Sine al meu Superior, cu iubire îți cer ca începând din acest moment să mă îndrumi în tot ceea ce fac sau intenționez, pentru a cunoaște cele mai corecte soluții în problemele cu care mă voi confrunta în viitor. Îți cer aceasta pentru binele meu cel mai înalt, pentru evoluția ființei mele în Lumină și în afara oricărei interferențe malefice. Vreau să îmi ridic frecvența de vibrației la nivelul cel mai potrivit pentru evoluția spirituală a ființei mele în Lumină. Așa să fie!” (în sprijinul celor interesați)

Totalul afișărilor de pagină

marți, 17 septembrie 2019

Tehnologie extraterestră la Vatican + Despre iezuiți și arhoni (I)

de Therese Zumi Sumner
Am fost inspirată să arunc o privire asupra blogului lui Corey Goode, iar articolul care mi-a atras atenţia a fost Dezvăluire cosmică: tehnologie extraterestră la Vatican. Articolul este transcrierea discuţiei pe care David Wilcock a avut-o cu una dintre sursele sale, prietenul său Emery Smith, care a suferit multe atacuri din partea cabalei datorită dezvăluirilor pe care le-a făcut: „Emery Smith susține că a autopsiat aproximativ 3000 de tipuri de extratereştri umanoizi. În ziua următoare anunţului nostru despre ceea ce a dezvăluit, el a fost atacat şi a ajuns la spitalul de urgenţă”.


Emery şi David călătoreau undeva cu maşina când a fost înregistrată această discuţie. Ei vorbeau despre autopsiile pe care Emery le-a făcut, iar conversaţia s-a îndreptat spre vizita pe care Emery a făcut-o la biblioteca Vaticanului pentru a obţine mai multe informaţii despre un anumit tip de OZN! „Deci o organizaţie privată a mers la Departamentul Apărării al SUA şi la laboratoarele militare unde lucram, şi a cerut tehnicieni şi oameni de ştiinţă pentru a merge la Vatican şi a căuta în arhivele de acolo, deoarece ştiau că există informaţii despre o navă care a fost doborâtă în New Mexico”.
După aproape 8 ani în care am studiat date prezentate în locuri din care am încredere să iau informaţii, credeam că am aflat tot despre acest subiect. Totuși, această discuţie dintre David şi Emery a scos la iveală aspecte pe care nu le cunoşteam. De exemplu, iată ce spune Emery: „Şi, bineînţeles, Vaticanul este dintotdeauna o bază de date uriaşă. Are o arhivă uriaşă despre multe lucruri: artefacte şi obiecte provenite din spaţiu, pe care le-au găsit şi pe care le-au colectat de-a lungul a mulţi, mulţi, mulţi, mulţi ani.
Există o bază subterană sub Vatican.
Astfel, doi cercetători şi cu mine am fost duşi în zona respectivă din Vatican, într-o locaţie secretă. Şi am luat un lift care a coborât aproximativ şapte sau opt etaje
.

Nu veţi fi dezamăgiţi când veţi citi acest articol şi ceea ce aduce în atenţie. Reacţia mea la toate acestea a fost ceva de genul: „Oh, Doamne, trăim în anii întunecaţi ai acestei planete, fără ca măcar să avem vreo vagă idee despre aceasta”. Mi-am dat seama apoi că dacă nu am fi fost ținuți în carantină aici, pe Pământ, am fi putut să atingem nivelul tehnologic care există acum cu circa 200 de ani în urmă. Şi consider că dacă aceasta este situaţia, atunci în zilele noastre am fi putut fi cu 300 de ani mai avansați decât suntem acum! Sper să înţelegeţi ce vreau să spun când veți citiţi informaţiile dezvăluite de Emery.

În cele ce urmează, vă voi oferi unele citate din articolul menționat.

David Wilcock: Deci, povesteşte-ne despre Vatican.
Emery Smith: Oh, Vaticanul. Da, da.
Așa dar, o organizaţie privată a mers la Departamentul Apărării al SUA şi la laboratoarele militare unde lucram, şi a cerut tehnicieni şi oameni de ştiinţă cu care să meargă la Vatican ca să caute în arhivele de acolo, informaţii despre o navă care fusese doborâtă în New Mexico.
David: Te referi la un OZN…
Emery: Care a fost doborât. 

David: Bine. Și ce au decis să facă cu această navă? Dacă [autoritățile] nu ştiau ce este, de unde venea, pe ce fel de surse se puteau baza?
Emery: Ei bine, ceea ce făceau era să formeze o echipă, care să facă o amplă verificare în jurul globului, deoarece știau că că existî alte înregistrări în alte ţări şi în alte religii [care conțin informații referitoare la respectiva navă extraterestră].
Şi, bineînţeles, la Vatican care a  fost din totdeauna o bază de date uriaşă. Are o arhivă cuprinzătoare despre multe lucruri: artefacte şi obiecte provenite din spaţiu, pe care le-au colectat de-a lungul a mulţi, mulţi ani.
Există o bază subterană în subsolurile Vaticanului.
Ajunși acolo, doi cercetători şi cu mine am fost duşi în zona respectivă din Vatican, într-o locaţie secretă. Am luat un lift care a coborât aproximativ şapte sau opt etaje.
David: Hm.
Emery: Cam acesta este modul în care a început totul. Am avut permisiune de la Vatican. Ei au aranjat totul. Noi doar am mers acolo să colectăm orice fel de informaţie care avea  similitudini cu acea navă. 

David: Ai coborât cu acel ascensor.
Emery: Da.
David: Erai în misiunea de a afla ce anume era acel obiect în formă de tetraedru [OZN-ul].
Emery: Exact.
David: Ce ai văzut? Mai întâi, spune-mi cum arăta liftul. Era ceva neobişnuit legat de lift?
Emery:Era un lift foarte mare, mai mare decât normal. Puteai să așezi o maşină în el.
David: Oh, wow!
Emery: Lift normal. Foarte curat.
David: Bine. Circular, pătrat?
Emery: Rectangular.
David: Deci, uşile s-au deschis și ce ai văzut?
Emery: Am păşit înăuntru. Podeaua era albă. Pereţii erau albi. Doar o bară neagră.
David: O bară neagră unde?
Emery: De jur-împrejur, în interior... ca acele bare de care te poți ţine.
David: Pe pereţi?
Emery: Da, pe pereţi, la o înălţime de aproximativ 7,5 cm.
David: Bine.
Emery: Nu exista fereastră, geam, nimic de genul acesta. Era doar un lift normal. Dar foarte silenţios. Nu mi-am dat seama când a început să se mişte.
David: Oh!
Emery: Era cel mai silenţios lift. Ştii, de obicei simţi când se pune în mișcare.
David: Da, aşa e.
Emery: Nu am simțit deloc. Stăteam de vorbă, iar când uşile s-au închis, mă întrebam «Apasă cineva pe buton sau pe ceva?».
David: Ha, ha.
Emery: Începusem să devin neliniștit.
David: Da.
Emery: Iar apoi… dintr-o dată, cam într-un minut, uşile s-au deschis. Eu am gândit: «Oare Liftul Vaticanului s-a defectat ?». 

David: Deci, s-au deschis uşile…
Emery: Da.
David: Şi ce ai văzut?
Emery: Primul lucru pe care l-am văzut a fost o zonă gigantică de forma unui auditorium. Mi-a adus aminte… nu îmi place să fac referiri la filme, dar semăna cu Hogwarts (şcoala de vrăjitorie) din Harry Potter – cred că era ca sistemul bolții cu trolii mici, unde priveşti în sus şi vezi toate aceste bolte pătrate, ceva foarte rustic.


Tavanul de la Hogwarts

Era curăţenie lună. Sticlă frumoasă peste tot. Erau…
David: Oh, Doamne!
Emery: …cuburi gigantice de sticlă. Erau de mărimi diferite. Era foarte curat.
Şi prin aceste cuburi de sticlă treceau benzi şi linii de metal. Apoi mai erau platforme de 1,8 metri diametru care puteau merge la oricare din acestea. Nu existau mişcări smucite. Era ca şi cum pluteau, apoi se puteau întoarce…
David: Oh, wow!
Emery: …dar numai în anumite unghiuri. Nu făceau cercuri, sau altceva… Şi erau mulţi oameni pe acestea care făceau diverse mișcări cu bolţile, sau care se uitau prin ele [cuburi] şi făceau diferite acțiuni.
David: Wow!

Emery: Noi nu am mers și cu acestea… eram doar la primul etaj. 
David: Deci era ceva diferit. De aceea am vrut să povesteşti  pentru că despre Biblioteca Vaticanului în general oamenii își imaginează că este alcătuită din teancuri de cărţi şi rafturi cu cărţi. Aceasta este foarte diferit.
Emery: Ei bine, ajungem și la asta…
David: În regulă.
Emery:… deoarece a fost nevoie să mergem prin această arie pentru a ajunge la acea veche… acea imagine pe care o vezi în filme, cu cărţi peste tot şi obiecte de genul acesta.
David: Ceea ce ai descris este ca într-un film de science-fiction. Cu siguranță a fost extraordinar..
Emery: A fost cel mai uimitor lucru… unul din cele mai uimitoare lucruri pe care le-am văzut vreodată.
David: Wow!
Emery: Sticla de asemenea. Ei ţin tot acest echipament uimitor în spatele acestei sticle. Eu gândeam: «E ridicol!». Sticla se poate sparge, pot fi cutremure şi poate… explozii. Am fost informați: «Oh, nu. Aceasta nu este sticlă. Este metal. Este un tip anume de metal». Directorul departamentului…
David: Wow! Ca un aluminiu transparent, poate, sau ceva de genul acesta?
Emery: El a zis doar că era un metal. Nu era sticlă.
David: În regulă.
Emery: Asta este tot ce a spus. Nu a dat detalii, şi nu mă aflam acolo pentru a pune întrebări despre sticlă, chiar dacă voiam să ştiu.
David: Deci, ce era în spatele sticlei? Să continuăm.
Emery: Multe lucruri diferite. Adică erau echipamente acolo pe care nu le mai văzusem niciodată.
Unele arătau a arme. Altele arătau a suluri dar erau pe plăci mari de un fel de… Arăta ca plexiglasul, ca teancuri de plexiglas. Şi fiecare conținea un singur lucru. Nu exista nicio etichetă pe exteriorul acestor uşi ca să poți ști ce anume era obiectul respectiv.
David: Wow!
Emery: Niciuna. Niciun număr, niciun simbol. Era ceva gigantic… ca un bloc de şase etaje format din aceste cuburi.
David: Doamne!
Emery: Ireal. Cuburile acelea erau mici, de cca 30 cm. Unele însă mari, de 6 metri.
David: Erau de formă hexagonală sau pătrată?
Emery: Toate erau pătrate.În timp ce mergeam, am observat un echipament care arăta ca acel simbol Dorje… , acele obiecte vechi tip rozetă care se foloseau…
David: În Tibet.
Emery: Da, în Tibet.


Am observat că aveau această formă, dar erau corpuri solide şi luminoase.


Şi nu existau cabluri electrice care să intre în acele obiecte.
David: Întotdeauna am crezut că dublul Dorje este un fel de tehnologie, care era doar imitată de aceste mici obiecte ritualice sculptate.
Emery: Corect, dar acestea (de la Vatican) erau ca o versiune ultramodernă, artistică, uimitoare.
Erau cu adevărat bine lucrate, cu margini uimitoare. Şi străluceau (emiteau lumină)dar nu se vedeau electrice sau suporturi de încărcare.
David: Wow!
Emery: Dar nu eram acolo pentru aceasta. Deci nu mă puteam opri… Nu eram ca într-o vizită la Luvru, bineînţeles.
David: Da.
Emery: Eram în misiune, așa că nu vorbesam şi mergeam unde era nevoie să mergem, anume la arhive, să căutăm informații despre acel dispozitiv, acea navă luminoasă [OZN-ul]. 

David: Deci, ce s-a petrecut după ce aţi trecut prin acest auditorium cristalin maiestuos?
Emery: Am ajuns la o altă uşă dublă, care s-a deschis.
David: Cum ar fi uşile de sticlă, sau…
Emery: Hm-hmm, uşi de sticlă. Doar s-au deschis – ca şi cum s-ar fi separat.
David: Vreun zgomot?
Emery: Niciun zgomot, deloc. Era foarte linişte acolo. Niciun ecou, ceea ce era ciudat pentru mine, deoarece consideram că măcar ecoul vocii ar fi fost firesc să se audă într-o astfel de încăpere.
David: Oamenii de pe acele platforme mobile… cum erau îmbrăcați?
Emery: Erau toţi în veșminte albe, ca acele… ştii, costumele chirurgicale, făcute din acel material?
David: Aha.
Emery: Purtau, de asemenea, pe cap bonete albe. Erau în costume curate.
David: Cameră curată.
Emery: Dar nu era curat ca la chirurgie. Indiferent ce făceau acolo, toţi ţineau ceva şi priveau la ceva, sau priveau la ce era în sticlă.
David: Wow!
Emery: Nu am înțeles ce anume făcea fiecare. Nu am nicio idee.
David: Şi crezi că era ceva, dincolo de acest prim strat de cuburi? Adică, erau straturi mai în profunzime, dincolo de acesta, sau erau doar cele de la suprafaţă?
Emery: La primul etaj, unde am fost, nu am putut vedea… La un moment dat s-au terminat. Unele erau adânci de 3 m. Altele erau de 9 m adâncime. După cum ziceam, unele erau mici, cuburi de 25-30 cm, altele erau enorme. Am mers printr-un astfel de compartiment care avea 7 metri înălțime.
David: Wow!
Emery: Da.
David: Uimitor.

Emery: Da, uimitor. 
David: Deci ce s-a petrecut după ce s-au deschid acele uşi silenţioase? Unde ați mers, apoi?
Emery: Am ajuns în biblioteca principală, așa cred.
David: Hm.

Emery: Şi acolo se află tuburi gigante, cilindrice, cu atmosferă controlată, care aveau undeva între 1 și 2 metri diametru. Erau sute din acestea, care duceau foarte, foarte sus.
David: Ai spus între 1 și 2 metri diametru?
Emery: Da, între 1 și 2 metri în diametru, din sticlă sau orice ar fi – metal, sticlă sau cum mi-au spus.
David: Bine.
Emery: Şi aceste tuburi aveau niște ferestre.. A veau ceva, un mecanism care se poatea rula în sus și atunci toate cărţile coborau jos. Dar, toate pe rafturi; toate acele cărţi şi toate acele tăblițe. Puteau fi deplasate în sus şi în jos.
David: Wow!
Emery: Da, în sus şi în jos în interiorul acestor coloane cilindrice, care am auzit că sunt vidate şi sau au atmosferă controlată, pentru a preveni degradarea cărților.
David: Wow!
Emery: Deci, ne-au dus în acel loc mai precis la o anumită coloană. Cineva a adus imediat diferite cărţi în care se scria despre nava respectivă. Am obținut toate informațiile de acolo.
David: Cum arătau cărţile şi cât de vechi erau?
Emery: Părea că acele cărţi erau de fapt traduse dintr-o altă carte scrisă de altcineva, deoarece scria că multe dintre acele informaţii au fost traduse. Totul era perfect scris şi tipărit, părea foarte nou… ca și cum ar fi fost realizate în acea zi... în rest nimic deosebit.
David: Bine.
Emery: Erau în dosare cu cleme. Deci nimic futurist sau ieșit din comun.”

