Sine al meu Superior, cu iubire îți cer ca începând din acest moment să mă îndrumi în tot ceea ce fac sau intenționez, pentru a cunoaște cele mai corecte soluții în problemele cu care mă voi confrunta în viitor. Îți cer aceasta pentru binele meu cel mai înalt, pentru evoluția ființei mele în Lumină și în afara oricărei interferențe malefice. Vreau să îmi ridic frecvența de vibrației la nivelul cel mai potrivit pentru evoluția spirituală a ființei mele în Lumină. Așa să fie!” (în sprijinul celor interesați)

Totalul afișărilor de pagină

duminică, 23 iunie 2019

Mike Quinsey: Mesaj de la Sinele meu Superior.

21 iunie 2019.
Traducerea Const. Mihăilescu
Mike

Cei întunecați au pierdut bătălia dar mai luptă și prezența lor este încă vizibilă. Cu toate acestea, vibrațiile joase pe care le poartă în jurul lor nu pot decât să influențeze acele suflete care au o vibrație similară, evidentă la mulți dintre membrii mai tineri ai societății umane. Cu toate acestea, nu vor avea niciun efect asupra celor care au evoluat dincolo de această etapă.
Cei întunecați nu mai au puterea pe care au avut-o, iar scopurile lor de a prelua lumea s-au năruit, după multele secole de creștere.
Cătușele care v-au ținut pe loc au fost îndepărtate și voi deveniți suflete libere, capabile să evolueze. Este de așteptat să faceți progrese mult mai rapide decât până acum.
Va mai trece însă ceva timp înainte să înțelegeți pe deplin adevărul ființei voastre și fiecare are timpul și momentul său de trezire și evoluție. Totul depinde de cât sunteți de curățați de influențe exterioare, de cât sunteți de hotărâți să evoluați. Strădania trebuie să fie personală, chiar dacă există și încurajările altora.
Pe măsură ce ascensionați veți primi multe informații despre trecut, prezent și viitor astfel ca să ieșiți din coconul uitării și să mergeți hotărât pe calea evoluției spirituale.
Politica de până acum a fost ca voi să nu vă treziți niciodată la adevăr, crezând că aveți păcate de ispășit, spunându-vi-se de fiecare dată că deocamdată nu meritați să fiți liberi. Acest „deocamdată” s-a repetat mereu și mereu astfel ca voi să nu puteți fi absolviți niciodată de o vină imaginară, inventată de cei care v-au convins să vă reîncarnați pentru a suferi, ca să vă ștergeți „păcatul”.(nota C.M.: de fapt, cu scopul de a produce energie de joasă vibrație cu care se hrănesc cei care ne interferează)
Ridicați-vă vibrațiile pentru a vă trezi definitiv și pentru a atinge un cât mai înalt nivel de conștiință ! Căutați adevărul în voi, nu în afara voastră!
Trebuie precizat că o parte dintre voi v-ați trezit într-un ritm accelerat până la momentul 2012, ceilalți urmând a o face după acel moment.
Așa cum am menționat de mai multe ori, odată ce sufletul se trezește în Lumină, el însuși va deveni dornic să-i ajute și pe ceilalți.
Scopul vieții este de a acumula cunoaștere prin experiență, iar cunoașterea mărește înțelegerea, în final, ajungându-se la ridicarea vibrațiilor și trecerea la un nivel superior de conștiință. Acesta este procesul prin care vă transformați în Ființe ce Lumină.
Numeroase sunt provocările la care este supusă ființa umană și nu totdeauna acestea sunt plăcute în planul fizic. Trebuie însă să înțelegeți că dificultatea cu care ele se manifestă decurge din scopul pe care, la nivel subtil, ființa îl urmărește. Binecuvântați orice experiență căci ea n-a venit întâmplător în calea voastră.
De fiecare dată, încercați să înțelegeți motivul pentru care a trebuit să aveți fiecare experiență. Dacă ai trecut printr-o experiență și nu te-ai străduit să afli scopul pentru care ai avut-o (adică nu ți-a folosit), se va considera că nu s-a atins obiectivul și, ca urmare, în viitor îți va fi reprogramată; dar, de data aceasta, la un nivel superior de dificultate.
Pe linia acelei experiențe, nu vei progresa decât după ce vei fi trecut de ea, și-i vei înțelege menirea. De câte ori poți relua acea experiență (în moduri progresive de dificultate)? De câte ori va fi nevoie. Dacă va trebui, te vei reîntâlni cu ea și în viața sau viețile următoare (n.m.: până când vom primi notă de trecere).
Experiențele voastre vor putea fi folosite de toți cei care au nevoie de ele și le vor căuta. Pentru transmiterea cunoașterii acumulate dintr-o experiență, se vor crea inevitabil ocazii favorabile. Totul este ca această trecere să fie conștientizată și utilizată, căci nu întâmplător a venit la tine.

Când pe Pământ pacea și înțelegerea vor deveni stări normale de conviețuire, lumea voastră va începe să fie vizitată la modul vizibil de multele civilizații ale acestui univers. Atunci veți putea beneficia din plin de asistența și tehnologia lor inimaginabil (pentru voi) de avansată.
 În orice caz, asta depinde exclusiv de voi, căci ființele extraterestre de mult sunt pregătite să o facă. Din acel moment, evoluția umanității va cunoaște o creștere exponențială. 
Este de înțeles că la nivelul de conștiință la care vă aflați în prezent, ar fi o nesăbuință să vi se ofere înaltele tehnologii extraterestre pe care, unii dintre voi, repede le-ar transforma în arme de exterminate a celor pe care ei i-ar considera adversari.
Din fericire, destinul vostru este să trăiți pe Noul Pământ, unde nu se mai regăsesc ura, invidia și dorul de răzbunare ori de dominație. 
Nu există cuvinte adecvate pentru a descrie cât de minunată va fi viața pe Noul Pământ. Spuneți-i cum doriți: paradis, rai, tărâm al iubirii, pământul făgăduinței etc. Cât mai este până atunci? Asta vă întrebăm noi pe voi, căci DOAR de voi depinde.
Există o certitudine: va fi așa cum a decretat Creatorul Suprem, căci și voi sunteți plămădiți din Ființa Sa. 
Pământul și umanitatea nu au fost și nu vor fi niciodată uitați, doar că nimeni, nici măcar Creatorul, nu vă va încălca Liberul Arbitru. Deci: numai de voi depinde.

La modul concret este nevoie de ridicarea vibrațiilor atât ale ființelor umane cât și ale planetei, ca entitate. Terra mereu a luptat să-și ridice nivelul vibrațiilor, numai că aceasta a depins și depinde în mare măsură de vibrația ființelor de pe ea. (nota C.M.: să ne amintim că nu a trecut prea mult de când planeta și civilizația umană au fost la un pas de dezintegrare, ca urmare a enormei negativități acumulate și datorate comportamentului ființei umane. Ni s-a mai dat o șansă. Ce facem cu ea ?) 
De vreme ce în tărâmurile superioare nu există timp, revenirea la normalitate poate avea loc oricând. 
Nu veți termina călătoria (n.m. revenirea la SURSĂ) până când nu veți redeveni Ființe de Lumină. În conjunctura actuală există însă o rarisimă ocazie de trecere accelerată la niveluri superioare de vibrație. În mod logic, ar trebui folosită, ceea ce ar însemna să se producă o Ascensiune în masă.
Marea majoritate a voastră o reprezintă sufletele versate, trecute prin multe experiențe, cu abilități deosebite care ar face posibilă o ridicare în masă a nivelului vibrațional.
Este momentul să renunțați la rutină, la comoditate, la vechile credințe și principii care v-au frânat dezvoltarea, evoluția. 
Desigur, progresul, evoluția sunt sigure și inevitabile, însă de voi depinde să ajungeți mai repede sau mai încet la capătul acestei etape de dezvoltare civilizațioanală. Între două puncte (plecare și sosire) există infinite căi pe care se poate merge. De ce mereu voi ați ales căile ocolitoare? Gândiți-vă la asta !

Nu vă mai lăsați ispitiți de oferte înșelătoare; a venit timpul când calea către punctul final să fie o linie dreaptă. Desigur, nimeni nu vă va opri să faceți oricare altă alegere.
Mulți dintre voi consideră că nu este rău ca, pe această cale, să facă popasuri dese și...lungi. E o opțiune !! Fiecare trebuie să se gândească dacă aceasta este în interesul său cel mai înalt.
Vă las acum, vă dau binecuvântarea mea și sper ca dorința de a reveni la Sursă să vă lumineze calea și să vă grăbească pașii. Există în acest univers și în toate celelalte, nenumărate civilizații care au făcut-o, cu multă determinare și, vă asigur, le merge infint mai bine. Voi nu sunteți o civilizație de ....mâna a doua.

M.Q.: acest mesaj a venit prin Sinele meu Superior pe care eu îl ascult mereu. Aceasta o poate face fiecare dintre voi.
Iubire și lumină !
Mike

https://sananda.website/mike-quinsey-channels-his-higher-self-june-21st-2019/

Un comentariu: