Sine al meu Superior, cu iubire îți cer ca începând din acest moment să mă îndrumi în tot ceea ce fac sau intenționez, pentru a cunoaște cele mai corecte soluții în problemele cu care mă voi confrunta în viitor. Îți cer aceasta pentru binele meu cel mai înalt, pentru evoluția ființei mele în Lumină și în afara oricărei interferențe malefice. Vreau să îmi ridic frecvența de vibrației la nivelul cel mai potrivit pentru evoluția spirituală a ființei mele în Lumină. Așa să fie!” (în sprijinul celor interesați)

Totalul afișărilor de pagină

miercuri, 20 februarie 2019

Surprize...marțiene ?



î 

UFO - OZN - Paranormal.Mistere.Conspiratii - Romania
O fotografie NASA ciudată de pe Marte! Un umanoid, având capul conic, pare că se plimbă nestingherit pe “planeta roşie”…
Încă o fotografie ciudată descoperită în arhiva NASA privind planeta Marte! O vedere panoramică de pe platoul Naukluft, de pe muntele Sharp, care se află în interiorul craterului Gale de pe Marte, arată ceva foarte ciudat. În afară de geologie și formele de relief ciudate, imaginea arată ceea ce pare a fi o ființă umanoidă, cu un cap sub formă de con, şi care pare că se plimbă pe jos pe Marte!
Creatura ciudată pare că poartă un costum albastru şi încălţăminte de culoare albă!
În cazul în care nu este un truc al ochiului și să presupunem că această ființă este una reală, mă întreb dacă nu cumva ea este un hibrid extraterestru, care a intrat în contact cu oamenii de pe Pământ, cu mii de ani în urmă?
Istoria umanităţii are numeroase exemple de schelete, care au cranii sub formă de con. Există dovezi arheologice care arată că o specie umanoidă, cu un cap sub formă de con, a locuit în urmă cu aproximativ 50.000 de ani (sau mai mulți) în Africa de Sud, precum și în America de Sud. Acelaşi cap sub formă de con apare şi la faraonul egiptean Akhenaten (1353BC-1335 î.Hr.), dar şi la soţia lui, Nefertiti.
Imaginea originală controversată poate fi downloadată de pe site-ul NASA de  AICI. https://photojournal.jpl.nasa.gov/catalog/PIA20332

Un comentariu:

  1. Este o iluzie optica. Se vede clar acolo unde ar trebui sa fie piciorul drept. Umbra nu continua si in sus. Plus alte detalii care se deosebesc cu putina atentie.

    RăspundețiȘtergere