Sine al meu Superior, cu iubire îți cer ca începând din acest moment să mă îndrumi în tot ceea ce fac sau intenționez, pentru a cunoaște cele mai corecte soluții în problemele cu care mă voi confrunta în viitor. Îți cer aceasta pentru binele meu cel mai înalt, pentru evoluția ființei mele în Lumină și în afara oricărei interferențe malefice. Vreau să îmi ridic frecvența de vibrației la nivelul cel mai potrivit pentru evoluția spirituală a ființei mele în Lumină. Așa să fie!” (în sprijinul celor interesați)

Totalul afișărilor de pagină

marți, 8 ianuarie 2019

DOCUMENTE DESPRE EXISTENȚA EXTRATERESTRĂ PE PĂMÂNT. (I)

Un insider se destăinuie: JURNAL DE OPERARE; LANSAREA FINALĂ
(Nu sunt corecții făcute în acest fișier; C - COPYRIGHT 1989)

Autor MILTON WILLIAM COOPER
Traducere Const. Mihăilescu 

 (prima parte) 

 Acest fișier conține informații absolut adevărate despre prezența străină (n.m.: extraterestră) pe Pământ și despre implicarea Statelor Unite ale Americii în afaceri cu extratereștrii. Acest fișier conține informațiile așa cum le-am văzut eu însumi, nu din altă sursă.
Pentru a mi se elibera aceste informații într-o manieră mai subtilă, era nevoie de a adormi vigilența guvernamentală motiv pentru care mi-am folosit identitatea, dosarul privind munca și activitatea mea, anumite relații, totul în limite legale. Certificarea autenticității documentelor a fost garantată de o persoană cunoscătoare a problemei, pe care nu am mai întâlnit-o din 1974. 
Ultimul paragraf a fost verificat independent de 2 persoane diferite care nu au legătură între ele. Voi indica numai pe unul dintre ei, din motivele evidente: Tony Pelham, Journalist Las Vegas Bullet (Newspaper) 300 West Boston Las Vegas, Nevada 89102.

Informațiile originale, pe care le-am lansat inițial, nu erau mult diferite de ceea ce veți găsi aici. Numai unele nume erau diferite dar suficiente (speram) să-i conving pe MJ-12 și MAJI că nu am fost o amenințare pentru nimeni, dar suficient pentru a se putea face o verificare independentă a faptelor, înainte de a-mi risca viața. Doresc să fiu absolut clar că nu mă consider un erou. Cred că majoritatea ar face același lucru dacă ar cunoaște Adevarul. Am jurat că voi respecta Constituția Statelor Unite ale Americii și îmi iau în serios acest jurământ. Nu am nevoie să fiu considerat erou, după ce am fost un cadru activ și am luptat în Vietnam. Pur și simplu consider că îmi fac datoria. 
 Puteți face copii ale acestui dosar și trimiteți-le congresmanilor, senatorilor, procurorului general al Statelor Unite și Curții Supreme. Le puteți trimite tuturor celor pe care îi cunoașteți. Atașați copii ale legii care vă permite să faceți acest lucru. Contribuiți astfel la extinderea cunoasterii Adevărului în țară și în lume.

Sunt Milton William Cooper, 1311 S. Highland # 205, Fullerton, California, 92632, (714) 680-9537 și jur solemn că informațiile conținute în acest dosar sunt adevărate. Jur că am văzut și citit informțiile în 1972, în timp ce îmi îndeplineam îndatoririle ca membru al echipei care întocmea și livra informațiile comandantului Flotei Pacificului, eu fiind ofițer de poliție în marina americană. Sunt gata să fiu supus testului cu detectorul de minciuni sau oricărui test de aflare a adevărului și depistare a minciunii. 
Sunt de acord să fiu supus unei hipnoze regresive, dacă în mod oficial mi se va cere aceasta, scop în care se poate utiliza un echipament adecvat și personal medical calificat și neinfluențat politic.
Nu mă voi supune însă niciunui test sau hipnoză organizată sau cerută de reprezentanți guvernamentali care ar avea tot interesul să mă reducă la tăcere.
Să începem:
Mai jos dau o listă a denumirilor și a tuturor lucrurilor pe care le-am văzut și le-am cunoscut personal începând cu 1972, lista fiind întocmită numai din ceea ce am văzut eu personal (nu sugerate sau dictate de alții)
Denumiri și teremeni utilizați și semnificația lor:
1. MAJESTY” era un cuvânt de cod pentru a-l numi pe Președintele Statelor Unite.
2. OPERAȚIA MAJORITARĂ” era numele operațiunii responsabile de fiecare aspect, proiect și consecință a prezenței străine (extraterestre) pe Pământ.
3.GRUDGE” - un set ce cupridea 16 volume de informații documentate și colectate de la începutul investigației Statelor Unite asupra OZN -urilor (obiecte neidentificate) și IAC – obiecte străine (extraterestre) identificate. Întregul Proiect a fost finanțat din fondurile confidențiale CIA (non-appropriated) și banii proveniți din comerțul cu droguri ilicite. Participarea la comerțul ilegal cu droguri era justificată prin faptul că ar ajuta la eliminarea elementele slabe (declasate) ale societății noastre. Scopul proiectului GRUDGE reprezintă colectarea tuturor informațiilor științifice, tehnologice, medicale și de informații cuprinse în vizionările OZN / IAC și contactele cu formele de viață extraterestră.
 Acest dosar de informații a fost folosit pentru a avansa Programul Spațial al Statelor Unite. 
 4. MJ-12 este numele grupului de control secret. Președintele Eisenhower a însărcinat o societate secretă cunoscută sub numele de SOCIETATEA JASON (JASON SCHOLARS) să examineze toate faptele, dovezile, tehnologia, minciunile și înșelăciunile și să găsească adevărul în legătură cu existența extratereștrilor. Societatea este alcătuită din 32 de bărbați, cei mai proeminenți din țară în 1972, primii 12 membri alcătuind MJ-12 care deține control total asupra tuturor. Ei sunt nominalizați codificat prin codul J-1, J-2, J-3, etc., prin intermediul membrilor Societății Jason. Directorul CIA poartă numele J-1 și este directorul MJ-12. MJ-12 răspunde numai în fața Președintelui SUA.
MJ-12 conduce majoritatea comerțului cu droguri ilegale din lume. Acest lucru a fost făcut pentru a ascunde finanțarea și, astfel, a păstra secretul față de Congres și de populația Statele Unite. Era justificată prin faptul că ar fi identificat și eliminat elementele slabe ale societății noastre. Costul finanțării proiectelor legate de extraterestri este mai mare decât orice vă puteți imagina. 
 5. MJ-12 l-a asasinat pe președintele Kennedy după ce acesta i-a informat că va face publice toate faptele legate de prezența extraterestră pe Pământ. A fost ucis de agentul Secret Service care conducea mașina, momentul apărând în videoclipul ascuns și deținut de cel mai influent grup politic. 
6. Există un loc secret de întâlnire realizat pentru MJ-12 în MARYLAND și era descris ca fiind accesibil doar pe calea aerului. 
 În acest loc există multiple posibilități de agrement și alte facilități destinate grupului MJ-12 și SOCIETĂȚII JASON. Numele de cod este "CLUBUL DE ȚĂRI". Numai cei cu acces la documentele TOP SECRET/ MAJIC pot să meargă acolo.
7. MAJI este AGENȚIA MAJORITĂȚII PENTRU INTELIGENȚA COMUNĂ. Toate informațiile și dezinformările sunt colectate și evaluate de această agenție. Agenția este responsabilă pentru toate dezinformările și operează în colaborare cu CIA, NSA și Agenția de Informații de Apărare.
Aceasta este o organizație foarte puternică și toate proiectele extraterestre sunt sub controlul său. MAJI dă socoteală și se subordonează numai celor 12 (MJ-12).
8. SIGMA este proiectul prin care s-au stabilit comunicările cu extratereștrii și este responsabil și pentru comunicații.
9. PLATO este proiectul responsabil pentru relațiile diplomatice cu ET. Acest proiect a asigurat un tratat formal (ilegal, în conformitate cu Constituția) cu reprezentanți ai extratereștrilor. În acest tratat se prevede că în schimbul tehnologiilor extraterestre, ei pot să rămână pe Pământ, la modul secret, iar pământenii nu vor interveni în niciun fel în acțiunile pe care extratereștrii le vor desfășura pe planetă, și, de asemenea, li se permite să răpească oameni sau anumale pentru studiu și diverse cercetări. Extratereștrii s-au angajat să furnizeze periodic MJ-12 o listă cu răpirile pe care le-au efectuat în anumite intervale de timp. 

 10. MAJIC este o clasificare a nivelurilor de secretizare ori de distrugere a oricăror materiale, proiecte și informații legate de extraterestri.
MAJIC înseamnă grupul de control asupra MAJI (Control MAJIC).
11. AQUARIUS este un proiect care a compilat istoria prezenței străine (ET) și interacțiunea cu Homo Sapiens pe această planetă în ultimii 25.000 de ani, culminând cu poporul basc care trăiește într-o zonă montană izolată, la granița dintre Franței și Spania și care se referă la Siriusieni.
12. GARNET este proiectul responsabil de controlul tuturor informațiilor și documentelor referitoare la acest subiect și responsabilitatea asupra informațiilor și a documentelor.
13. PLUTO este un proiect de evaluare a tuturor informațiilor despre OZN / IAC referitoare la tehnologia spațială.
14. POUNCE este denumirea proiectului privind recuperarea tuturor ambarcațiunilor (nave ET) descoperite / prăbușite, inclusiv ființe ET recuperate (vii sau decedate).
15. REDLIGHT este prgramul de testare a ambarcațiunilor E.T. de zbor recuperate. Se desfășoară în AREA 51 (DREAMLAND) din Nevada. 
 Extratereștrii ne-au dat nave și ne-au ajutat să învățăm cum să le utilizăm. 
Proiectul inițial (fără participarea specialiștilor ET) a fost doar un succes parțial, prin faptul că personal de-al nostru a zburat cu o ambarcațiune recuperată și reparată, dar care a explodat în aer iar piloții au murit. 
Prgramul a fost suspendat în acel moment până când străinii au convenit să ne ajute.
16. SNOWBIRD a fost creat ca o acoperire pentru proiectul REDLIGHT. Câteva ambarcațiuni de tip farfurie zburătoare au fost construite de noi, folosind însă tehnologia convențională. Aceste navete au fost prezentate și au făcut și demonstrații de zbor. Scopul era să abată atenția de la existența reală a OZN-urilor, adică de la programul REDLIGHT.
17. Pe partea nevăzută de pe Pământ a LUNII există baze extraterestre. Baza principală a fost văzută și filmată de astronauții de pe Apollo. Descrierea și filmul se referă la o activitate de minerit în care se foloseau mașini foarte mari și se vedea o ambarcațiune extraterestră foarte mare, descrisă în rapoartele de observare. Deci acolo exista o MOTHER SHIPS (navă mamă).
18. NRO este Organizația Națională de Reconstituire, cu sediul la Fort Carson, Colorado. Aceasta este responsabilă pentru securitatea tuturor proiectelor legate de ambarcațiunile extraterestre.
19. DELTA este denumirea pentru ramura specifică a NRO, compartiment special instruit și însărcinat cu securitatea acestor proiecte.
20. JOSHUA este un proiect de dezvoltare a unei arme sonice, cu impulsuri de joasă frecvență. Se spune că această armă ar fi eficientă împotriva armelor extraterestre și a armelor cu fașcicul (laser).
21. EXCALIBUR este o armă pentru distrugerea bazelor subterane extraterestre. Este o rachetă capabilă să penetreze 1000 de metri de Tufa / sol tare împachetat, cum ar fi cea găsită în New Mexico, fără daune operaționale. Efectele nu trebuie să depășească 30.000 de picioare AGL iar imprecizia nu trebuia să fie mai mare de 50 de metri de țintă. Dispozitivul urma să poarte o ogivă nucleară de o megatonă.
22. ALIENELE, adică documentele referitoare la natura și rasele de extratereștri cu care s-a venit în contact. 
Sunt menționate patru tipuri de străini: 
GRII CU NASUL MARE (GRAY LARGE NOSED), grupare cu care avem un tratat. Cenușii (GREYS) au raportat cazuri de entități răpite care lucrează pentru Grii cu nasul mare, un tip de oameni blonzi, semănând cu nordicii și un tip uman roșcat, numiți Portocalii. Ei proveneau din constelația Orion, steaua Barnard și Zeta Riticuli 1 și 2. (Nu-mi amintesc exact cărei stele aparține).
EBE este denumirea dată străinilor ET vii, capturați la prăbușirea din Roswell din 1949. Toți au murit în captivitate.
KRLL (sau KRLLL, sau CRLL, ori CRLLL) pronunțat Crill sau Krill, a fost ostatecul pe care l-au lăsat extratereștrii la prima debarcare Holloman, ca dovadă că ei își vor respecta angajamentele. 
KRLL ne-a fundamentat bazele Cărții Galbene, completată de oaspeți la o dată ulterioară. KRLL s-a îmbolnăvit și a fost îngrijit de dr. G. Mendoza, care a devenit expert în biologia și medicina extraterestră.
KRLL a murit ulterior. Informațiile date de el erau semnate sub pseudonimul O.H., Cril sau Crill.
Au existat extratereștri oferiți la schimb cu ființe umane, ca o echilibrare cu conținutul Cărții Galbene.
La data la care eu am văzut aceste informații, mai erau în viață doar trei ET. Grupul ET era denumit ALF (Alien Life Forms).
23. RELIGIA. Străinii pretind că prin inginerii genetice, ei au creat Homo Sapiens, prin hibridizare. Dovada acestor manipulări genetice este grupa de sânge RH
De asemenea, extratereștrii susțin că ei au creat toate religiile noastre majore. De altfel, ei au prezentat și o hologramă cu răstignirea lui Hristos, pe care Guvernul a filmat-o.
Ei pretind că Iisus este o creație a lor.


Un comentariu: