Sine al meu Superior, cu iubire îți cer ca începând din acest moment să mă îndrumi în tot ceea ce fac sau intenționez, pentru a cunoaște cele mai corecte soluții în problemele cu care mă voi confrunta în viitor. Îți cer aceasta pentru binele meu cel mai înalt, pentru evoluția ființei mele în Lumină și în afara oricărei interferențe malefice. Vreau să îmi ridic frecvența de vibrației la nivelul cel mai potrivit pentru evoluția spirituală a ființei mele în Lumină. Așa să fie!” (în sprijinul celor interesați)

Totalul afișărilor de pagină

joi, 28 februarie 2019

Lucrul cu câmpul electromagnetic al Pământului


Mesaj de la Consiliul Arcturian dn cea de a 9-a dimensiune.
26 feb. 2019; channeler Daniel Scranton.
Traducere Const. Mihăilescu


Salutări. Suntem Consiliul Arcturian, încântați să ne conectăm din nou cu voi, umanitatea Pământului.
Am descoperit un nou mod de a ajunge la voi și anume, am aflat cum, și am început să ne folosim de energia electromagnetică a planetei voastre, ca un mijloc de comunicare, trimițându-vă mesaje chiar și atunci când nu o facem printr-un canal uman. În felul acesta, mesajele noastre sunt recepționate de subconștientul tuturor oamenilor de pe Pământ, ajutând, spunem noi, la „trezirea” unor mase mari ale populației. Această conștientizare ajunge și amplifică însăși conștiința colectivă de pe Terra.
Suntem foarte mulțumiți de rezultatele obținute până acum, prin acest procedeu, deoarece constatăm că tot mai mulți o9ameni sunt capabili să absoarbă ceea ce trimitem în câmpul lor energetic prin câmpul planetei, fără ca aceste informații să fie impuse. Am creat astfel o cale extrem de eficientă care aduce mai aproape de cunașterea și conștiința fiecăruia la realitățile universale. Mai mult încă, procedeul ne facilitează accesul la energia proprie a planetei care, în multe situații, are nevoie să fie ajutată să elimine mai ușor energia negativă acumulată în general dar și în anumite zone afectate.
Acum putem introduce mesaje înălțătoare, de frecvență ridicată, a căror energie este acumulată în cristalele aflate în scoarța Pământului și chiar la anumite adâncimi.
De asemenea, acum suntem capabili să infuzăm energie modulată cu informație în zone extinse acvatice, ceea ce va avea, fără îndoială, un impact considerabil asupra lumii acvatice din oceanul vostru planetar. [nota C.M.: altfel spus, specii de viețuitoare precum delfinii, balenele, caracatițele și altele necunoscute de noi (bunăoară, sirenele, pe care noi le-am considerat eroi din basmele populare ) vor beneficia acum de un canal prin care vor primi mai ușor informație din univers, cu impact favorabil asupra ridicării nivelului lor de conștiință. Evident că, pentru marea majoritate a oamenilor, asta pare o poveste de adormit copiii].
Acum, influența noastră pozitivă, cu siguranță, va avea un mai mare impact. Este o „tehnică” prin care căutăm să vă oferim posibilitatea ca voi să vă recuperați mai repede puterea, abilitățile cu care ați fost dotați de Creator, dar pe care, din varii motive, vi le-ați pierdut, (de fapt, ați uitat că le aveți).
Este cu atât mai necesar acest ajutor, dacă țineți cont de faptul că, din păcate, există multe entități, chiar civilizații, în univers care urmăresc să vă elimine puterea, să vă facă marionetele lor și să vă orienteze spre a activa în propriul lor interes.
Menționăm că, cu cât vă veți conecta mai mult la mama voastră Pământ, inclusiv folosindu-vă de dispozitive electronice, cu atât va fi mai ușor să beneficiați de ceea ce am făcut și de ceea ce vom continua să facem pentru voi și pentru sistemul vostru planetar.
Dragilor, puțini dintre voi cunoașteți cât de profunde și de diversificate sunt legăturile voastre cu noi.
Vă aflați abia la începutul cunoașterii acestor legături care, am putea spune, au existat din totdeauna, căci, amintiți-vă, UNA SUNTEM. În ultimă instanță, acestea sunt legături energetice, căci toată Creația este energie, indiferent sub ce formă s-ar manifesta ea.
În concluzie, în viitor, din ce în ce mai mult din ceea ce v-am oferit va începe că pătrundă adânc în conștiință, readucându-vă în locul și în starea voastră de drept. Din ce în ce mai mult, subconștientul vostru vă va devoala din marea bogăție de informație pe care o deține, ajutându-vă să vă manifestați ca ființe multidimensionale.
Suntem foarte încântați de toate astea și entuziasmați că putem ajunge acum și la cei care, altfel, prin vechile metode, ne-ar fi fost imposibil să ajungem direct. Ne bazăm mult și pe ajutorul și disponibilitatea voastră.
Suntem Consiliul Arcturian și ne-am bucurat să ne conectăm din nou cu voi, prin acest canal uman.

https://sananda.website/the-arcturian-council-via-daniel-scranton-february-26th-2019/


Un comentariu:

  1. https://cosmicdotvibration.wordpress.com/2019/02/22/fluechtlinge-evakuierungsportale-quantensprung-multiversen-5d-alcyon-pleyaden-30-2/

    RăspundețiȘtergere