Sine al meu Superior, cu iubire îți cer ca începând din acest moment să mă îndrumi în tot ceea ce fac sau intenționez, pentru a cunoaște cele mai corecte soluții în problemele cu care mă voi confrunta în viitor. Îți cer aceasta pentru binele meu cel mai înalt, pentru evoluția ființei mele în Lumină și în afara oricărei interferențe malefice. Vreau să îmi ridic frecvența de vibrației la nivelul cel mai potrivit pentru evoluția spirituală a ființei mele în Lumină. Așa să fie!” (în sprijinul celor interesați)

Totalul afișărilor de pagină

luni, 20 mai 2019

Pulsații neobișnuite ale Soarelui și anomaliile rezonanței Schumann.


13 mai 2019; de Edward Morgan
Traducere Const. Mihăilescu

O evoluție interesantă a apărut în ceea ce privește diagrama rezonanței Schumann și obsevațiile asupra soarelui nostru.Deși nu este clar dacă cele două sunt legate, ambele au atribute similare.

Rezonanța Schumann

În luna aprilie 2019, după o întrerupere inexplicabilă de 2, 3 ore în afișarea graficelor privind rezonanța Schumann, la reluare, acele diagrame au afișat un model nou și neobișnuit:

(înainte):

Mulți cercetărori cred că acel blocaj de afișate a reprezentat efectiv o resetare.

(după întrerupere):

De remarcat că liniile lungi, verticale sunt dispuse la o distanță de aproximativ 10 minute între ele:

Când este mărit la o rezoluție superioară, pe grafic se poate observa ceva care seamănă cu un gard:

Este oare posibil ca aceasta să reprezinte noua matrice organică pusă în aplicare?

Pulsul Soarelui.

În acestă chestiune, au existat anterior numeroase rapoarte despre soarele nostru care pulsează, după cum reiese din multe fotografii:

După cum s-a putut observa, spectrul solar a trecut de la culoarea galben la alb, odată cu intrarea întregului sistem solar în Centura fotonică. (începând cu sfârșitul anilor 1980).
Asta a provocat schimbări climatice dramatice pe toate planetele din sistemul nostru solar; evident și pe Pământ.
Unii oameni de specialitate au atribuit în mod greșit schimbarea climatică, la nivelul întregului sistem planetar, apropierii și prezenței planetei Nibiru, ceea ce nu este adevărat. (nota C.M.: mai nou, se pare că această planetă este un corp astral artificial, de dimensiuni considerabile. În mișcarea sa prin univers, Nibiru are o orbită eliptică foarte alungită, ciclul ei de deplasare fiind de 3600 de ani; numele corect ar fi Neiberau).
Traversarea Centurii fotonice de către sistemul nostru solar (sau invers !) va necesita un timp de aproximativ 2000 de ani. Cu alte cuvinte, sistemul nostru solar va sta în acest câmp de lumină fotonică cca 2000 de ani.
Această energie cosmică are capacitatea de a ne transforma ADN-ul, precum și de a activa benefic codonii (vezi Wikipedia) până acum inactivi, din ARN-ului nostru.
Oamenii de știință au dificultăți în a descrie ce se întâmplă în această perioadă cu soarele nostru.
Puteți citi mai multe despre acest lucru în articolul:

Soarele Pulsator are legătură cu noua rețea de rezonanță 
Schumann?

Intuitiv, aș spune că da, deși poate fi prea devreme pentru a da un răspuns definitiv.
Oricum, se pare că există o corelație între cele două fenomene. Rețineți că deocamdată suntem abia la marginea exterioară a centurii fotonice și că, indubitabil, influența sa va crește, pe măsură ce ne va cuprinde.

Timpul de accelerare
Coroborând cele două fenomene: pulsațiile și culoarea modificată a soarelui și anomaliile apărute în rezonanță Schumann, cu perceperea accelerării timpului în viața fiecăruia dintre noi, nu putem trece cu vedere această realitate, spunându-ne că nimic nu se întâmplă; lumea este din ce în ce mai preocupată pentru a înțelege ceea ce se petrece cu adevărat.
(Am dat unele explicațiie asupra unora dintre aceste pecepții în recentul meu articol „Anomalii temporale în desfășurare.)
Creșterea câmpului energiei fotonice și a stărilor plasmatice, poate fi dovada pe care o căutăm în manifestările din planul fizic, de care avem nevoie. Energia pulsatorie poate fi observată în fotografiile făcute soarelui, precum și pe diagramele de rezonanță Schumann. Câteodată manifestarea pare a fi chiar mai rapidă !

La ce ne putem aștepta în viitorul apropiat?

Pe măsură ce ne adâncim în câmpul Centurii fotonice și în probabila accelerare a pulsațiilor solare, sperăm ca multele fotografii viitoare, coroborate cu anomaliile atmosferice, să ne ușureze nivelul de înțelegere.
În ceea ce privește diagramele rezonanței Schumann, e foarte probabil ca modificările survenite să se permanentizeze.
Ne putem aștepta la mai multe albume pe graficele RS și poate la mai multe anomalii pe care nu le-am mai văzut până acum.
Este pentru prima dată în istoria înregistrată că suntem martori la astfel de evenimente, și când avem capacitatea de a le semnala în timp real.
Mulți oameni încep să perceapă, prin accelerarea simțurilor, că ceva (deocamdată nedefinit) se petrece în lume dar și în ființa noastră.
Eu cred în aceasta! Voi?

Trimite cunoscuților acest articol, împreună cu urarea :IUBIRE ȘI LUMINĂ !
Gregg.



Un comentariu:

  1. Buna ziua,pare-se ca ati citit "Geneza uitata",daca ati scris corect numele acelui planetoid.
    MULTUMESC INCA-ODATA PENTRU POSTARI!

    RăspundețiȘtergere