Sine al meu Superior, cu iubire îți cer ca începând din acest moment să mă îndrumi în tot ceea ce fac sau intenționez, pentru a cunoaște cele mai corecte soluții în problemele cu care mă voi confrunta în viitor. Îți cer aceasta pentru binele meu cel mai înalt, pentru evoluția ființei mele în Lumină și în afara oricărei interferențe malefice. Vreau să îmi ridic frecvența de vibrației la nivelul cel mai potrivit pentru evoluția spirituală a ființei mele în Lumină. Așa să fie!” (în sprijinul celor interesați)

Totalul afișărilor de pagină

sâmbătă, 4 august 2018

Actualizare David Wilcock (02.07.2018) – Alianța sechestrează trilioane furate de Statul Profund, pregătindu-se să le dea înapoi (I)

Această actualizare a lui David Wilcock confirmă tot ce se petrece în spatele scenei, evenimente ce ne sunt prezentate din multe alte surse, precum Benjamin Fulford, Cobra, QAnon, Drake și alți insideri din structurile serviciilor secrete americane, ruse, britanice și altele. Din această lună până la toamnă, se pare, vom fi martorii unor evenimente majore, benefice pentru întreaga omenire.

David Wilcock:
Cel puțin patru surse independente din interior au dezvăluit că Alianța a localizat acum și pune sechestru în mod legal pe trilioane și trilioane de dolari din activele furate de Statul Profund. Banii vor fi direcționați înapoi în economia legitimă ca „fonduri de prosperitate”, care ar putea aproape imediat să aducă îmbunătățiri radicale ale calității vieții. Anumite „surse” au prognosticat aceasta în mediul online de ani de zile, dar este prima dată când propriul nostru cerc de insideri a făcut astfel de declarații. 
Salturi imense către înainte sunt în prezent promise de QAnon chiar din această lună – iulie 2018. 
Acesta este un moment foarte interesant.

Imaginea de mai sus este o ilustrare a cum ar arăta 15 trilioane în bancnote de 100 de dolari. O estimare a unui insider cu privire la cât de mulți bani pot fi recuperați, este de două ori această sumă. 
Din fericire, nimeni nu va trebui să proiecteze o clădire suficient de mare pentru a depozita toți acești bani. Creditele furate vor fi pur și simplu transferate înapoi în economie. Aceasta este o parte importantă a veștilor bune pe care am fost autorizat să le prezint. Detaliile acestui plan sunt trasate într-o serie de întâlniri la vârf ale liderilor mondiali de top.
Informările enigmatice ale lui QAnon au încetat începând cu data de 22 mai, ca urmare a unei mari explozii de date. Pare ca și cum s-ar fi încheiat. O mică postare a mai fost făcută pe 3 iunie, urmată de o altă săptămână de liniște.
După cum a reieșit, aceasta s-a datorat faptului că echipa s-a concentrat în totalitate pe aceste întâlniri importante, care au implicat negocieri foarte serioase și complexe. Apoi, anunțurile criptice au revenit în forță zilnic, începând din 10 iunie, și au continuat.
Lupta Alianței împotriva Cabalei se derulează acum atât de repede încât nu am avut timp să țin pasul cu ea, având un program de lucru foarte încărcat (conferințe și inițiative noi).
Ce/Cine este QAnon?
În cazul în care încă nu ați aflat, QAnon semnează o serie de postări enigmatice pe 4Chan, un forum de internet anonim, începând din octombrie anul trecut. Aceste postări redau fiecare etapă, lovitură după lovitură, într-un efort oficial în curs de desfășurare de a expune și de a învinge Statul Profund / Cabala / Noua Ordine Mondială / așa-zișii Iluminați. Cele mai bune informații ale noastre au confirmat faptul că QAnon este vocea publică legitimă a Alianței, păstrată anonimă pentru propria protecție. 
Un articol recent a indicat că Q a apelat la anumite personalități publice proeminente ca susținători ai Alianței: „Printre personalitățile pe care QAnon le-a indicat ca fiind eroi ai rezistenței împotriva statului profund se numără fondatorul Blackwater Erik Prince, profesorul de drept de la Harvard Alan Dershowitz, procurorul general Jeff Sessions și fostul primar al New Yorkului, devenit avocat al lui Trump, Rudy Giuliani.
Afirmațiile din postările lui QAnon s-au corelat foarte bine cu propriile noastre informații și au adus cantități mari de date noi, în completare. Deși sursele noastre au indicat că președintele SUA cooperează cu această agendă, efortul Alianței se întinde pe zece ani și este mult mai extins decât o singură administrație.
Mulți oameni se întreabă încă dacă se petrece sau nu ceva bun în sucursala executivă a SUA în acest moment. Partea bună este că, dată fiind viteza uluitoare cu care se derulează lucrurile, nu ne va lua mult timp să aflăm care vor fi rezultatele acestor semnale actuale, foarte provocatoare. Veți citi întotdeauna comentarii pe marginea unui astfel de articol, venite de la unii oameni care au renunțat deja la speranță. Eu, cu siguranță, nu am renunțat.
Este foarte evident că Statul Profund se află într-o luptă hiper-violentă, pe viață și pe moarte, chiar acum în care pierde în fiecare zi. Numai acuzațiile aduse (cele 40.000 din SUA, asupra unor persoane de la vârful corporatist și cel guvernamental, n.b.) reprezintă ceva ce nu am văzut vreodată în istorie și Q a validat acum implicarea lor în acest plan. 
Dacă informațiile noastre sunt corecte, asistăm la o închidere aproape completă a traficului de ființe umane și a cercurilor pedofile, la sfârșitul planurilor  de genocid și a terorismului de tip „steag fals” și la o reabilitare financiară iminentă la scară epică. Aceste evenimente vor deschide, de asemenea, calea pentru dezvăluirea tehnologiei interzise, a Programului Spațial Secret și a prezenței extraterestre pe Pământ de-a lungul timpului.
Acestea vor evolua de la o informare parțială, la ceva ce va fi pe deplin dezvăluit, în mass-media principală, devenind o preocupare cheie ce va fi în mintea tuturor.
Acoperim eforturile Alianței în detaliu, cu mărturii ale insiderilor, începând din 2009 – cu șapte ani înainte de ultimele alegeri prezidențiale din SUA.
Într-una dintre ultimele postări QAnon, se spune că luna aceasta vom afla adevărul, iar când se va petrece aceasta, ,,jocul” se va sfârși (pentru cabală). Iată cum arată o astfel de postare:
Dacă veți continua să urmați această cale periculoasă, să știți că suntem pregătiți.
Ar trebui să știți aceasta pe baza postărilor anterioare: SA / Garda Națională / Active militare activate pe solul american.

Jocul este încheiat când publicul află.
Lupta pentru a menține întunericul este tot ceea ce contează pentru voi.
Veți CĂDEA.
POPULAȚIA AMERICANĂ s-a trezit.
Pierdeți CONTROLUL.
NU MAI SUNTEM OI.
Ați subestimat hotărârea lor și capacitatea lor de a gândi liber, înafara poveștii livrate pe țeavă.
Vom DEZVĂLUI.
Vom face să strălucească LUMINA.
NU ESTE LOC ÎN CARE SĂ VĂ ASCUNDEȚI.
Nicio sumă de bani, influență sau putere nu poate opri aceasta.
Drepturile noastre de a asigura și proteja cu orice preț vor fi  justificate.
Suntem pregătiți.
UNDĂ ROȘIE.
FURTUNA ALBĂ.
ÎN DUMNEZEU AVEM CREDINȚĂ.
Q
QAnon ne informează că 470 de oameni lucrează intensiv împreună cu inspectorul general al Departamentului de Justiție, Michael Horowitz, la 40.483 de cazuri, în investigarea unei game largi de încălcări ale dreptului penal și civil de către angajați guvernamentali și parlamentari republicani, fapt ce va duce foarte curând la arestările în masă. Aceste arestări, când se vor desfășura, nu vor conduce la un război civil, ne asigură QAnon.
După atâția ani de dezvăluiri din interior ale informațiilor despre o alianță internațională care lucrează pentru a învinge Noua Ordine Mondială / Illuminati / Cabala / Deep State, este foarte plăcut să asistăm la revoluția în plină desfășurare. Revoluția nu va fi transmisă în direct la TV, dar datorită anonimatului, scopului și puterii internetului, putem înțelege acum numeroasele indicii aparent misterioase ale acestei bătălii secrete și le auzim acum direct din Alianță.
Mulți ani am fost o voce de speranță aproape solitară într-o mulțime de susținători ai „teoriei conspirației”, cu scriitori și creatori de clipuri video care, de obicei, acționau ca și cum Statul Profund era atotputernic – oferindu-i o mistică aproape atotputernică răului supranatural.
Alianța a descoperit că scopul lor de a înfrânge Statul Profund era mult mai complex, implica mult mai mult timp și era mai dificil decât planurile de luptă pe care le-au avut inițiale în vedere.
Devine evident că o „scurgere” foarte mare de informații controversate, care vor transforma lumea va avea loc la un moment dat, destul de probabil foarte curând. Aceasta va fi probabil asociată unor acțiuni dramatice și vizibile publicului, cum ar fi sub formă de arestări în masă, despre care am fost informați încă din 2009. 
Acest lucru este cu mult diferit de dezvăluirile insiderilor. Există patruzeci de mii de acuzații penale gata să lovească scena. Este greu să-ți imaginezi ce nume vor fi printre cei 40.000, și lucrurile pe care le vom învăța, pe măsură ce toate vor deveni publice.
Odată ce această secvență a evenimentelor are loc, va fi de datoria noastră (cei informați) să ajutăm pe toată lumea să înțeleagă ce se petrece și natura benefică a pașilor care sunt făcuți pentru a schimba această paradigmă a sclaviei.
(va urma)
 yogaesoteric
31 iulie 2018

Un comentariu:

  1. Cu nimic nu diferă ÎNTUNERICUL AMERICAN DE ÎNTUNERICUL DIN ROMÂNIA. Aceiaşi oameni pătaţi ca şi acolo guvernează de 28 de ani peste o populaţie obosită,apatică,lipsită de orice speranţă,marcată de măsuri populiste ale unor politicieni I RESPONSABILI ,mînaţi de interese,corupţie,VÎNZARE ŞI TRĂDARE DE ŢARĂ ŞI NEAM,bucuroşi că ţara s-a mai pustiit de vreo 5 milioane de români goniţi de toate guvernările şi preşedinţii aleşi de (noi în mod-nu-i aşa,democratic ) Cu aceleaşi nemulţumiri ne confruntăm şi noi anonimii de care nimănui nu-i pasă. A VENIT TIMPUL SĂ NE SCUTURĂM DE IGNORANŢĂ, MĂCAR SĂ NE INTERESĂM CU CE PUTEM FI DE FOLOS PENTRU CA LUMINA SĂ LUMINEZE CHIPUL TUTROR ROMÂNILOR !

    RăspundețiȘtergere