Sine al meu Superior, cu iubire îți cer ca începând din acest moment să mă îndrumi în tot ceea ce fac sau intenționez, pentru a cunoaște cele mai corecte soluții în problemele cu care mă voi confrunta în viitor. Îți cer aceasta pentru binele meu cel mai înalt, pentru evoluția ființei mele în Lumină și în afara oricărei interferențe malefice. Vreau să îmi ridic frecvența de vibrației la nivelul cel mai potrivit pentru evoluția spirituală a ființei mele în Lumină. Așa să fie!” (în sprijinul celor interesați)

Totalul afișărilor de pagină

sâmbătă, 18 mai 2019

Au fost descoperiți anumiți viermi care mănâncă plastic. Acum, planeta va fi mai curată!

2 milioane de cutii din plastic sunt folosite în fiecare minut la nivel mondial. Munții din plastic care s-au acumulat de-a lungul anilor sunt greu de imaginat. Oamenii de știință caută să găsească o soluție, iar guvernele crează limite privind utilizarea acestui material. Cu toate acestea, problema rămâne una serioasă până în prezent. Totuși, situația poate fi salvată cu ajutorul unui singur vierme. Această descoperire neașteptată a provocat oamenii de știință să efectueze cercetări, iar rezultatele lor s-au dovedit a fi promițătoare.
Acest vierme este, de fapt, o omidă, numită „omida de ceară”. Acestea parazitează coloniile de albine și mănâncă ceară. Ea este, de asemenea, cumpărată ca hrană de către proprietarii de animale de terariu, cum ar fi șopârle. În unele experimente, viermele de ceară este chiar capabil să înlocuiască mamiferele. Și, după cum am aflat deja, a fost recent recunoscut ca fiind capabil să prevină distrugerea planetei.
Faptul că această omidă poate digera plastic, s-a demonstrat dintr-o fericită aparentă întâmplare. Profesorul Federica Bertocchini, apicultoare, a pus viermii de ceară într-o pungă de plastic, iar mai târziu a găsit numeroase găuri în ea. Împreună cu alți oameni de știință – Paolo Bombelli (Paolo Bombelli) și Christopher J. Howe – ea a organizat un studiu bazat pe incidentul cu punga de plastic, folosind 100 de viermi.
Ei au pus viermii în pungi de plastic și, după 40 de minute, au apărut găuri în ele. După 12 ore, greutatea din plastic a scăzut cu 92 mg. De asemenea, s-a dovedit că viermii distrug cu adevărat legăturile chimice de plastic, nu doar îl devorează.
Oamenii de știință cred că secretul se află în enzimele viermilor, care îi ajută să digere plasticul. În plus, ei demult consumă ceară, care este numit un „plastic natural”.
După ce cercetătorii vor înțelege cum să folosească enzima și cum are loc procesul de digestie al acestui vierme, ei vor fi cu un pas mai aproape de rezolvarea problemei gunoiului de plastic.
yogaesoteric
16 mai 2019

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu