Sine al meu Superior, cu iubire îți cer ca începând din acest moment să mă îndrumi în tot ceea ce fac sau intenționez, pentru a cunoaște cele mai corecte soluții în problemele cu care mă voi confrunta în viitor. Îți cer aceasta pentru binele meu cel mai înalt, pentru evoluția ființei mele în Lumină și în afara oricărei interferențe malefice. Vreau să îmi ridic frecvența de vibrației la nivelul cel mai potrivit pentru evoluția spirituală a ființei mele în Lumină. Așa să fie!” (în sprijinul celor interesați)

Totalul afișărilor de pagină

vineri, 21 septembrie 2018

Cheia neutralității și dizolvarea Matricei

 
Mulți oameni se întreabă ce pot face pentru a contribui la dizolvarea Matricei. (Matricea constă în programul de dominație și control de pe planetă, care este în curs de a fi îndepărtat.) Răspunsurile, pentru a obține libertatea, sunt simple multe dintre ele, însă timpul necesar pentru a practica poate fi o provocare din cauza programului de supraviețuire existent în cadrul matricei.
De ce este Pământul prins în Matrix?
Toate ființele care călătoresc în spațiu au nevoie de un loc pentru a face o „oprire” între găurile de vierme. Unele dintre ființele mai puțin avansate trebuie să-și realimenteze navele lor spațiale, în timp ce ființele mai avansate, care se deplasează prin propriul lor câmp energetic (Merkaba), se opresc să experimenteze și să exploreze o anumită planetă și cultura ei. Cele mai multe planete sunt conectate direct la Sursă, iar prin înțelegere cu acea planetă, ființele se pot alimenta din energia Sursei prin intermediul planetei. În cazul Pământului, archonii, anunnaki și familia șerpilienilor (reptilieni, gri, alb-nordici etc.) au dorit să vină aici pentru propria conexiune cu Sursa din mai multe motive.
Pământul este situat pe un braț îndepărtat al Căii Lactee, unde nu prea multe planete sunt pline de viață. Pământul a fost creat pentru a fi o „bibliotecă vie”, care a permis dezvoltarea nu numai a unei multitudini de plante și animale, ci și a unei varietăți de prototipuri de ADN uman. Planeta noastră este legată direct de energia Sursei și are, de asemenea, minerale și apă de care unele nave spațiale mai puțin dezvoltate au nevoie. Există și alte utilizări diferite pentru mineralele Pământului, cum ar fi ingerarea acestora pentru a avea o viață fizică mai lungă (de exemplu, aurul alb monoatomic), precum și pentru suplimentarea condițiilor atmosferice.
Biblioteca vie, așa cum este descrisă de Barbara Marciniak și pleiadienii ei, nu este un alt experiment în galaxia noastră. Modelul original al planetei este un ecosistem echilibrat care susține perfect toate formele de viață existente. Acest aspect îl face foarte atrăgător pentru cei care și-au pierdut capacitatea de a crea, dar au cunoștințe despre cum să copieze și să manipuleze viața pe planete în folosul lor.
Archonii și prietenii lor au fost tirani în partea noastră de galaxie și au proasta reputație de a „suge” energetic planetele, pe care le lasă ca pe niște scoici goale. Trebuie doar să aruncați o privire în jurul sistemului nostru solar pentru a vă convinge de acest fapt. Pământul, ca ființă simțitoare, a decis că nu-și va mai oferi energia acestor ființe prin miezul ei. Datorită unicității sale ca Bibliotecă vie, violarea resurselor ei a atras o atenție sporită în întregul Univers și a fost conceput un plan care să o protejeze. Astfel, a fost produsă o înclinare a polilor Pământului cu 23,5 grade față de perpendiculara pe planul ecliptic, ceea ce a tăiat energia Sursei. Singurul mod rămas de a obține energie este să ai un corp uman, care să fie conectat la planetă. Pentru ca ființele mai avansate să se miște prin spațiu și timp și să continue o experiență într-o dimensiune mai densă, au nevoie de energie. Odată ce planeta a decis că nu va mai fi sursa lor de energie, ei au elaborat un plan pentru a folosi corpurile umane ca nouă sursă de energie.
Crearea Matricei
Matricea a fost concepută în afara timpului Pământului și a fost țesută în timpul și în spațiul planetei. În timp ce pe o altă planetă poate să treacă numai o zi, pe Pământ pot trece câteva mii de ani, ceea ce constituie un avantaj ce permite a avea timp să se planifice o schemă foarte elaborată, astfel încât oamenii să nu-și dea seama că au devenit baterii energetice pentru cei care îi controlează.
Următorul videoclip explică în detaliu planul de preluare a omenirii prin păstrarea minții pe un nivel intelectual redus și prin pulverizări cu otrăvuri care îi mențin pe oameni bolnavi.
În video se arată care este legământul secret al așa-zișilor „Iluminați”:
,,Iluzia va fi atât de vastă, încât va scăpa percepției lor. Cei care o vor percepe și conștientiza vor fi considerați nebuni. Vom crea frontiere separate pentru a-i împiedica să vadă conexiunea dintre noi. Vom sta mereu deasupra câmpului relativ al experienței lor, pentru că știm secretele absolutului. Vom lucra împreună mereu și vom fi legați de sânge și de secret. Moartea va veni pentru cel care vorbește. Vom păstra durata lor de viață scurtă și mintea lor slabă, în timp ce ne prefacem că facem contrariul. Vom folosi cunoștințele noastre despre știință și tehnologie în moduri subtile, astfel încât ei să nu vadă niciodată ce se petrece. Vom folosi metale moi, acceleratoare de îmbătrânire și sedative în alimente și apă, precum și în aer. Acestea vor fi acoperite de otrăvuri oriunde vor merge.”
Împământarea este cheia dizolvării Matricei
Este important să aveți o înțelegere a controlorilor și a sistemului lor pentru a trece dincolo de acesta. După cum descrie videoclipul de mai sus, aceia dintre noi care văd prin iluzie vor fi considerați nebuni. Va fi nevoie doar de o mică parte a omenirii pentru a destrăma planul lor malefic (așa-numita masă critică, n.b.), deoarece avem foartă multă forță prin simpla noastră intenție puternică. Suntem înzestrați cu voință liberă și avem dreptul de a spune nu, „Nu accept acest control”.
Oamenii generează energie prin corpul emoțional (emoția = energia în mișcare). Corpul nostru emoțional este un generator de energie legat de corpul nostru mental, fizic și spiritual. Trupul uman de pe Pământ este o parte a corpului Pământului, deoarece este făcut din aceleași elemente. Bunul simț ne spune că a ne menține emoțiile cât mai echilibrate și armonioase posibil va împiedica ființele energetice malefice să se hrănească din corpul nostru.
Împământarea este cheia pentru a contribui la dizolvarea matricei. Acest aspect este important, pentru că în felul acesta nu mai este furnizată energie pentru archoni. Așa cum este descris în partea a treia a materialului video The Golden Web, la minutul 1:56:00, împământarea pe planetă conduce la tensiune zero: 
,,Este întotdeauna necesară o masă pentru a crea un circuit electric, între ea și dispozitivul electric, iar Pământul este inima (punctul de mijloc), care este punctul «la sol» (de tensiune zero). Acesta este motivul pentru care elementul neutru este atât de important – pentru că oprim ionizarea noastră internă și nu mai producem multă energie pentru această închisoare matriceală.”
Tot în acest video se spune: ,,Fiți martor (observator) la toate aspectele și păstrați-vă neutralitatea în toate eforturile voastre; în acest fel vă păstrați toată puterea. Prin descărcarea ionică prin dualitate, vă pierdeți puterea spirituală. Rămâneți psihologic neutri și veți «vedea» ambele părți ale tuturor lucrurilor cu claritate și, de asemenea, veți înceta să hrăniți matricea cu descărcările dvs. eterice (tradițiile spirituale orientale afirmă, de asemenea, necesitatea de a fi detașat, neutru, pentru a ieși din legea karma-ei și din ciclul samsara-ei, roata nesfărșită a reîncarnărilor, n.b.). În același sens cu obținerea cunoștințelor și cu lucrul cu dvs., veți «construi» din nou propriile rezerve de energie și archonii își vor pierde avantajele anterioare pe care le-au avut asupra voastră.”
Există trucuri și capcane peste tot în realitatea noastră, care sunt menite să ne păstreze în tulburări emoționale. A vedea o ființă iubită care „moare” sau pierderea locului de muncă poate pune o persoană într-o stare emoțională puternică. Extremele maxime și minime sunt terenul perfect pentru hrănirea archonilor. Învățând cum să recunoaștem aceste aspecte și să vedem lucrurile dintr-o perspectivă diferită, ne va ajuta foarte mult în această perioadă. Această atitudine de a ne menține permanent neutralitatea este, de asemenea, cunoscută sub numele de „a naviga pe val”, mai degrabă decât de a fi prins într-o emoție negativă.
Cum te împământezi
Nu există o modalitate exclusivă pentru aceasta. Puteți fi creativ și să vă găsiți propria cale. Imaginați-vă că picioarele sunt rădăcini care se dezvoltă până în miezul Pământului. Mersul desculț pe sol, în iarbă sau pe nisip pe o plajă și îmbrățișarea unui copac și contopirea cu el, sunt alte sugestii. Deoarece această lume este de fapt iluzorie, folosirea imaginației și a creativității este la fel de reală ca și biroul din lemn dur pe care stă computerul vostru acum.
Matricea este creată pentru a-i distrage pe oameni și a-i menține deconectați de natură. Electronica și televiziunea nu sunt ceva pe care în mod normal le vei transporta în natură; în schimb ele mențin oamenii deconectați de la Mama Pământ.
Împământarea poate părea prea simplă pentru a fi eficientă, dar odată ce o veți practica, toată realitatea va începe să se transforme, urmând pentru voi în mod evident un curs mai favorabil decât pentru cei care suferă în prezent fără a cunoaște ceea ce se petrece.
O altă distragere este folosirea banilor pentru a supraviețui. Când trebuie să lucrezi pentru bani, îți dai energia angajatorului tău, fie el corporație privată sau guvern. Întregul sistem este configurat pentru a vă lua restul banilor pentru a plăti pentru locuință și pentru a mânca. Foarte curând, întreaga economie care a fost construită în jurul acestei situații se va prăbuși, iar a avea o stare de neutralitate va contribui la trecerea cu bine prin această perioadă. Conștiința oamenilor treziți de pe planetă a susținut o nouă realitate, care nu se bazează pe dăruirea energiei pentru a supraviețui.
În esență, împământarea întrerupe pierderea intermitentă a energiei și ne permite să ne conectăm la sursa de energie pentru a ne reîncărca. Cu cât mai mulți oameni ating și se mențin într-o stare de neutralitate prin împământare, cu atât mai mult matricea va fi dizolvată în experiența umană. Cei care aleg experiența matricei vor putea să rămână în ea, dar probabil în tărâmurile astrale. Cu adevărat, fiecare ființă umană poate să contribuie la o imensă transformare pe această planetă la un moment dat, cu cele mai simple unelte. Sunteți liberi să faceți această alegere... sau nu...!

Citiți și: 
 yogaesoteric
14 septembrie 2018

3 comentarii: