Sine al meu Superior, cu iubire îți cer ca începând din acest moment să mă îndrumi în tot ceea ce fac sau intenționez, pentru a cunoaște cele mai corecte soluții în problemele cu care mă voi confrunta în viitor. Îți cer aceasta pentru binele meu cel mai înalt, pentru evoluția ființei mele în Lumină și în afara oricărei interferențe malefice. Vreau să îmi ridic frecvența de vibrației la nivelul cel mai potrivit pentru evoluția spirituală a ființei mele în Lumină. Așa să fie!” (în sprijinul celor interesați)

Totalul afișărilor de pagină

sâmbătă, 12 ianuarie 2019

Ascensiunea acum.


Mesaj de la Arhan. Mihail
6 ian.2019; channeler Dancing Dolphin
Traducerea Const. Mihăilescu.

Da, dragă inimă, eu sunt Arhanghelul Mihail și am privilegiul să vă dau un raport astăzi, la cererea cititorilor tăi. Ei bine, n-o să fie chiar un raport (care ar suna prea formal), dar va fi o actualizare a ceea ce s-a întâmplat în ultima vreme.
Da, să știi că mulți dintre prietenii tăi din Lumină sunt în echipa mea, dragă inimă. Cu toții ne cunoaștem bine și acționăm chiar ca o echipă. Acest lucru se datorează faptului că toți am depus jurământ MAMEI/TATĂLUI care ne ajută în orice fel este necesar pentru a aduce Lumina înapoi pe Gaia.
Pentru unii dintre noi, aceasta înseamnă literalmente lupta cu cei întunecați, care doresc să rămână aci, unde au dus-o bine de-a lungul timpului. Cu toate acestea, nu li se va permite să rămână, căci așa se prevede în Decretul Mamei / Tatălui Ceresc. Este timpul ca ei să plece și toți trebuie să fiți hotărâți și să le arătați ușa.
Știu că de-a lungul secolelor eu am fost descris ca purtând o armură și o sabie cu care ucid dușmanii. Considerați această imagine ca o reprezentare a funcției sau îndatoririlor mele, dar eu nu port așa ceva. Arma noastră este Lumina și Iubirea și cu această armă totdeauna învingem în lupta cu întunericul. Aceasta pentru că întunecații nu suportă și nu ar putea supraviețui în Lumină. Nu este nevoie de săbii fizice, mai ales că majoritatea acestor entități nu trăiesc în dimensiunea 3D. Săbiile sau alte arme fizice nu ar avea niciun efect asupra lor.
De altfel, eu nu mă consider un războinic, în înțelesul general acceptat de voi, ci un Războinic al Luminii!
Ființele din echipa mea vibrează pe aceeași înaltă lungime de undă ca și mine. Îndeplinim misiuni se salvare în orice moment al zilei și al nopții. Din echipa mea fac poarte și mulți dintre voi, deși, la modul conștient, nu realizați acest fapt. O faceți mai ales în timp ce corpul vostru fizic doarme și se odihnește.
De altfel, în timpul acesta mulți dintre voi participați și la anumite cursuri în care învățați ceea ce este necesar pentru evoluția voastră și a celor pe care apoi îi ajutați.
Poate nu știți, dar voi sunteți ființe multidimensionale, care, în corp energetic, vă plimbați prin multe dimensiuni ale universului. Însușirea de a fi ființă multidimensională, vă dă posibilitatea de a fi și acționa simultan în mai multe locuri și dimensiuni. Uneori, acesta este și motivul pentru care la trezire vă puteți simți extenuați.

Un alt motiv pentru care aveți nevoie de mai multă odihnă se datorează efectului pe care-l au asupra voastră energiile aduse sau trimise pe Gaia în această perioadă. Da, sunt energii specifice pe care Mama Dumnezeu și familiile voastre galactice vi le trimit, de la un timp. Ele ajută corpul vostru să să se încarce, să iasă din încarcerarea pe care v-o impune dimensiunea inferioară 3D, în care vă aflați cam de multișor și să vă ridicați în dimensiuni cu vibrații înalte. Acesta este scopul final!
Acest plan de iluminare a Gaiei este în desfășurare de foarte multă vreme, voi toți, și fiecare dintre voi, având un rol major în îndeplinirea lui, în numeroasele vieți pe care le-ați avut. Este într-adevăr foarte complicat și destul de dificil ca de-a lungul tuturor acestor vieți să vă mențineți ferm hotărârea de a fi elemente active și benefice, mai ales dacă ținem seama de agresiunea întunecaților care nu au încetat să vă tenteze cu tot felul de promisiuni. După încheierea acestei foarte importante etape evolutive în care vă aflați, vă va fi foarte clar ce s-a întâmplat cu adevărat, ce complot a lucrat mereu asupra voinței voastre pentru a vă abate de la calea cea dreaptă.
Pentru a face această lungă și plină de pericole călătorie, fiecare dintre voi a dorit „un bilet la clasa întâi”.
Suntem aproape de a ajunge ACASĂ, dragi inimi. Călătoria voastră a fost lungă și plină de încercări și pericole, însă dăruirea și dragostea voastră v-au adus acasă. Când totul va fi fost îndeplinit, vom ajunge acasă împreună și vom sărbători cu fast încheierea cu succes a acestei călătorii. Vă rog să știți că aplaudăm eforturile voastre, noi recunoscându-vă munca grea pe care ați depus-o și în care noi am ținut aproape. Nici unul dintre noi nu putea face acest lucru fără colaborare și ajutor reciproc. Cu mândrie, putem spune că SUNTEM O FAMILIE DE LUMINĂ.
Da, dragi Inimi, vă aud întrebările, vă ascult și vă înțeleg dorințele, dar, deocamdată, vă invit să vă bucurați de cât și cum înțelegeți acum, în această fază a înălțării voastre; detalieri veți primi la timpul potrivit. În sine, acestea nu sunt niște"super-secrete", dar nu este oportun să se intervină în acest proces aflat în desfășurare; vă garantez că echipa mea lucrează în prezent, pe măsură ce vă comunic acest lucru.

Vreau să-i felicit pe aceia dintre voi care deja pot simți și intui ce se întâmplă „de cealaltă parte”, chiar acum când echipa acționează și înfăptuiește Programul Divin. Sentimentul și impresia este de bi-localizare și de epuizare, ca și cum cineva ți-ar fi luat toată energia. O altă manifestare este cea pe care o trăiește uneori acest canal uman care are impresia că trupul său cântărește 500 de kilograme și nu se poate mișca. Așa cum vă cere Mama Dumnezeu, Dragi Inimi, vă rog să fiți buni cu voi înșivă când vă simțiți așa, nu vă aduceți acuzații de niciun fel, doar încercați să vă prelungiți odihna. O.K? Apreciem mult eforturile și înțelegerea voastră.
Trupurile voastre sunt, de asemenea, îmbogățite și îmbunătățite de energiile care vin pe Pământ, mai cu seamă pentru cei care se angajează în activități de trezire a celorlalți și de ajutorare a celor care au stringentă nevoie. Știu că și acesta poate fi un alt motiv pentru care vă simțiți obosiți.
Cu toate acestea, ÎN CURÂND efortul vă va fi răsplătit !!! În curând toți întunecații vor dispărea, trupurile voastre vor deveni strălucitoare și veți fi ajuns în dimensiunea superioară 5D. Când spun ÎN CURÂND (SOON) nu am intenția să vă exasperez, eu știind cât de mult ați așteptat și căt de enervant e să ți se spună că, totuși, mai e ...un pic.
Doar că timpul neexistând decât ca noțiune și în liniaritate (stare particulară în univers), nu ne putem raporta la el pentru a face precizări și predicții.
Doar Mama și Tatăl Dumnezeu știu Timpul Divin al tuturor evenimentelor și noi avem încredere că ei cunosc mult mai bine decât noi graficul desfășurării acestor evenimente..
Frați și surori, mă simt onorat că am putut să mă adresez din nou vouă prin acest canal uman. 
Fiți în bucurie! Împreună am realizat deja multe și vom sărbători „în curând”, tot împreună!
Pace și iubire în tot ceea ce faceți!
Eu sunt Arhan. Mihail.

(Nu ezitați să distribuiți acest mesaj de iubire !
Dancing Dolphin)


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu