Sine al meu Superior, cu iubire îți cer ca începând din acest moment să mă îndrumi în tot ceea ce fac sau intenționez, pentru a cunoaște cele mai corecte soluții în problemele cu care mă voi confrunta în viitor. Îți cer aceasta pentru binele meu cel mai înalt, pentru evoluția ființei mele în Lumină și în afara oricărei interferențe malefice. Vreau să îmi ridic frecvența de vibrației la nivelul cel mai potrivit pentru evoluția spirituală a ființei mele în Lumină. Așa să fie!” (în sprijinul celor interesați)

Totalul afișărilor de pagină

marți, 18 septembrie 2018

Adamu din Pleiade: Scrisoare deschisă către familiile din liniile de sânge Illuminati (IV)



28 aug.2018, channeler Arn Allingham (Zingdad).
Traducere Const. Mihăilescu.

(ultima parte


Într-adevăr, chiar în această perioadă, care este una rarisimă, puteți alege să ieșiți din umbră și să acceptați Lumnina, căci există șansa și promisiunea că va apărea „un far care să vă lumineze calea”. Totul este să doriți să părăsiți obscuritatea, vechile voastre concepte și să vă apropiați de iubire. Depinde de voi.

Ori puteți rămâne atașați cauzelor care nu durează prea mult. Dacă astfel veți alege, la capătul drumului însângerat vă va așteapta eșecul și dezamăgirea. Asta vă va garanta un sfârșit fizic, emoțional și spiritual lamentabil și probabil că nici măcar nu veți mai putea găsi tărâmuri unde să vă reîncarnați. Veți bântui în univers, respinși și nedoriți de nimeni. Sau, poate vă veți afla în adâncurile golului necunoașterii, chinuiți de regretul că nu ați făcut când se putea acele alegeri care să vă asigure evoluția.
Totul depinde de voi..
Vă ofer această alegere acum, nu pentru că noi avem nevoie să decideți în vreun fel, ci doar pentru că vedem că scânteia divină din voi încă mai pâlpâie. Nici eu, nici familia mea de sămânță stelară, nici altcineva din Marea Familie angajată în evoluție nu vom fi afectați de alegerile voastre. Omenirea va provoca furtuna care se anunță de multă vreme, căci inevitabil va veni momentul trezirii, când fiecare va face alegerea pe care și-o dorește, indiferent ce veți face voi. Aceste evenimente nu pot fi anulate, ci cel mult decalate. Noua Eră va începe, indiferent de alegerile și acțiunile voastre. Ceea ce alegeți contează destul de puțin pentru majoritate. Dar contează foarte mult voi.Vă explic că și voi mai puteți alege altceva, decât ceea ce ați ales până acum, și o fac exclusiv din compasiune pentru voi. Sunt convins că dacă eram în locul vostru, aș fi apreciat corespunzător gestul celui care ar fi găsit de cuviință să mă atenționeze asupra posibilității pe care o mai am, pentru a evita dezastrul.

Deci, în termeni practici, care sunt obțiunile pe care le puteți avea și care ar putea fi rezultatul acestor alegeri pentru voi?
Dragi prieteni, vă sugerez să începeți a învăța să vă ascultați inimile. Nu mă refer la inima fizică ori emoțională ci la cea spirituală. Ea este mecanismul (organul) care vă dă posibilitatea să vă conectați la singura SURSĂ căreia-i aparținem toți. Ascultându-vă inima spirituală veți găsi că acolo există îndrumare și înțelepciune. Inima vă poate ajuta să faceți cele mai bune alegeri posibile, acele alegeri care servesc celui mai înalt interes al vostru.

Dacă nu sunteți în stare să vă auziți inima, puteți apela la cei care vă pot învăța cum să procedați. (Zingdad este unul dintre mulții de pe Pământ, care este pregătit să devină îndrumătorul la care se poate apela). Cu dorință și determinare, o puteți face și singuri. Important este să doriți și să înțelegeți exclusivitatea oportunității.
Fiecare dintre voi ar trebui să-și răspundă sincer la următoarele întrebări:
* - Ce pot face acum, ca să am acces la o mai mare conștientizare, pentru a ajunge la nivelul de înțelegere suficient al perioadei actuale?
* - Ce ar trebui să fac pentru mai multă transparență în toate relațiile cu lumea înconjurătoare?
* - Ce pot face acum, pentru a oferi omenirii o mai mare posibilitate de alegere și mai multă putere de decizie?
* - Ce pot face acum pentru a promova o politică de pace, armonie, compasiune și înțelegere?
* - Cum pot eu contribui la trecerea umanității la Noua Eră?
* - Cum pot eu crește cantitatea de iubire între oameni ?
* - Cum pot eu să contribui cel mai bine la eradicarea suferinței și sărăciei în lume?

Acestea sunt tipurile de întrebări la care ar trebui să răspundeți, dacă doriți să participați la schimbările care sunt în desfășurare. Implicarea în acest proces vă va face să vă găsiți inima energică. Vă va permite să cunoașteți gustul dulce de a fi iubit pentru ceea ce sunteți, la fel de mult ca și pentru ceea ce faceți. Veți simți atingerea îndrumării divine asupra inimii voastră.

Și, pe măsură ce faceți acest lucru, veți constata, de asemenea, că începeți să vă puteți ierta pentru tot ceea ce ați făcut în trecut. Veți găsi, în cele din urmă, că sunteți în stare să vă iertați întreaga linie de precursori pentru tot ceea ce au făcut de-a lungul veacurilor. Și veți fi surprinși de capacitatea și disponibilitatea altora de a vă ierta. Se va naște și pentru voi înțelegerea și compasiunea. Atâta timp cât veți fi motivați de iubire, mâna Protecției Divine va lucra și asupra voastră, pe măsură ce acest proces se desfășoară. Implicați în acest proces, inima și sufletul vostru și nu va mai exista nicio repercusiune negativă asupra voastră. Puteți plăti prețul alegerilor voastre nefericite prin iubire, mai degrabă decât prin suferință și durere. Dar trebuie să alegeți să faceți acest lucru!

Și, dacă o veți face, veți găsi și voi calea de trecere la Noul Pământ, odată cu restul omenirii, care a ales să facă acest lucru. Dacă doriți, abilitățile voastre în administrare și management ar putea fi recunoscute și puse în aplicare în modul cel mai fericit pentru societatea umană, care vă va considera parte integrantă a ei.

S-ar putea chiar să fiți solicitați cu prioroitate pentru a vă pune în aplicare expertiza în diferitele domenii, unde, cu siguranță, va fi nevoie de multă pricepere și spirit întreprinzător. Asta înseamnă că, este foarte probabil, să fiți cooptați la conducerea multor forme de organizare a instituțiilor, societăților, companiilor etc., unde e nevoie de versalitate și pricepere. Sau, parte din voi ar putea alege un trai liniștit, alături de familie, copii, nepoți și strănepoți, într-un colț frumos de rai de pe Noul Pământ.
Totul depinde de voi.

Ideea este că veți fi binecuvântați pentru contribuția voastră onestă la evoluția societății care, deocamdată, nu vă este prietenă și nici fidelă. Condița este ca în tot ceea ce faceți să fiți ghidați de IUBIRE. În acest fel, drumul pe care-l mai aveți de străbătut nu va mai sfârși în prăpastie.

Aceasta era ceea ce doream să vă împărtășesc prin acest mesaj de suflet. Știu că toți aceia care sunteți pregătiți îl veți primi, căci există multe modalități de a o face.

M-am adresat vouă, prin această scrisoare, în modul cel mai deschis căci o parte din vindecarea omenirii și planetei stă și în mâinile și voința voastră. Încercați și veți reuși să desființați barierele dintre voi și umanitatea iubitoare, asta cu atât mai mult cu cât aceste bariere au fost înființate și impuse de voi. Distrugeți limitările ! Prin felul în care m-am adresat vouă, puteți observa că nu v-am considerat dușmani ori demonici. Sunteți oameni ca și cei pe care i-ați manevrat sau condus. Ceea ce aveți în plus, dar nebenefic, poate fi înlăturat prin iubire și onestitate. Unii dintre voi ați făcut alegeri nepotrivite, prin constrângere sau din frică, și asta v-a adus, în forul vostru interior, neliniște și nemulțumire. Vestea bună este că vă puteți vindeca, că vă puteți privi aproapele în ochi. Puteți merge printre flori, nu printre scaieți.

În concluzie, doresc ca omenirea să vadă că începeți să faceți ceva pentru vindecarea voastă, a ei și a planetei.

Sigur că sunteți vinovați pentru că ați acceptat să jucați roluri nefaste pentru societatea umană, dar principalii vinovați sunt cei care v-au manevrat și încă vă manevrează din umbră. Deși ei (vechii zei) au plecat de pe Pământ, n-au încetat să vă manevreze, însă de la distanță și prin vizite periodice. Puteați refuza vechile înțelegeri căci mulți dintre noi n-ați făcut-o pentru a nu „ieși din rând” și, mai ales, din cauza tentațiilor lumești (bogăție, putere); știți voi: „Banul e ochiul dracului !” În plus, ei v-au făcut să credeți că „dincolo” ori nu există nimic, ori veți da tot de ei și, ca slugi credimncioase, veți fi răsplătiți regește. Aveți ocazia să conștientizați purul și singurul adevăr și să aflați cine sunt cei care vă manevrează, în schimbul unor promisiuni deșarte sau trecătoare.
Cu dragoste și compasiune vă las acum să analizați și să decideți singuri ce alegeri veți face.

Eu sunt Adamu, entitate monadică a Civilizației Pleiadiene și am trimis acest mesj prin canalul uman Zingdad. 


https://zingdad.com.





Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu