Sine al meu Superior, cu iubire îți cer ca începând din acest moment să mă îndrumi în tot ceea ce fac sau intenționez, pentru a cunoaște cele mai corecte soluții în problemele cu care mă voi confrunta în viitor. Îți cer aceasta pentru binele meu cel mai înalt, pentru evoluția ființei mele în Lumină și în afara oricărei interferențe malefice. Vreau să îmi ridic frecvența de vibrației la nivelul cel mai potrivit pentru evoluția spirituală a ființei mele în Lumină. Așa să fie!” (în sprijinul celor interesați)

Totalul afișărilor de pagină

miercuri, 15 mai 2019

Mii de studii ştiinţifice oferă informaţii tot mai îngrijorătoare despre wi-fi, care deja e strict reglementat în şcolile unor ţări ale lumii

 
Mii de studii ştiinţifice oferă informaţii tot mai îngrijorătoare despre gadgeturile și tehnologiile noastre preferate – telefoane mobile, tablete, Wi-Fi și așa mai departe, scrie Collective Evolution. Dar, în primul rând, aceasta se referă la Wi-Fi și telefoanele mobile, a căror utilizare este deja strict reglementată în şcoli în câteva ţări ale lumii.
De exemplu, în Franța, în anul 2015, a fost promulgată o lege care interzice accesul Wi-Fi în grădinițe. Aceeași lege cere ca Wi-Fi să fie întotdeauna dezactivat în școlile primare atunci când nu este folosit. Dacă este posibil, prioritate se va acorda conexiunilor prin cablu. Și în publicitatea telefoanelor mobile din Franța este necesar să se indice că utilizarea căștilor este mai sigură, deoarece reduce efectele radiației asupra creierului. De asemenea, publicitatea telefoanelor mobile este interzis să vizeze copiii.
Cu toate acestea, cazul nu se limitează la copii: Biblioteca Națională franceză, precum și multe alte biblioteci și universități din Paris, au demontat complet toate rețelele Wi-Fi, iar în mai multe instituții publice acestea sunt interzise. Greu de crezut? Dar francezii interzic Wi-Fi și telefoanele mobile nu fără motiv, ci bazându-se pe cercetări ştiinţifice!
Restricții similare au fost introduse și în Belgia, Spania, Israel, Australia, Italia, Elveția, Germania, Austria, India, Finlanda, Cipru etc.
Agenția Nucleară din Namibia declară în mod explicit că actualele așa-numitele reglementările „sigure” nu protejează cetățenii de consecințele pe termen lung ale utilizării telefoanelor mobile.
De ce, totuşi, mai multe țări din întreaga lume sunt atât de rezervate faţă de radiații mobile? Deoarece mii de studii le asociază cu cancer și cu multe alte boli. Ele sunt deosebit de periculoase pentru copii, deoarece măduva osoasă a capului copilului absoarbe de 10 ori mai multă radiație decât cea a unui adult. Telefoanele mobile și dispozitivele wireless emit radiații cu microunde, numite emisii radio. Printre efectele biologice negative ale acestora se numără disfuncția sistemului de reproducere, pauze singulare și duble în ADN, crearea de specii reactive de oxigen, disfuncții ale sistemului imunitar, sinteza proteinelor de stres în creier, tulburări de dezvoltare a creierului, tulburări de somn și de memorie, riscul crescut de tumori cerebrale și așa mai departe.
Cel mai grav aspect este că aceste consecințe apar la un nivel de radiație de sute de ori mai mic decât cel permis de standardele internaționale actuale. Iar sursele acestei radiații sunt permise prin lege și vândute în mod deschis în întreaga lume. Conform studiilor experimentale, expunerea prelungită la rețelele Wi-Fi reduce numărul de celule ale creierului și duce la decesul celulelor din zonele creierului responsabile de memorie și învățare. De asemenea, radiația celularelor afectează activitatea creierului uman.
În 2011, oamenii de știință au descoperit că doar 50 de minute de ținere a telefonului mobil în imediata apropiere a creierului conduce la o creștere a nivelului de glucoză în partea expusă la radiații a creierului.
Studiile preliminare ale rețelelor 3G și 4G arată că nivelurile de radiații non-termice modifică de asemenea activitatea electrică a creierului.

yogaesoteric
13 mai 2019 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu