Sine al meu Superior, cu iubire îți cer ca începând din acest moment să mă îndrumi în tot ceea ce fac sau intenționez, pentru a cunoaște cele mai corecte soluții în problemele cu care mă voi confrunta în viitor. Îți cer aceasta pentru binele meu cel mai înalt, pentru evoluția ființei mele în Lumină și în afara oricărei interferențe malefice. Vreau să îmi ridic frecvența de vibrației la nivelul cel mai potrivit pentru evoluția spirituală a ființei mele în Lumină. Așa să fie!” (în sprijinul celor interesați)

Totalul afișărilor de pagină

miercuri, 4 septembrie 2019

De la colectivitatea GHIZILOR UNIVERSALI.


30 aug.2019; channeler Caroline Oceana Ryan,
Traducere Const. Mihăilescu


Salutari, prieteni! Ne bucurăm foarte mult că avem astăzi această discuție cu voi.
Vedem că mulți dintre voi faceți două lucruri simultan:
celebrăți începuturile Noului Pământ, integrați Lumina puternică care vine acum pe planeta voastră și începeți să vă priviți ca Ființe de Lumină în corpuri fizice, mai degrabă, decât să fiți pur și simplu oameni angajați pe o cale spirituală.
Vă întâmpinăm ca prezență intergalactică (a voastră și a Pământului) în consiliile intergalactice, pentru a ne regăsi și reface vechi conexiuni interculturale (și, de ce nu, comerciale), toate fiind modalități minunate de a realiza că Pământul se deschide acum, încă o dată, către vechi dar și noi căi de existență, pe care planeta voastră și voi le-ați abandonat de milenii.
Cealaltă zonă de interes este mult mai înrădăcinată în ceea ce mulți numesc realitate 3D.
Mulți Light Bringers (purtărori de Lumună) sunt acum puternic interesați, dar și angajați, în ceea ce se întâmplă pe Pământ, la nivel politic, economic și social, vizualizând modalități și situații de guvernare și finanțare multiple, inclusiv pentru amplificarea efortului de curățare și ecologizare a planetei, atât de expusă alegerilor greșite ale marii majorități a populației, pornite din necunoașterea consecințelor globale, de care depinde însăși continuarea existenței viului în acel sistem.
Deși destul de lent, lumea voastră începe să înțeleagă consecințele dramatice ale acțiunilor în care nu se ține cont de faptul că planeta voastră, ca și toate celelalte, este o entitate vie care s-a născut pentru a trăi frumos, liberă și ocrotitoare a tot ceea ce a permis să existe pe ea. Abia acum umanitatea incepe să înțeleagă că planeta nu este un lucru ci o ființă vie, care are, ca și voi, suflet, sentimente, voință, conștiință și o viață de experimentat, pentru a se putea înălța tot mai sus, în dimensiuni tot mai înalte, unde durerea și ura, negljența și egoismul nu există.
Sunteți, prin alegerile voastre, abia la începutul înțelegerii, și din această cauză se mai manifestă pregnant furia, ura, nedreptatea, obtuzitatea, egoismele, frica și axietatea. Aceste stări sunt treptat înlocuite cu bucuria, compasiunea și IUBIREA; progresiv, dar cu o rată a schimbării încă foarte lentă.
Înțelegem foarte bine consternarea și dezaprobarea celor conștienți („ treziți”) față de aceste acțiuni, în care se „remarcă” guvernanții și deținătorii (prin practici necinstite)  puterii economice și politice. Lumea voastră este puternic fracționată în grupuri de interese.
Am spune că aceste comportamente nu sunt noi și că, dacă ar fi să vă citiți istoria, le veți regăsi presărate în toată derularea existențială a omenirii voastre, aproape de la începuturi.
Ceea ce vă încurcă și vă îngrozește acum, este că vedeți modalități diverse de exprimare și comportament neadecvate ale celor cărora, periodic, le acordați puterea, cu speranța că, de data aceasta, ei vor fi corecți și de cuvânt. Marea majoritate a acestor „aleși” își uită pe parcurs promisiunile, se derobează de nobilele principii ale unei bune și corecte comportamente și devin imuni la ideea de cinste și demnitateBunele lor intenții durează puțin, după care tupeul și infatuarea, lăcomia și neomenia pun stăpânire pe ființa lor, transformată treptat în tribună de lansare a minciunii și manipulării.
În perioadele producerii acestor acte de jaf, se întâmplă lucruri groaznice în numele „democrației” și al altor principii politice, toate lansate doar cu scopul de ascunde nelegiuirea și jaful, uitându-se complet de promisiuni și de normele de conviețuire corectă.
Din păcate, de fiecare dată, cea care are cel mai mult de suferit este însăși planeta, ca entitate, căci mai toate acțiunile de prădare a bogățiilor sunt îndreptate spre siluirea și epuizarea exact a propriei voastre case, Pământul, care sărăcește și se epuizează tot mai mult, pentru a satisface setea de acumulare aberantă a celor care vă mint dar pe care îi lăsați să vă conducă. 
Practic, spolierea puterii planetei se realizează prin exploatarea fără noimă a bogățiilor naturale (păduri -
adică defrișări și deșertizări -, țiței, gaze naturale, faună, modificări ale cursurilor de ape) și mai ales prin poluare, care a atins cote alarmante.
Am explicat în mesajele anterioare că toate aceste acțiuni distructive nu sunt accidentale, întâmplătoare, ci fac parte dintr-un amplu program de înrobire și anihilare, întocmit și dirijat de entități și civilizații interesate în menținerea suferinței în sistemul vostru planetar, totul îndreptându-se implacabil către disoluție structurală și civilizațională a sistemului vostru planetar.
Evoluția umanității și a planetei, act normal și de dorit pentru a putea atinge nivele de dezvoltare nebănuite, dar posibile, nu convine civilizațiilor malefice (ale întunericului) care nu doresc să-și piardă o sursă atât de importantă de producere a unor energii - sursă de hrană și de prosperitate pentru ele.
De ce se întâmplă acest jaf la nivel planetar?
Din cauza fricii și ignoranței voastre. Pentru că voi îl acceptați, pentru că voi vă lăsați manipulați, pentru că voi credeți că „oricum, e mai bine cu rău decât fără rău”.
Cu siguranță, și din păcate, chiar asta se va întâmpla, atâta timp cât veți continua să vă lăsați manipulați și nu veți renunța la credulitatea voastră infantilă.
Cum să faceți să vă fie mai bine? Simplu: să vă amintiți că sunteți puternici și că, dacă hotărâți, nimeni nu se mai poate interfera în zona voastră existențială. Fiți mereu atașați ideii că sunteți nemuritori.
De exemplu: cum de nu realizați că cei care vă conduc vă mint și vă lasă să suferiți? De ce îi tolerați, de ce vă lăsați manipulați de minciunile lor? 
Nu aveți decât să spuneți: STOP!
De cine vă e teamă, din moment ce la voi este puterea, nu la ei?
E adevărat că, din când în când, vi se mai aruncă un rest de la masa lor bogată.
Și atunci, voi sunteți dispuși să uitați de toate nedreptățile și să-i iertați. Asta ține puțin: doar cât să-i lăsați să-și ocupe scaunele și să le reconfirmați acceptul vostru ca ei să vă conducă încă o dată.
Pentru a le face munca de manipulare mai ușoară voi chiar acceptați să-i ajutați. Cum?
Vă „încăierați ” între voi pentru firimiturile care vi se aruncă, sau acceptați să-i slujiți cu devotament, ca unelte ale „deavolului”, împotriva voastră și alor voștri.
Mulți o faceți cu non-șalanță, căci ei au știut cum, în prealabil, să vă adoarmă conștiința. (Pentru „osul” care vi se aruncă le predați toată „turma”.)

Toți, sau majoritatea voastră, sunteți de acord că se săvârșesc adevărate crime înpotriva Pământului, cel datorită căruia existați în această viață.
Și totuși, vă faceți că nu vedeți, rămâneți imuni și idiferenți când asemenea atrocități se produc.
Chiar este atât de greu de înțeles că prin acest comportament, acceptați să vi se „taie craca de sub picioare”?

Desigur, noi am putea să vă spunem: E treaba voastră cum vă veți „așterne să dormiți!” Numai că ceea ce se întâmplă la voi, din cauza neimplicării și acceptării voastre, se răsfrânge asupra ÎNTREGULUI UNIVERS.
E și motivul pentru care noi (și alții) încercăm să vă trezim.
Desigur, Universul are mijloace de redresare infinite, dar tot răul, tot dezechilibrul se repară cu enorme consumuri de energie care ar putea fi folosite mai rațional pentru evoluția fiecăruia și a ÎNTREGULUI.
Am spune că, în primul rând, este vorba de atitudine. Pentru a vă îmbunătății calitatea generală a vieții, trebuie să faceți tot ce ține de voi pentru a vă ridica vibrația. Poate cel mai important mod de a face acest lucru este cum vă utilizați sentimentele, ce solicitați corpului vostru emoțional. Desigur, situații grele vă încearcă uneori, sau adesea, căci viața vă aduce în față evenimente cu diverse încărcături emoționale. Totul este să le tratați cu cât mai puțină implicare emoțională. 
Puneți în relația voastră cu oricine, nu preluarea, implicarea în suferința cuiva ci COMPASIUNEA.
Diferența dintre aceste două stări este fundamentală: suferința e producătoare de energie negativă și ajută la extinderea acelei stări, fără a putea ajuta cumva pe cel pentru care se suferă. Suferința produce un sortiment de energie de joasă vibrație foarte apreciat și căutat de multe entități și civilizații malefice (întunecate). 
Compasiunea înseamnă a ajuta pe cineva să poată face față mai ușor consecințelor unui eveniment neplăcut (poate chiar tragic). Acest comportament lucrează cu energii pozitive, care ridică vibrația, practic, el însemnând: ajutor de orice fel (inclusiv material, logistic) și resetarea stărilor de suferință (măcar) parțial. Indicația generală în asemenea situații este:„ AJUTĂ în măsura în care o poți face dar NU TE IMPLICA EMOȚIONAL !”
Apoi, ceea ce faceți, faceți din iubire necondiționată!.

Nu mai vizionați ori ascultați emisiuni de actualități care vă provoacă stări de angoasă, de teamă, de descurajare. Asta nu înseamnă că nu trebuie să fiți informați. Totul trebuie făcut însă pe o durată cât mai scurtă (doar pentru a prelua știrea), fără a amplifica mental evenimentul. 
Dacă este cazul, și evenimentul v-ar putea atinge într-un fel sau altul, vă puteți întocmi un mic plan de acțiune, fără a vă lăsă însă dominați de panică. 
Nu uitați niciodată adevărul că în acest univers nu există nici măcar o problemă la care să nu se găsească o soluție acceptabilă. 
Recomandarea este cu atât mai mult de luat în seamă, dacă vă amintiți că mass-media este un instrument majoritar aservit unor magnați interesați în manipularea opiniei publice și abaterea atenției de la evenimente pe care ei vor să le oculteze.
Pe de altă parte, în marea lor majoritate, slujitorii „celei de a patra puteri în stat” sunt formați și plătiți pentru a promova și prelucra astfel știrile încât acea publicație să se vândă cel mai bine și, deci, să fie cât mai profitabilă pentru patron. 
Din acest motiv, dacă o știre este lansată ca „bombă”, primul lucru pe care un „ consumator” isteț ar trebui să-l facă ar fi să „citească printre rânduri” și să caute în dreapta și-n stânga (inclusiv în surse alternative) ce alt eveniment s-a produs în acel interval de timp, și de la care se încearcă a se abate atenția. 
Vă garantăm că după o anumită practică, cel care o folosește metoda, capătă o ușurință, un fler de a depista evenimentele care se încearcă a fi „îngropate”.

Iubiților, vă aflați în punctul în care umanitatea voastră este foarte aproape de a fi vizitată de „ființele din stele”. Știm că așteptarea a fost lungă și multă vreme a mai trebuit să treacă pentru a se îndeplini condițiile energetice, indispensabile unui asemenea EVENIMENT. 
Numai de voi depinde ca acel eveniment să se producă mai curând sau mai târziu. Libertatea de a alege este exclusiv a voastră. 
Chiar dacă n-a fost ușor, acum sunteți în măsură, mai mult ca niciodată, să schimbați viața voastră și a planetei în mult mai bine. Propria voastră voință este cea care decide. Pentru aceasta trebuie ca, în mod mai accelerat, să faceți numai ceea ce este bine pentru voi și pentru planetă, căci asta așteaptă civilizațiile din lumină ale universului, lumile civilizate, de la voi. 
Prin comportamentul, simțirea și gândirea voastră, dovediți că încrederea SURSEI și a celor care vă iubesc este justificată! Noi vă ajutăm dar cei care își vor ridica planeta și sistemul planetar, voi veți fi.
MAREA SCHIMBARE nu se va produce ca urmare a unui eveniment exterior (un război, modificări drastice în fizionomia planetei ori aterizarea unei nave-mamă venită din univers) ci va fi urmarea alegerilor și acțiunilor voastre. 

Fiecare dintre voi trebuie sa-și crească lumina interioară, să-și revendice și să-și preia puterea și abilitățile, să rupă contractele cu orice entitate exterioară, indiferent cărei civilizații aparține și indiferent de clauzele contractuale.
Întrebați-vă așa: „dacă am acceptat promisiunile care mi s-au făcut (în deplină cunoștință de cauză sau nu), dacă am dat curs indicațiilor „prietenilor și binefăcătorilor mei”, dacă am acceptat penitențele pentru iertarea „păcatelor” care mi s-a spus că le-am săvârșit, dacă termenele de ispășire au fost depășite, de ce viața mea și acelor dragi nu s-a îmbunătățit nici după foarte lunga perioadă și multele vieți pe care le-am avut ?
Nu cumva am fost mințit? Dacă se spune că am putere să fac aproape orice, de ce și de cine, cu ce interes am fost oprit să ating culmile civilizației și ale evoluției ?”
În continuare veți putea ajunge la concluzii care vă vor dovedi că ați fost mințiți nu numai de cei pe care-i puteați vedea, în plan material, dar și de cei nevăzuți, la care, vieți de-a rândul, v-ați închinat. Luați asta ca un subiect de reflecție și meditație.
Libertatea și voința voastră nu pot fi întemnițate de nimeni. Este o lege a CREATORULUI SUPREM.

Multe ființe din Lumină (și nu doar din acest univers) aleg să se nască (sau să ia corp fizic în alt mod) pe Pământ, în această perioadă. Vin din dorința de a experimenta, motivați de curiozitate, dar și din iubire dezinteresată față de frații lor de pe această greu încercată planetă. Nivelul lor de dezvoltare este incredibil și de neconceput pentru voi. 

Nu vă descurajați căci mulți dintre voi ați avut vieți și experiențe în locuri din univers foarte înalte vibrațional. Vă rugăm să nu considerați că sunteți mici, insignifianți, căci multe au fost viețile în care dimensiunea era mai înaltă ori mult mai înaltă, față de cea în care vă aflați acum. 
Toate ființele se află într-o continuă transformare ca urmare a experiențelor din locurile unde aleg să trăiască într-o anumită viață. 
Esența voastră deține întreaga cunoaștere, în funcție de numărul vieților pe care le-ați avut și de experiențele prin care ați trecut.
Este posibil să aveți momente în care vă simțiți neputincioși, dezarmați sau umiliți. Nu-i nicio nenorocire, permiteți-vă să treceți și prin acea experiență, fiți observatorul propriului vostru experiment, după care mergeți la Sinele vostru Interior pentru ca împreună cu el să trageți concluziile cele mai utile dezvoltării voastre ulterioare. Extrageți din acea experiență esențialul și treceți-o în bagajul vostru de cunoaștere.
Practicați meditația de dimineață, „vizualizând” etapele programului zilei care a început și rezultatul de la sfârșitul acelei zile. Dacă, pe parcurs, ceva nu merge cum v-ați propus și cum v-ați așteptat, faceți o mică pauză și consultați-vă Sinele, de la nivelul inimii și aduceți corecțiile de gândire ori de acțiune care se impun. 

Vă garantăm că nu sunt vorbe fără conținut. Încercați și faceți din asta o practică zilnică. Prin aceasta „veți fi mereu pe cale” și nu veți face erori de apreciere sau de comportament.

Namaste, dragilor! Nu sunteți niciodată singuri!
Suntem alături de voi, întotdeauna.

https://sananda.website/the-collective-of-guides-via-caroline-oceana-ryan-august-30th-2019/

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu