Sine al meu Superior, cu iubire îți cer ca începând din acest moment să mă îndrumi în tot ceea ce fac sau intenționez, pentru a cunoaște cele mai corecte soluții în problemele cu care mă voi confrunta în viitor. Îți cer aceasta pentru binele meu cel mai înalt, pentru evoluția ființei mele în Lumină și în afara oricărei interferențe malefice. Vreau să îmi ridic frecvența de vibrației la nivelul cel mai potrivit pentru evoluția spirituală a ființei mele în Lumină. Așa să fie!” (în sprijinul celor interesați)

Totalul afișărilor de pagină

joi, 19 septembrie 2019

Istoria ascunsă a planetei Pământ I/3


6 sep. 2019; de Cristina Valenzuela
Traducere Const. Mihăilescu.

(continuare)

IMPERIUL „ASA-RRR
Deși domnia reginelor SSS-T pe cel de-al nouălea sector galactic a fost foarte rar contestată, o mare preocupare pentru reginele ARI-AN au fost mișcările și expansiunea unei alte rase numită „RRR”.

Evoluată din mamifere prădătoare, extrem de violente, „RRR” a manifestat încă din primele etape ale dezvoltării sale, setea de expansiune nediminuată de războaiele de cucerire pe care le-a provocat.
Pentru rasa RRR, războiul însemna scopul existenței sale, toate celelalte tipuri de comportament rămânând fără sens și inutile.
Pentru aceste ființe pline de cruzime, viața însăși însemna ascultare și angajament total față de Regii RRR, orice altceva, dincolo de aceste norme, însemnând moarte, ieșire din existență.

Cu acest comportament extrem de dur, rasa RRR și-a creat foarte repede un vast imperiu, formarea lui datorându-se dezvoltării și aplicării nemiloase a unor tehnici militare avansate, de vârf, pentru acea perioadă, în acea parte a galaxiei.

Rasa RRR a devenit cunoscută sub numele de „ASA” sau Over-Lorzii (supra-lorzi). În final i s-a spus civilizația „ASA-RRR”.
Conduși de temutul IKU, războinicii ASA-RRR formau o armată barbară dotată cu o puternică flotă de nave spațiale de război, prevăzute cu o putere de foc copleșitoare pentru orice adversar.

Regii ASA-RRR au făcut ravagii nu numai în cel de al nouălea sector galactic dar și dincolo de el.
Forțele de elită ale lui IKU se năpusteau din „cer” asupra țintei cu o forță teribilă și o amploare neobișnuită, supunând și prădând lumi pașnice sau inferioare, în ceea ce privește dotarea tehnică și spiritul războinic. Orice rezistență era repede anihilată doar în câteva minute. Forțelor Aeriene le urmau Forțele de asalt la Sol, denumite „BEH”, care anihilau orice rezistență care mai rămăsese după atacul aerian.

Cunoscută ca o înrăită consumatoare de carne, armata aeriană și cea de la sol a ASA-RRR își devora victimele, motiv pentru care a primit supranumele de „D-K” și „T-K” sau „Dinții” RRR.


Agresivi și lacomi, cu o activitate cvasi continuă de expansiune, cuceritorii regi RRR au început o preluare treptată și metodică a „PESH-METEN” (Al nouălea sector galacic), tărâm cu tărâm.
Dominația asupra aștrilor din galaxie le-ar fi oferit regilor ASA-RRR controlul tuturor căilor de circulație și comunicare prin galaxie și a trecerilor în galaxiile vecine, dincolo de Imperiului ARI-AN.
Această sumbră posibilitate le-a determinat pe reginele SSS-T să „pună piciorul în prag” și să acționeze pentru dejucarea acestor planuri.
Din păcate, civilizația războinică ASA-RRR reprezenta o putere formidabilă.
Forțele de bază ale elitei, BEH, foloseau arme care puteau emite sunete ce paralizau sau zăpăceau inamicul ori puteau dezintegra toate structurile la care ajungeau (obiecte solide sau ființe), dar puteau fi utilizate și pentru a transporta un obiect dintr-un loc în altul, prin translocație.

În final, forțele DAK au devenit într-un timp scurt o armată cu o putere devastatoare.
 Știința Războiului a ASA-RRR folosea o tehnologie a morții, numită fAT '.

Folosindu-se de această nouă știință, ASA-RRR au creat o navă de război gigantică, nava-mamă, un fel de glob de dimensiuni planetare, pe ea staționând o mulțime de nave de război de mai mici dimensiuni. Pe ea se retrăgeau aceste nave, după efectuarea misiunilor de luptă sau de supraveghere. Acea navă-mamă gigantică, de dimensiuni comparabile cu ale unei planete, se numea „RR” sau ”AR”. Cu ajutorul ei, forțele AR ale DAK au format un foarte important imperiu, forța ei militară impunând respect și teamă.

Imensa navă strălucea pe cer, reflectând razele soarelui, precum o stea de strălucire medie. Privind și poate admirând acea „stea”, multe civilizații nu știau că ea putea fi aducătoare de moarte și de distrugere..

Pe măsură ce regii ASA-RRR continuau să-și extindă cuceririle în galaxie, reginele SSS-T au tatonat un atent gest de pace cu regii ASA-RRR, pentru a evita un apropiat război, ce părea iminent.

Miliardele de ani de conflicte le învățaseră pe SSS-T o lecție de neprețuit: războiul aduce moartea și degradarea nu numai celui învins dar și cuceritorului (învingătorului).
De-a lungul istoriei lor zbuciumate, SSS-T găsiseră nu o dată modalități alternative, pentru a încheia conflictele armate. Uneori câștigul a fost de partea lor, chiar dacă se părea că cedaseră atunci când încheiaseră pacte de neagresiune și se obligaseră să acorde diverse înlesniri celor cu care erau în stare de beligeranță.
Și în acest caz, DAK-ul ar fi putut fi câștigat, gândeau ele, într-un mod mai inteligent și cu viclenie.

În consecință, reginele ARI-AN au negociat o întâlnire la cel mai înalt nivel cu ASA-RRR, la care au propus ca, în schimbul recunoașterii loialității față de Înaltul Tron SSS-T, ASA-RRR să primească dreptul de control asupra stelelor (corpuri cerești, în general, adică: stele, planete, sateliți naturali, asteroizi, inclusiv civilizațiile aferente acestora) aflate dincolo de Sectorul al nouălea al galaxiei.

Înțelegând marile perspective care li se deschideau în acest mod, regii ASA-RRR au fost rapid de acord cu constituirea unei asemenea alianțe.
Forțele DAK și puternica planetă AR Death au revenit ca influență, reginelor SSS-T, în timp ce zona exterioară a celui de al nouălea sector galactic urma să revină Imperiului ASA-RRR.

Enorma zonă de sub influența noii Alianțe (formată din cele două mari puteri) a primit numele de Imperiul „SSS-T-RRR-T”, cunoscut de pământeni ca fiind SIRIUS.
În baza constituirii Alianței și neimplicării ARI-AN, sau chiar sprijinirii din partea acestora, regii ASA-RRR au depus un susținut efort pentru a cuceri și a aduce în zona lor de control, noi sisteme, noi lumi unde și-au extins imperiul.
Au impus taxe grele și embargouri asupra călătorilor care utilizau benzile (căile) de circulație spre exteriorul celui de al nouălea sector galactic. În scrut timp, Imperiul SSS-RRR devenea mai puternic și mai influent decât oricând.
Reginele ARI-AN supravegheau cu atenție ceea ce făceau „aliații” căutând momentul cel mai favorabil pentru a trăda Alianța și a-și impune ele dominația.

Deși tensionată, o vreme a existat pace și non-beligeranță între cele două Tronuri.
Totul a fost bine, până în epoca Monarhului cunoscut sub numele de Marele AN-AN, regele în vârstă al ASA-RRR.



(va continua)


4 comentarii:

  1. Un cititor a considerat că articolul acesta este, nici mai mult, nici mai puțin, decât „distractiv”. Mare e grădina Domnului!!!
    Stere Pribu.

    RăspundețiȘtergere
  2. Nu! Sunt impresionat cât de bine coincid filmele S.F.cu ceea ce ne-a fost ascuns!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Pai stiti de ce ? Atunci cand astfel de lucruri sunt scoase in fata , cel care le face publice sa fie catalogat drept un fan S.F si astfel multi ignoranti sa nu ia macar in calcul, o alta varianta decat cea servita de catre stapani. Precum mass-media sau multe altele, si Hollywood-ul serveste intereselor acestora.
      Razboiul stelelor a avut un impact urias la nivel planetar pentru ca omul are in cod genetic informatia si deci , de ce a aparut sau credeti ca a aparut intamplator la data la care a aparut ? Nu . Din ce in ce mai multi oameni in perioada aceea incepusera sa acorde atentie fenomenului OZN , prin rezonanta sau datorita multelor dovezi care nu mai puteau fi musamalizate cu motivari puerile gen fulgere sau baloane meteorologice. Prea mare atentia si ea trebuia sa fie redirectionata , detensionand presiunile facute de catre mase pe autoritati. Astfel au redirectionat prin film transformand totul intr-o telenovela . Un om de stiinta aparte , daca venea si sustinea stiintific toate astea si care putea declansa ‘’trezirea’’ , era imediat etichetat ca fiind fan SF. de catre niste unii cu siviuri scamosate artificial de catre obendientii sistemului . Noua mentalitate a prins , fenomenul a explodat infiintandu-se cluburi sau organizatii pro OZN sau fan SF , in fapt ele fiind organizatiile stapanilor pentru a gestiona totul si pentru a contracara daca ceva ce nu trebuia , rasufla in exterior .
      Totul a fost extrem de bine conceput si controlat , nu se vede si astazi ? Adevarul il ascunzi cel mai bine la vedere stiind ca mentalitatea in constiinta de masa este asa cum trebuia formata si deci , in multe filme, gasim adevarul ''ascuns'' la vedere . Dar nu numai . Sa ne gandim la Jules Verne ce descria in cartile lui , tehnologii la care contemporani cu el , nici nu concepeau catalogandu-l pe acesta un vizionar blamandu-l . Dar el stia nu din ‘’stele’’ , nu de frica bisericii publica sub forma asta , stia de ce publica acele lucruri , fiecare epoca si modalitatea ei , mentalitate adaptata pentru a impacta si generatiile viitoare .
      Astazi cine vorbeste despre tehnologia energiilor libere sau a tehnologiilor neinvazive pentru vindecare si ca acestea exista dar sunt ascunse prin legi sau chiar pierderi de vieti omenesti , imediat este catalogat ca fiind fan SF sau adept al teoriilor conspiratiei .
      Exista fratilor , sunt la vedere dar numai orbul poate vedea in intuneric , vazatorul nu , asteapta ‘’lumina’’ .
      Sa ne trezim , aia....nu e lumina , e doar manipulare.

      Ștergere