Emery: Era o uriaşă bază de date. Dar în multe coloane la care m-am uitat erau lucruri foarte vechi, precum cărţi vechi ce păreau învelite în piele.
Am observat că una dintre coloane avea blocuri în interior. Am crezut că sunt blocuri, dar de fapt erau tăblițe cu informaţii.
David: Avea vreuna dintre cărţile în piele coperta colorată, în culori strălucitoare?
Emery: Da, am văzut… una dintre coloane avea multe culori în ea…
David: Da.
Emery: ... și multe dimensiuni, de asemenea. Am văzut un raft care avea cărţi de aproximativ 2 metri.
David: Wow!
Emery: Da, părea că sunt cărţi. Eram departe, poate chiar la 9 metri distanţă.
David: Când Peterson a descris călătoria sa în biblioteca Vaticanului, el a spus că multe cărţi erau legate în piele şi că aveau catarame pe ele…
Emery: Da.
David: Şi că erau colorate… în culori strălucitoare, precum roşu strălucitor, verde strălucitor.
Emery: Da, da, am văzut și eu. Și erau foarte groase.
David: Wow!
Emery: Pielea era foarte groasă, şi chiar aveau metal pe ele. Am văzut multe dintre acestea în timp ce mergeam spre locul unde voiam să ajungem.
David: Deci aţi reuşit să luaţi cartea şi să mergeţi în zona de lectură, la o masă sau ceva de genul ăsta?
Emery: Nu, persoana respectivă a tras cartea afară. Sunt mese peste tot care nu sunt pe sol, ci pe piedestaluri. A lăsat cartea acolo, pe acest piedestal de 2 metri de sticlă sau ce era. Eu îi voi spune sticlă metalică.
El a deschis-o şi ne-a arătat. De fapt, nouă nu ne era permis să o atingem.”
Emery: Mai era acolo un translator, deoarece engleza (în care era scrisă cartea) nu era aşa corectă. Şi mai erau acolo doi dintre tehnicienii lor care supravegheau, precum bibliotecarii. Aceasta era cu adevărat interesant – bibliotecari.
Următorul fapt care s-a petrecut este că respectiva persoană a deschis cartea şi a început să o parcurgă. Şi noi priveam. Am privit alături de cei doi cercetători. Şi acele informații erau ceea ce doream. Erau exact ce doream. Apoi l-am întrebat dacă mai are ceva similar. Şi avea.
David: Hm.
Emery: Ne-a dus în altă zonă şi ne-a arătat altă carte. Care, de fapt, avea schițe ale exact acelui obiect…
David: Wow!
Emery: ... dar acea carte era străveche.
David: Serios?
Emery: Adică, nu ştiu cât de veche era, dar era destul de veche deoarece nu era scrisă pe hârtie – era un sul de schiţe uriaş pe care cineva, un călugăr, le desenase. Conținea foarte multă fizică, şi era în întregime în altă limbă. Am putut obţine o poză a acestui sul, şi o copie a cărţii, şi am adus-o acasă.
David: Ți-ai putut face o idee, din ceea ce s-a citit cu voce tare sau s-a tradus, despre ce era acel obiect sau de unde a venit, ceva specific?
Emery: Nu, deoarece odată întors acasă, am fost retras din acel proiect. Ceea ce pot spune este că era, cred, un instrument pus intenţionat acolo, pentru a ne oferi ajutor. Şi apoi s-a petrecut ceea ce s-a petrecut. Nu am mai făcut parte din acel proiect niciodată.
David: Vorbeai despre materialul scris în altă limbă, şi ai zis că nu era chiar o carte, ce era? Cum arăta?
Emery: Arăta ca hârtia cerată.
David: Hm.
Emery: Da, ca o hârtie cerată, neagră. Orice ar fi fost,  puteai scrie pe ea.
David: Hm.
Emery: Părea ceva de genul acesta.
David: Wow!
Emery: Dar nu am putut să o ating. Era descris exact acelaşi obiect – adică exact acea navă, dar de o formă mult mai mare. Probabil că de 10 ori mai mare… Indiferent cine ar fi desenat-o, era de 10 ori mai mare decât cea care era în posesia noastră.”
David: Tu ce crezi că se va petrece după acest interviu, adică oamenii vor începe să gândească la ceea ce ne-ai povestit?
Emery: Ei bine, primul fapt care se va petrece este că fiecare va dori să ştie în ce direcție să se îndrepte. «Eu vreau să fiu o astfel de persoană. Vreau să ajut. Vreau să ştiu cum pot să cresc ceva peste noapte – o roşie. Aş vrea să știu despre antigravitaţie – cum pot să-mi fac maşina să plutească etc.»
Oamenii vor începe să dorească să cunoască imediat și mai mult; va fi la latitudinea guvernului ce fel de informaţii vor fi oferite universităţilor şi publicului, dacă vrea sau nu să informeze corect. Probabil o vor face mai întâi prin intermediul universităţilor.
David: Da.
Emery: Din in fericire, mulţi dintre cercetătorii din întreaga lume vor face la alt nivel ceea ce fac. Şi apoi vor putea să transmită live munca lor căutând o modalitate de a ajunge la public printr-o astfel de sursă de informare – așa încât alți oameni să înceapă să gândească la acele aspecte, deoarece informaţia este necesar să devină liberă pentru a stimula întreaga planetă să vrea să facă ceva – în loc să ţină informaţia în universităţi, condioționând: «Ei bine, este nevoie mai întâi să înveţi asta şi …bla, bla, bla…»
David: Da.
Emery: Dar cred, de asemenea, că partea educaţională va fi mult mai uşor de făcut, pentru asimilarea acestor informații, deoarece cu bogăţia de tehnologii care ies la suprafaţă, vor exista şi tehnologii despre cum să înveţi mai repede…
David: Da.
Emery: ...cum să ai grijă mai bine de tine. Multe dintre aceste aspecte din viața noastră de zi cu zi vor fi mult mai simplu de făcut.”
Emery: Există desigur reguli, legi şi reglementări universale dar, din punct de vedere al tehnologiei, vom putea transforma ca peste noapte lumea, în mai puţin de o săptămână.
David: Da.
Emery: Adică vreau să spun că vom fi capabili să construim case în orice loc la 15 metri deasupra Amazonului, astfel încât să nu distrugem copacii.
David: Wow!
Emery: Vor fi construite orașe peste tot. Ştiu pentru că am fost contactat chiar de către guvernul nostru (SUA) pentru a organiza şi a face schiţele unui oraş special aici, care să fie auto-sustenabil, care să fie în afara grilei (obişnuite) de consum, care să aibă propriile sisteme de comunicaţie, propria alimentare cu energie electrică, şi tot ce este necesar, deoarece autoritățile se pregătesc să realizeze acest model peste tot.
Mă gândesc bineînţeles la ceea ce a spus Emery despre oraşul special, că va avea „propria alimentare cu energie electrică, şi tot ce este necesar, deoarece autoritățile se pregătesc să realizeze acest model peste tot. 
Cred că planul lor de a crea acest oraş special nu este făcut din dragoste pentru oameni – nu – ci este următorul punct pe agenda lor, pentru a ţine „turma” ocupată cu ceva nou şi fantastic, pe care l-au creat pentru a ne ţine „fericiţi”, şi totodată în carantină şi sub control. Acesta este modul în care au procedat întotdeauna.
Totul este un joc pentru ei – pentru cei care ne controlează, toate acestea sunt şi au fost sub controlul lor – dar jocul lor se va încheia în curând.

yogaesoteric
11 septembrie 2019

7 comentarii:

  1. Astfel de lucruri ar fi benefic sa fie stiute de catre toti oamenii daca vrem constienta de masa .Sunt acum si aici , ''palpabile'' pentru sceptici cu conditia sa iasa din frecventa lenii .
    Am trimis un e-mail ministerului cercetarii si inovarii si i-am intrebat unde se duc banii pentru cercetare de nu sunt rezultate si de ce inventatorii romani nu beneficiaza de sustinerea statului roman . Cine are curiozitatea sa afle , poate face el insusi lucrul acesta.

    Vreau sa va aduc in atentie domnule C.M o alta problema.
    Vin acum alegerile prezidentiale.
    Eu unul m-am saturat sa aleg vesnic raul cel mai mic si dupa aceea cu ranjetul pana la urechi sa-mi spuna ''maretul'' PRES-edinte care o fi el , c-a fost votat de milioane de romani . De fiecare data am votat cu scarba dar de data asta nu mai vreau sa fac jocul nici al serviciilor si nici al partidelor clanuri .
    Vreau sa-l votez pe cel pe care-l alegem noi si de aceea va rog daca vi se pare o idee cat de cat buna ,sa supunem atentiei colectiva prin intermediul si al blogului dvs. , un independent . Oricare , aparte de sistem.
    Acum , in actualul sistem , un independent nu are nici o sansa daca nu intra in turul doi , ori in turul doi iarasi nu are sanse pentru ca noi ceilalti ,cei cu un alt fel de mentalitate , ne distribuim voturile in mai multe directii functie de perceptia fiecaruia .
    Ce-ar fi sa ne centram pe-o singura directie , sa alegem cu totii de comun acord si acordul sa-l respectam , UN CANDIDAT INDEPENDENT comun ?!
    Dar pe cel pe care-l alegem functie de semnalele de peste tot , bloguri , facebook , dezbateri de grup , personale etc. si care are cele mai mari sanse functie de parerile exprimate , sa-l sustinem cu totii uitand de alte criterii . Sa ne unim .
    Apelez la dvs. cei care cu atata daruire , de atatia ani prin munca si intermediul blogurilor , doriti constienta noastra a tuturor , apelez pentru ca stiti ce-i etica , morala sau bunul simt . Sunt sigur ca , pe aceasta cale , manipularea nu prea o sa razbata.
    Puteti evident sa nu publicati mesajul meu daca vi se pare o idee proasta sau o puteti lansa daca vi se pare o idee buna si-n nume personal cooptand astfel si celelalte bloguri partenere , nu ma intereseaza cum si-n numele cui de aceea nici nu ma semnez , apare . Singurul lucru care ma intereseaza este sa spargem acum si nu peste enspe ani actualul sistem. Ce lovitura uriasa ar fi pentru ‘’ el ’’ , pentru servicii sau pentru , era sa zic jigodiile ce ne stapanesc dar nu-i frumos , maretii nostrii conducatori.
    Va multumesc pentru ca ati citit , daca nu se publica este foarte bine , va inteleg si respect decizia fara nici o problema dar daca-l publicati mi-ar place daca doriti , sa aflu si parerea dvs.
    Multumesc.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Anunnakii(reptilele) veniti in urma cu sute de mii de ani -unii afirma ca in urma cu cca.450.000 de ani - pe Terra de pe planeta DUKU,stapanii in realitate ai acestei lumi si planete nu vor permite nicicand abolirea "sistemului" de sclavie pe care l-au creat!Politicienii si "serviciile" care ne conduc si despre care vorbiti nu sunt decat niste simple "marionete" care "executa" intocmai ordinele primite, recompensati fiind cu bani,averi si lux dar numai pentru ei...Nu are absolut nici-o importanta pe cine alegem,sunt toti ai lor...Trebuie eliminat "SISTEMUL" sclaviei omenirii din radacini,nu "gardienii" lui!Cum putem face aceasta,iata intrebarea cea mai importanta pe care trebuie sa ne-o punem cu totii,al carei raspuns,daca l-am avea, ne-ar aduce fara indoiala,LIBERTATEA!!!
      PS.Multumesc cu respect Dlui. C.M. pentru rabdarea,tactul si bunavointa ca care,de atat amar de vreme ne asculta pe toti,fara deosebire cat si pentru perseverenta cu care incearca,mereu,sa ne lumineze in acest intuneric in care ne zbatem!Stima Dle. C.M.

      Ștergere
    2. Multumesc .

      Aveti perfecta dreptate , cei de acum sunt la randu-le marionete in mainile altora .''Marile '' familii de care se teme toata planeta sunt , de fapt , neica nimeni , zero barat. Dar v-ati intrebat cum sunt astia capabili de tot ceea ce fac dupa felul cum actioneaza ? Nu demonstreaza precizie de ceasornicar ?
      Prin codul genetic in primul rand si mai apoi altele . Asta e parerea mea .
      De aceea familiile ‘’albastre’’ fac dero cand vr-un printisor se curceste cu una din popor sau printesa cu servitorul. Nu se accepta asa ceva . Cand insa se intampla neintamplator ca sa ma joc in cuvinte , o asa ‘’dracie’’ cum vedem si-n ziua de astazi , daca studiem arborele genealogic al ‘’alesei ‘’sau ‘’alesului’’ , observam ca pe linie genetica in generatiile trecute o ea sau un el din familia ei / lui si-au amestecat sangele cu unul de vita nobila.
      Se poate mai greu ‘’regla’’ pe frecventa un hibrid dar prin educare , dieta si tot stilul lor de viata aparte fata de prostime , este stiut ca se reuseste. Astfel de ‘’scapari ‘’ sunt acceptate pentru ca prostimea sa nu despice firul in patru si sa nu se prinda de smenuiala.
      Sa nu va ganditi ca prin palatul reginei sau Vatican merg fizic reptilienii ca la ei acasa , dand ordine in stanga si-n dreapta , nu . Acestia comunica si dau doar indicatii energetic pe-o anumita frecventa , structura ADN a ‘’receptorului ‘’ le permie asta . Cum stim ca ADN-ul este si emitor si receptor SI prezent in fiecare celula , receptorul vibreaza pe acea frecventa decodand-o ca fiind a lui proprie si identificandu-se astfel cu ea , de aceea multi dintre ei , sa-i tai si nu admit ca ceea ce fac este gresit , se vad salvatorii planetei iar atunci cand se roaga , ‘’ruga ‘’ le este indeplinita . In toate scrierile vechi , in toate religiile , in cheia asta se-ntampla ‘’minunile’’ Bineinteles ca ‘’alesii’’ , deci un numar nu foarte mare dintre alesi , au si interactionari fizice cu reptilele si sunt indrumati si incurajati astfel si direct , dar nu toti ‘’albastrii’’ pot face asta .
      Despre aranjamentul genelor in ADN ne vorbesc toate aceste fiinte si nu intamplator . De aranjamentul intr-o anume formula insa , noi suntem responsabili. Ei nu pot interveni in fizic , ei pot interfera cum spuneam numai daca structura noastra ADN , receptorul deci , permite asta , altfel nu . De aceea unii oameni sunt pe frecventa pleiadeenilor, altii pe-a felinoizilor , altii comunica cu arcturienii samd.
      Toate fiintele umane pot face asta dar albastrii fac tot ceea ce le sta in putinta ca noi , restul si la propriu si la figurat in opinia lor , sa nu indeplinim conditiile . Care-s conditiile ?!
      In opinia mea eliberarea de sub sclavia banului , de sub jugul entitatii BAN si singura modalitate pentru trezire in constiinta de masa , sunt tehnologiile energiilor libere. Restul sunt individuale.
      Daca cerem tehnologia libera , facem presiune pe astia de ne conduc , generam gand emotie si fapta , ei nu mai au ce face.Ganditi-va la dvs. daca scapati de povara ratei la banca daca aveti , pretul carburantului ce se reflecta in toate cele ce le consumati , daca aveti energie electrica fara retea , automobil samd , ce vibratie ati genera in corpul fizic ?!
      Va spun eu , cea a crearii , a iubirii si alte asemenea . Tehnologiile asa –zis verzi de acum sunt praf in ochi , extrem de scumpe , extrem de ineficiente si poluante pana la urma in urma procesului tehnologic , deci doar manipulare pentru distragerea atentiei . Sunt doar acceptate de catre ei , alt praf in ochi . Cele cu adevarat sunt , ati citit mai sus , in beciuri si inventatorii asasinati .
      Daca nu le cerem , ei or sa le scoata ?! Nici intr-un miliard de ani dar eu nu mai stau , eu le vreau acum , peste un miliard de ani vad eu ce-oi face.
      Va multumesc pentru cuvintele ce mi le-ati adresat , schimbarea este posibila odata cu noi in regim de individ deocamdata . Eu sunt schimbarea ce vreau s-o vad in lume. La cea de masa poate aveti o alta parere si m-as bucura daca o impartasiti cu noi ceilalti. Multumesc.

      Ștergere
  2. Pentru unknown 17 septembrie 2019:
    Care ar fi acel candidat independent care să aibă șanse de câștig? Sincer, la nivelul actual de conștiință, ar fi foarte greu de găsit o personalitate cunoscută și acceptată, care să-i bată pe cei susținuți de principalele partide politice.
    Gândiți-vă la strucura societății românești unde, din păcate, cei ignoranți (cel puțin la nivel politic) sunt majoritari. Dacă urmăriți sondajele (care, în mare măsură, nu sunt corect întocmite, adică sunt trucate, în interesul celui care le comandă) veți constata că o incultă este mai apreciată decât un om de cultură (inclusiv politică). Cum poate cineva „cu scaun la cap” să pună ștampila pe o semianalfabetă, sau pe un carierist fără scrupule (chiar dacă acesta a profesat într-un domeniu în care, cât de cât, era apreciat, dar care habar nu are cum se conduce măcar o asociație de locatari) ? Că, pentru el scopul scuză mijloacele, o dovedește însuși faptul că a acceptat să fie susținut de un partid format, în special din „scursurile” psd-iste, partid condus de cea mai mare lichea politică de care a avut parte politica românească (singurul care l-a întrecut chiar și pe pușcăriașul „Bombonel”, mentorul său, de altfel.)
    În ceea ce-l privește pe actualul deținător al fotoliului de la Cotroceni, el și-a dovedit în primul rând indiferența, neimplicarea în rezolvarea nevoilor acestei țări - de care nu-l leagă nimic -, necinstea, manifestată pe timpul când era primar. Abia acum, când mandatul său se apropie de sfârșit, a început să fie mai vocal, și asta doar pentru a acumula capital politic.
    Este evident că el are un larg câmp de acțiune, bazându-se pe aberanta politică a unui guvern format exclusiv din carieriști, oportuniști, hoți, corupți, trădători de neam, semiinculți etc.etc. (continuare mai jos)

    RăspundețiȘtergere
  3. Pentru unknown 17 septembrie 2019 (continuare)
    Printre candidați mai este unul care, deși ar fi putut avea unele șanse, habar nu are ce ar trebui să facă un președinte (este o nulitate în ceea ce privește cultura politică). Un exemplu de „habarnist” sadea.
    A mai rămas de pomenit unul care, după părerea mea îndeplinește multe dintre condițiile care se impun pentru această funcție. Mă refer la T.Paleologu.
    Deși eram aproape hotărât să nu mă prezint la vot, ori să-mi anulez votul (sătul, ca și dv., de lupta mea cu „morile de vânt”), e posibil ca acest candidat să mă facă să mă răzgândesc. Din păcate T.P. are câteva „hibe” care s-ar putea să-l tragă în jos:
    -) nu este cunoscut, deci nici apreciat, de majoritatea populației rurale și de pătura ignorantă a celor de la oraș;
    -) deși poate fi un politician de rasă (dată fiind și tradiția familiei din care face parte, care i-a dat ocazia să cunoască de mic civilizația occidentală și să se instruiască acolo), este susținut de un partid (PMP) boicotat de „marile partide”, un partid fără priză la public (pentru măsurile pe care a trebuit să le ea cel care l-a înființat, atunci când era președinte). Din păcate, pensionarul în care, orice s-ar spune, curge sânge „roșu”, din vina...istoriei, nu l-a iertat și nu l-a înțeles pe Traian Băsescu pentru tăierea pensiilor într-o perioadă, când țara era cu adevărat în colaps (datorită hoției și politicilor extrem de greșite ale partidului populist al lui Iliescu et.co.- psd-ul de astăzi, dar și a Convenției Democrate de ieri).
    Parcă e un făcut: nimeni nu-și mai amintește că, de fapt, acele tăieri de pensii și salarii au fost returnate.(Chiar în neamul meu am o rubedenie, pensionar ca și mine, care nu renunță la a susține stupizenia că actualul partid de la guvernare i-a mărit pensia, uitând de multele căi prin care i-a luat ulterior de zeci, poate sute de ori, mai mult decât i-a dat).
    În concluzie: voi face front comun cu oricine este interesat ca această țară bogată (de la natură) dar sărăcită de corupție, hoție și lipsă de patriotism, să iasă din cea mai grea situație prin care trece (de la război încoace).
    Mi se pare că, în foarte scurtul timp care a mai rămas până la „prezidențiale” tot ceea ce mai putem face este să-l susținem pe T.Paleologu.
    Sunt convins (și vârsta mea de 81 de ani sper că mă autorizează !) că o Românie cu Paleologu președinte și, eventual,Traian Băsescu, prim ministru (care aproape zilnic demonstrează că este cel mai bun și mai obiectiv cunoscător al problemelor interne și externe) , ar putea scoate cu adevărat România din situația deplorabilă și rușinoasă, în care se află, datorată lungii guvernări PSD, ajutat de ALDE și, din când în când, de UDMR (care ar trebui interzis, dat fiind faptul că nicăieri nu mai există un partid creat pe criterii etnice), precum și cu unele complicități chiar ale PNL-ului.
    Cred că ar trebui urgent demarată acțiunea de elaborare a unei noi constituții, cea actuală având mari lacune și fiind, pe alocuri, un instrument de obstrucționare a dezvoltării tării și acestui popor, constituție operă a defunctului și „iliescianului” Iorgu Iorgovan.
    Actuala constituție nu rezolvă multe probleme, inclusiv o criză între principalele puteri ale statului (vedeți ce se întâmplă chiar în zilele astea)
    Mă rog, multe ar mai fi de spus.
    Cu stimă, C.M.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. 1.
      Multumesc . Ma bucur sa stiu si parerea dvs , este la fel de importanta pentru mine ca si parerea tuturor celor cu care interactionez.
      Ma intereseaza gandul generat in constiinta si nu calitatile candidatului in sine . Sunteti un om ‘’copt’’ si nu neaparat se datoreaza varstei in corpul fizic , v-am simtit energia izvorata din cuvinte . Astfel sunt sigur ca nu interpretati la mod -afront ‘’personal’’ supus fiind mintii egocentriste , cuvintele mele .
      Eu nu sustin un candidat pentru calitatile lui , facand o paranteza , oricare este apt pentru functia asta daca luam in calcul oferta actuala. Sustin oricare candidat independent generat in constiinta majoritar colectiva indiferent ca-i un curvar sau un dobitoc ca si astia , doar pentru exercitiul unirii omului cu omul in vibratie , pe frecventa , fara tehnologie sau interpusi . Numai astfel manipularea nu-si va mai avea locul , astfel sclavia se va destrama si omul va fi liber . Uniti in constiinta , marea de ganduri nu are cum sa nu reflecte in fizic , nu are cum sa nu se manifeste ceea ce la nivel planetar fiintele umane-si doresc. Gandul este energie si cum spuneam mai sus in raspunsul meu catre anonim , aceasta energie poate fi captata in subconstient de catre alte persoane manifestandu-se mai apoi in plan fizic .
      Probata de catre mine si nu numai odata .
      Prin localitatea mea trece un nenorocit de drum dens circulat ce-si lua tributul in fiecare an in vieti omenesti , batrani , adulti si copii mai ales. Crapa ferea-n mine si eu nefiind la puterea nu aveam ce face decat sa vorbesc consatenilor mei despre drama celor ce si-au pierdut in accidente pe cei dragi . Dar ii tocam si contracaram permanent . Unii ca nu face primarul aia sau aialalta cum stiti si dvs. ce fac primarii adica ce nu fac primarii si eu le reprosam lipsa reactiei tuturor la problema drumului . Ei c-o fi c-o plesni , io ii incurajam sa se uite in ochii parintelui ce tocmai si-a pierdut copilul si sa spuna asta. Tot asa o perioada bunicica de vr-un an de fugeau toti de mine . Ce sa vedeti, surpriza sau coincidenta mare se reabiliteaza nenorocirea de drum cu trei nu una treceri de pietoni cu scuar intre sensuri , luminate , separatoare de ciment pe mijloc , totul ca la carte . Au inceput sa guite ca nu mai pot vira in stanga sau in dreapta cand ies din curti limitati fiind de betoane , vorbesc despre un drum cu 4 benzi .
      ‘’Doritivi-le fratie cum mi-am dorit si eu trecerile de pietoni , zic eu . Pai cum? , ei .
      Asa bine , ati gandit sensuri giratorii , vi le doriti , actionati adica duceti-va peste primarie , frecati-l p’ala la ridiche cum v-am frecat eu pe voi zi dupa zi cu trecerile si iete cum or sa apara ‘’
      Radeau de mine desteptii inghitind galustele aruncate de primar cum ca nu vrea tata mare , sau ca nu-s bani dar acum avem si sensuri giratorii.
      Vedeti ce simplu e cand pui gandul emotia si actiunea la un loc?

      Ștergere
    2. 2.
      Ideea mea este domnule C.M ca sa n-o mai lungesc , ca fiecare dintre cei care citesc sa numeasca fara argumente pro , un candidat independent . Oricare . Este foarte uitila , decisiva , infrastructura dvs. a celor care ati creat aceste minunate bloguri pentru trezire , pentru ca si sub imperiul anonimatului , dupa adresa de email puteti contracara ‘’votul multiplu’’ semn de manipulare . Ceea ce nu prea se poate gestiona pe facebook sau alte forme de comunicare on line.
      Sa concepeti un articol ‘’Votul independentilor’’ sa zicem , si sa solicitati ca cei care citesc sa-si expuna candidatul doar nume fara parere personala pro. Cutare sau cutare ....ATAT , pentru a nu naste polemici . Sa dam sfada pe facebook si indreptam atentia spre dvs , cei care dortiti sa participati la asta . Sau poate vorbiti cu blogurile partenere si va uniti si dvs. intr-un singur loc pe care sa-l accesam cu totii .
      Daca nu , cei care aveti aceste bloguri veniti cu o statistica si spuneti , pe blogul meu candidatul cutare a primit cele mai multe voturi , ceilalti bloggari cum s-o scrie ca nu stiu , ala sau alalalt si adunand sa ne iesa un candidat majoritatar . Astfel eu unul , am sa-l votez pe acela oricine ar fi el sau ce-a facut la viata lui .
      Spun ca este decisiva implicarea dvs. pentru ca citindu-va , pe toti cei cu astfel de bloguri , stiu ca sunteti oameni integri cu etica , morala si bun simt , constienti de ceea ce faceti .
      Evident domnule C.M ca este doar o propunere careia dvs. ii puteti da daca vi se pare buna , curs sau nu . Iarasi puteti publica sau nu ce am scris eu .
      Dar , VA ROG sa luati in calcul ca actualul sistem nu poate fi penetrat decat in constinta colectiva . Asa cum este acum conceput nu se poate altfel . Un independent nu are nici osansa ori sansa noastra este tocmai ca un independent sa ajunga presedinte
      Va multumesc anticipat pentru orice decizie ati lua si pentru timpul alocat citirii , scuze celor sensibili mesajelor lungi si succes noua tuturor.
      Cu repect,

      Ștergere