Sine al meu Superior, cu iubire îți cer ca începând din acest moment să mă îndrumi în tot ceea ce fac sau intenționez, pentru a cunoaște cele mai corecte soluții în problemele cu care mă voi confrunta în viitor. Îți cer aceasta pentru binele meu cel mai înalt, pentru evoluția ființei mele în Lumină și în afara oricărei interferențe malefice. Vreau să îmi ridic frecvența de vibrației la nivelul cel mai potrivit pentru evoluția spirituală a ființei mele în Lumină. Așa să fie!” (în sprijinul celor interesați)

Totalul afișărilor de pagină

duminică, 22 septembrie 2019

Tehnologie extraterestră la Vatican + Despre iezuiți și arhoni (II)

de Therese Zumi Sumner

Iezuiții
Pentru ca cititorii să înțeleagă mai multe despre modul în care acționează iezuiții, iată ca exemplu nişte informaţii furnizate mai demult de Cobra.

Cobra a dezvăluit, foarte de timpuriu, pe blogul său, că iezuiţii controlează „spectacolul de pe această planetă”, de 500 de ani. Am aflat astfel că un anumit număr de arhoni (extratereștri malefici de tip reptilian) s-au încarnat în familiile din nobilimea neagră şi că arhonii îi controlau pe iezuiţi. Este necesar să amintesc că foarte mulţi vor fi şocaţi, cu adevărat şocaţi, când întregul adevăr va ieşi la iveală. Timp de doi ani (2013-2014), când scriam pe site-ul şi pe blogul meu, am fost păcălită de bloggeri iezuiţi, aşa-zişi oameni din interior, care îmi dădeau informaţii pe care le răspândeam, crezând că și ei sunt adevăraţi căutători ai adevărului, când de fapt lucrau pe ascuns pentru iezuiţi. Este necesar să aveţi tot timpul în atenție faptul că aceşti iezuiţi manipulatori ţin sub control aproape toate progresele pe această planetă, ceea ce înseamnă că ei urmăresc să fie întotdeauna cu un pas înaintea evenimentelor şi să furnizeze „băieţi buni” şi „salvatori” etc. pentru următorul episod al carantinei controlate de ei.
Iată un fragment dintr-o informare a lui Cobra numită Agenda iezuiţilor, din 28 noiembrie 2013:
„Planul iezuit este de a lăsa forţele luminii să epureze facţiunea Illuminati (Rockfeller, Bush, Kissinger, Cheney şi ceilalţi) şi apoi să facă în secret echipă cu clanul Rothschild pentru a prelua procesul de creare a unui nou sistem financiar. Agenţii lor sunt prezenţi la negocierile fără sfârşit de capitulare a cabalei şi încearcă să aducă înţelegerile cât mai aproape de agenda iezuită. Aceasta este sursa propunerilor de a-l face pe Papă noul M1 (controlor monetar).Este și motivul pentru care noul Papă (iezuit) promovează ideea unei bănci mondiale centrale. Ei, de asemenea, iau în serios ideea de a permite un jubileu mondial al creanţelor, pentru a se erija în salvatorii umanităţii, sub aripile Biserici Catolice «binevoitoare». Ei vor promova apoi cultul catolic într-un mod nou, mai adaptat la public, care va absorbi gradat alte religii în el (începând cu budismul), până îşi vor atinge scopul – un cult global de programare mentală prin religie, în acelaşi timp ţinând sub preș toate atrocităţile săvârșite în trecut de Biserica Catolică.
Prin programe, CIA special compartimentate, ei au infiltrat mişcarea căutătorilor de adevăr până la punctul în care aproximativ 70% din așa-zisele dezvăluiri din media alternativă sunt dezinformări ce vin direct sau indirect din surse iezuite. Eu (Cobra) am o listă de persoane şi grupuri din interiorul mişcării de căutare a adevărului / de eliberare care sunt fie sub control iezuit direct fie manipulate de către iezuiţi şi pe care aș putea să o postez în viitorul apropiat.
Iezuiţii lucrează sub comanda arhonilor pentru a menţine starea de carantină pe planeta Pământ. Este bine de ştiut că organizaţia iezuiţilor este creaţia din secolul 16 a familiei Farnese, care este una dintre cele mai puternice familii papale de nobilime neagră din Italia.
Unul dintre motivele pentru care iezuiţii au creat al Doilea Război Mondial a fost acela de a orchestra o prădare generală (mondială) a aurului pentru a-şi finanţa programele lor cu buget negru, pentru a menţine starea de carantină a acestei planete (program spaţial secret, baze militare subterane la adâncime mare). Operaţiunea Golden Lily a fost o operaţiune iezuită, iar generalul Yamashita a fost o marionetă în mâinile iezuiţilor.”
Recomand fiecărui cititor care nu este familiarizat cu primele informări oferite de Cobra să acceseze această pagină unde sunt adunate cu grijă informare după informare și unde veți găsi date șocante despre această planetă.


Iată o listă cu articolele de pe respectivul site (în limba engleză) – creat în noiembrie 2014:

- The Elephant in the Room/Explosion of Information/True Storm of Disclosure Imminent (Elefantul din cameră/Explozia de informații/O adevărată furtună de dezvăluiri este iminentă);
- Cobra’s Three Photos (Cele trei fotografii ale lui Cobra);
- Fall Of The Archons (Căderea arhonilor) – 8 mai 2012;
- Fall Of The Archons Continued (Căderea arhonilor – continuare) – 10 mai 2012;
- Current Archon Situation Update (Actualizare despre situația prezentă a arhonilor) – 26 mai 2012;
- Archons Interfere In Cabal Surrender Negotiation (Arhonii intervin în negocierile de capituale a cabalei) – 7 iunie 2012;
- History Re Archons + The Veil [Matrix] (Istoria se repetă: arhonii și vălul [Matricea]) – 18 iunie 2012;
- Layers Of Conspiracy (Nivelurile conspirației) – 15 iulie 2012;
- Explosion Of Light (Explozia luminii) – 26 iulie 2012;
- Etheric Archon Grid (Grila arhonilor din planul eteric) – 3 ianuarie 2013;
- Planetary Situation Update: Etheric Plane (Actualizare a situației planetare: Planul eteric) – 15 octombrie 2013;
- Fall Of The Archons Update (Actualizare despre căderea arhonilor) – 12 ianuarie 2014;
- The Jesuit Agenda (Agenda iezuiților) – 28 noiembrie 2013;
- Knowledge of the Dangers of Jesuits was Spread in the 1880s Through the Work of Helena Blavatsky Channeling Master Kuthumi – Founding the Theosophical Movement (Informații despre pericolele pe care le constituie iezuiții au fost răspândite în anii 1880 prin opera Elenei Blavatsky – fondatoarea Mișcării Teozofice – transmise prin channeling de la maestrul Kuthumi);
- The Jesuits, the Rothschilds and the Rockefellers and their different roles (Iezuiții, clanurile Rothschild și Rockefeller și diversele lor roluri) – 13 septembrie 2013;
- The Chimera (Himera) – 8 aprilie 2014;
- Chimera (Himera) – 7 iulie 2014;
- Chimera (Himera) – 5 august 2014;
- Chimera (Himera) – 8 septembrie 2014;
- Chimera (Himera) – 16 septembrie 2014;
- Chimera (Himera) – 7 octombrie 2014.
O întrebare dezbătută pe larg pe această planetă a fost cea referitoare la cine a fost de fapt „puterea din spatele tronului”. Nu am primit „cheia” finală a acestui adevăr înainte de 8 aprilie 2014. Până la acea dată noi am crezut că principalii arhoni care au creat matricea/vălul conduc „spectacolul” în întreaga lume prin intermediul grupului nucleu al iezuiţilor. Aflasem mai devreme despre arhonii încarnaţi în trupuri fizice în cadrul familiilor nobiliare negre. Dar recent am fost informaţi despre un alt grup de arhoni cunoscut sub numele de himera.
În interviuri ulterioare cu Cobra, am aflat că cele două grupuri de arhoni cooperează între ele, deşi rămân distincte. Cred că „elefantul din cămară” la care se referea Cobra la începutul lui 2014 nu este altul decât grupul iezuit al arhonilor. De ce susţin aceasta, este foarte simplu. Iezuiţii prin tentaculele lor malefice răspândite pe întregul glob printr-o multitudine de şcoli, universităţi şi felurite instituţii, dar mai ales în lumile catolică şi islamică, dețin controlul asupra oricărui subiect de interes care există.
Bineînţeles, aceste grupuri nu ar fi reuşit în planurile lor dacă nu şi-ar fi unit forţele cu alții. Ei au obținut susţinere din partea a numeroase grupuri de reptilieni şi au condus afaceri prin cele două familii/grupări principale care sunt cunoscute sub numele Rothschild şi Rockefeller.

P.S.
: Consider necesar să ofer un final personal acestei informări și totodată o explicaţie despre motivul pentru care mă înfurii când pomenesc de iezuiţi şi controlul lor. 

M-am născut la Dublin, Irlanda. Mulţi ştiu că această ţară a fost una dintre cele mai catolice ţări de pe planetă. Tot ceea ce ţinea de viaţa mea a fost controlat, începând cu prima zi, de către biserica catolică controlată de iezuiţii arhoni. Întotdeauna am simțit nevoia de a fi în contact cu spiritul. Când nu mai aveam încotro să mă îndrept, m-am întors către Fecioara Maria şi Iisus. Pot spune acum că utilizarea numelui lui Iisus (Jesu – iezuiți) pentru controlul pe care ei îl exercită mă face să mă înfurii. De asemenea, să nu credeţi că sunt atât de proastă încât să blamez întreaga grupare iezuită. Probabil 2 din 3 iezuiţi sunt oameni buni. Eu vorbesc despre nucleul – de aproximativ 10%  care conduce „spectacolul” – probabil nu mai mult de 14-15% dintre iezuiţi ştiu că această grupare controlează întreaga planetă!

La vârsta de 13-14 ani am devenit interesată să citesc despre semnele astrologice. Într-o zi, când mă aflam în aripa dreaptă a bisericii locale, am privit în sus la tavanul acesteia. Avea patru colţuri şi dedesubtul lor erau reprezentate cele patru semne cardinale din astrologie! Vulturul (aspectul superior al Scorpionului), purtătorul de apă (Vărsătorul), Taurul şi Leul. Acela a fost momentul în care noțiunile au început să-mi devină confuze. Am fost avertizaţi de preoţi şi călugăriţe să nu avem de-a face cu aspecte precum astrologia. (Undeva între 95-96% dintre şcolile irlandeze sunt conduse de diferite ordine de călugări sau măicuţe).

Deci ce căutau pe tavanul bisericii cele patru semne cardinale din astrologie? Ei au o regulă, după cum știți, – aceea de a arăta totul „la lumina zilei”, chiar dacă într-o formă obscură. Pe noptiera de lângă pat păstrez o invitaţie de la funeraliile tatălui meu care a murit în 2008. Eu şi sora mea am ales textul care să fie scris pe această invitaţie, care le era dată prietenilor şi familiei. Ceea ce nu am avut de ales a fost emblema care este parte din design-ul de pe faţa şi spatele acestei mici invitaţii, şi anume simbolul Chi Ro.




Simbolul Chi-Ro + Alfa şi Omega


Acesta este un alt simbol la care am cugetat îndelung pentru a-i înţelege sensul, după ce l-am văzut pe faţa de masă care acoperea altarul. M-am gândit că „P” este de la „Pace”, iar „X” este litera „x” din cuvântul „pax” (pace). Am studiat latina în şcoală. Dar nu, nu era aceasta. Chi Ro este simbolul arhonului Constantin cel Mare, arhonul care a creat cultul creştin, al cărui chip se găsea pe monezile din vremea respectivă şi în mii de alte locuri.
Împăratul roman Constantin cel Mare (306-337) s-a convertit la creştinism şi în anul 313 a emis Edictul de la Milano, care declara toleranță pentru religie, ceea ce a condus la Consiliul de la Niceea, 12 ani mai târziu. Acolo, în anul 325 d.H., sub influenţa arhonilor, Constantin a adunat toţi episcopii şi toţi preoţii pentru a standardiza (armoniza) religiile întregului imperiu, în ceea ce a condus la o preluare ostilă a creştinismului de către Cultul Invictus al Soarelui. Cultul era religia oficială a imperiului şi a fost infiltrat cu grijă de către adoratorii lui Baal, care au venit la Roma cu familiile regale din Egipt şi orientul mijlociu, când Roma le-a cucerit şi anexat. Utilizând noua Biserică Catolică, ei au implementat un program de control în sfera conștiinței pe toată întinderea imperiului, bazat pe ideea de erezie, care le permitea să persecute pe oricine nu era de acord cu învăţăturile lor.

În vestul Imperiului Roman, pe la anul 393, oamenii trăiau cu frica de a avea propriile păreri şi de a se conecta personal cu Sursa. Din această cauză, guvernul civil nu avea o direcţie practică şi a devenit o pradă uşoară pentru valurile de triburi de barbari care au distrus Imperiul Roman, substituind controlul armat al legii seculare cu cel al imperiului. Arhonii au infestat biserica, au creat episcopi-surogat care să controleze inimile şi conștiințele oamenilor, în timp ce barbarilor li s-a dat dreptul de a colecta taxe.
Acelea au fost vremurile în care Biserica Catolică a distrus toate Templele Zeiţei. Invadatorii arhoni şi reptilieni (khazari) au pus la pământ fiecare templu şi au construit temple arhonice pe acele locuri – cu intenţia de a perverti energia.
Scopul criminalizării „ereziei” era de a distruge dreptul oamenilor de a gândi pentru ei înşişi. Şcolile de mistere, grupurile gnostice creştine şi păgânismul ce adora natura au fost înlocuite cu cultul creştin de programare a conștiinței. Această programare a fost amplificată prin crearea de iaduri în realitate virtuală în planul astral inferior, care au fost folosite de biserică pentru a-şi întări poziţia.

