastre si ascunderea sub pres a defectelor. Este ca si cum premiezi un copil insuficient pregatit. In loc sa-l pui la treaba.
      Si prea multa informatie! Cand maleficul capata proportii uriase, nu stai pe net si la TV ca sa dai lectii de istorie, dacism,ezoterism, religii...etc
      Am simtit pericolul de mult timp. Am incercat sa-i trezesc intai pe cei din grupul matriceanoiiromanii in care eram atunci inscrisa. N-am avut cu cine vorbi...Sforaiau imbatati cu mesaje primite " prin channeling". Sunt o multime ce se cred Iisus! Sau care cred ca le vorbeste Duhul Sfant. Armele PSI si-au facut bine treaba. Psihoza colectiva a " aleșilor" a determinat romanii sa stea degeaba. Viitorul nu este batut in cuie. Viitorul poate fi modelat. In functie de ce facem fiecare dintre noi in Acum. Daca stau ca in povestea " Prostia omeneasca" si plang ca o sa cada drobul de sare in capul copilului, asa o sa fie. Profetiile facute de unii clarvazatori sunt in mare parte de spaima. Pentru ca ei au vazut astralul oamenilor. De multe ori avem viziuni cu ziduri prabusite. Cei ce interpreteaza asa cum vad, profetesc cutremure si catastrofe. Schimbarile nu sunt chiar atat de greu de facut. Trebuie atinsa o masa critica a trezitilor. Care sa nu mai lase tot felul de imbatati cu apa chioara new age sa vanda iluzii.
      Prea multi "profeti", prea putini oameni care sa fie capabili sa faca ceva puternic in planul fizic. Ar trebui un nucleu de oameni cinstiti. Dar...presupunand ca ar fi lasati sa schimbe roata istoriei de catre lacomii guvernanti, mai mult ca sigur i-ar blama " oile". Turmele au o capacitate uluitoare de a alege mereu prost, mereu dupa aparente. Si au minte scurta.
      Istoria repetabila este capodopera turmelor ce repetă tipare comportamentale.

      Ștergere
    6. Acest comentariu a fost eliminat de autor.

      Ștergere