Sine al meu Superior, cu iubire îți cer ca începând din acest moment să mă îndrumi în tot ceea ce fac sau intenționez, pentru a cunoaște cele mai corecte soluții în problemele cu care mă voi confrunta în viitor. Îți cer aceasta pentru binele meu cel mai înalt, pentru evoluția ființei mele în Lumină și în afara oricărei interferențe malefice. Vreau să îmi ridic frecvența de vibrației la nivelul cel mai potrivit pentru evoluția spirituală a ființei mele în Lumină. Așa să fie!” (în sprijinul celor interesați)

Totalul afișărilor de pagină

joi, 10 ianuarie 2019

Dezvăluiri despre ființele extraterestre malefice (III)

 Lumea secretă a răpirilor extraterestre
Există numeroase relatări ale unor ființe care au fost răpite de extratereștrii, fiind vorba de cazuri fără nicio legătură între ele, care confirmă că detaliile bizare pe care ele le povestesc nu sunt produsul unei minţi deranjate.
Iată o listă a caracteristicilor acestor experiențe stranii, făcută pe baza a nenumărate studii, analize şi relatări despre răpiri:
- Extratereştrii pot să modifice modul în care percepem ceea ce este în jurul nostru.
- Extratereştrii pot să controleze ce gândim şi ce vedem. Pot să ni se prezinte sub o serie de deghizări şi forme.
- Extratereştrii pot să ne transporte – conştiinţa – afară din trup, să dezafecteze controlul nostru asupra trupului, să îşi instaleze una din propriile lor entităţi şi să ne folosească trupul ca vehicul pentru propriile lor activităţi înainte de a ne readuce conştiinţa înapoi în trup.
- Extratereştrii pot să fie prezenţi lângă noi în stare invizibilă şi pot să se facă vizibili doar parţial.
- Extratereştrii ne extrag fluide corporale din gât, şira spinării, vene, încheieturi precum genunchii şi încheieturile mâinilor şi din alte locuri. De asemenea, ne injectează fluide necunoscute în diferite părţi ale trupului.
- Un număr surprinzător de persoane răpite suferă de boli grave pe care nu le aveau înainte de aceste întâlniri. Aceste afecţiuni au dus la intervenţii chirurgicale debilitante şi chiar la deces din cauze care nu au putut fi identificate de medici.
- Unele persoane răpite suportă o degradare a bunăstării lor mentale, sociale şi spirituale. Apar frecvent tulburări de comportament cu o înclinație către exces, precum abuzul de droguri, alcoolismul, consumul excesiv de alimente şi promiscuitatea. Se dezvoltă obsesii ciudate, care cauzează perturbarea vieţii normale şi distrugerea relaţiilor personale.
- Extratereştrii arată un interes deosebit pentru sexualitatea adultă, sexualitatea infantilă şi provocarea de durere fizică persoanelor răpite.
- Persoanele răpite îşi amintesc că au fost instruite şi pregătite de către extratereştri. Această pregătire poate să se fi desfăşurat sub forma unor lecţii verbale sau telepatice, a unei proiecţii cu diapozitive sau a unor instruiri practice cu privire la manipularea de tehnologie extraterestră.
- Persoanele răpite povestesc că au fost duse în anumite locații (facilităţi) în care au întâlnit nu numai extratereştri, ci şi oameni care arată normal, uneori în uniforme militare, care lucrau cu răpitorii extratereştri.
- Persoanele răpite se întâlnesc adesea cu mai multe tipuri de extratereştri în timpul unei experienţe, nu doar cu micii cenuşii. Toate combinaţiile posibile de cenuşii, reptoizi, insectoizi, blonzi şi crestaţi au fost observate, chiar şi în timpul unui singur eveniment de răpire, la bordul aceleiaşi nave sau în aceeaşi locație.
- Persoanele răpite relatează că au văzut şi alte fiinţe umane în aceste facilităţi, cărora li se lua sânge, erau mutilate, jupuite şi dezmembrate, stocate fără viaţă, întocmai ca nişte frânghii de lemn. Unele persoane răpite au fost ameninţate că şi ele aveau să sfârşească în aceeaşi stare, dacă nu cooperau cu răpitorii.
- Extratereştrii şi-au forţat prizonierii să întreţină raporturi sexuale cu extratereştri şi chiar cu alte persoane răpite, în timp ce grupuri de extratereştri priveau aceste spectacole. În aceste întâlniri, extratereştrii s-au deghizat uneori pentru a obţine cooperarea persoanei răpite, înfăţişându-se ca fiind Iisus, Papa, anumite persoane celebre şi chiar soţul sau soţia decedată a persoanei răpite.
- Extratereştrii fac previziuni despre o perioadă iminentă de haos şi dezastru global. Ei spun că un număr anumit de oameni vor fi „salvaţi” de pe planetă pentru a continua specia, fie pe o altă planetă, fie tot pe Pământ, după ce încetează dezastrul. Multe dintre persoanele răpite relatează că nu au încredere în răpitorii lor extratereştri şi că prevăd o utilizare mult mai sinistră a oamenilor „salvaţi”.
Cum cele mai multe dintre răpiri nu sunt amintite conştient, probabil există milioane de răpiri în toată lumea, oamenii neavând nici cea mai mică idee că au fost răpiţi. Visele şi perioadele de timp care lipsesc din conștiință pot să fie indicii că a avut loc o răpire. Uneori oamenii îşi amintesc mai târziu, după vârsta de 30-50 de ani, că la un moment anterior în viaţa lor a avut loc ceva asemănător unei răpiri. Introspecția profundă sau regresia hipnotică pot fi de ajutor pentru a descoperi mai multe detalii despre incident. Însă uneori există şi dovezi fizice, precum semne pe trup (amprente cu formă geometrică pe piele) şi există amintiri conştiente, fără a fi nevoie de hipnoză.
(va urma)
yogaesoteric
7 ianuarie 2018

Un comentariu:

  1. Așadar, ”inducția” acestui material este că cică extratereștri ar fi malefici și alții, nu se știe cine, benefici. Bun, din punct de vedere spiritual materialul este excesiv de incomplet, subiectiv și părtinitor, dacă nu cumva e deliberat construit în acest fel. Pentru că e de făcut o clară distincție între SPIRITUALITATE și ”extraterestrialitate”, în condițiile în care și așa zișii extra-pământeni au propriul lor spirit, corp, evoluție, liber arbitru, karmă etc. Apoi, nu puțini pământeni au fost cândva ”extra”, la fel ca și anumiți extratereștri care au îmbrăcat corpuri biologice fundamentate pe elementul Carbon, cum se petrec lucrurile pe Terra. Totul e în toate, este un proces dinamic, noi putem eventual percepe câte un snapshot al realității în multiplă mișcare. Cu siguranță e în destinul celor răpiți să fie... răpiți, preluați, duși-întorși, să sufere, să le fie prezentate public experiențele spre atenționarea celorlalți semeni, să fim sau nu de acord cu cele relatate, să reacționăm precum cel care scrie acum-aici ș.a.m.d...

    RăspundețiȘtergere