Episcopul de Milano, cu numele de Theodosius cel Mare, (acest suflet era complet controlat de arhoni) a distrus toate vechile şcoli de mistere. El a ordonat arderea bibliotecii din Alexandria, iar cărţile au fost fie distruse, fie mutate în biblioteca Vaticanului.



În ultima imagine este descrisă versiunea „acceptabilă” a bisericii a explicaţiei faptului că simbolul Chi Rho există peste tot. (Simbolul Chi Rho, numit de asemenea „chrismon”. Compus din litera grecească Chi (X) supradimensionată și Rho (P) care sunt primele două litere ale numelui lui Hristos în limba greacă „XPICTOC”. Cel mai probabil, este cel mai vechi simbol creștin.)

Iată în continuare un fragment din Actualizare despre căderea arhonilor (din 12 ianuarie 2014):
„Familia Farnese este principalul arhitect al Cabalei deoarece ei au creat ordinul iezuiţilor, cu puţin ajutor de la familia Borgia, în jurul anului 1540. Imediat după aceasta, ei au construit primul lor Pentagon în Caprarola, lângă Roma. În «camera hărţilor» din interiorul clădirii ei au trasat destinul lumii în timpul secolelor 16 şi 17.




Este interesant de observat că harta lumii din secolul 16 includea Antarctica, care în mod oficial a fost «descoperită» în anii 1770. În jurul acelei perioade, familia Farnese a hotărât să-l folosească pe iezuitul Adam Weishaupt pentru a crea Illuminati, pentru a-i ridica la putere pe cei din clanul Rothschild şi pentru a muta centrul de putere al familiei Farnese la Washington, DC. Ei au construit al doilea lor Pentagon acolo. Este, de asemenea, interesant de observat că Larry Farnese, un membru al familiei, este senator american.”

Aş putea continua să vorbesc despre mizeriile acestor iezuiţi, dar există mult mai multă informaţie în articolele menționate în lista de mai sus. Mai există un alt link cu informaţii despre adevărul din spatele celui de-al Doilea Război Mondial şi al holocaustului, care va şoca zdravăn pe oricine nu a auzit încă despre acesta: The Sacrifice of 18 million non-Catholics to the Devil/Satan.
yogaesoteric, 16 septembrie 2019

4 comentarii:

  1. Adevarul depaseste cu mult fictiunea.Citesc de mai multa vreme in diferite bloguri,articole,carti,eseuri,povestiri despre iezuiti,arhoni,reptilieni,khazari,iudeo-masoni si,va marturisesc sincer ca sunt complet socata de ceea ce am aflat despre "Ei"!!!Si sunt absolut convinsa ca ceea ce am aflat este,vorba ceea,doar varful icebergului...

    RăspundețiȘtergere
  2. Cred ca singura religie adevatata este cea pe care isus a lasat-o urmasilor sai: FA BINE sau iubește pe aproapele tau ca pe tine însuți ... iar orice forma de conducere in biserica este cu cantec :)

    RăspundețiȘtergere
  3. ATENTIE, VINE 5G ! TEHNOLOGIA DE CARE NIMENI NU ARE NEVOIE IN AFARA DE MASONI.

    1.De doua - trei luni marea masa a locuitorilor din Bucuresti si alte 7 orase cele mai mari ale.tarii se plingeau de oboseala, stari.de somnolenta si dureri articulare fara a identifica sursa patologica.
    2. Cei mai multi oameni din zonele mentionate erau apatici, abatuti, mergeau cu privirea in pamint sau deveneau brusc violenti.
    3. Numarul.accidentelor de circulatie a crescut subit, alarmant in Bucuresti si marile orase.
    4. Numarul.altercatiilor, scandalurilor si al faptelor antisociale s-a multiplicat in perioada analizata in marile orase.
    5.A crescut mult incidenta atacurilor cerebrale si infarcturilor miocardice.
    6. A crescut rata sinuciderilor si a violentei in familie si crimelor, cea a atacurilor depasind orice alta perioada.

    DE CE OARE ASA SUBIT ?!? UN FACTOR DEOSEBIT DE FAVORIZANT VI-L SPUNEM NOI: DE TREi LUNI IN BUCURESTI SI 7 MARI ORASE ALE ROMANIEI SE TESTEAZA TELEFONIA 5 G. TOATE CELE DE MAI SUS AU FOST FAVORIZATE DE ACESTE TESTE CARE...CONTINUA IN MOD CRIMINAL!!!! ATENTIE ROMANI VI SE PREGATESTE EXTERMINAREA!!!

    RăspundețiȘtergere