Sine al meu Superior, cu iubire îți cer ca începând din acest moment să mă îndrumi în tot ceea ce fac sau intenționez, pentru a cunoaște cele mai corecte soluții în problemele cu care mă voi confrunta în viitor. Îți cer aceasta pentru binele meu cel mai înalt, pentru evoluția ființei mele în Lumină și în afara oricărei interferențe malefice. Vreau să îmi ridic frecvența de vibrației la nivelul cel mai potrivit pentru evoluția spirituală a ființei mele în Lumină. Așa să fie!” (în sprijinul celor interesați)

Totalul afișărilor de pagină

vineri, 3 august 2018

CONVERSAȚIE CU FEDERAȚIA GALACTICĂ A LUMINII, 28 iulie 2018


Channeler Blossom Goodchild.
Traducere Const. Mihăilescu.

Bl.: Salutare! Astăzi voi merge drept la țintă (nota C.M.: adică, fără introducere).
Ați vorbit recent dar și în trecut despre "Aflarea Adevărului nostru”, atunci când găsim informații care ar putea sau nu să fie false etc. În ultimul buletin de știri am trimis un link cu privire la știri care ar putea deschide o cutie mare de viermi (nota C.M.: sau „a deschide cutia Pendorei”). Eu personal nu am nici un atașament sau înclinație față de politică. Este ca o limbă străină pentru mine și nu pot reține nicio informație din acest domeniu, care ajunge la mine. Prin urmare, nu susțin că știam că acea piesă particulară ar fi Adevăr sau nu. Doar o posibilitate de "Poate că despre asta ați vorbit". BINE! Răspunsul pe care l-am primit a demonstrat fără îndoială că :
-) adevărul unei persoane este foarte diferit de cel al altei persoane, chiar dacă ambele dispun de aceeași informație..
-) ca atitudine generală, cu siguranță nu suntem gata să iertăm și să trimitem iubire celor de care nu suntem prea mulțumiți!
Așadar, vă rog, dragii noștri "în cunoaștere" ... CUM știm ce este Adevăr și ce nu ?
F.G.L.
Ca întotdeauna, așteptăm cu interes conversațiile cu tine, dragă Blossom și cu voi, cei care agreați aceste comunicări. Aceasta este într-adevăr o chestiune în care pot apărea confuzii. În această etapă a „jocului existențial”, nu există nici o metodă infailibilă de recunoaștere a Adevărului de la o sursă sau alta.
Singurul adevăr de necontestat este că ceea ce este dezvăluit ori comunicat în mass-media voastră este un amalgam de adevăruri, minciuni și manipulări scoase la iveală prin folosirea unor "trucuri" gazetărești,  noi înțelegând foarte clar cum se crează vulnerabilitățile. Este motivul pentru care vă cerem să intrați în profunzimile voastre pentru a afla adevărul.
Bl.: Așa o fi dar, în ceea ce mă privește, "intrarea" de care vorbiți nu prea duce nicăieri, sau nu știu eu unde s-o caut. Aș spune că nu prea am capacitatea de a recunoaște prin unul din simțurile de care dispun, care știre e falsă și care e manipulare. Asta e chestia, în cazul meu! Poate unii simt că o informație este doar o propagandă falsă iar alta este purul adevăr. Ei dispun, poate, de o iluminare divină. Toți trăim pe Pământ dar nu toți ne descurcăm la fel de bine. Chiar nu știu cum să decelez „adevărul” plonjând în interiorul meu. Din acest punct de vedere fiecare om este foarte diferit.
F
.G.L.: Blossom, la momentul potrivit, fiecare va cunoaște Adevărul.
Bl.:
Nu știam că există DOAR Adevăr ... altul decât Adevărul că există numai Iubire. Vorbești despre un anume adevăr cu privire la toate minciunile și secretele etc.?
F.G.L.:
Asta și încă mult mai mult.
Bl.:
Cum va arăta singurul Adevăr recunoscut acum diferit de cel care se răspândește în societatea umană?
F.G.L.:
Ai încredere în noi! Îl veți cunoaște și recunoaște.
Bl.:
Am încredere în voi dar trebuie să consider că, deocamdată, nu suntați în măsură (autorizați) să-l divulgați. Cât de ușor ar fi dacă ați putea să ne spuneți ce se întâmplă, „biiip”, și gata !
F.G.L.: Ș
tii că nu putem face asta; pentru siguranța voastră și din motive importante, care ar schimba cursul evenimentelor, de la cele care sunt așa cum sunt la purul ADEVĂR. N-a venit timpul DEZVĂLUIRII.
Bl.:
În concluzie, voi ce ne-ați sugera? Căci, deși eu nu înțeleg prea multe din politică, aș vrea să știu de ce este atât de greu, obositor și periculos să cunoaștem Adevărul?
F.G.L.:
Sunt etape; nu poate veni totul dintro-dată. De la început, nu va fi nimic evident. Vor mai exista, așa ca și acum,... opinii diferite despre lideri diferiți. Unii sunt pentru, alții contra „dezvăluirii”. Totuși, reiteream, nu este totul așa cum pare. Nu vă lăsați păcăliți de prezentările în curs de desfășurare, căci nu sunt ele cele care expun realitatea.
Bl.:
Mă înnebuniți! Măi, băieți, CUM știm ..și de unde aflăm CE ESTE ȘI CE NU ESTE CORECT ȘI NECESAR?
F.G.L.:
Simpatico, simțim că această conversație ar putea merge în cercuri, ne învârtim „în jurul cozii”. Permite-ne să canalizăm conversația spre ceea ce ne-am propus să discutăm.
Bl.: Ai, ai, CĂPITANE!
F.G.L.:
Există atât motive bune cât și motive mai puțin bune pentru legitimarea "internetului" vostru. Găsiți în el cunoștințe disponibile care sunt de mare Adevăr și de mare interes. De asemenea, există multă interferență provocată de cei care simt că trebuie să intervină și să dezvăluie orice este din Lumină, dar și multă informație falsă.
Prin urmare, este foarte dificil chiar și pentru cel mai luminat și inteligent suflet să descifreze tot ceea ce se „varsă” pe internet.
Există și unele suflete care nu au internet și nici televizor sau calculator. Acestea preferă să nu fie absorbite de ceea ce le pot oferi aceste mijloace de comunicare..În schimb, se bucură de ceea ce pun în grădină, ori aleg să-și petreacă timpul meditând, adică vor să se îndepărteze de tot ce le poate influența gândurile și judecata. În acest fel, folosesc timpul cugetând pentru a afla cine sunt ei cu adevărat, care le este menirea în această viață, cum poate IUBIREA să fie cea mai puternică forță din univers etc.
Cu asemenea comportamente și atitudini, ei își pot menține nivelul înalt al vibrațiilor, nelăsând loc de manifestare negativității.
Practic, ei au aflat cum să nu permită energiilor negative să le scadă nivelul vibrațiilor și să-i îndepărteze de adevăr.
Bl.:
Da, înțeleg. Cu toate acestea, fără internet ... mesajele voastre nu ar mai putea ajunge la nimeni ... de exemplu.
F.G.L.:
Nu neapărat, pentru că ei ar putea primi aceste informațiiu în mod direct, personal. Odată ce vor înțelege că această comunicare telepatică e posibilă și le este la îndemână, pot face uz de ea oricând, fără intermediari. Trebuie însă să se ajungă la înțelegerea că această cale nu este apanajul doar al câtorva ci este o abilitate a tuturor umanilor. Totul este să crezi că o ai și s-o încerci. Adică, SĂ AI CREDINȚĂ. Lipsa ta de credință te împiedică să practici această tehnică, cu care toți ați fost învestiți.
Bl.:
Adevărul este că ... având internetul... puțini se vor mai obosi să caute mijlocul telepatic de comunicare. Internetul este „mură-n gură”. Pe de altă parte, ce politică ar putea încuraja lumea să nu se mai folosească de internet, televizor ori aparat de radio ? Pentru magnați ar fi o catastrofă financiară iar pentru întunecți, lipsirea de căi de comunicare, de manipulare. Toate aceste mijloace tehnice sunt utile și necesare, cu condiția să fie folosite în scopuri cinsite, nu pentru manipulare ori îmbogățire materială.
F.G.L.:
Da, așa este. Oricum, când va veni vremea, prin ele veți primi și informațiile necesare. Atunci adevărul nu va mai putea fi negat ori ascuns.
Bl.: Cu toate acestea, ați spus că trebuie să fim atenți pentru că vor fi mulți care vor încearca să-și acopere interesele meschine, ori pe cele dictate din umbră. etc.
F.G.L:
Da, este adevărat. Toate acestea vor fi întâlnite în fazele incipiente nu în cele avansate.
Bl.: „
Departe mai ești Bruxelles-lule!”. Bizară mai este și lumea asta ! Uneori, simt că dețin un fir al cunoașterii în care am certitudinea că "totul va fi bine". Alteori, certitudinea asta parcă se tensionează, gata să pleznească. Iar alteori, îmi imaginez cât de plăcut trebuie să fie să adormi și să nu mai știi nimic despre toate astea.
F.G.L.:
Iar altădată, dragă Blossom?
Bl.:
Complet opusul. Atunci sunt onorată și mândră că fac parte din "această schimbare" și simt că este în puterea mea să plec, să pun umărul! Cu toate acestea, după cum vă spun, sunt zile când, chiar dacă voi spuneți că stă în puterea noastră, nu am nici măcar dispoziția să încerc! Atunci, Blossom Goodchild NU bifează „prezent la datorie”, domnule! ... un e prezentă la ...munca cu omul.
F.G.L.:
Și asta, Suflet Frumos...
Bl.:
Whah! Instant lacrimile cu energia care a venit prin aceste cuvinte, m-au năpădit. Mulțumesc!
F.G.L.:
De aceea continuăm să venim cu aceste mesaje.
Reiterați faptul că este IUBIRE și NUMAI IUBIRE că trebuie să luați act de aceasta și să acționați.
VOI SUNTEȚI IUBIRE, SUNTEȚI LUMINĂ.
Doar că ... nu se întâmplă/ nu vă puteți simți întotdeauna așa, din cauza circumstanțelor în care trăiți.
Știați că nu va fi ușor, chiar înainte de a veni în această viață.
Voi știați asta! Știți!
Voi, oricare dintre voi, sunteți încă .. ... atât de doritori să beneficiați de puținele privilegii pe care le-ați putea avea pe Pământ în acest timp.
Ați dorit acest lucru mai mult decât orice.
Bl: Și iată-mă ... gâfâind și mergând cu greutate, cărându-mi rezultatul alegerilor pe care le-am făcut.
F.G.L.:
De aceea suntem aici pentru a vă încuraja și reaminti că vă consumați propriile alegeri. 

Bl.: De ce nu ne putem aminti pur și simplu?
F.G.L.: ACUMA puteți!
Dacă ați venit în această viață din multele vieți anterioare, amintiți-vă de ce ați ales să fiți aici, faceți ce v-ați programat să faceți ...
Dar, peste toate, IUBIREA PREVALEAZĂ ... În fiecare joc, fiecare experiență, orice experiment. Totul pentru a exista peste timp....
Bl.: DOAR IUBIREA !! Deci, ce vrei să spui prin "Ne putem aminti ... acum?" Știu că mereu am cerut să ... totuși, nu prea am reușit. Care ar fi indiciul numărul unu?
F.G.L.: ÎNCREDEREA ȘI RECUPERAREA PUTERII VOASTRE.
Bl.: Sugestia 2?
F.G.L.: ÎNDEPĂRTAȚI ÎNDOIALA.
Bl.: Sugestia 3?
F.G.L.: ÎNTEGRAȚI GÂNDIREA POSIBILITĂȚILOR ȘI ÎNLOCUIȚI-O CU CUNOAȘTEREA OFERITĂ DE PRIVILEGIUL DE FI AICI. 

Bl.: Sugestia 4?
F.G.L .: Ia-ți timp să "ieși" din vibrația Pământului, întoarce-te la vibrația ta cea mai înaltă.
Bl.: Sugestia 5?
F.G.L.: Străduiește-te să te cunoști pe tine însuți. Păstrează-te pe poziția ta cea mai înaltă.

Bl.: Sugestia 6?
F.G.L.: Odată aceasta cunoscută, învățați să recunoașteți și să credeți în propriul vostru adevăr, devenind astfel atotputernici.
Bl.: Sugestia 7?

F.G.L.: Când ați aflat cine sunteți și ați ajuns să aveți această conștiință, puteți verifica cine sunteți cu adevărat.
Bl.: Sugestia 8? 
F.G.L.: Prin urmare, veți afla și de ce ați venit în această viață.
Bl.: Sugestia 9?
F.G.L.: Cât sunteți în această lume, considerați-vă lumini care răspândesc IUBIREA, oriunde vă aflați cu corpul ori cu gândul. 
Bl.: Sugestia 10?
F.G.L.: Alimentați cu energiile voastre planeta, gândiți-vă la ea și vizualizați-o plină de viață, de frumusețe și de iubire.

Bl.: Aici se încheie lecția de astăzi! Multe mulțumiri, prietenilor noștri.

F.G.L: Cunoaște-te cât de mult pe tine însuți! Tot ce trebuie să faceți este să vă revendicați puterea; și ea vă va fi recunoscută. 
Bl.: Chiar așa! Multă dragoste și recunoștință.
Vă rugăm să repetați invocația: "Eu sunt participant activ al schimbării" ori de câte ori starea de spirit v-o permite; asta vă va ajuta să vă mențineți energia la o vibrație cât mai înaltă posibil.


Website: Blossom Goodchild

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu